Ready at Dawn : بازی بعدیمان را بهتر خواهیم ساخت

YOUNG WOLF

کاربر سایت
49177_02_order-1886-dev-ready-dawn-will-make-better-game-next-time.jpg

درود

The Order 1886 اولین بازی استودیوی Ready at Dawn برای کنسول ps4 بود. بازی که نتوانست انتظارات را براورده کند و تبدیل به یکی از ناامیدکننده ترین عناوین سال 2015 شد.

اقای Andrea Pessino از اعضای استودیویReady at Dawn به تازگی گفته است که استودیو ما نیاز به ساخت یک بازی بهتر در اینده دارد.

او در پاسخ به توییتر یکی از هواداران گفت:

استودیو در اینده باید بازی بهتری بسازد و ما خواهیم ساخت.

منبع

بازی هر جور نگاه میکردی تمام المان های نه تنها یه بازی شاهکار رو داشت ... ..بلکه میتونست یه فرانچایز ماندگار بشه ... چی شد این طور گند زدن بهش?

هنوزم اولین تریلر بازی رو نگاه میکنم اب از دهنم راه می افته ... اما...

سه شنبه بازیم رسید، چهارشنبه شروع به بازی کردنش کردم، ظهر پنج شنبه تمومش کردم، شبش پلات شد، جمعه هم فروختمش :|:d

اگه اینطور باشه که خوراک تروفی هانتر هاست ... هلو بپر تو گلو

من خودم تروفی هانتر نیستم ولی پلات اردر بیش از حد راحت بود. به جز تروفی مربوط به collectable ها که اونم با چند تا ویدیو حل شد، بقیه اشون فوق العاده آسون بودند.

پ.ن: به نظرم اردر بازی بدی نبود ولی کمبود محتوا توش بیداد میکرد. حتی دی ال سی هم براش معرفی نکردند که بازی رو گیمر برای مدت بیشتری یا همیشه نگهداره.

آخرین ویرایش:
نسخه دوم رو اگه بسازن و روی محتوای گیم پلی بیشتر کار کنن خیلی خوب میشه
گان پلی بازی عالی بود اتمسفر لوکیشن ها و اون ایده ها هم عالی بودن

برای من که افتضاحی بیش نبود ، بعضی کاربرا میان از گیم پلی بازیهای داوود ایراد میگیرن ، منم میگم قبول ندارم ، چون موضع اینجور سبک واسم کاملا جا افتاده و بازی معلومه گیم پلیش چیه و چقدر متفاوته ، ولی یه بازی ای مثل TO1886 که با اون همه عظمت هالف بریدهائو سلاحهای نیکولا و جنگی که قراره در مقیاس بزرگی اتفاق بیفته در چند تا کوچه ی تودرتو و اتاقهایی که هیچ وهمی با خودشون ندارن ! خلاصه شده ، (هالف بریده یه قلقلکت میده باز میره تا 10 میشماره میاد :d) به من اگه بگن چی از بازی یادته ؟ میگم کات سین :| . طرفداری نمیکنم چون عملا فیلم داشتم میدیدمو دم به دقیقه خودمو واسه کات سین آماده میکردم ! . صحنه های سینمایی فوق العاده ، بعد اون گیم پلی یکنواخت و مایوس کننده مخصوصا هالف بریدها ، بایدم نشه نظر درستی داد . چون میگیم حیف این بازی که همچین بلایی سر گیم پلیش اومد .

اگه بخوان اون گیم پلی غنی کنن که نمیتونن دیگه همچین گرافیکی ارایه بدن ، بهتر کار اینه برن تو سبک بازی های کیج کار کنن موفق میشن ، کاملا میتونن یک گرافیک عالی تحویل بدن و مثل سبک بازی های کیج کار کنن ...
بلاخره این جور سبکم مخاطبش داره.

والا خوب سطح انتظارات ملت اومده پایین!! نمیدونم جای خوشحالی داره یا ناراحتی!

