Bolt
کارگردان:کریس ویلیامز
بازیگران:جان تراولتا ، مایلی سایرس
ژانر:انیمیشن/کمدی
داستان:Bolt سگیه که در یک سریال تلویزیونی نقش سگی با توانایی های خارق العاده رو بازی می کنه اما روزی که پاش رو به دنیای واقعی میذاره همه چیز بهم می ریزه ...
یه انیمیشن شاد و کودکانه دیگه که رسما برای بچه ها ساخته شده و بزرگسال هم بر خلاف کارای DreamWorks می تونن اینو تحمل کنن (لا اقل به خاطر بچه ها هم که شده)
20 و چند دقیقه اول فیلم واقعا عالی کار شده و کاملا حس و حال یه فیلم اکشن کاملا هالیوودی رو القا می کنه و نقطه اوج فیلم بیشتر تو همین قسمته
زمانی که با بیرون رفتن Bolt از استودیو فیلمبرداری ماجرای فیلم بهم می ریزه خود فیلم هم یه جورایی از هم می پاشه و تبدیل می شه به یه کاری شبیه کارای DreamWorks
از جک های کاملا لوس بگیر تا خودشناسی و نصیحت ها و درس های اخلاقی که توی انیمیشن های DreamWorks به وفور یافت می شن ولی فرقی که اینجا هست اینه که هدف و حرف فیلم اینجا در حدود 30 درصد جواب می ده ولی بازم کمی آزار دهنده س
احمقانه ترین قسمت فیلم هم شخصیت همستر خواهد بود من دیگه واقعا خسته شدم از این قضیه. در کنار اینکه شرک تمام شخصیت های فانتزی مورد علاقه منو به مسخره گرفت شخصیت خر رو هم معرفی کرد که حالا دیگه پای ثابت تمام انیمیشن های غیر پیکساری شده (شخصیت هایی مثل Sid ) این همستر هم دقیقا همونه، یه کارکتر پر حرف و احمق که قراره خنده دار باشه
Bolt خیلی کار افتضاحی نیست اما کار قابل تاملی هم نیست و بازم بهتر از کارایی مثل Kung Fu Panda و Madagascar 2 بود ولی بازم آش دهن سوزی نیست
6 از 10
==
King Arthur
کارگردان:آنتوان فوکوآ
بازیگران: کلایو اوون ، کیرا نایتلی ، استلان اسکارزگارد
ژانر: تاریخی
داستان: بازگویی داستان شاه آرتور در فضایی متفاوت که آرتور رو به عنوان یک دو رگه رومی – انگلیسی معرفی میکنه
به طور کلی فیلم رو بازیگراش می خواد بچرخه و این کاملا بستگی به سلیقه داره
مثلا خود من از بین بازیگرای اکتیو بیشترین لذت رو از بازی کلایو اوون می برم و این دقیقا شامل حال تمام بازیاش می شه و اینجا هم اصلا ناامید نمی کنه
از نایتلی تا حد زیادی بدم میاد اما اینجا از بازیش خوشم اومد ولی مثلا از اسکارزگارد در حد نرمال خوشم میاد اما اینجا یکی از نقاط ضعف فیلمه
بازیگرایی هم که نقش شوالیه های آرتور رو بازی می کنن در حد نقش هاشون کافی هستن و قابل قبول
مشکل اساسی فیلم تو داستانشه و اینکه اصلا مخاطب رو به شخصیت ها نزدیک نمی کنه و کوچکترین حس احترامی بین تماشاچی و شخصیت ها به وجود نمیاره چیزی لازمه اصلی این سبک و به سادگی می تونه دلیل موفقیت یه فیلم در این سبک باشه (Braveheart) اما اینجا کوچکترین توجهی به این قضیه نمی شه و کاملا ضربه ش رو هم می خوره
تمرکز زیادی روی اکشن فیلم شده اما در این زمینه هم چندان چیز بچسبی از آب در نیومده نه اینکه کاملا ناامید کننده باشه اما آش دهن سوزی هم نیست
در کل دیدن و ندیدن این فیلم تاثیری در حال و احوال کسی نخواهد داشت بهرحال این کینگ آرتور نیست و یه داستان تخیلیه که سازنده ها اصرار دارن بگن این داستان واقعی کینگ آرتوره
4 از 10
==
Before Sunrise
کارگردان:ریچارد لینکلیتر
بازیگران:ایتن هاوک ، جولی دلپی
ژانر:درام/ عاشقانه
داستان: جسی پسری آمریکایی در حال سفر به دور اروپاست که با دختری فرانسوی به نام سلین در قطار آشنا می شه و بهش پیشنهاد می ده که بعد از ظهر اون روز با هم در وین بگذرونن ...
