Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Descent = 9/10
يه فيلم سرتاسر هيجانی تو سبک adventure horror که تو فيلم واقعاً نميشه هيچ چيزرو از قبل پيشبينی کرد.داستان زيبايی هم داره..حتماً پيشنهاد ميکنم اين فيلم رو ببينيد

Pineapple Express

pineapple-express.png

اويل فيلم داغوني بود اما آخرش به نسبت اويلش بهتر بود و بعضي جاها ميشد خنديد
در كل كارگردان فكر كرده بود با يه مشت ديالوگ فحشي ميتونه مردم رو بخندونه فيلم از ثانيه اول تا‌ آخر فقط فحش به هم ميدادن !
امتياز‌:
‌ 6 از 10

گادفادر 1 و 2 فیلمهای عالین ولی یکم کلیشه شده هر وقت می گن برترین فیلم تاریخ سینما اسم گادفادر میاد:biggrin1:البته بنظرم خیلی خوبه که فیلم هم بتونه جایگاه بالایی داشته باشه هم از محبوبیت زیادی برخوردار باشه.
کلاورک:cheesygri هم بعد از خوندن یه نقد بسیار عجیب در مورد ارتباط فیلم با Conspiracy theory(و نه فقط این فیلمش) و آشکار شدن بعضی نمادهای پنهان در فیلم و پوستر فیلم و در نتیجه منجر شدن به کف کردن من:cheesygri در عملیات انتخاب ID در حالت جو زده این نام رو انتخاب کردم. خدایمان ببخشد:biggrin1:
در جو زدگی ملت در انتخاب ID شکی نیست اردلان جان :d یکیش من (البته عشق گوردون منو کشته !!)
من واقعا نمیفهمم چرا گادفادر 2 رو برتر از 1 میدونن ؟ واقعا نمیتونم گاد فادر 1 رو با هیچ فیلمی مقایسه کنم :love: تنها فیلمیه که از یه بازیگرش (براندوی عزیز :love: ) 3 تا پوستر مربوط به خود گادفادر 1 به دیفال اتاقم وصله :biggrin1:
در مورد شاوشنگ با اینکه خودم خیلی دوسش دارم و همچنین فارست زمهکیس رو ولی هنو نمیدونم چرا اسکار 95 رو دادن به فارست !!! و دیگر هیچ .

(البته عشق گوردون منو کشته !!)
من واقعا نمیفهمم چرا گادفادر 2 رو برتر از 1 میدونن ؟ واقعا نمیتونم گاد فادر 1 رو با هیچ فیلمی مقایسه کنم
کلا Half Life عشقه:biggrin1:
گادفادر اکثر جاها یکش رو من دیدم بهتر از 2 می دونن. خودمم همین نظرو دارم.

200px-Bolt_ver2.jpg

Bolt
کارگردان:کریس ویلیامز
بازیگران:جان تراولتا ، مایلی سایرس
ژانر:انیمیشن/کمدی
داستان:Bolt سگیه که در یک سریال تلویزیونی نقش سگی با توانایی های خارق العاده رو بازی می کنه اما روزی که پاش رو به دنیای واقعی میذاره همه چیز بهم می ریزه ...
یه انیمیشن شاد و کودکانه دیگه که رسما برای بچه ها ساخته شده و بزرگسال هم بر خلاف کارای DreamWorks می تونن اینو تحمل کنن (لا اقل به خاطر بچه ها هم که شده)
20 و چند دقیقه اول فیلم واقعا عالی کار شده و کاملا حس و حال یه فیلم اکشن کاملا هالیوودی رو القا می کنه و نقطه اوج فیلم بیشتر تو همین قسمته
زمانی که با بیرون رفتن Bolt از استودیو فیلمبرداری ماجرای فیلم بهم می ریزه خود فیلم هم یه جورایی از هم می پاشه و تبدیل می شه به یه کاری شبیه کارای DreamWorks
از جک های کاملا لوس بگیر تا خودشناسی و نصیحت ها و درس های اخلاقی که توی انیمیشن های DreamWorks به وفور یافت می شن ولی فرقی که اینجا هست اینه که هدف و حرف فیلم اینجا در حدود 30 درصد جواب می ده ولی بازم کمی آزار دهنده س
احمقانه ترین قسمت فیلم هم شخصیت همستر خواهد بود من دیگه واقعا خسته شدم از این قضیه. در کنار اینکه شرک تمام شخصیت های فانتزی مورد علاقه منو به مسخره گرفت شخصیت خر رو هم معرفی کرد که حالا دیگه پای ثابت تمام انیمیشن های غیر پیکساری شده (شخصیت هایی مثل Sid ) این همستر هم دقیقا همونه، یه کارکتر پر حرف و احمق که قراره خنده دار باشه
Bolt خیلی کار افتضاحی نیست اما کار قابل تاملی هم نیست و بازم بهتر از کارایی مثل Kung Fu Panda و Madagascar 2 بود ولی بازم آش دهن سوزی نیست
6 از 10
==
200px-Movie_poster_king_arthur.jpg