TO1886 یکی از اشغال ترین تجربه های این نسلم تا الان بوده البته خدا رو شکر افتخار بازی کردن Ryse رو هنوز نداشتم ولی 1886 یه توهین و فحاشی مستقیم به اونایی که اینهمه منتظرش بودن و بعد این رو بازی کردن بود، یعنی خودم رو هم بکشم هیچوقت نمیتونم اون باس آخر بازی و داستان بازی رو فراموش کنم!

امیدوارم چیزی که میخوان بسازن واقعا بازی باشه اوردر کنار رایز اشغال ترین بازیا نسلن نسبت به هایپشون و دست منتقدا درد نکنه که اونجور کوبوندن این دوتا اشغالو تا بساط این دمو تکنیکیا همون اول نسل برچیده بشه:d

اگه بخوان اون گیم پلی غنی کنن که نمیتونن دیگه همچین گرافیکی ارایه بدن ، بهتر کار اینه برن تو سبک بازی های کیج کار کنن موفق میشن ، کاملا میتونن یک گرافیک عالی تحویل بدن و مثل سبک بازی های کیج کار کنن ...
بلاخره این جور سبکم مخاطبش داره.

Star Wars Battlefront says Hello ... :دی

الان داری می گی اون گیم پلی غنی داشت؟! من بازی نکردم ولی اکثریت نقد ها برعکسش رو گفتن.

اکثریت نقد ها میتونم بپرسم چی گفتن؟اکثریت نقد ها به کانتنت های بازی گیر دادن که خوب اینم نظرات 50-50 بوده. کسی که انتظار 100 تا اسلحه مثل بتلفیلد رو داشته خورده تو ذوقش. گیم پلی بازی مشکلی نداره.

اکثریت نقد ها میتونم بپرسم چی گفتن؟اکثریت نقد ها به کانتنت های بازی گیر دادن که خوب اینم نظرات 50-50 بوده. کسی که انتظار 100 تا اسلحه مثل بتلفیلد رو داشته خورده تو ذوقش. گیم پلی بازی مشکلی نداره.
Shallow gameplay ﺗﻮ اﻛﺜﺮ ﻧﻘﺪ ﻫﺎ اﺷﺎﺭﻩ ﺷﺪﻩ, اﻳﻨﻜﻪ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ اﺯ vehicle ﻫﺎ ﻧﻪ اﺯ ﻧﻆﺮ ﻛﻨﺘﺮﻝ ﻧﻪ اﺯ ﻧﻆﺮ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺗﻮ ﺧﻮﺩ ﺟﻨﮕﻬﺎ ﺧﻮﺏ ﻧﻴﺴﺖ, اﻳﻨﻜﻪ اﺣﺴﺎﺱ ﻫﻤﻜﺎﺭﻱ ﺗﻴﻤﻲ ﺗﻮ ﺑﺎﺯﻱ ﻧﻴﺴﺖ ﻫﺮ ﻛﺲ ﻭاﺳﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻗﻞ ﻣﻲ ﺧﻮﺭﻩ ﺗﻮ ﺑﺎﺯﻱ, gunplay...ﻛﻼ اﻳﻨﺎ اﮔﺮ ﮔﻴﻢ ﭘﻠﻲ ﺣﺴﺎﺏ ﻧﻤﻴﺸن ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻲ ﮔﻴﻢ ﭘﻠﻲ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﻴﺸﻪ. اﮔﺮ اﻳﻨﻪ ﭘﺲ .order ﻫﻢ ﮔﻴﻢ ﭘﻠﻲ اﺵ ﻣﺸﻜﻞ ﻧﺪاﺭﻩ اﺯ ﻧﻆﺮ 3rd person shooter ﻓﻘﻄ ﻫﺮﻛﺲ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺯﻳﺎﺩ, ﺩاﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺏ و werewolf ﺩاﺷﺘﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺗﻮ ﺫﻭﻗﺶ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or