Jebaited
کاربر سایت
Hodor اسکی رفتهBetter Call Saul S04
9/10
به نمره بسنده میکنم، میترسم ترجمه اسم سریال رو بنویسم به دلیل اسپویل پستم پاک بشه
Hodor اسکی رفتهBetter Call Saul S04
9/10
به نمره بسنده میکنم، میترسم ترجمه اسم سریال رو بنویسم به دلیل اسپویل پستم پاک بشه
منم همین الان سریال رو تموم کردم واقعا فوق العادس، فلش بک هایی که میزنه حقیقتا کم نظیره.
نوشته زیر اسپویل نداره
The Haunting of Hill House یک سریال تمامو کمال ، در ژانر درام آمیخته با معما و ترسه ، تیزر ابتدایی رو که میبینید یک هزارتو رو بهتون نشون میده ، این هزارتو ذهن نویسنده ی داستانه ، خودمو در اوایل داستان جای شخصیتها گذاشتم ، روند طبیعی داشت برام ، بدون هیچ خودنمایی یا زور زدن برای اثبات چیزی ، یه کار تمیزو حساب شده ، در جایی ذهنتون گرفتار این هزار تو میشه که راهی جز غرق شدن داخلش ندارید ، نقطه های اتصال داستان با روندی پیوسته چنان با هم گره میخورن که فراتر از تصوراتتون قرار میگیره ، این چیزهایی که دارم میگم دقیقا اتفاقیه که برام افتاده ، بازی ، فیلم ، سریال ، سبکهای اینچنینی یکی از علاقه مندیهای 20 ساله ی منه ، این سریال چیزی داره که منحصر به فرد شده برام ، به طرز وحشتناکی عمق داره ! ، کلمه ای بهتر از این نمیتونم براش مثال بیارم . یک نکته در مورد فیلمبرداری هم بگم ، هنرمندانه سکانسها فیلمبرداری میشه .
پیشنهاد من بهتون این سریاله
نمره خود سریال 9.1ه
9.5 میدم
فصل سوم خوب بود ولی مثل 2 فصل اول اونقدر خفن نبود 6.5/10