King Arthur
کارگردان:آنتوان فوکوآ
بازیگران: کلایو اوون ، کیرا نایتلی ، استلان اسکارزگارد
ژانر: تاریخی
داستان: بازگویی داستان شاه آرتور در فضایی متفاوت که آرتور رو به عنوان یک دو رگه رومی – انگلیسی معرفی میکنه
به طور کلی فیلم رو بازیگراش می خواد بچرخه و این کاملا بستگی به سلیقه داره
مثلا خود من از بین بازیگرای اکتیو بیشترین لذت رو از بازی کلایو اوون می برم و این دقیقا شامل حال تمام بازیاش می شه و اینجا هم اصلا ناامید نمی کنه
از نایتلی تا حد زیادی بدم میاد اما اینجا از بازیش خوشم اومد ولی مثلا از اسکارزگارد در حد نرمال خوشم میاد اما اینجا یکی از نقاط ضعف فیلمه
بازیگرایی هم که نقش شوالیه های آرتور رو بازی می کنن در حد نقش هاشون کافی هستن و قابل قبول
مشکل اساسی فیلم تو داستانشه و اینکه اصلا مخاطب رو به شخصیت ها نزدیک نمی کنه و کوچکترین حس احترامی بین تماشاچی و شخصیت ها به وجود نمیاره چیزی لازمه اصلی این سبک و به سادگی می تونه دلیل موفقیت یه فیلم در این سبک باشه (Braveheart) اما اینجا کوچکترین توجهی به این قضیه نمی شه و کاملا ضربه ش رو هم می خوره
تمرکز زیادی روی اکشن فیلم شده اما در این زمینه هم چندان چیز بچسبی از آب در نیومده نه اینکه کاملا ناامید کننده باشه اما آش دهن سوزی هم نیست
در کل دیدن و ندیدن این فیلم تاثیری در حال و احوال کسی نخواهد داشت بهرحال این کینگ آرتور نیست و یه داستان تخیلیه که سازنده ها اصرار دارن بگن این داستان واقعی کینگ آرتوره
4 از 10
==
200px-Before_Sunrise_film.jpg

Before Sunrise
کارگردان:ریچارد لینکلیتر
بازیگران:ایتن هاوک ، جولی دلپی
ژانر:درام/ عاشقانه
داستان: جسی پسری آمریکایی در حال سفر به دور اروپاست که با دختری فرانسوی به نام سلین در قطار آشنا می شه و بهش پیشنهاد می ده که بعد از ظهر اون روز با هم در وین بگذرونن ...
مدت ها بود می خواستم این فیلم دنباله ش رو ببینم اما به دلایلی فرصتش پیش نیومده بود تا الان و الان هم کاملا خوشحالم که این دو فیلم رو دیدم
هر دو فیلم ، فیلمای نسبتا واقعگرا و پر دیالوگ و مینیمالیستی هستن که حس خوبی هم در درونشون نهفته
کل فیلم رو دو بازیگر اصلی فیلم می چرخه و کاملا در کشیدن تماشاچی به سمت خودشون موفقن
جولی دلپی که مهمترین نقش کارنامه ش همین سلینه و می شه گفت بهترین کارش رو هم همینجا ارائه داده و در مقابلش ایتن هاوکی قراره داره که 6 سال بعد از همین فیلم کاندیدای اسکار شد و اینجا هم بازی خوبی رو ارائه داده
مهمترین خصوصیت فیلم دیالوگ ها و اتمسفر فیلم هستن. دیالوگ ها خیلی ساده و راحت و صمیمی هستن و اتمسفر فیلم یه جورایی قابل و ملموس می کنن
تنها مشکلی که می شه به فیلم گرفت اینه که یه جاهایی نفس کم میاره اما در پایانش کاملا موفق عمل می کنه
7 از 10
==
200px-Before_Sunset_movie.jpg

Before Sunset
کارگردان:ریچارد لینکلیتر
بازیگران: ایتن هاوک ، جولی دلپی
ژانر: درام / عاشقانه
داستان: ادامه داستان بالایی که ماجرای جسی و سلین رو بعد از گذشت 9 سال روایت می کنه ...
دیدن آدمای همون ماجرا بعد از 9 سال یه جورای حس خوبی توش هست که فقط با دیدن خود فیلم می شه فهمید
دیالوگ های اینجا حتی خیلی بهترن یه جورایی بزرگتر شده همون دیالوگ های فیلم قبلی هستن
اما بزرگترین برگ برنده فیلم بازیگراش هستن که یه جورایی مقدار زیادی از خودشون رو به این شخصیت ها اضافه کردن و باعث باور پذیرتر شدن
حرف زیادی در مورد فیلم ندارم فقط پیشنهاد می دم هر کسی ندیده حتما این دو تا فیلم رو ببینه چون هالیوود دیگه به اون صورت از اینجور فیلما نمی سازه و حالا یه فیلم از این جنس هست که خیلی هم فیلم خوبیه بهتره از دستش ندین
8.5 از 10
==
200px-Saw_V_New_Poster.jpg

