Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

I Am a Fugitive from a Chain Gang
1932

بسیار عالی.این فیلمُ در ژانر Film-Noir قرار دادند،که میشه گفت نوآر بود ولی اون قضیه Femme Fatale سبک تر از نوآر های دیگه بود.داستان فیلم برگرفته از یک اتوبیوگرافی شخصیتی به نام Robert E. Burns هست (در فیلم جیمز آلن) که بر اثر یک اتفاق ساده که خودش مقصرش نبود محکوم به حبس در کمپ زندانی های زنجیره ای میشه ، داستان بد استارت میخوره اما نمیتونیم گردن واقعیت بگیریم بگیم چرا این طوری اتفاق افتاد.
این فیلم بعدی Muni بعد از Scarface ـه.فقط میتونم بگم لعنت به همفری بوگارت خرشانس، چون میونی چیزی کمتر از اون نداشت، بوگارت به کجا رسید و میونی به کجا.میونی یه بازی هیجان آور و تکون دهنده رو ارائه میده که شما میتونید غضب و درد و رنج و اندوه و اضطراب رو فقط در یک نگاهش بفهمید.راحت میشه این به این نتیجه رسید که این فقط و فقط فیلم میونی ـه.هرچند من پرفورمنس تو Scarface بیشتر دوست دارم.متاسفانه اسکار در اون سال به لافتن باخته.
پایان فیلم یکی از بهترین ها در هالیووده.مافوق تصور.همون جا که این دیالوگ رد و بدل میشه بین الن و معشوقش:
Helen: How do you live?
James Allen: I steal.​
فقط در لحظه ی آخر به قیافه میونی توجه کنید.

8/10

Cirque Du Freak: A Vampire's Assistant
CirqueDuFreakTheVampiresAssistant20.jpg

مزخرف بود! آشغال به تمام معنا. تنها چیزی که از داستان کتاب به ارث برده بود شخصیت ها بودند! حیف اون دو ساعتی که وقت گزاشتم برای دانلودش.
1/10
اون یک رو هم نمیدونم چرا دادم! شاید به اسمش.

forrest gump

forrest_gump.jpg

عالي ! بي نظير ! فوق العاده ! تام هنكس واقعا تو اين فيلم تركوند . فيلم بسيار تاثير گذار و درد آور همراه با فيلم نامه اي فوق العاده تك و بي نظير ! بهترين سكانس فيلم هم فكر كنم صحنه آخر فيلم + هنگامي كه تام وارد خوابگاه دانشجويي دوستش مي شه و ... !

10/10

سلام!

The Hurt Locker - 2008

فیلم بسیار زیبا و جذابی هست و نمی دونم چقدر ارتش آمریکا به کاترین بیگلو پول داده تا این فیلمو کارگردانی کنه:biggrin1: خیلی سعی شده آمریکاهارو خوب نشون بدن ، رو اعصاب بود ، فیلمبرداریش و کارگردانیش واقعا عالی بود و 6 تا اسکاری هم که برد حقشه خداییش !

9/10

Alien - 1979

واقعا باورم نمی شد که این فیلم 31 سال پیش ساخته شده ، شایدم بیشتر:eek: جلوه های ویژه که اصلا در موردش نمیشه حرف زد ، بازیگران واقعا حرفه ای ، کارگردانی عالی و در آخر به هیچ وجه از دست ندید که نصف عمرتون بر فناست !

10/10

خیلی سعی شده آمریکاهارو خوب نشون بدن ، رو اعصاب بود ، فیلمبرداریش و کارگردانیش واقعا عالی بود و 6 تا اسکاری هم که برد حقشه خداییش !
Vulnerable young fellas can't watch a movie tender.
این فیلم هیچ اقدامی نداشت که ارتش آمریکا رو بالا ببره. بلکه میخواست اثرات جنگ روی روح سربازان رو نشون بده. وقتی فیلم رو بی دقت میبینید همینجوری میشه.

وقتی فیلم رو بی دقت میبینید همینجوری میشه.
اون موقعه من "محله چینی ها" رو نفهمیدم؟! :biggrin1:
البته یادمه روو یه چیزای دیگه بیشتر دقت می کردی :biggrin1:
ولی نه،خدایی،بنازم به اعتماد به نفست :biggrin1:
الان که فک می کنم،می بینیم یه نکته مثبت داری،اونم اینه که اگه یه فیلمی رو بی دقت-می دونی که متوجه نشدی-یا می دونی که متوجه شدی ولی عملا نشدی-یا واقعا شدی ... صادقانه میای میگی :biggrin1:

ین فیلم هیچ اقدامی نداشت که ارتش آمریکا رو بالا ببره. بلکه میخواست اثرات جنگ روی روح سربازان رو نشون بده.
اتفاقا بزرگترین نکته مثبتش این بود که اصلا سیاسی نبود فیلم.
یه سرباز که به زور و بدون میل رغبت به آمریکا رفته و روز شماری می کنه تا برگرده خونه ، اینقدر با جون خودش بازی می کنه ! این خودش داره می گه سرباز های آمریکایی خیلی فداکارن یا مثلا خیلی مهربونن یا اونجایی که فرمانده میره رو بمب بعد اون سرباز ترسوهه:biggrin1:میاد به حساب عداهای عاطفی در میاره! درسته یه فیلمه که درباره اثرات منفی جنگ بر روح سربازها ساخته شده ولی دیگه دختر بچه 14 ساله که نیستن:biggrin1: در ضمن یه تشکر حسابی هم از DJ Hasan Potter می کنم:biggrin1:

یه سرباز که به زور و بدون میل رغبت به آمریکا رفته و روز شماری می کنه تا برگرده خونه ، اینقدر با جون خودش بازی می کنه ! این خودش داره می گه سرباز های آمریکایی خیلی فداکارن یا مثلا خیلی مهربونن

چجوری از اون قضیه نتیجه گرفتی که سربازای امریکایی مهربونن یا فداکار؟ :eek: عزیزم خودت داری میگی مجبور بوده و خودش دوست نداره توو اون شرایط باشه . اونم که میگی با جون خودش بازی میکنه یه جور جنون ه که ناشی از بلاتکلیفی بیش از حد ه , نه میتونه جنگ رو ول کنه نه میتونه ادامه بده . توو یه شرایطی گیر کرده که اثرات روانی شدیدی روش گذاشته , فیلمم همین رو میخواد نشون بده , که جنگ سرباز ها رو از درون نابود میکنه .

به نظر منم تاکید فیلم روو ضد قهرمانی،از اون طرف بحرانی که شرایطش براش به همراه میاورد داشت،یعنی در کل نظرم همین نظر دوستانه،ولی بد متوجه نشو،من نخواستم آئورلیتو رو دست بندازم،همیشه هم وقتی دیگران اذیتش می کردن من می گفتم ولش کنین:biggrin1: فقط این دفعه من خواستم اذیت (شوخی) کنم.یه وقت سوءتفاهم نشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or