Ready at Dawn : بازی بعدیمان را بهتر خواهیم ساخت

YOUNG WOLF

کاربر سایت
49177_02_order-1886-dev-ready-dawn-will-make-better-game-next-time.jpg

درود

The Order 1886 اولین بازی استودیوی Ready at Dawn برای کنسول ps4 بود. بازی که نتوانست انتظارات را براورده کند و تبدیل به یکی از ناامیدکننده ترین عناوین سال 2015 شد.

اقای Andrea Pessino از اعضای استودیویReady at Dawn به تازگی گفته است که استودیو ما نیاز به ساخت یک بازی بهتر در اینده دارد.

او در پاسخ به توییتر یکی از هواداران گفت:

استودیو در اینده باید بازی بهتری بسازد و ما خواهیم ساخت.

منبع

چقدر هایپ کردیم بازی قبلیشونو:|
اون موقع هم زیاد حرف میزدن.در عمل چیزی واسه گفتن نداشتن.بهتره واسه همون کنسول دستی بازی بسازن

من خیلی از The Order ناراضی نبودم ولی بازم انتظارات ازش خیلی زیاد بود که نتونستن برآوردش کنن.

بین انحصاری های پارسال سونی Until Dawn عملکردی فراتر از انتظار داشت

انصافا The Order اونقدری که کوبیدنش هم بازی بدی نبود.حداقل مولفه به مولفه نگاه کنیم نکات مثبت هم زیاد داشت.گرافیک رئال ترین ساخته بشر تا به این لحظه بود.صداگذاری در سطح خوبی قرار داشت.اتمسفر بازی خیلی خوب بود.تنها مشکل بازی کمبود محتوا به لحاظ گیم پلی بود.همین رو هم اگه شماره دومش رو بسازن و یکم روی گیم پلی و داستان کار کنن میتونن عنوان خوبی ارائه بدن.

جان من اگه آی پیش دست خودتونه، ادامه اوردر رو بسازین!:(
واسه من یکی از بهترین بازی های پارسال بود، بین این همه بازی OW بدجور بهم چسبید!!

منم جزو منتظران ـه ادامه ی اوردر هستم :(
به نظرم اگر یک شانس دوباره بهشون داده بشه،ایندفعه حتما از پسش بر میان!

یکی از جذاب ترین بازی های خطی چند سال اخیر برای من بود که ازش راضی بودم.
لزوما بازی ای که از سطح انتظارات پایینتر باشه بازی بدی نیست. اردر هایپ زیادی داشت وهمین هایپها دردسر ساز شد.
این بازی دقیقا مثل assassins creed 1 هست که همه چیز رو عالی در اوردن ولی گیم پلی کم محتوا و یکنواختی داشت ولی شماره 2 گیم پلی نابی ارائه داد....ای شالله سرنوشت نسخه ی بعدی اردر مثل اساسین 2 بشه.

the order بازی خوبی بود ولی این میان پردهاش طولانی و رو اعصاب بود و هم مدت زمان بازی خیلی کم بود. هوش مصنوعی بازی هم زیاد جالب نبود.اگر این موارد رو بر طرف کنن بازی عالی میشه.داستان بازی هم خیلی خوب بود.من راضی بودم

انصافا The Order اونقدری که کوبیدنش هم بازی بدی نبود.حداقل مولفه به مولفه نگاه کنیم نکات مثبت هم زیاد داشت.گرافیک رئال ترین ساخته بشر تا به این لحظه بود.صداگذاری در سطح خوبی قرار داشت.اتمسفر بازی خیلی خوب بود.تنها مشکل بازی کمبود محتوا به لحاظ گیم پلی بود.همین رو هم اگه شماره دومش رو بسازن و یکم روی گیم پلی و داستان کار کنن میتونن عنوان خوبی ارائه بدن.

تنها مشکل بازی که کوبوندنش همون گیم پلی کم محتوای بازی بود. وگرنه درباقی موارد بازی خیلی کم و کاستی نداشت
دلیل اصلی شکستش هم هایپ های بیش از حدش بود

Order به نظر من در خیلی قسمت ها فوق العاده بود. در برخی قسمت ها بشدت ضعیف. از نظر فنی، موسیقی، صدا، گرافیک واقعا عالی بود. اتمسفر فوق العاده. بازی ای بود که بشخصه ۱ دونه باگ گرافیکی و غیر گرافیکی توش ندیدم و این واقعا تحسین برانگیزه. از نظر داستانی خیلی عالی نبود. ولی بدم نبود. از اون طرف از نظر محتوا و مخصوصا گیمپلی چیزی نزدیک به فاجعه بود... امید وارم اگر موقعی سونی ip و داد بهشون تا ادامشو بسازن، بازی خیلی بهتری از آب در بیاد

کنار بازی ساختن، بازی هم بکنن بد نیست. the order نه مالتی داره نه coop داره نه ... حداقل یه گیم پلی درست نداره ادم رقبت کنه بشینه پاش!. با کمترین چیزی که میشه مقایسه ش کرد Gears 1 هست محصول 2006 که یکی از بهترین مالتی پلیرهای نسل قبل رو داشت و هنوز هم داره Coop افلاین و انلاین + اون گیم پلی روون و بی نقص.

روی 1 ساعت بشینن پای گیم محصول نهاییشون اونقدر فاجعه بار نمیشه.

به نظر من تو اوردر تمام تمركز رو گرافيك بود. اگه تو بازي بعديشون گرافيك همين باشه و گيم پلي زياد شه با داستان خوب،بازي بسيار موفقي ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

انصافا The Order اونقدری که کوبیدنش هم بازی بدی نبود.

دقیقا همینی که می گی عین واقعیته ! بازی بیش از حد کوبیده شده بود . نمی گم ایراد نداشت ولی متای 63 واقعا براش کم بود . یعنی بی رحمانه ترین و سخت ترین نگاه ممکن رو منتقد ها نسبت به این بازی داشتن . نمی گمم خیلی باید نمرات بالایی می گرفت به هر حال ایراد کم نداشت . ولی متای بین 72 تا 75 برازنده بازی بود نه 63 ! در نهایت اینکه بی صبرانه منتظر نسخه دوم هستم.

هر چی میسازین فقط فیلم سینمایی نسازید و برید سراغ ساخت بازی!)x
Order که ماشالله همش کات سنس بود و چند دقیقه ای هم میتونستی با کنترلر کار کنی!~x(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or