Saw V
کارگردان: دیوید هکل
بازیگران:توبین بل ، اسکات پترسون ، جولی بنز
ژانر: ظاهرا ترسناک / مثل اینکه پلیسی
داستان : نداره بابا
همین امتیازی که دادم کافیه
2 از 10
==
200px-Punisherwarzoneteaser.jpg

Punisher War Zone
کارگردان:لکسی الکساندر
بازیگران:ری استیونسن ، دمنیک وست ، وین نایت
ژانر:اکشن/ کامیک بوکی
داستان: فرنک کستل این بار با نکشتن یکی از دشمنانش باعث ایجاد رعب و وحشت بیشتری در شهر شده و وقتی نادانسته مامور مخفی رو می کشه اوضاع خرابتر هم می شه ...
انقدر انتظارم از این فیلم بالا بود که اصلا قابل توصیف نبود اما با دیدن فیلم انگار یه مشت اساسی تو صورتم خورده
اکشن و خشونت فیلم که طرفدارای فیلم خیلی روش تاکید می کردن رسما هیچ حرفی برای گفتن ندارن و بیش از حد احمقانه و Over the top در اومدن
به عنوان یه طرفدار پانیشر که به خاطر اینکه می گفتن این قسمت واقعا خشن شده بر خلاف قسمت قبلی واقعا انتظار فیلم رو می کشیدم کاملا ناامید شدم اما این خشونت خنده داره نه واقعی و پانیشر خشونت واقعی و باور پذیر می خواد نه یه مشت مسخره بازی
نقش منفی های فیلم هم که کلا کنسل
فقط در حد یه جک بودن و واقعا شوخی بدی بود
اگه این Jigsaw ه واقعا متاسفم
بازی ها به استثنا استیونسون افتضاحه واقعا استیونسون بهترین پانیشر سینمایی رو ارائه داده اما فیلمی که دور و برش داره می گذره شبیه یه سطل زباله پر از آشغاله
سبک بصری فیلم هم ما که هدفش رو نفهمیدیم یعنی چی که هی هر صحنه ای که می بینیم یه رنگی داره خاص خودش از لحاظ پزشکی کلا کار غلطی بود چون باعث درد چشم می شه
راجب دیالوگ های فیلم که کلا بهتر حرف نزنم چون بهتر بود فیلم رو صامت می ساختن
بهرحال پیشنهاد نهایی اینه که هر جا این فیلمو دیدین فرار کنین
2 از 10
==
Ocean's12Poster1.gif

Ocean's 12
کارگردان:استیون سودربرگ
بازیگران:جورج کلونی و دوستان + کاترین زتا جونز
ژانر: کمدی/ دزد و پلیس
داستان:تری بندیکت جای همه رو پیدا کرده و حالا بهشون التیماتوم داده که پولش رو بهش برگردونن اما به خاطر مداخله های دزد دیگری در این ماجراها همه چیز بهم ریخته ...
این قسمت که به نظر اکثریت بدترین بوده در کل سری فیلم به من بیشتر از همه چسبید و یه جورایی بیشترین Fun رو با این قسمت داشتم
کلا بعد کمدی کار اینجا بیشتر از همه بود به علاوه اینکه زتاجونز و کستل که به بازیگرا اضافه شدن خوب جواب دادن برای من و این شوخی که با مت دیمن می شه هم جای خود داره و به علاوه حضور بروس ویلیس که واقعا جای خود داره
شروع فیلم و اینکه بندیکت تک پیش شخصیت ها میره و عمل مچ گیری رو انجام می ده جالب در اومده به علاوه کل کلی که بین گروه اوشن و رقیبشون به وجود میاد
در کل بین همه فیلمای این سری این قسمت بیشتر فیلم من بود تا بقیه
6 از 10
==
200px-Oceans13Poster1.jpg

Ocean's 13
کارگردان: استیون سودربرگ
بازیگران: جورج کلونی و دوستان + ال پاچینو
ژانر:کمدی/ دزد و پلیس
داستان: بعد از اینکه ویلی بنک(پاچینو) از ریوبن سو استفاده می کنه و باعث سکته ریوبن می شه گروه تصمیم می گیرن با یه دزدی بزرگ از کازینو بنک ازش انتقام بگیره ...
بعضی دلیل نداره حتما فیلمای بدی باشن تا بهشون صفر بدی فقط کافیه بیش از حد ناامید کننده باشن
فکر کنم بهترین کار اینه که این سری اوشن با فاصله های چند ساله دیده بشن
پاچینو بازیگر بدی نیست اما این فیلم چیو نشون میده ؟ اینکه پاچینو چند ساله که تمام شده
همه چیز فیلم تکراریه اگه با بازی بازیگرا یه بار حال کنین بسه دیگه وقتی دقیقا پش سر یکی از قسمت های اوشن یه قسمت دیگه ش رو ببینین دیگه بازی ها مثل قبل به آدم نمی چسبه
فیلمنامه (اگه فیلمنامه ای در کار بوده) رسما ضعیفترین در کل سری هست و سعی اینکه به قسمت اول نزدیک بشن یه جورایی جواب معکوس داده و فیلم رو نابود کرده
دزدی فیلم هم اصلا باحال و هیجان انگیز نیست مثل قسمت های قبل
تنها قسمت هایی که جالب از کار در اومدن قسمت های مربوط به کیسی افلک هستن (کلا سال 2007 سال افلک بود)
در مجموع من که با همون قسمت اول هم حال نکرده بودم ولی الان وجدانم راحته که بخوام به فیلما هر فحشی خواستم بدم
0 از 10
==
215px-Moulin_rouge_poster.jpg

