Red Dead Redemption | PS3

میگم اونایی که دبی هستن فروشگاه Virgin هم ریجن 2 این بازی رو نداره؟
اگه داره بهم بگید لطفا که من چند روز دیگه داداشم داره میاد دبی بگیره
یه اماری بدید لطفا
میگه فروشگاه های رسمی نمیارن میگی از ویرجین بگیرم ؟ :biggrin1::laughing:

بازی چون ممنوعه فروشگاه هایی مثل ویرجین ندارن!

داداشت باید بره از مغازه های نایف بخره که اگه خواستی یه جارو میگم بره از اون بگیره!

بازی چون ممنوعه فروشگاه هایی مثل ویرجین ندارن!

داداشت باید بره از مغازه های نایف بخره که اگه خواستی یه جارو میگم بره از اون بگیره!

اره اگه جایی رو سراغ داری ریجن 2 داره ممنون میشم ادرس بدی
پ.خ کن اگه میشه ممنون:biggrin1:;)

Last edited by a moderator:
بچه ها اینجا کسی هست که تونسته باشه آنلاین بازی کنه ؟
چون منو یکی دو تا دیگه از بچه ها نمیتونیم آنلاین بزنیم...
یعنی خودمون میتونیم هم دیگرو join کنیم ولی با کس دیگه نمیتونیم بازی کنیم و هر چه قدر منتظر میشیم هیچکی نمیاد !!! میدونید مشکل چیه ؟! بازی هم ریجن 1 هست...

سلام ..... وقتی که اسب american standard رو بخریم .... اگه مرد :biggrin1: سوت بزنیم دوباره یه american standard میاد ؟ یا یه اسب عادی ؟ ارزش خرید اسبه رو داره ؟

سلام ..... وقتی که اسب american standard رو بخریم .... اگه مرد :biggrin1: سوت بزنیم دوباره یه american standard میاد ؟ یا یه اسب عادی ؟ ارزش خرید اسبه رو داره ؟
اگه اسب بمیره باید دوباره select رو بزنی انتخابش کنی سوت بزنی
اسب american standard میادش وگرنه معمولی برات میفرسته
اره ارزش خرید دار سرعتش بالاست:biggrin1:

آقای منتقد کی میگه که RED DEAD REDEMPTION رو PS3 720P نیست؟من یه مانیتور P2370XL LED دارم و تو بازی RED DEAD REDEMPTION روی PS3 وقتی گزینهی اینفورمیشن ملنیتورو میزنم که بهبینم مانیتور رو چه رزولوشنی هستش میبینم که نوشته 1280X720P.برای همین من نمیتونم برتری XBOX 360 رو نسبت به PS3 در بازی RED DEAD REDENPTION قبول کنم.

راستی دوستان این که بازی های جدید همشون دیگه همین قدر گرونن برای اینه که دلار گرون شده فکر کنم ؟!

علت دیگه ای نداره به قول بچه ها از gow گرون تره (روز اول)

spoiler : در صورت اتمام game و god of war
نخونیا اسپویلره .........!
اگه خوندی گله نکن من تهدید کرده بودم ! :biggrin1:
اقا این بازی سازا چرا انقدر نامردن مارو دق میدن اول heavy rain اومد بچتو کشتن .....! بعد آقای kratos ( خدا بیامرز ) رو کشتن حالا john عزیزو ........ مگه مریضن ! تازه به چه نامردی و 100 به یه نفر ...! می خواستم ps رو پرت کنم تو tv گفتم بابام مارو پرت میکنه تو کوچه !
من زیاد با پسرش حال نکردم تیپش چرا این آخری مثل johnny depp شده بوود ولی صدای باباشو بیشتر دوست داشتم ..... صدای پسره سوسوله :biggrin1:

آقای منتقد کی میگه که RED DEAD REDEMPTION رو PS3 720P نیست؟من یه مانیتور P2370XL LED دارم و تو بازی RED DEAD REDEMPTION روی PS3 وقتی گزینهی اینفورمیشن ملنیتورو میزنم که بهبینم مانیتور رو چه رزولوشنی هستش میبینم که نوشته 1280X720P.برای همین من نمیتونم برتری XBOX 360 رو نسبت به PS3 در بازی RED DEAD REDENPTION قبول کنم.

شما برو بازی رو روی xbox با رزولشن 720 ببین بعدن بیا صحبتهای 300تا سایت رو ببر زیر سوال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or