Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Wall-E بد نبود, نمیدونم ماله سن و سال بود و "اون روزا" که اون انیمیشن ها یه طور دیگه به من چسبیدن (Space Jam رو تو سینما دیدم! 3 روز میخوردم به در و دیوار! لول) و الان دیگه چون زیاد انیمیشن با کیفیت تکنیکال دیدیم بهمون نمیچسبه or what. الان داشتم Bee Movie رو میدیدم (افتادم رو خط انیمیشن دیدن! لول), قشنگه ولی ... یه حس کثیف americanized توشه, نمیدونم چطوری بگم. خیلی "کالا" شده, با اینکه برای Dreamworks ارزش قائلم ولی میبینین که, یه ساعت ازش مونده من دارم اینجا پست میدم.

پ.ن. نمیدونم اینجا میشه در مورد نظرمون بحث کنیم یا فقط باید نظرمون رو بنویسیم, یادم رفته.

دوستان حواسشون باشه در صورت امکان ( مرد خفاشی : شوالیه سیاه ) رو روز جمعه 7 فروردین ساعت 20:30 از شبکه سه ببینن ، اون طور که شنیدم دوبله بسیار با کیفیتی داره و در کل فیلم معظّمی هم هست .

:biggrin1:

Wall-E بد نبود, نمیدونم ماله سن و سال بود و "اون روزا" که اون انیمیشن ها یه طور دیگه به من چسبیدن (Space Jam رو تو سینما دیدم! 3 روز میخوردم به در و دیوار! لول) و الان دیگه چون زیاد انیمیشن با کیفیت تکنیکال دیدیم بهمون نمیچسبه or what. الان داشتم Bee Movie رو میدیدم (افتادم رو خط انیمیشن دیدن! لول), قشنگه ولی ... یه حس کثیف americanized توشه, نمیدونم چطوری بگم. خیلی "کالا" شده, با اینکه برای Dreamworks ارزش قائلم ولی میبینین که, یه ساعت ازش مونده من دارم اینجا پست میدم.
پ.ن. نمیدونم اینجا میشه در مورد نظرمون بحث کنیم یا فقط باید نظرمون رو بنویسیم, یادم رفته.
منم موافقم :دی اینا بدعادتمون کردن به قول عماد :دی

اینجا که همه دارن همه کاری میکنن! :دی ولی خوب بحثم میشه بکنیم!

امیر جان اون نسخه سوم نبود ! یه اسپین اف بود ( نمیدونم از این چیزا ) .
قسمت سوم Toy story برا 2011 هست فک کنم .
اشتباه لفظی بود...Sorry for that :blushing:
هر چی بود مسخره بود :دی از نظر من اولین کارتون یه سبک جدایی داشت به غیر از کیفیت انیمیشن!
گفتید کارتون یاد برادر محبوب خودمون Tazmania افتادم :دی

سلام.
Equilibrium

33yggm9.jpg

یه اکشن خوش ساخت که یکی از نقاط قوتش اینه که از داستان خوبی هم بهره میبره. و با بازی خوب کریستین بیل هم همراهه.
امتیاز من به این فیلم 7.75 از 10 هست.
یا علی مدد

سلام
The Shawshank Redemption
b4xd3q.jpg

یه شاهکار تمام عیار از داربونت با بازی استثنایی تیم رابینز و مورگان فریمن. به هر کس که ندیده 100% توصیه میشه این فیلم رو ببینه.
امتیاز من به این فیلم 10 از 10 هست.
یا علی مدد

واقعا از نظر من Shawshank Redemption حرف نداره و یه رقابت خاصی با The Godfather به عنوان بهترین فیلم تاریخ داره که به نظر من Shawshank Redemption بهتره :cheesygri:love:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apocalypse Now ! ساخته جناب Francis Ford Coppola رو خیلی وقت بود داشتم اما نگاه نمیکردم /
خلاصه نشستم نگاه کردم باید در یکلام بگم نظرم به طور کل در مورد بهترین فیلم جنگی ویتنامی از Platoon به این فیلم تغییر کرد. شاید یه جورایی داستان عجیب و غریب باشه اما تا نبینید متوجه عظمت فراموش نشدنی این فیلم نمیشید
MV5BMTY0NzQyOTM0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTYwMzMzMQ@@._V1._SX94_SY140_.jpg