Moulin Rouge!
کارگردان:باز لورمان
بازیگران:نیکول کیدمن ، ایوان مک گرگور
ژانر:موزیکال/ عاشقانه
داستان:شاعری جوانی عاشق یه رقاص و آوازخون می شه اما این وسط یه دوک هم به این دختر علاقه داره و این دختر هم برای اینکه تبدیل به یه بازیگر بشه به کمک دوک احتیاج داره ...
اینکه من با موزیکال ها اصلا حال نمی کنم رو خودم به شکل قضیه کاملا روشنی همه جا می گم اما با تعدادی از موزیکال ها حال می کنم که یکیش همین مولن روژه که برای بار سوم می دیدمش و هنوز هم ازش لذت می بردم
به جز بازی های فیلم که کاملا مناسبن (کماکان معتقدم بهترین بازی نیکول کیدمن همینجاست) نکته اصلی فیلم انتخاب آهنگ های فیلمه که با توجه به اینکه اقتباسی از هیچ نمایش موزیکالی نیست و یه جورایی اریجینال محسوب می شه ، آهنگ هاش که همگی آهنگ های معروف از خواننده های زنده و مرده هستن واقعا ارزش های فیلم رو بالا برده
البته یه مشکل خیلی بزرگ که فیلم داره و مشکل اساسی تمامی کارای لورمانه اینه که تنظیم ریتم نداره و یهو شروع می شه و کم کم کند می شه اما به خاطر مدت زمانش دیگه مثل استرالیا ملال آور نمی شه
به عنوان فیلمی که سبک موزیکال از خیلی از فیلمایی که بعدش اومدن بهتره اما اشکالات خاص خودش رو داره اما به عنوان یه موزیکال تا حدودی اریجینال فیلم خوبیه
8 از 10
==
در مورد شاوشنگ با اینکه خودم خیلی دوسش دارم و همچنین فارست زمهکیس رو ولی هنو نمیدونم چرا اسکار 95 رو دادن به فارست !!! و دیگر هیچ .
آره واقعا
چون باید می دادن به پالپ فیکشن

گادفادر 1 و 2 فیلمهای عالین ولی یکم کلیشه شده هر وقت می گن برترین فیلم تاریخ سینما اسم گادفادر میاد:biggrin1:البته بنظرم خیلی خوبه که فیلم هم بتونه جایگاه بالایی داشته باشه هم از محبوبیت زیادی برخوردار باشه.
کلاورک:cheesygri هم بعد از خوندن یه نقد بسیار عجیب در مورد ارتباط فیلم با Conspiracy theory(و نه فقط این فیلمش) و آشکار شدن بعضی نمادهای پنهان در فیلم و پوستر فیلم و در نتیجه منجر شدن به کف کردن من:cheesygri در عملیات انتخاب ID در حالت جو زده این نام رو انتخاب کردم. خدایمان ببخشد:biggrin1:
اره - البته حضور مارلن براندو و بازی بسیار قوی که داشته خودش دلیل محکم برای انتخاب بهترین فیلم تاریخ بوده .
البته یه چیز رو ذکر کنم قبلا توی راهنمای فیلم جناب Leonard Maltin (اگه اسمش رو اشتباه ننوشته باشم)هم توی لیست 250 تا فیلم تاریخ اینطوری بود:.
1,The Godfather
2.Shawshank redeption
--------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد Clockwork هم این رو که گفتی نمیدونستم اما خودم از حال و هوای فیلمش خیلی خوشم اومد مخصوصاداستان و موسقی باحال فیلم

خب بد از تجربه بد Alien 4و متوسط A Very Long Engagement(با عرض معذرت به طرفداران این فیلم:biggrin1:) امیدم به ژنه(تلفظ درستش فهمیدم اینه:biggrin1:) بالا رفت
ای بابا اردلان Very long engagement بد بود؟:دی البته Downfall اون سال بود فکر کنم که خیلی فیلم بهتری بود ولی اینم خیلی خوب بود:دی البته پایینر تر از املی و همین دلیکاتسن بود، منم میخوام بشینم City of Sylvia رو ببینم ولی زیرنویس انگلیسی نداره:دی

