آنلاینش به این صورت هست که شما اول میری تو قسمت Free Roam، که همون نقشه ی اصلی بازی هست بصورت کامل که شما توش آزادی هر کاری بکنی، ولی در کنار بازیباز های دیگه هستی. بعد هرچقدر که Level بالاتر بره بخش های بیشتری باز میشن، در کل یکی از بهترین بخش های آنلاین رو داره این بازی، از دست ندین...آقا من نمیفهمم
مشه یکی یه توضیح مختصر بده این آنلاینش چجوریه ؟
کسای دیگه تو نقشه معلومن ؟
آنلاینش به این صورت هست که شما اول میری تو قسمت Free Roam، که همون نقشه ی اصلی بازی هست بصورت کامل که شما توش آزادی هر کاری بکنی، ولی در کنار بازیباز های دیگه هستی. بعد هرچقدر که Level بالاتر بره بخش های بیشتری باز میشن، در کل یکی از بهترین بخش های آنلاین رو داره این بازی، از دست ندین...
تمام لباسها ، wanted ها، challenge ها و خط داستانی (من خونه ها رو خریده بودم نمیدونم 12تا بودن یا 13تا) رو باید بری، فقط یه لباس میمونه که اگه 100% بشه خودش آزاد میشهدوستان برای 100% کردن بازی حتما باید تمام لباس ها ازاد بشه؟؟ در ضمن من 12 خانه در نقشه خریدم ولی تو یک سایت خوندم که 13 خانه در بازی هست اگه میشه کامل در مورد 100% کردن بازی توضیح بدید .
سلام
دوستان چطوری میشه این auto aim بازی رو غیر فعال کرد؟ این auto center چی کار میکنه؟
نه من که تا حالا ندیدم..بشه..:dتو قسمت آفلاین نمیشه بوفالو سوار شد ؟