Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

م
علوم بود که فیلمنامه نویس آدم بیحوصله ای بوده.
واقعا به اون نکته ای که تو اسپویلر اشاره کرده بودی دقت نکرده بودم تا حالا، چون اصلا همچین اتفاقی نیفتاد:laughing:

مواقعا به اون نکته ای که تو اسپویلر اشاره کرده بودی دقت نکرده بودم تا حالا، چون اصلا همچین اتفاقی نیفتاد:laughing:
اون صحنه ای که داشت با چند نفر (فکر کنم مسلمونها) سیگار میکشید و بعد سزار اومد طرفش و بعد به رفیقاش گفت که سزار رو ازش دور کنن. یادت رفته؟

Zombie land
8 / 10

جالب بود اما او چيزي نبود كه انتظار داشتم :biggrin1: اين يارو تالاهاسي خيلي شخصيت جالبي داشت . قوانين فيلم هم باحال بودن . اون دختره كه 12 سالش بود دقيقا اندازه دخترهاي 20 ساله ايراني بود . عجب رشدي دارن اينا :biggrin1: در كل براي سرگرمي خيلي عالي بود

درود .... :smile:

توی ماه گذشته یه چند تا فیلم دیدم که نمره ای نداده بودم بهشون ! نمره منم اصلا مهم نیست ، فیلم های خوبی رو که دیدم اینجا می نویسم تا اگه احیانا کسی ندیده ، یه یاد آوری باشه براش برای دیدن این فیلم ها :smile: .... بریم سر فیلم ها ... چونکه تعداد فیلما زیاده فقط اسم و نمره شونو می نویسم با یه خلاصه خیلی کوچولو از داستان ! درک و استنباطی که از فیلم ها داشتم هم بمونه برای خودم فقط اگه نمره بالای 7 به فیلمی داده بودم که اکثرشون همینطوره ، مطمئن باشین که دیدنشون خالی از لطف نخواهد بود ... :love:

An Education

8/10

داستان راجع به دختریه که از طرف خانواده شدیدا تحت فشار برای درس خوندن و ادامه تحصیل در دانشگاه آکسفورد اه ، یه روز هنگام برگشتن از تمرین موسیقی با مرد پولداری آشنا میشه که اونو با لذت ها و تفریحات زندگی آشنا میکنه .... ولی ...

The Boat that Rocked

9.5/10

پسر چقدر من از دیدن کمدی "کشتی راک اند رول" لذت بردم ! داستان راجع به رادیو های زیر زمینی انگلیس در دهه 60 اه ! یکی از این ایستگاه های رادیویی ، کشتی راک اند رول اه که توی دریای شمال لنگر انداخته و 24 ساعته موسیقی راک پخش میکنه و ...

دیدن این فیلم ، شدیدا به طرفداران موسیقی راک توصیه میشه :love:

ْْState of play

8.5/10

یه فیلم جنایی ، ترو تمیز و شسته رفته با بازی راسل کرو که نقش خبرنگاری رو بازی میکنه که روی یک پرونده جنایی کار میکنه که به نوعی به دوستش که یک سناتور آمریکایی اه ، مرتبط اه ........

فیلم خوبیه ... از دستش ندین ....

the spy next door

5/10

جدید ترین فیلم جکی چان که واقعا هیچ چیزی نداشت ، تنها نکته فیلم بعضا حرکات تر و تیز جکی چان اه که بعد از سال ها و در این سن ، هنوزم از دیوار راست بالا میره :biggrin1:

defiance

8/10

یه داستان حقیقی از توویا بیلسکی و برادراش ! زمانی که یهودی های بلاروس توسط هیتلر دونه دونه کشته میشدن ، توویا عده ای از یهودی ها رو به جنگل میبره و از اونا نگهداری میکنه و .... راستی نقش توویا در این فیلم رو دنیل کریگ بازی میکنه ...

فیلم قشنگیه و پر از مناظر زشت و زیبا ....

Hurt Locker

9/10

خب این فیلم که دیگه نیاز به توضیح نداره ! آخرین ساخته همسر سابق جیمز کامرون :biggrin1: ، شاید نزدیک ترین فیلم به حقیقت جنگ عراق و مشکلات سربازان آمریکایی همین باشه ! داستانش ام مربوط به تیم ویژه ای از سربازای آمریکاییه که کارشون خنثی کردن بمب های کار گذشته شده در عراقه ....

پ ن : خدایا چقدر جنگ بده ! به امید روزی که روی کره زمین هیچ جنگ و درگیری نباشه و نسل هر چی دیکتاتور و متحجر اه از روی زمین برداشته بشه ! بگو آمین ..!