چون باید می دادن به پالپ فیکشن
پالپ و شاوشنک هر دو بیشتر از فارست گامپ حقشون بود:biggrin1: ولی می شه گفت پالپ جزو تاثیرگذارترین فیلمای 90ه.
Before Sunset
سینا با اینکه هر دوتاش خوب بود ولی من اصلا دوست نداشتم پیش زمینه ای که از این دو شخصیت داشتم اینجوری تغییر کنه.
البته حضور مارلن براندو و بازی بسیار قوی که داشته
من فکر می کنم براندو تو نقش کورلیئونه بیشتر شخصیت سازیه عالی انجام داده و در درجه بعدی بازی. اگر دقت کرده باشید اکثرا بازیش در این شخصیت به عنوان بهترین Character انتخاب شده نه Performance
البته یه چیز رو ذکر کنم قبلا توی راهنمای فیلم جناب Leonard Maltin (اگه اسمش رو اشتباه ننوشته باشم)هم توی لیست 250 تا فیلم تاریخ اینطوری بود:.
1,The Godfather
2.Shawshank redeption
فکر کنم اشتباه می کنی. مالتین یه لیست صدتایی داره که به ترتیب هم نیست. اون شاید لیست 250تاییه IMDBیه که ترتیبشم یه زمانی همینطوری بود الان برعکس شده:biggrin1:
این لیست They Shoot Pictures Don't They بد نیستها:biggrin1: ترتیبشو قبول ندارم خیلی ولی فکر نکنم کاملا تر از این لیست فیلمهای خوب رو نوشته باشن.البته یکی دیگم هست 1001 Movies You Must See Before You Die که اون بدون ترتیبه.
ای بابا اردلان Very long engagement بد بود؟:biggrin1: البته Downfall اون سال بود فکر کنم که خیلی فیلم بهتری بود ولی اینم خیلی خوب بود
خب برام پایینتر بود نسبت به املی و دلیکاتسن ولی بیشتر متوسط در حد 7.Downfall که عالیه. من نمیدونم چطوری آکادمی بازیه Bruno Ganz رو ندیده.
منم میخوام بشینم City of Sylvia رو ببینم ولی زیرنویس انگلیسی نداره
فکر کنم سه چهار خط بیشتر دیالوگ نداره:biggrin1:

آخرین ویرایش:
Memento

Memento1.jpg

بهترین فیلمم بعد از Scarface و Shawshank Redemption. واقعا الان به این نتیجه رسیدم که نولان بهترین کارگردان از نظر منه.فقط یه نگاه به فیلماش بندازین.prestige - insomnia - TDK
فیلم داستان لئونارد هستش که دنبال قاتل زنش هستش و حافظه ی کوتاه مدتش رو از دست داده.از نظز زمانی سیر معکوس داره.یعنی شما آخر فیلم رو اول میبینید و فکر میکنید همه چیز رو فهمیدید.ولی وقتی به عقب برمیگردید چیزهای عجیبی رو تازه متوجه میشید.
در تمام فیلم هم با لئونارد همزات پنداری میکنید.چون مثل حودش چیزی از چند دقیقه قبلش به یاد نمیارید.(به خاطر سیر معکوس فیلم).screen play ش هم کار نولان هستش.فیلمیه که باید دیده بشه. 10 از 10.
======================================================

Evil Dead

فبلم Evil Dead 1 رو دیدم که الان روح و روانم به هم ریخته.این چی بود بابا.محصول 1981.سم ریمی هم کارگردانشه.(اسپایدرمن).اولین فیلمی هستش که من دیدم به خاطر horror violence blood and gore درجه ی NC-17 گرفته.قسمت های بعدیش ظاهرا بدترن.6 از 10.

لیست IMDB هم فکر کنم بهترین لیست موجود باشه و من تا همه ی 250 تا فیلم رو نبینم قصد مردن ندارم :biggrin1: یه قضیه ای هم هست اینه که بعضی فیلم هایی که تو اسکار ترکوندن امتیاز قابلی نمیگیرن ولی بعضی فیلم ها از سوی منتقد ها و سایت ها به شدت تحسین میشن ولی تو جوایز اسکار و غیره به حسابشون نمیارن.مثل همین Fight Club یا Scarface و غیره.معنای این تضاد رو نمیفهمم.

سینا با اینکه هر دوتاش خوب بود ولی من اصلا دوست نداشتم پیش زمینه ای که از این دو شخصیت داشتم اینجوری تغییر کنه.
Before Sunset از لحاظ شخصی برای من یه حس خاصی داشت که شاید برای همین بهم خیلی بیشتر جسبید
نمی دونم واقعا
ولی بهرحال حس جالبی توش بود برام
یه سری از دیالوگ هاش رو کاملا حس می کردم
==
200px-Fireproof_poster.jpg

