Red Dead Redemption | PS3

بعد از اینکه Mexican Wagon Train رو تموم کردم، به گفته راهنمای قدم به قدم سایت باید یه علامت L روی نقشه باشه ولی نیست! فقط یه D هست که اون هم به یه جایی خارج از نقشه اشاره می کنه.
فقط نگید تنها راهش اینه که بازی رو از اول بری!
دوست عزیز ممکن هست از اول از روی راهنما نرفته باشید و مراحل مکزیک رو به دلخواه رفته باشید. اگر طبق راهنما رفته باشید هم می تونید الان پیش فرمانده(de santa؟:biggrin1:) برید و هم پیش اون دختره که نجاتش دادین.(اسمش یادم نمیاد دقیق)

نیازی هم به از اول رفتن نیست. می تونی الان بری به سمت D بعد اسم مرحله رو که دیدی 1-2 تا بیای پایین تر تو راهنما و اون مرحله رو بری. بعدش که برات L باز شد بری اون جا

دوست عزیز ممکن هست از اول از روی راهنما نرفته باشید و مراحل مکزیک رو به دلخواه رفته باشید. اگر طبق راهنما رفته باشید هم می تونید الان پیش فرمانده(de santa؟:biggrin1:) برید و هم پیش اون دختره که نجاتش دادین.(اسمش یادم نمیاد دقیق)

نیازی هم به از اول رفتن نیست. می تونی الان بری به سمت D بعد اسم مرحله رو که دیدی 1-2 تا بیای پایین تر تو راهنما و اون مرحله رو بری. بعدش که برات L باز شد بری اون جا
ممنون که پاسخ دادید
نه از روی راهنما نمی رفتم.
آخه این نقطه D، اصلا خارج نقشه است! یعنی اونور رودخونه است که نمیشه از رودخونه گذشت. غرب آمریکاست. فک کنم باگه.
ویرایش: حل شد. ممنون. باید میرفتم مکزیک. وقتی توی آمریکا بودم اون علامت D جای اشتباهی رو نشون میداد.

آخرین ویرایش:
وااااااااااااااااااااای این یارو که گل میخواد دهن منو سرویس کرده آخرش میطنم میکشمش !

simpsons-1.gif

وااااااااااااااااااااای این یارو که گل میخواد دهن منو سرویس کرده آخرش میطنم میکشمش !

simpsons-1.gif
گل که ریخته بقل جاده! البته اون 3 نوع مختلف میخواد که یکم وقت گیره. یه Survivalist MAP بخر کارت رو فک کنم راه می ندازه.

آخرین ویرایش:
سلام لباس us marshal که باید تمام مخفیگاههای گروه us را در 24 ساعت بازی پیدا کنیم رو میشه یه راهنمایی بکنین دقیقا باید کجا رو بگردیم وبعد برادر جان بیلی تفهمیدم سرنوشتش چی میشه میتونین یه توضیحی بدین

سلام لباس us marshal که باید تمام مخفیگاههای گروه us را در 24 ساعت بازی پیدا کنیم رو میشه یه راهنمایی بکنین دقیقا باید کجا رو بگردیم وبعد برادر جان بیلی تفهمیدم سرنوشتش چی میشه میتونین یه توضیحی بدین
سلام اینجا هارو از روی نقشه علامت گزاری کن و برو
Gaptooth Breach, Fort Mercer, Tumbleweed, Twin Rocks and Pike's Basin

این قضیه صحنه دار بودن بازی توی یکی از ماموریت ها به اوج خودش می رسه :d تا حالا یه همچین صحنه ضایعی تو یک بازی کامپیوتری ندیده بودم !!!

اره خدایش اومدم بگم که دیگه شما گفتی :)
کجا رو میگید ؟!؟
منظورتون اون مرحله تو مکزیک نیست ؟!؟

لطفا اموزش کارت بازی (فک کنم اسمش Poker بود) + نحوه ی دوئل رو یکمی توضیح بدین !
من توی اون مرحله ی Stranger که :
مرده یک زن فاحش*ه رو کتک میزنه بعد ما بهش 200$ میدیم و چند روز بعد میفهمیم که زنه رو کشته و باید باهاش دوئل کنیم.توی مکزیک
گیر کردم !
بی شرف همیشه منو زودتر میکشه !
چرا دقیقا همون:d راک استار یهو **** میساخت خب:d
راکستار عادتش همینه !
من که این کارو کردم جواب داد همون اول: سریع هدف بگیر سمت یارو و تند تند R2 رو بزن همین.:biggrin1:
چقدر کار پیچیده ای کردی ! :d
اون 2 تا لوله (!) سمت راست پایین صفحه موقع دوئل قضیش چیه ؟!؟

آخرین ویرایش:
کجا رو میگید ؟!؟
چرا دقیقا همون:d راک استار یهو ***** میساخت خب:d
مرده یک زن فاحش*ه رو کتک میزنه بعد ما بهش 200$ میدیم و چند روز بعد میفهمیم که زنه رو کشته و باید باهاش دوئل کنیم.توی مکزیک
من که این کارو کردم جواب داد همون اول: سریع هدف بگیر سمت یارو و تند تند R2 رو بزن همین.:دی
طفا اموزش کارت بازی (فک کنم اسمش Poker بود)
آره دوستان لطفا یاد بدین,هوس قمار کردم.

آخرین ویرایش:
خب بازیو تموم کردم باید بگم در حد انحصاری های سونی قوی بود این عنوان

فقط آخرش خیلی بد تموم شد :(( اشکم در اومد :دی

داستان فوق العاده غنی و مثال زدنی

و......

امتیاز من به بازی 9 از 10

چرا دقیقا همون:d راک استار یهو **** میساخت خب:d
من که این کارو کردم جواب داد همون اول: سریع هدف بگیر سمت یارو و تند تند R2 رو بزن همین.:دی
آره دوستان لطفا یاد بدین,هوس قمار کردم.

این بازی پوکر تگزاس هلدم هست که رو باز بازی می‌کنن.
این دوستمون اینجا طریقه بازی کردن هلدم رو که راحت هست آموزش دادن.

http://www.bazicenter.com/ps3/action_adventure/Red_Dead_Redemption/articles/103/page/10?pt=item

کجا رو میگید ؟!؟

لطفا اموزش کارت بازی (فک کنم اسمش Poker بود) + نحوه ی دوئل رو یکمی توضیح بدین !

دوئل هم واقعاً راحت هست تو این بازی
در PS3 :
اول کافیه که وقتی‌ تصویر رو حالت Slow montion یا Dead eye میره با L2 اسلحه خودتون رو در بیارین بعد با R1 می‌تونین هدف هارو انتخاب کنین مثلا دست طرف رو بزنین یا مثلا سر تارگت رو انتخاب کنین در آخر هم با R2 شلیک کنین
البته می‌شه همون با L2 اسلحه رو در بیارین و سریع تارگت رو بیارین رو سرش و سریع شلیک کنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or