Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

8/10

چیزایی که باید گفته بشه رو که دوستان قبلآ گفتن. به نظرم تنها مشکل فیلم , بیش از حد کلیشه ای بودنش هست. داستان واقعآ جالبی داره که به نظرم برخلاف گفته بعضی ها اوریجینال هم هست. جلوه های ویژه رو که بهتره چیزی نگم ! بقیه عوامل هم خیلی خوبه ولی همین کلیشه ای بودن ارزش فیلم رو (برای من) پایین میاره.
اینکه حتمآ فلان شخصیت با فداکاری بمیره.
پادشاه بمیره و دخترش براش گریه کنه.
غول آخر فیلم عصبانی بشه و بپره توی روبات !
بدترین قسمت فیلم هم به نظرم :
ثانیه آخرش بود که چشم طرف رو نشون میده که باز میشه و دیگه یه ناوی کامل میشه ! دهاتی ترین چیزی بود که میشد توی فیلم گذاشت ! :دی

بالاخره کلیشه است یا اریجینال؟:biggrin1:
ترکیبی جالب از هر دو !
کلیشه ها رو که صفحه قبل گفتم. مثل فداکاری بروبچ که شهید میشن و مرگ پدر شاهزاده خانوم و ... :دی
ولی یه سری چیزای واقعآ تازه هم داشت. طراحی گل و گیاه Pandora واقعآ عالی و نو بود. حیوونها هم با اینکه یه کم میتونستن بهتر باشن (مثلآ میمونهای اونجا نباید حتمآ عین میمونهای زمین باشن با همون صدا و ادا اصول ! یا اسبها حتمآ نباید پوزه اسب مانند داشته باشن :دی) ولی همون حیوونا هم خیلی جالب طراحی شده بودن.
اوریجینال ترین قسمتش هم به نظرم رابطه بین ناوی ها و حیات وحش (و حیات گیاهی !) سیاره بود که با اتصال یه سری رشته به هم مرتبط میشن و ایده خیلی جالبی بود.

sherlock holmes

holmes_main_pos_16f_259022t.jpg

كمدي و اكشن و معما رو با هم قاطي كرده بودن كه چيز خوبي شده بود - من كه خيلي حال كردم مخصوصا زماني كه قسمت هايه تاريك داستان رو روشن ميكرد.

8.5 از 10

Mama Mia

mamamia.jpg

یک فیلم کاملا مفرح و جذاب که لحظه های شادی رو براتون به ارمغان میاره . بازی مریل استریپ هم خیلی دیدنیه .

فیلم درباره دختری هست به نام سوفی که تو یک جزیره زندگی میکنه . این سوفی قصه ما پدرش معلوم نیست کجاست . چند روز قبل از عروسیش دفترچه خاطرات مادرشو پیدا میکنه و توش نام سه تا مرد که مادرش با اونها خوابیده رو پیدا میکنه و اونهارو هم با فرض اینکه یکیشون پدرش باشه به عروسیش دعوت میکنه و . . .

7/10

2012
یه اشغال تمام عیار حالم بهم خورد:sick:منتظر بودم یه دپرد و نشونه ای هم از یهودیها و ستاره داوود و اون علائم خاصشون ببینم که درنهایت تعجب ندیدم:eek:چون اغلب فیلمهایی که به اخرالزمان مربوط هستن یه نشونه ای چیزی از اینا توش هست
اقتباسی احمقانه از کاری که حضرت نوح کرد یه نکته جالبی هم بگم از نظر این فیلم دنیا هیچ وقت به اخر نمیرسه:laughing:وادامه داره ...واقعا که کتاب قانون مفهومش بیشتر از این اشغال بود
5/10
نمره منه اون 5روهم بخاطر جلوه های ویژه بهش دادم وگرنه داستانش که رسما تو باقالیاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or