Fireproof
کارگردان:الکس کندریک
بازیگران: مهم نیست
ژانر: درام / کمدی/ مذهبی / خانوادگی
داستان : کلب یه آتش نشان موفقه اما زندگی خانواده ایش از هم پاشیده س و در آستانه طلاق تا اینکه پدرش کتاب Love Dare برای نجات زندگیش بهش می ده ...
فیلم برای کاری که می خواد بکنه و حرفی که می خواد بزنه مناسبه
اینکه ازدواج رو همه جور می شه درستش کرد و اینا حتی اگه رابطه در حد مو باریک شده باشه حرفهای قشنگیه ولی فیلم در حد یه سریال درام آبکی تلویزیونیه و فراتر هم نمی ره
واقعا دلیل پولسازی فیلم نسبت به بودجه خیلی خیلی کمش اصلا برام واضح نیست
نمی گم فیلم نباید می فروخت اما یه فیلم 500 هزار دلاری نباید 60-70 میلیون دلار در بیاره وقتی هیچی ارائه نمی ده
نه بازی ها خوبن نه اینکه پلات فیلم به اونصورت درست و حسابیه نه خبری از کارکتر های درگیر کننده هست واقعا چیز خاصی تو فیلم منهای یه تعدادی از سکانس های کمدی فیلم که جالب از کار در اومدن
در مجموع رو حساب کنجکاوی هم که شده (مثل من) دنبال این فیلم نرید که ارزش وقت گذاشتن نداره
اینکه فیلم نقدای زیر متوسط گرفته ربطی به سکولار بودن منتقدا نداره و اگه نقد بالایی هم گرفته بیشتر از این نظره که فیلمای مذهبی به اونصورت ساخته نمی شه و منتقدای مذهبی بی خودی پشت یه فیلم این ریختی در میان
2 از 10
==
200px-24Redemptiondvdposter.jpg

24: Redemption
کارگردان:جان کسار
بازیگران: کیفر ساترلند ، رابرت کارلایل
ژانر: درام / اکشن
داستان:2 سال از پایان ماجراهای روز ششم گذشته و در این مدت جک در سفر به دور دنیا بوده و دولت هم به دنبالش بوده تا اونو برای کاراش محاکمه کنه حالا جک در آفریقا پیش یکی از دوستان قدیمشه و در روز تحلیف رئیس جمهور جدید جک خودش رو در وسط یه کودتا می بینه ...
به عنوان یه طرفدار سریال کم کم دارم از سریال خسته می شم
اینکه آخر هر سه سیزن گذشته جک یه جورایی غیبش می زنه و دوباره برمیگرده واقعا دیگه خیلی داره تکراری می شه
اما از همه این غر و نر ها که بگذریم Redemption به عنوان یه TV Movie نسبتا کار قابل قبولیه
هم با توجه به زیاد نبودن بودجه به اندازه کافی اکشن داره (که خوب هم کار شدن) هم اینکه به اندازه کافی وقت می ذاره که داستانش رو روایت کنه
به عنوان استارت سیزن هفتم و یه جورایی کمی تغییر رویه دادن در کلیت تکراری شده سریال به نظر شروع جالبی
کلا چیزی که در فرمول کلی سریال خوبه اینه که نسبت به زمان تغییر می کنه و الان با توجه به تغییرات اساسی سیاسی حال حاضر جهان به خاطر انتخابات اخیر آمریکا رویه سریال هم خیلی تغییر کرده می زنه (من هنوز سیزن هفت رو ندیدم البته فقط دارم حدس می زنم)
در مورد بازی ها هم کیفر ساترلند مثل همیشه خوبه واقعا شکی درش نیست که بهترین بازی کارنامه ساترلند همین شخصیت جک باوره
از اون طرف رابرت کارلایل هم در یکی از نقش های مکمل چیزی کم نمیذاره
شخصیت های مربوط به واشنگتن هم با وجود اینکه زیاد زمانی برای ارائه خودشون نداشتن اما وضعیت توطئه ای که قراره اتمسفر سیزن هفتم باشه رو خوب قرار می ده
ولی خدا کنه آخر همین سیزن هفتم همه چی تموم بشه
7 از 10
==
200px-Frozen-river-movie-poster.jpg

Frozen River
کارگردان: کورتنی هانت
بازیگران: ملیسا لئو
ژانر:درام / اجتماعی
داستان:ری بعد از اینکه شوهرش تمام پول های خانواده رو با خودش برده برای دادن قسط ها و تامین خرج زندگی خانواده ش مجبور می شه که وارد ماجراهای قاچاق آدم از کانادا به آمریکا بشه
همون چیزی که در مورد Ocean's 13 گفتم اینجا هم صدق می کنه یعنی این فیلم هم از اون دسته فیلمایی که برای من didn't live up to the hype بود
با توجه به تعریف های بیش از حد و جوایزی که در جشنواره های فیلمای مستقل گرفته بود و ... انتظارم از فیلم خیلی از فیلم بالا بود اما رسما فیلم هیچ جا در ناامید کردن من کم نمی ذاشت
اول از همه اینکه با نمایش بدبختی به این شکل اصلا حال نمی کنم مثلا توی Wrestler هم بدبختی رو نشون می داد اما اونجا حتی یک ثانیه هم با قضیه مشکل نداشتم اما اینجا یه جورایی همه چی زمخته و تو ذوق می زنه
در مورد بازی ها هم غیر از دو بازیگر زن اصلی فیلم چیز خاص دیگه ای از بقیه دیده نمی شه خصوصا بازیگرای نقش بچه ها که کلا کنسل تشریف دارن
همون بازی ملیسا لئو هم چندان بازی به قولا Oscar Worthy نبود و بهترش امسال داشتیم ولی ...
داستان فرعی کلاهبرداری پسره هم اصلا بی خودی اونجاست و باهاش هیچ کاری نمی کنه فقط یه مدت از زمان فیلم رو پر می کنه یا ماجرای شوهر زنه که هی حرفش میاد و کاملا بی هدف هست
3 از 10
==
200px-Open_range_poster.jpg

