Better Call Saul Season 4: 9/10
خیلی هم عالی، بنظرم سریال داره به اوج پختگی خودش میرسه، اپیزودای پایانی جز بهترین اپیزودای سریال بودن بنظرم، خود فصل هم جز جذاب ترین فصلای سریال بود، با اینکه خیلیا هنوز با روندش مشکل دارن من که کاملا می پسندم.
Narcos: The Mexico: 8.5/10
کاملا در حد انتظارات بود، شخصیتا عالی بودن، کست فوق العاده، تنها چیزی که باهاش یکم مشکل داشتم نحوه روایت داستان بود که بنظرم در سطح پایین تری از سری اصلی قرار داشت. یکی از جذاب ترین چیزای نارکس برای من لوکیشنای زیبای کلمبیا بود که بنظرم با اینکه این فصل هم تلاششونو کردن بازم لوکیشنای مکزیک به کلمبیا نمیرسید.
اگه فصل سوم و اول رو بهترین فصلای سریال بدونم این میره یک خرده پایین تر از فصل دوم، و با توجه به اینکه احتمالا سیزن بعدی واسش بیاد بنظرم داستان کشش یک سیزن رو نخواهد داشت.
خیلی هم عالی، بنظرم سریال داره به اوج پختگی خودش میرسه، اپیزودای پایانی جز بهترین اپیزودای سریال بودن بنظرم، خود فصل هم جز جذاب ترین فصلای سریال بود، با اینکه خیلیا هنوز با روندش مشکل دارن من که کاملا می پسندم.
Narcos: The Mexico: 8.5/10
کاملا در حد انتظارات بود، شخصیتا عالی بودن، کست فوق العاده، تنها چیزی که باهاش یکم مشکل داشتم نحوه روایت داستان بود که بنظرم در سطح پایین تری از سری اصلی قرار داشت. یکی از جذاب ترین چیزای نارکس برای من لوکیشنای زیبای کلمبیا بود که بنظرم با اینکه این فصل هم تلاششونو کردن بازم لوکیشنای مکزیک به کلمبیا نمیرسید.
بیشتر دوس داشتم نحوه درست شدن امپایر فلیکسو ببینم که تقریبا توی چند اپیزود اسکیپ زده شد و رفت سر قضیه DEA و گرفتن فلیکس و اینا.
صحنه دیدار فلیکس با کالی کارتل و پابلو هم یکی از بهترینای کل سری بود.
صحنه دیدار فلیکس با کالی کارتل و پابلو هم یکی از بهترینای کل سری بود.
آخرین ویرایش: