Devil-Girl
کاربر سایت
یک جایی که مردم بخوننش. توی این سایتهای داکیومنت و اینجور چیزها هیچکی نمیخونه اصلا. خودم حاظر نیستم یک داستان توی اون سایتها بخونم. چه بسا گذاشتمش توی آمازون. خیلیها اینکاررو میکنن جدیدا، حتی افرادی مثل من.
سلام من یه دفعه ای اومدم تو این تاپیک و این پست شما رو دیدم. یه قسمتهایی از داستانتون رو دیدم به شدت به ویرایش احتیاج داره من خودم خیلی انگلیسی می نویسم ( بیشتر فن فیکشن) https://www.fanfiction.net/~ladythewarrior اینم لینک کارام هست. اگر اثرتون فن فیکشن هست که سایت fanfiction.net خیلی خوبه اونجا حتی بتا ریدرهای نیتیو هستن که کمکتون می کنن ( مثل من خیلی ادیتور ها و بتا ریدر هام نیتیو هستن) اگر فن فیکشن نیست دو تا راه دارین یکی سایت archiveofourown.com هست که می تونین اثر اورجینال هم بزارین ولی کم می رن سراغش چون پایه ش همچنان فن فیکشنه و یکی هم سایت wattpad که سایت واتپد برای کارای اورجینال خیلی بهتره فقط بگم این سایت خیلی خیلی بزرگه و درسته همه چیز کته گوری بندی داره ولی تعداد داستانهایی که توش می زارن زیاده و بعضی هاش هم اولین نوشته های نویسنده های معروفه ( خیلی ها کارشون رو تو این سایت شروع می کنن که بعدا بتونن ناشر پیدا کنن و معمولن تو این سایت پیدا میشه) فقط اینکه یکم نباید ناامید بشین و تا می تونین بنویسین تا داستانتون همیشه در صدر جدولش باشه تا توجه جلب کنه. یه جورایی داستان های آدم توی این سایت مثل قطره ای در دریا می مونه و اکثرن گم میشه خود من دو تا اثر انگلیسی نوشتم ( یکی جنایی و یکی ترسناک) ولی چون هنوز ویو نگرفتم ادامه شون ندادم من خودم خیلی روی نظر بقیه انرژی میگیرم ولی اگر ناامید نمیشین این خوبه. اما برای شروع من میگم تو کته گوری شرلوک هولمز تو سایت فن فیکشن بزارین این داستانو این سایت فن فیکشن هم سایت خیلی بزرگ و حرفه ای فن فیکشن نویسیه و با اون چیزی که ممکنه به ذهنتون خطور کنه خیلی فرق داره و نویسنده های خیلی خوبی هم اونجا هستن و فیدبک گرفتن خیلی راحته مثلن خودم بعضی داستانهام تا 200 نفر هم فیدبک و ریویو داره.
برای اینکه این پست اسپم نشه
من بالاخره سریال breaking bad رو دیدم و خب اگر دو فصل اول رو فاکتور بگیریم فصل سوم و چهارم محشر بوده تا اینجا هنوز تمومش نکردم و تازه فصل 5 هستم ولی واقعن یکی از بهترین سریالهایی هست که دیدم و واقعن شیفته ی دو شخصیت اصلی والتر و جسی شدم.
به کل فصل ها تا اینجا از 100، 85 میدم. باشد که ببینیم فصل 5 چه خواهد شد