Red Dead Redemption | PS3

سلام دوستان من یه جا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
پیش اون یارو که رو بلندی داره یه کایت میسازه برای پرواز که میرم میگه اینا احتیاجه:
20 feathers
5 beaver furs
10 red sage
یعنی 20 تا پر، 5 تا پوست سگ ابی، 10 تا هم گل red sage

سوال من اینه که تو این بازی مگه سگ ابی هم هست؟!! اگه هست از کجا میتونم شکار کنم؟ اون 20 تا پر هم باید پر چه پرنده ای باشن؟

مرسی

اون beaver furs
موجود خیلی مذخرف و کم یابی
تو جنگل های Tall trees میتونی پیداش کنی
یه چیزی اندازش یه کم کوچیکتر از گرگ یه دم دراز داره با سرعت نسبتا زیادی هم فرار میکنه - راه رفتنش هم شبیه سنجاب و قورباغه هست
اون 20 تا مهم نیست چه پرنده ای باشه فقط پر باشه

اون beaver furs
موجود خیلی مذخرف و کم یابی
تو جنگل های Tall trees میتونی پیداش کنی
یه چیزی اندازش یه کم کوچیکتر از گرگ یه دم دراز داره با سرعت نسبتا زیادی هم فرار میکنه - راه رفتنش هم شبیه سنجاب و قورباغه هست
اون 20 تا مهم نیست چه پرنده ای باشه فقط پر باشه

چه وقتی از شبانه روز میتونم اونجا پیداش کنم؟ راستی سنجاب و قورباغه هم مگه وجود داره تو این بازی؟!! من که این همه جا رفتم تو بازی ندیدم این حیوونارو. چه چیزا...!!

من تا حالا beaver (سگ آبی) رو تو شب ندیدم معمولا تو روز می یان بیرون تو هوای بارونی هم بیرون نمی یان ، بیشتر هم جایی دیده می شن که نزدیک آب باشه یا با آب خیلی فاصله نداشته باشه

سلام علیکم...

عشاق گیم....عشاق راک استار....عشاق جان مارستون....عشاق RDR :

مژده...مژده

انتظارها به سر رسید... :​

بازگشت جان مارستون کبیر

شرکت معظم *R اعلام فرمودند که در تاریخ 23 نوامبر یعنی کمتر از یک ماه دیگر DLC های بازی RDR در قالب یه بسته به بازار روانه خواهد شد...
نکته قابل توجه اینست که در این بسته جان مارستون طی یک خط داستانی جدید برای خلاصی مردم از شر زامبی ها بار دیگر از گیمرها دلربایی میکند....

ميگم من بازي رو تا اونجايي رفتم كه جان رفيقشو كه بهش خيانت كرده بود ميكشه و بعدشم با اون سرخ پوسته و اون كلانتره ميرن تو يه قايق.بعدم كه مياد و زن و بچشو ميبينه و ميرن يه جا زندگي ميكنن بعد از اون ديگه حوصلم نشد برم ميخواستم ببينم بعد از اين اتفاق خاصي نميوفته؟

ميگم من بازي رو تا اونجايي رفتم كه جان رفيقشو كه بهش خيانت كرده بود ميكشه و بعدشم با اون سرخ پوسته و اون كلانتره ميرن تو يه قايق.بعدم كه مياد و زن و بچشو ميبينه و ميرن يه جا زندگي ميكنن بعد از اون ديگه حوصلم نشد برم ميخواستم ببينم بعد از اين اتفاق خاصي نميوفته؟

اره تازه از اونجا به بعد که قشنگ میشه چه جوری حوصله نداشتی بری؟:d حتما ادامه بده چون یکی از حماسی ترین صحنه های عمرت تو بازی ها رو از دست میدی

كسي داره سيو گيم از اونجا به بعد رو بهم بده تا برم بازي رو بگيرم چون روي xbox رفتم تا اونجا ولي الان ps3 دارم
راستي از اونجايي كه گفتم گذاشتمش كنار چقدر ديگه از بازي مونده حدودا؟ميخوام ببينم ارزش داره برم بگيرمش دوباره يا بشينم تو يوتيوب ويديوي مرحله ي آخر رو نگاه كنم

آخرین ویرایش:
چیزی نمونده ولی اخرش رو قشنگ تموم کردن .........خیلی جالب میشه اخرش ....فکر کنم 5 تا ماموریت معمولی میده بعد تموم میشه ....ولی میگم اخرش رو ببین

یه دوست عزیزی بیاد بگه که چه جوری میشه اسب هارا رام کرد؟
زیاد کار سختی نیست!
اول Lasso(طناب)رو در بیار بعد با L2 هدف بگیر و با R2 طناب رو پرتاب کن...بعد از اینکه طناب رو دور گردن اسب انداختی نزدیک اسب شو و مثلث رو بزن(البته حواست باشه حتما R2 رو توی این مدت نگه داری)بعد از اینکه سوار اسب شدی مهمترین کار رو باید انجام بدی که اونم حفظ تعادل ــه خودتــه که اینم باید با آنالوگ سمت راست انجام بدی...دقت کن حتما باید در هنگام حفظ تعادل خودت رو بصورت مستقیم (نه بدنت به سمت چپ تمایل پیدا کنه نه سمت راست)نگه دار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or