Red Dead Redemption | PS3

درود بر همه
بچه ها ما این بازی تازه شروع کردیم یک سوالی دارم می خواستم بدونم برای بیرون امدن از داخل بازی به منوی بازی باید کدوم دکمه را بزنیم .
می خوام بدونم این بازی منو نداره مثلابرای خارج شدن از بازی های killzon2 یا god ofwar3
اول وارد منو می شدیم بعد دکمه وسط دسنه را نگه می داشتیم .ولی من هر کاری می کنم توی منو بازی نمی ره
می خوام بدونم اگه دکمه وسط دسنه را بگیرم واز بازی خارج شم دستگاه خراب می شه

درود بر همه
بچه ها ما این بازی تازه شروع کردیم یک سوالی دارم می خواستم بدونم برای بیرون امدن از داخل بازی به منوی بازی باید کدوم دکمه را بزنیم .
می خوام بدونم این بازی منو نداره مثلابرای خارج شدن از بازی های killzon2 یا god ofwar3
اول وارد منو می شدیم بعد دکمه وسط دسنه را نگه می داشتیم .ولی من هر کاری می کنم توی منو بازی نمی ره
می خوام بدونم اگه دکمه وسط دسنه را بگیرم واز بازی خارج شم دستگاه خراب می شه

نه عزیز کلا این سری بازیهای راک استار اینجوریه و منو نداره مثل GTA
شما میخوای از بازی خارج شی ps home رو بزن از بازی خارج شو
چرا باید خراب شه دستگاه!؟

نه عزیز کلا این سری بازیهای راک استار اینجوریه و منو نداره مثل GTA
شما میخوای از بازی خارج شی ps home رو بزن از بازی خارج شو
چرا باید خراب شه دستگاه!؟
مرسی از راهنمایت ولی یکی از دوستان می گفت ps homeنباید بگیری بیای بیرون چون دستگاه خراب می شه

مرسی از راهنمایت ولی یکی از دوستان می گفت ps homeنباید بگیری بیای بیرون چون دستگاه خراب می شه

چیش خراب میشه داداش؟:d اینو نگفته دوستت؟؟
یادمه اون اولا که PS2 اومده بود داشتم میخریدم فروشنده بهم گفت که پسر جان وسط بازی CD!!! رو در نیاری ها خراب میشه :d
ولی من گوش نکردم کنسول هم مثل شیر کار کرد هنوزم زندست :d
نترس داداش هیچیش نمیشه وسط بازی Home رو بزن خارج شو

درود
بچه ها یکی از دوستان که بازی را تماشا می کرد می گفت فریم بازی پایین هست می خوام بدونم کسی می دونه فریم بازی روی چند هست .
کسی سایتی را می شناسه که فریم بازی را گفته باشه

درود
بچه ها یکی از دوستان که بازی را تماشا می کرد می گفت فریم بازی پایین هست می خوام بدونم کسی می دونه فریم بازی روی چند هست .
کسی سایتی را می شناسه که فریم بازی را گفته باشه
وقتی بازی شلوغ پلوغ میشه فریم خیلی پایین میاد ;)

مثلا وقتی پلیس ها رو گر و گر میکشی تا Trophy رو بدست بیاری جسد ها که رو زمین افتاده یه 50 /60 تا میشه

اونوقته که فریم پایین میاد

در خواست کمک یک جای همون اول ها ما با چند نفر می ریم دنبال اسب ها که بگیریم هوا شب هست من اسب ها را هدایت می کنم رفیقام کمین زدن اسب ها که به اون جا میبرم باید چه کار کنم

سلام
ببخشید دوئل تو بازی چجوریه چی کار باید کار؟
اون موقع که dead eye 1 بود خیلی آسون بود ولی الان سخت شده.چی کار باید کنم؟

در خواست کمک یک جای همون اول ها ما با چند نفر می ریم دنبال اسب ها که بگیریم هوا شب هست من اسب ها را هدایت می کنم رفیقام کمین زدن اسب ها که به اون جا میبرم باید چه کار کنم

باید هر هر و چخ چخ کنید و اسب ها رو به کمین گاه هدایت کنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or