Open Range
کارگردان:کوین کاستنر
بازیگران:کوین کاستنر ، رابرت دووال ، انت بنینگ
ژانر: وسترن
داستان:باس اسپیرمن و همراهانش در حال رد کردن گله شون از مونتانا هستن که با تهدید های یکی از زمینداران این منطقه روبرو می شن ...
هیچ وقت خودم رو طرفدار وسترن ندونستم اما همیشه یه وسترن کلاسیک بهم می چسبه
Open Range شاید آخرین وسترن کلاسیک و عالیه که اکران شده
اصولا سبک وسترن در حال حاضر سبک مرده ای محسوب می شه بعضا اینور و انور فیلمایی مثل 3:10 to Yuma یا Appaloosa میان اما در خوش بینانه ترین حالت هم نمی شه به اون فیلما گفت عالی
Open Range تقریبا در هیچ جا کم نمی ذاره غیر از نقش منفیش اثولا مایکل گمبون برای من به شدت بازیگر نچسبیه نمی دونم چرا همون نقش دامبلدور رو هم واقعا گند زده
در مجموع چه اهل وسترن باشین چه نباشین Open Range فیلم خوبیه چون آدمای کمی واقعا می تونن وسترن رو اجرا کنن و یکی از اونا کوین کاستنره
8 از 10
==
200px-Dawn_of_the_Dead_2004_movie.jpg

Dawn of the Dead
کارگردان:زک اسنایدر
بازیگران:وینگ رامز ، سارا پولی
ژانر: اکشن / ترسناک / زامبی
داستان:در سپیده دم یک روز کاملا عادی زامبی ها کنترل آمریکا رو در دست می گیرن ...
زامبی ها کلا سوژه جالبی نیستن برای من
حالا اینور و اونور تک و توک فیلمایی هستن که خوشم بیاد (که بیشترشون هم هجو کردن این ژانر رو) ولی در مجموع که چه در زمینه بازی های چه در زمینه فیلما خیلی ژانر خفنی نیست و این اصراری که جدیدا به وجود اومده که توی فیلمای این سبک نمی گن زامبی واقعا خنده داره چون واقعا به شکل بی خودی این فیلما می خوان خودشون رو جدی کنن ولی جواب نمی ده چون از همون روز اول هم رومرو یه ته مایه کودنی به این قضیه داده بود که در اصل مشخصه این سبکه
هدف از دیدن این فیلم صرفا این بود که ببینم واقعا رو چه حسابی زک اسنایدر به عنوان یه کارگردان Visionary شناخته می شه ؟ واقعا این فیلم و 300 باعث می شن که به یه کارگردان بگن Visionary ؟
از داستان و ماستان که خبری نیست
می مونه یه تعدادی اکشن که به خاطر استفاده به شدت احمقانه از اسلو موشن های زیاد از حد ارزش های خاص خودش رو از دست داده
تنها بازی خوب اینجا بازی رامز هست اونم فقط به یه دلیل
در شرایطی که همه خودشون رو جدی گرفتن و پیش خودشون فکر می کنن که دارن واقعا بازی می کنن رامز اونجا وایساده و با یه صدای مونوتن جالب ادا در میاره (حالا اینکه به عمد بوده یا واقعا بازیگریش اینجوریه ربطی به من نداره) که چیزیه که لازمه اینجور فیلماس و کلا از نکات خوب فیلم محسوب می شه
در مجموع زک اسنایدر حتی با اصرار هم کارگردان خوبی نیست و امید زیادی به Watchmen نمی ره اگه با استایل همین دو فیلمش ساخته شده باشه
6 از 10

آخرین ویرایش:
پالپ و شاوشنک هر دو بیشتر از فارست گامپ حقشون بود:biggrin1: ولی می شه گفت پالپ جزو تاثیرگذارترین فیلمای 90ه.

من فکر می کنم براندو تو نقش کورلیئونه بیشتر شخصیت سازیه عالی انجام داده و در درجه بعدی بازی. اگر دقت کرده باشید اکثرا بازیش در این شخصیت به عنوان بهترین Character انتخاب شده نه Performance
فکر کنم اشتباه می کنی. مالتین یه لیست صدتایی داره که به ترتیب هم نیست. اون شاید لیست 250تاییه IMDBیه که ترتیبشم یه زمانی همینطوری بود الان برعکس شده:biggrin1:
خوشبختانه Pulp fiction اسکار بهترین داستان رو برد :cheesygri چون داستانش واقعا حرف نداشت :eek:
اون لیست مالتین هم من خیلی وقت پیش توی موبایل یکی از دوستانم دیدم که به اسم Movie Guied بود که همه اش نقدهای مالتین بود حالا دقیق یادم نیست.
مارلن براندو هم حق با شماست .