مدت ها بود می خواستم این فیلم دنباله ش رو ببینم اما به دلایلی فرصتش پیش نیومده بود تا الان و الان هم کاملا خوشحالم که این دو فیلم رو دیدم
هر دو فیلم ، فیلمای نسبتا واقعگرا و پر دیالوگ و مینیمالیستی هستن که حس خوبی هم در درونشون نهفته
کل فیلم رو دو بازیگر اصلی فیلم می چرخه و کاملا در کشیدن تماشاچی به سمت خودشون موفقن
جولی دلپی که مهمترین نقش کارنامه ش همین سلینه و می شه گفت بهترین کارش رو هم همینجا ارائه داده و در مقابلش ایتن هاوکی قراره داره که 6 سال بعد از همین فیلم کاندیدای اسکار شد و اینجا هم بازی خوبی رو ارائه داده
مهمترین خصوصیت فیلم دیالوگ ها و اتمسفر فیلم هستن. دیالوگ ها خیلی ساده و راحت و صمیمی هستن و اتمسفر فیلم یه جورایی قابل و ملموس می کنن
تنها مشکلی که می شه به فیلم گرفت اینه که یه جاهایی نفس کم میاره اما در پایانش کاملا موفق عمل می کنه
7 از 10
==
Before Sunset
کارگردان:ریچارد لینکلیتر
بازیگران: ایتن هاوک ، جولی دلپی
ژانر: درام / عاشقانه
داستان: ادامه داستان بالایی که ماجرای جسی و سلین رو بعد از گذشت 9 سال روایت می کنه ...
دیدن آدمای همون ماجرا بعد از 9 سال یه جورای حس خوبی توش هست که فقط با دیدن خود فیلم می شه فهمید
دیالوگ های اینجا حتی خیلی بهترن یه جورایی بزرگتر شده همون دیالوگ های فیلم قبلی هستن
اما بزرگترین برگ برنده فیلم بازیگراش هستن که یه جورایی مقدار زیادی از خودشون رو به این شخصیت ها اضافه کردن و باعث باور پذیرتر شدن
حرف زیادی در مورد فیلم ندارم فقط پیشنهاد می دم هر کسی ندیده حتما این دو تا فیلم رو ببینه چون هالیوود دیگه به اون صورت از اینجور فیلما نمی سازه و حالا یه فیلم از این جنس هست که خیلی هم فیلم خوبیه بهتره از دستش ندین
8.5 از 10
==
Saw V
کارگردان: دیوید هکل
بازیگران:توبین بل ، اسکات پترسون ، جولی بنز
ژانر: ظاهرا ترسناک / مثل اینکه پلیسی
داستان : نداره بابا
همین امتیازی که دادم کافیه
2 از 10
==
Punisher War Zone
کارگردان:لکسی الکساندر
بازیگران:ری استیونسن ، دمنیک وست ، وین نایت
ژانر:اکشن/ کامیک بوکی
داستان: فرنک کستل این بار با نکشتن یکی از دشمنانش باعث ایجاد رعب و وحشت بیشتری در شهر شده و وقتی نادانسته مامور مخفی رو می کشه اوضاع خرابتر هم می شه ...
انقدر انتظارم از این فیلم بالا بود که اصلا قابل توصیف نبود اما با دیدن فیلم انگار یه مشت اساسی تو صورتم خورده
اکشن و خشونت فیلم که طرفدارای فیلم خیلی روش تاکید می کردن رسما هیچ حرفی برای گفتن ندارن و بیش از حد احمقانه و Over the top در اومدن
به عنوان یه طرفدار پانیشر که به خاطر اینکه می گفتن این قسمت واقعا خشن شده بر خلاف قسمت قبلی واقعا انتظار فیلم رو می کشیدم کاملا ناامید شدم اما این خشونت خنده داره نه واقعی و پانیشر خشونت واقعی و باور پذیر می خواد نه یه مشت مسخره بازی
نقش منفی های فیلم هم که کلا کنسل
فقط در حد یه جک بودن و واقعا شوخی بدی بود
اگه این Jigsaw ه واقعا متاسفم
بازی ها به استثنا استیونسون افتضاحه واقعا استیونسون بهترین پانیشر سینمایی رو ارائه داده اما فیلمی که دور و برش داره می گذره شبیه یه سطل زباله پر از آشغاله
سبک بصری فیلم هم ما که هدفش رو نفهمیدیم یعنی چی که هی هر صحنه ای که می بینیم یه رنگی داره خاص خودش از لحاظ پزشکی کلا کار غلطی بود چون باعث درد چشم می شه
راجب دیالوگ های فیلم که کلا بهتر حرف نزنم چون بهتر بود فیلم رو صامت می ساختن
بهرحال پیشنهاد نهایی اینه که هر جا این فیلمو دیدین فرار کنین
2 از 10
==
Ocean's 12
کارگردان:استیون سودربرگ
بازیگران:جورج کلونی و دوستان + کاترین زتا جونز
ژانر: کمدی/ دزد و پلیس
داستان:تری بندیکت جای همه رو پیدا کرده و حالا بهشون التیماتوم داده که پولش رو بهش برگردونن اما به خاطر مداخله های دزد دیگری در این ماجراها همه چیز بهم ریخته ...
