Red Dead Redemption | PS3

جان من 300000$ داری؟ خالی میبندی؟ 300000$ خیلی ِ! من صاف کردم خودمو 5500 تا درآوردم با کلی شکار گرگ و گوزن و آهو و خرس.
من فک میکردم بازیهاش پول نمیده! فقط برای وقت گذروندن هست!
آره بابا برو 21 بازی کن با پوکر . :d
البته من یه بار داشتم 2 ساعت شیرین 21 بازی میکردم کلی Chips جمع کرده بودم بعد دیدم به به ! :d

آخرین ویرایش:
کسانی که نمیتونند تو Multiplayer کسی رو پیدا کنن .
Hardcore Free Roam رو بزنید . اگه پیدا نکرد دوباره بزنید تا پیدا کنه .
مشکل چند نفر که این جوری حل شد.

alert too .......

تیپش که ضایع هست که هیچی ......... صداشم ضایعس .... !john جذبه داشت ...... این پسره فوفوله ...... اون موقع هم که نزدیک بوود خرس بخورتش !!

دوستان این بازی Liar’s Dice چجوریه؟
راهنمای بچه های خود سایت رو هم دیدم اما باز نتونستم کاری کنم
واسه انجام یکی از ماموریت های فرعی نیازه که بازی رو ببرم
کمک کنید لطفا

دوستان این بازی Liar’s Dice چجوریه؟
راهنمای بچه های خود سایت رو هم دیدم اما باز نتونستم کاری کنم
واسه انجام یکی از ماموریت های فرعی نیازه که بازی رو ببرم
کمک کنید لطفا

بفرما :
مرابعه شود به اینجا

Liar’s Dice: این بازی نیز بر پای رسیک بنا شده است و بلوف زدن در آن بسیار لذت بخش می باشد. اما مواظب باشید زیر اگر بلوفی بزنید که مشخص باشد ممکن است حریفان شما دست شما را رو کنند. معمولا سه نفره بازی ادامه می یابد. هر شخص یک استوانه و 5 تاس را در اختیار دارد. پس از تکان دادن آن ها بر روی میز و توقف آن تاس های خود را مشاهده کنید. در بالا سمت راست صفحه قسمتی وجود دارد که عدد تاس و تعداد آن را بیان می کنید. به عنوان مثال سه تاس با عدد 6 آمده است و می توانید آن بالا این را وارد کنید و یا در صورت تمایل بلوف بزنید و عددی بیشتر را وارد کنید. هر چه تعداد تاس های شما بیشتر باشد و آن عدد نیز بزرگتر باشد، شانس شما در پیروز شدن آن Round بیشتر می شود. در هر بخش کسی که بلوف او مشخص شده است و یا از همه کمتر امتیاز آورده یک تاس از تاس ها خود را کم می کند. این روند آن قدر ادامه پیدا می کند تا زمانی که دو نفر از بازیکنان تمامی تاس های خود را از دست بدهند و شخص آخر برنده شود.

فقط من یه سوال داشتم.
یه بار داشتم داس بازی میکردم.حریفم یک دونه داس بیشتر نداشت.بعد گفت من 3تا 1 دارم.
من هم گفتم دروغگو ی عوضی بلوف نزن :d
بعد با کمال تعجب دیدم یک دونه از داس های خودم کم شد !
مثلا اگه یه داس 3 داشته باشیم میتونیم بگیم 3 تا یک داریم ؟!؟

دوستان یه لباسی هست که میگه یکی از شرایطش برای unlock کردن نوشته: search salmon's fully (نمیدونم درست نوشتم یا نه) ..........
راهنمای قدم یه قدم بازیسنتر رو خوندم... که میگه در شمال غربی همون سرزمین یک خونه فروریخته هست که اونجا داخل جعبه ای تکه ای از لباس هست....
خوب این کجاست؟؟؟ :d
-------------------
ویرایش:

alert!!
الان بازی رو تموم کردم... واقعا اعصاب خورد کن بود .... یعنی پایانی بهتر از این نمیشد؟؟ نهایت تراژدی بود که این ......... انقد با بازی حال کن اخرش بجای مارستن یه بچه سوسول تحویل داد.... یه جورایی اخر بازی حالت تهوع بهم دست داد........ :-&:-&[-(

آخرین ویرایش:
دوستان یه لباسی هست که میگه یکی از شرایطش برای unlock کردن نوشته: search salmon's fully (نمیدونم درست نوشتم یا نه) ..........
راهنمای قدم یه قدم بازیسنتر رو خوندم... که میگه در شمال غربی همون سرزمین یک خونه فروریخته هست که اونجا داخل جعبه ای تکه ای از لباس هست....
خوب این کجاست؟؟؟

وارد salmon's fully که شدی یک سری دشمن هست که میکشی
یک زیر زمین اونجا هست باید بری پایین جعبه رو باز کنی حل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or