Ready at Dawn : بازی بعدیمان را بهتر خواهیم ساخت

YOUNG WOLF

کاربر سایت
49177_02_order-1886-dev-ready-dawn-will-make-better-game-next-time.jpg

درود

The Order 1886 اولین بازی استودیوی Ready at Dawn برای کنسول ps4 بود. بازی که نتوانست انتظارات را براورده کند و تبدیل به یکی از ناامیدکننده ترین عناوین سال 2015 شد.

اقای Andrea Pessino از اعضای استودیویReady at Dawn به تازگی گفته است که استودیو ما نیاز به ساخت یک بازی بهتر در اینده دارد.

او در پاسخ به توییتر یکی از هواداران گفت:

استودیو در اینده باید بازی بهتری بسازد و ما خواهیم ساخت.

منبع

با وجود اینکه از بازی1886 The order لذت بردم اما بازی خالی از مشکل نبود اما هیچ بازی پیدا نمیکنی مشکلی نداشته باشه فقط مشکلات order جوری بود که روی روند کلی بازی تاثیر میزاشت و بعد یک بار بازی کردن ارزش تکرار بازی به 0 میرسید .

کلا بازی مشکل سیستم تیر اندازی نداشت مشکل کمبود محتوا بازی و مشکل AI تا حدودی داشت و مشکل تعادل در تعداد دشمن در مرحله های مختلف .

از نظر گرافیکی واقعا عالی بود اما تعادلی بین گیم پلی و کات سین وجود نداشت دومین مشکل بازی وجود یک سیستم تکراری در مبارزات با لایکن ها بود که زیاد جالب نبود .

بازی از نظر طراحی محیطی و تنوع محیط و موارد دیگه هیچ مشکلی نداشت فقط از محیط های طراحی شده به درستی استفاده نشد به نظر من بازی پتانسیل خیلی زیادی برای تاخیر یک ساله داشته اگه یک سال دیگه روی بازی کار میکردن بازی مشخصا شاهکار در میومد .

در کل بازی پتانسیل یک شانس دوباره داره اگه واقعا سونی این شانس دوباره به بازی بده واقعا عالی میشه .

Order از لحاظ گرافیک واقعا خیلی جالب بود ولی گیم پلی در حد افتضاح بود!کات سین ها هم واقعا رو اعصاب بودن!دوتا آدم میکشتیم یه کات سن 15 دقیقه ای!عنوان جاه طلبانه ای بود و میتونست خیلی خیلی بهتر باشه!شاید اگه مثل QB دو سه تا تاخیر دیگه میخورد الان یه عنوان همه چیز تمام بود
البته لازم به ذکره که کوانتم بریک یک بار تاخیر خورده :)

ما چی میگیم بقیه چی میگند! حالا تا دو سه ماه دیگه میبینیم. الن ویک یکی از بهترین بازی های نسل قبلم بود اما ان هم در حد و اندازه استودیو رمدی ظاهر نشد! چند بار هم تاخیر خورد! بزرگترین مشکلش هم گیم پلی تکراری و طراحی مراحل خسته کنندش بود. درست همین مشکل را هم این بازی داره. شاید هم بدتر. در هر حال من اینطور احساس میکنم

بزرگترین نقطه قوت الن ویک داستانش بود که من این مورد را هم تو کوانتوم بریک نمیبینم!

ORDERفقط انتظارات ازش بالا بود اونم به شدت بخاطر همین کوبیده شد بازی سیستم شوتینگش عالی بود گرافیک فوق العاده فقط خیلی کوتاه بود مبارزه با گرگینه ها یکنواخت کم کم متا باید 75 میشد نه 60
انشالا سونی شماره 2 رو بده بسازن حتما بهتر میشه

- - -ویرایش - - -

ما چی میگیم بقیه چی میگند! حالا تا دو سه ماه دیگه میبینیم. الن ویک یکی از بهترین بازی های نسل قبلم بود اما ان هم در حد و اندازه استودیو رمدی ظاهر نشد! چند بار هم تاخیر خورد! بزرگترین مشکلش هم گیم پلی تکراری و طراحی مراحل خسته کنندش بود. درست همین مشکل را هم این بازی داره. شاید هم بدتر. در هر حال من اینطور احساس میکنم

بزرگترین نقطه قوت الن ویک داستانش بود که من این مورد را هم تو کوانتوم بریک نمیبینم!

من خودم از سیستم توقف زمان در QBترس دارم که بازی رو خراب کنه ولی شما صعیف بودن داستان رو از کجا فهمیدید

يه حس دوگانه عجيبى به اين بازى داشتم و دارم هم متنفرم ازش هم دوستش دارم.ولى نميخوام هيچوقت شماره بعدشو ببينم.
بعد از تجربه اين بازى كامل فهميدم هيچوقت گول هايپ هاى عجيب و غريب رو نخورم وانتظارتمو از هيچ بازى بالا نبرم.
يكى از epic fail هاى اين نسله به نظر من.

قول بهت میدم این کوانتوم بریک یک گند درست حسابی میزنه. حالا ببینید! اگه به تاخیر بود که دوک ناکم باید شاهکار میشد. چون با 11 سال ساخت و تاخیر رکورد داره

من تا الان بازی بد از Remedy ندیدم!مکس پین ها یکی از یکی بهتر!آلن ویک هم اگه عالی نبود ولی خوب بود!

- - -ویرایش - - -

البته لازم به ذکره که کوانتم بریک یک بار تاخیر خورده :)

کوانتوم بریک توی E3 2013 معرفی شد و قرار شد اواخر 2014 عرضه بشه!بعدش یه روز سم لیک اومد و خودش گفت کوانتوم بریک 2015 میاد و یه تریلر هم نشون داد!بعدش هم که یه تاخیر دیگه زدن و بازی رو انداختن 2016 و چهره شخصیت اصلی رو عوض کردن

کوانتوم بریک توی E3 2013 معرفی شد و قرار شد اواخر 2014 عرضه بشه!بعدش یه روز سم لیک اومد و خودش گفت کوانتوم بریک 2015 میاد و یه تریلر هم نشون داد!بعدش هم که یه تاخیر دیگه زدن و بازی رو انداختن 2016 و چهره شخصیت اصلی رو عوض کردن
پس چرا من همچین چیزی یادم نمیاد. میشه لینک اینکه قرار شد ۲۰۱۴ عرضه بشه رو بدی؟
در ضمن چهره شخصیت اول بازی از اول هم قرار بود شان اشمور باشه ولی به دلایلی از یک شخصیت دیگه بازی برای نمایش ها استفاده کردن
پ.ن: خیلی آف تاپیک شد:دی

آخرین ویرایش:

دقیقا با کدوم تاپیک کار داری؟؟؟؟؟؟؟
یه نگاه به تاپیک بنداز و رمدی و آلن ویک و کوانتوم چرا قاطی میکنی!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or