Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خودتون ببینین این اطلاعاتشه
ژانر: اکشن, ماجرایی, فانتزی, عاشقانه
فایل منتشر شده: Prince Of Persia The Sands of Time 2010 DVDRip 700 MB
کیفیت: DVDRip – عالی
فرمت: avi
حجم: ۷۰۰ MB
زمان: ۹۰ دقیقه
تاریخ انتشار: ۱۹ May 2010
زیرنویس فارسی: یافت نشد
کارگردان: Mike Newell
بازیگران: Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Alfred Molina, Reece Ritchie …
خلاصه داستان: پرنس فارس : شنهای زمان ، نام فیلمی بر پایه بازی کامپیوتری آن است که در سال ۲۰۰۳ توسط کمپانی ubisoft عرضه شد. این فیلم در ۲۸ می سال ۲۰۱۰ میلادی اکران خواهد شد. کارگردانی این فیلم بر عهده مایک نیوئل و چهارمین فیلم بالای ۱۳ سال کمپانی والت دیزنی است. هنرپیشه اصلی فیلم "مک گیلن هال" است که در نقش "پرنس دَستان" (Prince Dastan) بازی می‏کند. داستان فیلم بدین شرح است که "دَستان" یک کودک خیابانی در قرن ششم در کشور ایران است. او بعد از نمایش و اثبات شجاعت و دلاوری خود در جنگ، توسط پادشاه به عنوان جانشین پذیرفته می‏شود، بنابراین دو پسر پادشاه دیگر بر سر تخت پادشاهی نخواهند جنگید. او با پرنسس "تهمینه" (جما آرتنتون) در رها کردن شنهای زمان که موهبتی از طرف خدایان برای کنترل زمان است، از دستان نجیب‏زاده شروری به نام "نظام" (بن کینگزلی)، همکاری می‏کند …
شما میشه لطف کنین بگین از کجا دانلود کردین و لینک بذارین؟

آخرین ویرایش:
من یکی از سایتهای دیگه دانلود کردم کامل . اجرا کردم با کی ام پلیر گفت لطفا تو مدیا پلیر ویندوز اجرا کنید تو مدیاپلیر اجرا کردم باز هم همون پیغام رو اسکرین اومد که کلا بیخیال شدم.

خب باید یه ردی چیزی ازش تو نت باشه یا نه؟! همین طوری که از تو هوا نمیاد!!
نمیدونم. البته این فایلی هم که دوستمون گفت من 10 mg اولش رو دانلود کردم ولی فیلمی توش نبود.
دیگه نمیدونم ایشون چطوری دیدن.

آخرین ویرایش:
البته هر چیزی ممکنه .
من خودم 88 minutes رو 9 ماه قبل از اکرانش dvdrip ش رسید به دستم.
حالا از کجا leak شده بود خدا میدونه.

خير هر چيزی ممکن نيست...
اين 88 minutes که مثال ميزنی قبل از اينکه در آمريکا اکران بشه dvd premiere داشته.يعنی در بعضی کشور ها مستقيم روی dvd آمده.
در ضمن وقتی ميگيد dvdrip يعنی سورس dvd بايد وجود داشته باشه تا يک ريپ ازش بياد.
اون دوستمون هم از خوشی زياد اومد يک چيزی گفت اينقدر دنبال کردن نداره.

a serious man

a-serious-man.jpg

فيلمي عجيب اعصاب خورد كن تا جايي كه وسط فيلم مي خواستم به كمك بازيگر از شدت كرخ و بي حال بودن برسم و آخري بسيار عجيب داشت و باعث شد بيننده تو كف عجيب بمونه بطوريكه تا آخرين دقيقه فيلم رو هم نگاه كردم ولي نامرد چيزي پخش نكرد :دي ! شايد كارگردان خواسته نسخه 2 اش رو بسازه لول ! در ضمن بازي ها هم بسيار عالي بود !

9/10
وقتی که به اون خوابی که راجع به uncertenty theory صحبت شد روجوع کنی پایان فیلم بسیار معنی پیدا میکنه و به نظرم بهترین راه پایان دادن این فیلم بود

District 9

district9poster.jpg

اين امير مردشور برده هم هرچي مي گه بگير فيلم شاخي از آب در مي ياد :-W به جرات مي تونم بگم بعد از جنگ ستارگان كه باهاش خيلي حال كردم ! بهترين اثر تخيلي - فضايي كه تا حالا ديدم و در يك كلام مي شه گفت بي نظيره ! و براي اون دسته از كساني كه نديدن بگم كه داستانش اينه كه يك سفينه فضايي تو يك شهر فرود مي ياد و از حركت باز مي ايسته و انسان ها بعد وارد اين سفينه مي شن و موجودات فضايي ضعيفي رو مي بينن و بعد اين ها رو در شهر خودشون و در منطقه اي به نام district 9 محبوس مي كنن و كنترل نظامي مي كنن و بعد از حدود 20 سال كه جمعيت اين آدم فضايي ها زياد مي شه ! انسان ها تصميم مي گيرند موجودات را منتقل كنند كه بعد به مشكلاتي بر مي خورن ...

10/10

سلام
یه فیلمی بود چند سال پیش تلویزیون داخل دادش که مربوط به زندگی یه رزمی کار معروف کره ای بود!
با اینکه از این مدل خوشم نمیومد ولی آخرش رو دیدم خیلی قشنگ بود
اسمش رو کسی یادش هست؟!

planet terror 2007
گفتیم فیلم رودریگزه برم ببینمش.تمش مثل sin city بود با چاشنیhorror مثلا. بعضی قسمت هاش عجیب مسخره بود. داستان کلیشه ای.
اون تریلر اولش به فیلمی که الان رودریگز داره میسازه ربطی هم داره؟
5.5/10

--

step up 2006
اول قسمت دومش رو دیدم بعد اینو. این بهتر بود. sound track هاش هم قشنگ بود.تو این اوضاع حال داد.
6.5/10

--

40 years old virgin
2005
تو کارهای استیو کارل جزو بهترین هاست.خیلی خوشم اومد.این هم تو این اوضاع حال داد.بعد از there is something about mary بهترین کمدی که دیدم بود فکر کنم.ترانه هاش عالی بودن مخصوصا اون آخرش let the sun shine
از استیو کارل بیشتر از جیم کری خوشم اومد. اون سکانسی که موهای تنش رو میکند واقعی بودش. خود کارل به کارگردان گفت برای واقعی در اومدن صحنه این کارو بکنه.اون صحنه فقط یه برداشت داشت! he is crazy
8/10

--

nake.d weapon 2002
یه اکشن تریلر هنگ کنگی متوسط که نسبتا سرگرم کننده هست.از اسمش معلومه چی هست دیگه!
6/10

--

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or