Evil Dead

فبلم Evil Dead 1 رو دیدم که الان روح و روانم به هم ریخته.این چی بود بابا.محصول 1981.سم ریمی هم کارگردانشه.(اسپایدرمن).اولین فیلمی هستش که من دیدم به خاطر horror violence blood and gore درجه ی NC-17 گرفته.قسمت های بعدیش ظاهرا بدترن.6 از 10.
در اشتباهی :biggrin1::biggrin1:
شما حتما Evil Dead 2 رو ببین چون زمین تا اسمون با اینی که دیدی فرق داره ! یک کمدی - ترسناک و فوق سرگرم کننده است که قطعا خوشت خواهد امد - ادامه اش هم تحت عنوان Army Of Darkness هست نه Evil Dead 3.

سلام!
Slumdog Millionaire
فیلم خوبی بود، یعنی انتظار نداشتم که اینقدر خوب باشد. بازیها هم خوب بود مخصوصا Dev Patel، از لحاظ فیلمبرداری هم به نظرم خیلی خوب بود. به نظرم تو فیلمهایی که کاندید اسکار شدند لیاقتش از همه بیشتر بود ولی بهترین سال گذشته نبود. در کل با اینکه به نظر نمیاد فیلم خیلی ماندگاری باشه ولی ارزش دیدن را حتما داره.

----------------------------------
Wall-E
برای بار دوم این انیمیشن را دیدم و اینبار خیلی بیشتر از دفعه قبل خوشم آمد. راستش هیچ وقت فکر نمی کردم اون حرکات و صداهایی که Wall-E از خودش درمیاره اینقدر بتوانه روی من تاثیر بگذاره. البته یک قسمت هایی فیلم از اون حس و حال خودش خارج میشه ولی خیلی سریع به ریتم اصلی اش برمیگرده. الان این فیلم سوم انیمشین محبوب من هست.

The Cider House Rules
357edc2.jpg

یک فیلم بسیار زیبا به کارگردانی Lasse Hallstorm محصول سال 1999 و برنده 2 اسکار با بازی Toby Maguire - Charlize theron - Michael Caine -
داستان فیلم در مورد بچه های پرورشگاهی است که یکی از انها به اسم هومور ولز اونجا تحت تزارت دکتر ویلبر بزرگ شده و یک روز با خانواده ای انجا را ترک میکنه ...
باید بگم فراز و نشیبهای داستان این فیلم بسیار عالی بود و در کل از نظر داستان واقعا چیزی کم نداشت.
10/10
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Almost Famous
در مورد همراه شدن یک پسر جوان به نام ویلیام وایلر بود که علاقه زیادی به تهیه خبر از گروهای راک داشت . او با گروه استیلواتر توی تورس همراه میشه تا گزارش تهیه کنه - کارگردانی فیلم رو Cameron Crowe انجام داده و روند و اتفاقات فیلم واقعا علی طراحی شده.
8.5/10
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Mulholand DR.
5jybv6.jpg

والا داستان فیلم انقدر پیچیده و عجیب بود که من توضیح خاصی نمیتونم بدم !!!!! به نظر میرسد Naomi Watts nر نقش بتی/دیان تصور میکنه مه جای ریتا هنرپیشه هالیوودی است . منتها سیر دایتان در طول خواب دیدنهای بتی/دیان است !!!! (این یه مورد رو باید خودتون ببینید تا از داستانش سر دربیارید !!!)
کارگردان فیلم David Lynch است و انصافا جو فیلم و اتمسفر رو بسیار عالی طراحی کرده و Naomi Watts هم بازی بسیار عالی رو به نمایش گذاشته
8.5/10
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ordinary People
rvww78.jpg

یک فیلم خوش ساخت و بسیار زیبا از رابرت ردفورد عزیر . این فیلم محصول 1980 و برنده 4 اسکار در شاخه های Best Picture - Best Writing - Best Director - Best Actore in supporting role بود با بازی های Donald Sutherland - Mary tyler more - Timothy hutton پیرامون داستان زندگی Conred و مشکلات روانی و خانوادگی اون و اینکه در گذشته چه چیزی برایش اتفاق افتاده . پیشنهاد میدم دوتسان اگر ندیدن حتما ببینن.
10/10
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Evil Dead 2
8ydq2e.jpg

آگر از دیدن قسمت اول این فیلم پشیمان شدید و یا حتی خوشتان امده است به هیچ قیمتی قسمت دوم را از دست ندهید چراکه شماره دوم این فیلم علاوه بر وجود همان حالت ترسناک خود دارای که فضای طنز الود و کمدی جالب شده که صد در صد شما را برای مدتی شدیدا سرگرم میکند . مخصوصا کارهای بروس هنرپیشه اصلی و اتفاقات جالبی که برای او می افتد. (احتمالا برای چند بار خواهید خندید) !
8.8/10
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Army Of Darkness
ادامه ای بر Evil Dead II است منها با حال و هوایی متفاوات . شاید قدرت و جالبی فیلم به قسمت دوم نرسد اما به هر حال شما را سرگرم خواهد کرد.
7.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or