Red Dead Redemption | PS3

درود بر همه
اقا ما هر چی میریم این بازی تموم نمیشه یکی بیاد بگه بازی رو چند درصد تموم میشه من فقط معموریت های اصلی را انجام دادم حدود 44 درصد و9 ساعت گیم پلی انجام دادم

من تازه این بازی رو گرفتم ...فقط چطوری میشه اسب خرید یا اسب های وحشی که رام میکنیم بفروشیم ؟؟؟؟؟؟بعد تو بازی گروه بندی هست مثل gta یا نه ؟؟؟

من تازه این بازی رو گرفتم ...فقط چطوری میشه اسب خرید یا اسب های وحشی که رام میکنیم بفروشیم ؟؟؟؟؟؟بعد تو بازی گروه بندی هست مثل gta یا نه ؟؟؟

اسب رو باید از general store بخری
بعد یه ماموریت هم بهت طناب میده که میتونی اسب وحشی بگیری
تو همون ماموریت یادت میده که چجوری رام کنی

میدونم چه طوری رام میشه چه جوری میشه فروخت همون اسبی که رام کردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیتونی بفروشی
تنها راهی که از رام کردن اسب بتونی پول در بیاری اینه که کار رام کردن بگیری
تو نقشه شکل کله اسبه
میری اونجا رام میکنی یه پولی بهت میدن که کمه و ارزش نداره
بهترین راه واسه پول در آوردن پوکر و لایر دایس هستش
اگه بلد نیستی بهره بری شکار

سلام دوستان. آقا من پریروز بازی رو گرفتم ولی هنوز خیلی بازی نکردم (5-6 ساعت) . تا الان به غیر از side mission ها از دو جا ماموریت می گرفتم.
یکی اون کلانتره ( مارشال ) و یکی دیگه اون دختره (اسمش یادم نمیاد
4.gif
) که اول بازی نجاتمون میده. بعد از اینکه با مارشال میریم
همون دختره رو از دست گنگستر ها نجات میدیم.
دیگه ماموریتی ندارم. wanted هارو هم رفتم و پیدا کردم ولی دیگه واقعآ چیزی نمونده.
4.gif

چی کار باید بکنم؟

سلام دوستان. آقا من پریروز بازی رو گرفتم ولی هنوز خیلی بازی نکردم (5-6 ساعت) . تا الان به غیر از side mission ها از دو جا ماموریت می گرفتم.
یکی اون کلانتره ( مارشال ) و یکی دیگه اون دختره (اسمش یادم نمیاد
4.gif
) که اول بازی نجاتمون میده. بعد از اینکه با مارشال میریم
همون دختره رو از دست گنگستر ها نجات میدیم.
دیگه ماموریتی ندارم. wanted هارو هم رفتم و پیدا کردم ولی دیگه واقعآ چیزی نمونده.
4.gif

چی کار باید بکنم؟
سلام..
باید یه آقایی به اسم West Dikens رو پیدا کنی و نجاتش بدی.. فکر میکنم باید به صورت یک Stranger (علامت سوال) باشه، بعدش به صورت W توی نقشه ظاهر میشه که یک سری کارها رو باید براش انحام بدی تا کمکت کنه به Fort Mercer حمله کنی..
فکر میکنم اینطور بود..

دوستان یه سوال
این general store کجا تشریف دارن ؟
من زیاد بازی میکنم ولی ماموریت نمیرم زیاد الان سر ماموریت های W و S هستم

دول کجا میشه انجام داد ؟ من فقط یه بار شانسی دول کردم !

بعدش دوستان بهترین راه پولدراوردن دزد گرفتن . یه عکس اسکلت هست برید اونجا . بعد از اینکه دزد رو اوردید بعد از چند دقیقه دوباره میاد ( اگه زنده تحویل بدید 240 دلار میده !!!! )

آخرین ویرایش:
240 دلار که چیزی نیست برو جلوتر به 600 دلار هم میرسه .........

بابا نمیره :d

من هر چی میگیرم بازم 240 دلار هست

بعد یه سوال
یه عمویی که علامت سوال هستش ازمون چند تا نوع گل میخواد . اون گل ها رو باید از کجا پیدا کنیم ؟ همونی که تو یه کلبه هستش ! ;)

بابا نمیره :d

من هر چی میگیرم بازم 240 دلار هست

بعد یه سوال
یه عمویی که علامت سوال هستش ازمون چند تا نوع گل میخواد . اون گل ها رو باید از کجا پیدا کنیم ؟ همونی که تو یه کلبه هستش ! ;)
عزیز هر چی بری جلوتر wanted های خوفناکتر گیرت میاد و پول بیشتر هم بابتش بهت میدن :دی
برای گل ها توی منو استارت بازی اسمهاشون رو نام برده و مکانشون بگردی پیدا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or