همین الان تاپیک رو ببندید و ادامه ندید . عواقب خواندن پست ها بر عهده خود کاربر خواهد بود . از اینجا وارد تاپیک اصلی بازی بشید
آخرین ویرایش:
تو پایانی که دنبال طلا ها میرین ارتور یه چشمشو کور میکنهدوستان من یه سری ویدیو تو یوتیوب دیدم مایکا یه چشم شده و به نوعی اخلاقش یکم بهتر شده. ولی اخر بازی همون جوری میشه
میخواستم ببینم تو کدوم مرحله مایکا چشمش آسیب میبینه؟ چون برای من رخ نداد
آخر بازی اگه آدم خوبی باشی و بری دنبال پولا یه چشم مایکارو آرتور نفله میکنه تو دعوا اگه اشتباه نکنمدوستان من یه سری ویدیو تو یوتیوب دیدم مایکا یه چشم شده و به نوعی اخلاقش یکم بهتر شده. ولی اخر بازی همون جوری میشه
میخواستم ببینم تو کدوم مرحله مایکا چشمش آسیب میبینه؟ چون برای من رخ نداد
اینو تو رد دد 1 داچ میگه که دست به دست میچرخیدن دخترا ولی اینجا تو 2 ما همچین چیزی ندیدیم یا اگر هم بوده مال چند سال قبل از اتفاقات 2 هست.ابیگل فاحشه بوده ؟ جک پسر خونی جان هست ؟
یعنی جک پسر واقعیه جان نیست ؟اینو تو رد دد 1 داچ میگه که دست به دست میچرخیدن دخترا ولی اینجا تو 2 ما همچین چیزی ندیدیم یا اگر هم بوده مال چند سال قبل از اتفاقات 2 هست.
جک هم معلوم نیست و بعضیا احتمال میدن پسر داچ باشه ولی من خودم وقتی قیافه جوونی جک تو بعد اتفاقات شماره 1 میبینم شاید باورتون نشه ولی میگم این پسر حتما پسر خاویر هستش
احتمالش هست که نباشه.......ولی خوبه که آدم در نظر بگیره هستیعنی جک پسر واقعیه جان نیست ؟
خدا عاقبت همه ما رو بخیر کنه آرتور من که عاقبت بخیر شدView attachment 99624
سرنوشت اعضای گنگ
اطلاعات اعضای باقی مانده گنگ رو میتونید با جان مارستون که کنترلش رو بدست میگیرید کسب کنید
روزنامه ها را مطالعه کنید
دفاتر پست شهرهای مختلف رو چک کنید و نامه ها رو ردگیری کنید تا اعضای باقی مانده گنگ رو پیدا کنید
Abigail & Jack – > ادامه سرنوشتشون در RDR
Arthur --- >کشته شد
Bill – > ادامه سرنوشتش در RDR
Charles – به کانادا مهاجرت کرد تا زنی رو پیدا کنه و باهاش ازدواج کنه
Dutch – > ادامه سرنوشتش در RDR
Hosea – کشته شد
Javier – > ادامه سرنوشتش در RDR
John – > ادامه سرنوشتش در RDR
Karen – نامعلوم..نامه ای از Tilly در بازی خواهید دید که حدس میزنه توی یه مشروب فروشی کار میکنه
Keiran – کشته شد
Lenny – کشته شد
Mary Beth – او یک نویسنده شد. میتونید اون رو در سینت دنیس ملاقات کنید
Micah – کشته شد
Molly – کشته شد
Pearson – ممیتونید اون رو توی جنرال استور شهر Rhodes پیدا کنید
Sadie – به آمریکای جنوبی مهاجرت کرد.
Sean – کشته شد
Struass – کشته شد
Susan – کشته شد
Swanson –به نیویورک رفت و اونجا یک واعظ مذهبی شد
Tilly – به سینت دنیس رفت ازدواج کرد و یک بچه کوچیک داره و میتونید اون رو در سینت دنیس پیدا کنید
Trelawny – نجات پیدا کرد اما معلوم نیست کجاس
داچ میگه .ولی زمانی که درگیر شدن میگه!! شاید میخواد جان عصبی بشه اگر موردی بود توی این بازی باید یه تیکه ای میدیدیمابیگل فاحشه بوده ؟ جک پسر خونی جان هست ؟
اونجا نزدیک بود دیگه گریه ام در بیادجالبه تو نظرسنجی بالا، بهترین و احساسی ترین و داغون کننده ترین دیالوگ بازی نیست وقتی ارتور پهن زمین شده و تو آخرین لحظاتش هم سعی میکنه داچ رو خبردار کنه که مایکاه خبرچین بوده و دیالوگ: I gave you all i had, i did... از دهن ارتور میاد بیرون...