Red Dead Redemption | PS3

خوب دوستان بالاخره راهنمای 100% کردن بازی به همراه قدم به قدم اون آماده شد و لینکش رو برای افرادی که به صفحه اصلی سر نمیزنند اینجا میزارم. امیدوارم که به دردتون بخوره و نسبت به بچه های Xbox دار بیشتر به کار شماها بیاد چون اونا بیشتر نیمه خالی رو می بینند. موفق باشید

• Like
Reactions: catman
خوب دوستان بالاخره راهنمای 100% کردن بازی به همراه قدم به قدم اون آماده شد و لینکش رو برای افرادی که به صفحه اصلی سر نمیزنند اینجا میزارم. امیدوارم که به دردتون بخوره و نسبت به بچه های Xbox دار بیشتر به کار شماها بیاد چون اونا بیشتر نیمه خالی رو می بینند. موفق باشید

خيلي ممنون بابت FAQ عزيز. فقط يه ترجمه ميخواد تا تو سايت هاي ديگه هم submitــتش كنيم.اين FAQ حيفه فقط اينجا بمونه.

اینم توضیح ریجن ها:

ریجن2: اروپا و خاور میانه

ریجن 1: آمریکای جنوبی و شمالی

ریجن 3: ژاپن و کشورای آسیای میانه و خاور دور!

ریجن4: استرالیا و نیوزیلند!

ریجن 5: کشور های بلوک شرق(روسیه و ترکمنستان و قزاقستان و این!)

ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون

الان با این شرایط کنسول من ریجن 5 هست ، PAL محسوب میشه ؟

این بحث ریجن چه پیچیده شده.......:confused:
فقط یک سوال...>>> من که دستگاهم pal هستش،چیکار کنم؟؟این بازیه به اصطلاح ریجن 1 رو بگیرم یا نه؟؟یا 2 رو بگیرم...!!!؟؟
دکمه تایید برا من ضربدره.....و دکمه خروج هم دایره.......فکر کنم بازی ریجن 1 به من میخوره،نه؟؟:biggrin1:

این بحث ریجن چه پیچیده شده.......:confused:
فقط یک سوال...>>> من که دستگاهم pal هستش،چیکار کنم؟؟این بازیه به اصطلاح ریجن 1 رو بگیرم یا نه؟؟یا 2 رو بگیرم...!!!؟؟
دکمه تایید برا من ضربدره.....و دکمه خروج هم دایره.......فکر کنم بازی ریجن 1 به من میخوره،نه؟؟:biggrin1:
آره میخوره :biggrin1:

خوب مام خریدیم ولی نمیدونم چرا حس بازی نیست :دی

یه چیزیم بگم دوبی بازی بازار سیاه شده!
امروز 325 درهم میدادن همه جا به زور 290 تا خریدم!!!! پس اگه قیمتش زیاده یکم صبر کنید!

آخرین ویرایش:
خوب مام خریدیم ولی نمیدونم چرا حس بازی نیست :دی

یه چیزیم بگم دوبی بازی بازار سیاه شده!
امروز 325 درهم میدادن همه جا به زور 290 تا خریدم!!!! پس اگه قیمتش زیاده یکم صبر کنید!

سلام
چه قد گرون خریدی عزیز دل برادر :eek:
من هفته قبل از یه مغازه آشنا خریدم 240 درهم (ریجن 1):cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or