این قسمت که به نظر اکثریت بدترین بوده در کل سری فیلم به من بیشتر از همه چسبید و یه جورایی بیشترین Fun رو با این قسمت داشتم
کلا بعد کمدی کار اینجا بیشتر از همه بود به علاوه اینکه زتاجونز و کستل که به بازیگرا اضافه شدن خوب جواب دادن برای من و این شوخی که با مت دیمن می شه هم جای خود داره و به علاوه حضور بروس ویلیس که واقعا جای خود داره
شروع فیلم و اینکه بندیکت تک پیش شخصیت ها میره و عمل مچ گیری رو انجام می ده جالب در اومده به علاوه کل کلی که بین گروه اوشن و رقیبشون به وجود میاد
در کل بین همه فیلمای این سری این قسمت بیشتر فیلم من بود تا بقیه
6 از 10
==
Ocean's 13
کارگردان: استیون سودربرگ
بازیگران: جورج کلونی و دوستان + ال پاچینو
ژانر:کمدی/ دزد و پلیس
داستان: بعد از اینکه ویلی بنک(پاچینو) از ریوبن سو استفاده می کنه و باعث سکته ریوبن می شه گروه تصمیم می گیرن با یه دزدی بزرگ از کازینو بنک ازش انتقام بگیره ...
بعضی دلیل نداره حتما فیلمای بدی باشن تا بهشون صفر بدی فقط کافیه بیش از حد ناامید کننده باشن
فکر کنم بهترین کار اینه که این سری اوشن با فاصله های چند ساله دیده بشن
پاچینو بازیگر بدی نیست اما این فیلم چیو نشون میده ؟ اینکه پاچینو چند ساله که تمام شده
همه چیز فیلم تکراریه اگه با بازی بازیگرا یه بار حال کنین بسه دیگه وقتی دقیقا پش سر یکی از قسمت های اوشن یه قسمت دیگه ش رو ببینین دیگه بازی ها مثل قبل به آدم نمی چسبه
فیلمنامه (اگه فیلمنامه ای در کار بوده) رسما ضعیفترین در کل سری هست و سعی اینکه به قسمت اول نزدیک بشن یه جورایی جواب معکوس داده و فیلم رو نابود کرده
دزدی فیلم هم اصلا باحال و هیجان انگیز نیست مثل قسمت های قبل
تنها قسمت هایی که جالب از کار در اومدن قسمت های مربوط به کیسی افلک هستن (کلا سال 2007 سال افلک بود)
در مجموع من که با همون قسمت اول هم حال نکرده بودم ولی الان وجدانم راحته که بخوام به فیلما هر فحشی خواستم بدم
0 از 10
==
Moulin Rouge!
کارگردان:باز لورمان
بازیگران:نیکول کیدمن ، ایوان مک گرگور
ژانر:موزیکال/ عاشقانه
داستان:شاعری جوانی عاشق یه رقاص و آوازخون می شه اما این وسط یه دوک هم به این دختر علاقه داره و این دختر هم برای اینکه تبدیل به یه بازیگر بشه به کمک دوک احتیاج داره ...
اینکه من با موزیکال ها اصلا حال نمی کنم رو خودم به شکل قضیه کاملا روشنی همه جا می گم اما با تعدادی از موزیکال ها حال می کنم که یکیش همین مولن روژه که برای بار سوم می دیدمش و هنوز هم ازش لذت می بردم
به جز بازی های فیلم که کاملا مناسبن (کماکان معتقدم بهترین بازی نیکول کیدمن همینجاست) نکته اصلی فیلم انتخاب آهنگ های فیلمه که با توجه به اینکه اقتباسی از هیچ نمایش موزیکالی نیست و یه جورایی اریجینال محسوب می شه ، آهنگ هاش که همگی آهنگ های معروف از خواننده های زنده و مرده هستن واقعا ارزش های فیلم رو بالا برده
البته یه مشکل خیلی بزرگ که فیلم داره و مشکل اساسی تمامی کارای لورمانه اینه که تنظیم ریتم نداره و یهو شروع می شه و کم کم کند می شه اما به خاطر مدت زمانش دیگه مثل استرالیا ملال آور نمی شه
به عنوان فیلمی که سبک موزیکال از خیلی از فیلمایی که بعدش اومدن بهتره اما اشکالات خاص خودش رو داره اما به عنوان یه موزیکال تا حدودی اریجینال فیلم خوبیه
8 از 10
==
در مورد شاوشنگ با اینکه خودم خیلی دوسش دارم و همچنین فارست زمهکیس رو ولی هنو نمیدونم چرا اسکار 95 رو دادن به فارست !!! و دیگر هیچ .
آره واقعا
چون باید می دادن به پالپ فیکشن