10/10
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slumdog Milionaire
7/10
احتمالا دوستان فیلم فراموش نشدنی:love: :love:City of god:love::love: رو دیدن. نمیدونم چرا هرچی این فیلم رو نگاه میکردم یاد COG می افتدم. اما به نظر من Slumdog Milionare به جز فیلم برداری خوب (البته به خیلی از عناوین بزرگ سنما نمیرسه) چیزی نداشت که من خوشم بیاد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dark Knight
10/10
خب ! چیزه خاصی نمیگم فقط میگم به نظره من بهترین اکشن تاریخ سینما بود !!!!
==========================================================
LAST TANGO IN PARIS
8/10
یه نمره Party بازی کردم !!!! به خاظر برناردو برتولوچی برای فیلمهای فراموش نشدنی 1900 و Last Empror
این فیلم یم بازی کاملا متفاوت از مارلن براندو رو به نمایش میگذاره که ظاهرا انتظارش رو ندارید. دیالوگهای فیلم جالب اما ناجور:cheesygri نوشته شده که یهو انطوری میشید ::eek::eek::eek:
لوکیشنها بیشتر 18+ هستند اما شخصیت بردازی این فیلم حرف نداره و فوق العاده :eek:است/داستان هم از ان دسته های خاص و نافرم هست ولی اگر طرفدار برتولوچی هستید ببینید.
========================================================
STALKER
8/10
داستان علی و حرف ندارد- بازیهای Actor ها عالیست اما روند فیلم کند است
=======================================================
1900
10/10
این یکی از اون فیلمهای خاصه که نسخه 312 دقیقه ایش هم گیر میاد که اون دیدن داره. داستان - بازیها - روند فیلم و هر چیزی که فکرش را بکنید در این فیلم انچنان زیبا و عالی و خارقالعده است که من مطمعنم که اگر ببنید هیچیش رو فراموش نمیکنید مخصوص بازی فضایی دونالد سادرلند و بقیه.

آخرین ویرایش:
All About Eve

l_42666_0042192_b83e9ffa.jpg

محصول سال 1950 کاری از Joseph L. Mankiewicz با بازیه Bette Davis ، Anne Baxter ، George Sanders .
کار واقعا فوقا لعاده ای بود . از بازی بتی دیویس هم خیلی خوشم اومد.

Shawshank Redemption حرف نداره و یه رقابت خاصی با The Godfather به عنوان بهترین فیلم تاریخ داره
از کی تا حالا شاوشنک تو بهترین فیلم تاریخ رقابت داشته؟:biggrin1:IMDB که منظورتون نیست؟
LAST TANGO IN PARIS
این برادر برتولوچی هم از اون کارگرداناییه که من خیلی باهاش حال نمی کنم..از last tangoاش هم که بعضیا کشته مردشن خوشم نمیاد.حتی با آخرین امپراطور هم که دیگه صیقل خورده ترین کارشه هم خیلی حال نمی کنم(البته The Conformist استثنائه) ولی کلا بعضی کاراش از لحاظ بصری قویه.
All About Eve
اگه از این خوشت اومد حتما Sunset Blvd رو هم ببین که بنظر من فیلم بهتریه. یعنی نقطه قوت فیلم فراتر از فیلمنامه می ره.
------------------------------------------------------------------------------------------
خب منم یه چندتا فیلم بگم
Du rififi chez les hommes
یکی از بهترین heist movieها یا شاید بهترین نمونش. یه سکانس طولانیه بدون دیالوگ و بدون موسیقی و کلا در سکوت کامل داره که فوق العادس بنظرم.کلا شخصیت پردازیهای مردش هم خیلی خوبه و پایان فیلم کاملا استثنایی.این فیلم تاثیر زیادی هم احتمالا رو ملویل و هیوستون و تارانتینو داشته حتی تا حد کمی کوبریک.9/10
tt0048021.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------
In the City of Sylvia
جالبه یکی می گفت این فیلم دقیقا اون چیزیه که در اصل معنی سینمای واقعی می ده در حالیکه من نظرم کاملا برعکسه. یعنی اصلا بر این اساس فیلم ساختن به سینما نزدیک نیست بنظرم بلکه بیشتر یه جور experienceه. یعنی به دید یه فیلم بهش نگاه نمی کنم. ولی این حس رو بهم می داد که انگار آدم یه سفر کوتاه به استراسبورگ داشته باشه. آدم کاملا خودش رو در اون مکان حس می کنه. فیلم(یا حالا هر چی اسمشو بذارین) داستان خاصی نداره گرچه خالی از داستان هم نیست ولی کلا هدف فیلمساز چیز دیگه ای بوده یعنی هماهنگی و هارمونی بین بیننده و محیط. حالا اینجا دقیقا نمی تونم بگم دوربین از نگاه شخصیت اوله یا کارگردان یا خود بیننده. فیلم کلا بنظرم به نوعی هدفشو رو دنیای زنان متمرکز کرده. از فیلمبرداریش هم خوشم اومد. کلا تجربه جالبی بود(البته اگه تو مود نبودم شاید خوشم نمیومد.) نامزد شیر طلایی ونیز هم بوده. 8/10
200px-City_of_Sylvia_Poster.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------
Sleuth(نسخه 1972)
من از نسخه جدید این فیلم با وجود مشکلاتش خوشم اومد برای همین نسخه اصلیش هم دیدم. در عین حال که یه فیلم کاملا تئاتریه که خب بخاطراینکه اصلش stage play بوده ولی بخاطر مهارت کارگردان خیلیم حس تئاتری نمی ده. بازیه مایکل کین خوبه(که اینجاهمون نقش جود لاو رو بازی می کنه) اما بنظرم تو فیلم جدیده که اون یکی نقش رو بازی می کنه قوی تره. الیویه هم یکم اوراکت می کنه ولی در مجموع خوبه. کارگردانی منکیه ویچ هم از برانا بهتره یعنی خیلی بهتر تونسته از خود محیط به عنوان یه کاراکتر استفاده کنه.در کل از جدیده با وجود تغییر بعضی موارد بهتره.8.5/10
200px-Sleuth_movie.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------
Delicatessen
خب بد از تجربه بد Alien 4و متوسط A Very Long Engagement(با عرض معذرت به طرفداران این فیلم:biggrin1:) امیدم به ژنه(تلفظ درستش فهمیدم اینه:biggrin1:) بالا رفت.فیلم از لحاظ سبک بصری به Amelie نزدیکه و کلا از این لحاظ کار بسیار جذاب در اومده. همون حس شوخ طبعی که تو Amelie بود اینجا هم هست که البته خشونت هم بهش اضافه شده و نتیجه چیز عجیب و اریجینالی دراومده.در ضمن من احساس می کنم ژنه در فیلمبرداری کاراش یه تاثیراتی هم از کیشلوفسکی گرفته مخصوصا شاید Red. داستان فیلم در عین حال که جالبه ولی به نظرم نقطه قوتش نیست و همین فضاسازیه عالیه ژونه اس که فیلم رو به یه کار خاص تبدیل کرده.(نه لازم شد The City of Lost Children هم ببینم:biggrin1:)8.5/10
delicatessen.jpg

