واقعا از نظر من
Shawshank Redemption حرف نداره و یه رقابت خاصی با
The Godfather به عنوان بهترین فیلم تاریخ داره که به نظر من Shawshank Redemption بهتره :cheesygri

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apocalypse Now ! ساخته جناب Francis Ford Coppola رو خیلی وقت بود داشتم اما نگاه نمیکردم /
خلاصه نشستم نگاه کردم باید در یکلام بگم نظرم به طور کل در مورد بهترین فیلم جنگی ویتنامی از Platoon به این فیلم تغییر کرد. شاید یه جورایی داستان عجیب و غریب باشه اما تا نبینید متوجه عظمت فراموش نشدنی این فیلم نمیشید
10/10
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slumdog Milionaire
7/10
احتمالا دوستان فیلم فراموش نشدنی

City of god

رو دیدن. نمیدونم چرا هرچی این فیلم رو نگاه میکردم یاد COG می افتدم. اما به نظر من Slumdog Milionare به جز فیلم برداری خوب (البته به خیلی از عناوین بزرگ سنما نمیرسه) چیزی نداشت که من خوشم بیاد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dark Knight
10/10
خب ! چیزه خاصی نمیگم فقط میگم به نظره من بهترین اکشن تاریخ سینما بود !!!!
==========================================================
LAST TANGO IN PARIS
8/10
یه نمره Party بازی کردم !!!! به خاظر برناردو برتولوچی برای فیلمهای فراموش نشدنی 1900 و Last Empror
این فیلم یم بازی کاملا متفاوت از مارلن براندو رو به نمایش میگذاره که ظاهرا انتظارش رو ندارید. دیالوگهای فیلم جالب اما ناجور:cheesygri نوشته شده که یهو انطوری میشید :

لوکیشنها بیشتر 18+ هستند اما شخصیت بردازی این فیلم حرف نداره و فوق العاده

است/داستان هم از ان دسته های خاص و نافرم هست ولی اگر طرفدار برتولوچی هستید ببینید.
========================================================
STALKER
8/10
داستان علی و حرف ندارد- بازیهای Actor ها عالیست اما روند فیلم کند است
=======================================================
1900
10/10
این یکی از اون فیلمهای خاصه که نسخه 312 دقیقه ایش هم گیر میاد که اون دیدن داره. داستان - بازیها - روند فیلم و هر چیزی که فکرش را بکنید در این فیلم انچنان زیبا و عالی و خارقالعده است که من مطمعنم که اگر ببنید هیچیش رو فراموش نمیکنید مخصوص بازی فضایی دونالد سادرلند و بقیه.