9/10

خو دیگه آواتار ام نه نیاز به توضیح داره ، نه تعریف ! می شد بهتر از این باشه از لحاظ داستان ! اما وقتی به سختی ها و تلاشی که برای تولید این فیلم به صورت سه بعدی ، فکر میکنم ، و اینکه این فیلم چطوری ساخته شده ، مخ ام هنگ میکنه :biggrin1:

kiss kiss bang bang

7.5/10

داستان راجع به دزدیه که ناخواسته توی یه سری مشکلات میافته و ....
نقش اون دزده رو رابرت داونی جونیور بازی میکنه :biggrin1: ، خدایی این بشر واسه خودش صاحب یه سبک اه که قبلا توی بازی هیچ بازیگری ندیدم :biggrin1:

Casablanca

10/10

وقتی می بینی این فیلم با این داستان و این سطح بازیگری ، سال 1942 ساخته شده ! نمی تونی نمره ای کمتر از 10 بهش بدی ! شاید اگه این داستان ، الان ساخته شده بود ! ارزش اش بیشتر از 6.5 ، 7 نبود ! ولی این چنین نو آوری در سال 1942 ، عمق فاجعه رو می رسونه :biggrin1:

Day Breakers

6.5/7

داستان حول محور ومپایر بازی می چرخد :biggrin1:

Two Lovers

7.5/10

یه بازی زیبای دیگه از خواکین فینیکس در قالب داستانی زیبا ! :smile:

lars and the real girl

8.5/10

آقا این رایان گاسلینگ ام بازیگریه واسه خودش :biggrin1: ، خیلی فیلم باحالی بود ، واقعا حال داد به من ! یه درام خوب که رگه هایی از کمدی ام توش هست . این
Emily Mortimer ام خیلی چهره مهربونی داره ، فکر نکنم کس دیگه ای می تونست اینجوری نقش یه همسر برادر مهربون رو بازی کنه :love:

داستان راجع به لارس ، مرد تنها و گوشه گیریه که با هیچ کسی ارتباط برقرار نمیکنه و خانواده برادرش شدیدا از این موضوع نگران ان ، یه روز لارس در خونه شونو میزنه و میگه من با یه دختری دوست شدم و .... :biggrin1:

the notebook

7/10

یه Love Story قشنگ ....

The Persuit of Happyness

8/10

یه درام زیبا با بازی درخشان ویل اسمیت ، Based on true story :biggrin1:

داستان راجع به مشکلات مرد بی پول و در عین حال باهوشیه که زندگیه سختی داره و هر روز وضعش بد تر از گذشته میشه و تصمیم به تغییر شرایط میگیره و ...

invention of lying

7/10

دنیای رو فرض کنید که توش دروغ نباشه ! به نظرتون حال روز مردمی که حقیقت رو همیشه به زبون میارن چجوریه ؟!‌ :biggrin1:

این موضوع ، محور اصلی فیلم اختراع دروغ اه ! جایی که مارک بلیسن ، اولین دروغ روی کره زمین رو میگه .... :biggrin1:

فیلم قشنگیه و بعضا کلید هایی از اعتقادات مردم دنیای امروز بهمون میده که قابل تامل اه ....

Fame

7.5/10

روایت زندگی بچه هایی اه که به هنرستان هنر (موسیقی ، بازیگری ، رقص و ...) میرن و از اونجا فارغ التحصیل میشن ! فیلم از زمان گزینش تا جشن فارغ التحصیلی این بچه ها رو نشون میده که چطوری این مسیر رو طی کردن و ....

مخاطب این فیلم افراد خاصی هستن ، توصیه میکنم کسایی که به هنر علاقه مند ان ، حتما این درام موزیکال رو تماشا کنن ! تضمین نمی کنم که 100 درصد از این فیلم خوشتون بیاد ! ولی برای من یه تجربه دلپذیر و زیبا بود .... :smile:

و در آخر ....

Amelie from Montmarte

10/10

یه کمدی ، فانتزی اه فرانسوی خیلی خیلی زیبا :love: ، با بازی زیبای آدری توتو :love:

آقا وقتی این فیلم رو نیگا میکنی ، مخ ات هنگ میکنه :biggrin1: ، راجع به داستان واقعا نمی دونم چی بگم ، باید خودتون ببینید :biggrin1: ....

البته فکر کنم بچه هایی که یه مقدار جدی تر سینما رو دنبال میکنن ، این فیلم رو 100 درصد دیدن ، به هر حال هر کی ندیده بره ببینه :biggrin1:

بازم تضمین نمی کنم 100 درصد کسی از این فیلم خوشش بیاد ، ولی اگه کسی از این دست فیلم های فانتزی خوشش میاد ، حتما ببینه :smile: ، هر سکانس اش ، قاب عکس خوشرنگ ایه واسه خودش :love:

موفق باشید ....:smile:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

35896_ba.jpg

واقعا در يك معنا فيلم بي نظير بود چه از نظر بازي مخصوصا جيم كري ولي نكته جالبش فيلم نامه اين فيلم بود كه طرح نو و بسيار جالب بود

10/10

آخرین ویرایش:
In Search Of a Midnight Kiss

به شدت خوشم اومد . واقعا زیبا و تاثیر گذار بود . احساس خوبی هم به بیننده منتقل میکرد . با این که ابتدای فیلم فضا بیش از حد دپرس کننده بود ولی رفته رفته فیلم زیبا میشه ! اواسط فیلم کلا رابطه 2 تا کرکتر بسیار Fun میشه . بازیگر ها هم عالی بودند . کلا همه چیز در این فیلم در حد خیلی خوب تا عالی بود .

امتیاز = 8 از 10

UnderWorld 3 : Rise Of The Lycans

من نمیدونم چرا این فیلم مزخرف رو دیدم . هیچ چیز واسه دیدن نداشت . جلوه های ویژه ی بدرد بخوری هم نداشت که یگم یکم جالب بود !

3/10

Ponyo

ponyo.jpg

فوق العاده انیمیشن زیبا و دوست داشتنی ای بود . بسیار چشم نواز ( از Miyazaki بجز این هم انتظار نمیرفت ) . موزیک های فوق العاده ای داشت . در مجموع شاهکار بود .

9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or