آخرین ویرایش:
از کی تا حالا شاوشنک تو بهترین فیلم تاریخ رقابت داشته؟:biggrin1:IMDB که منظورتون نیست؟
Shawshank redemptionرو گفتم که نظر شخصی بود :cheesygri :cheesygri :cheesygri چون خیلی باهاش خودم کیف کردم وگرنه اگر نظر شخصیم رو کنار بگزارم قاعدتا The Godfather - The godfather part II واقعا بی رقیب هستند.
از فیلمهای این برادر برتولوچی هم به نظر من همون The Conformist - 1900 عالی هستند بقیه یه جوری هستند مخصوصا این Dreamers - Last tango in paris :-"
Clockwork orange هم فیلم بسیار زیباییست - جناب کوبریک کلا حرف ندارن(خدا رحمتش کنه)

The Prestige
The%20Prestige%20movie%20poster%20Scarlett%20Johansson%20Christian%20Bale%20Hugh%20Jackman.jpg

نولان از این بهتر دیگه نمیتونست بسازه، ترکیبی از داستانی گیرا، طراحی لباس فوق العاده بازیهای خوب، روایت جالب داستان و... باعث میشه که از فیلم لذت ببرید.
9/10

Director:Christopher Nolan
Writers (WGA):Jonathan and Christopher Nolan

Cast:
Hugh Jackman
Christian Bale
Michael Caine
Scarlett Johansson

Nominated for 2 Oscars​
.

The Godfather - The godfather part II واقعا بی رقیب هستند.
گادفادر 1 و 2 فیلمهای عالین ولی یکم کلیشه شده هر وقت می گن برترین فیلم تاریخ سینما اسم گادفادر میاد:biggrin1:البته بنظرم خیلی خوبه که فیلم هم بتونه جایگاه بالایی داشته باشه هم از محبوبیت زیادی برخوردار باشه.
کلاورک:cheesygri هم بعد از خوندن یه نقد بسیار عجیب در مورد ارتباط فیلم با Conspiracy theory(و نه فقط این فیلمش) و آشکار شدن بعضی نمادهای پنهان در فیلم و پوستر فیلم و در نتیجه منجر شدن به کف کردن من:cheesygri در عملیات انتخاب ID در حالت جو زده این نام رو انتخاب کردم. خدایمان ببخشد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or