Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

در مورد Waltz with Bashir اولا که از لحاظ کیفیت ساختاری کنسلش کن ولی باید یه مرتبه دیگه ببینمش تا نظر قطعی بدم
==
سینا از نظر منم Fountain یه فیلم عالی و یکی از عمیق ترین فیلماس ولی در عجبم که چطور به Requiem کمتر دادی.
Requiem مشکل خاصی نداره اما بیشتر از 8 نیست برای من
شاید دلیلش همین حس بدی باشه توش هست و البته هدف فیلمه و یکی از نکات مثبتش ولی حس بدیه دیگه
==
البته من ندیدم اینو ولی فکر کنم تو یه مشکلی با انیمیشن داری :دی یه بار قبلا گفتی انیمیشن باید بچه ها رو سرگرم کنه واسه همین از رتتوئی خوشت نیومده بود، حالا کم کم از رتتوئی خوشت اومده شاید بقیه ایناهم حل شه :دی البته من ندیدم والسو ولی از پرسپولیسم خیلی بدت اومده بود:دی
پرسپولیس از لحاظ کیفی مشکلات داشت و از لحاظ موضوعی تو خط فکری من نبود
والس با بشیر رو همونطور که گفتم رسما یه بار دیگه باید ببینم
==
ای وای! NCFOM بهترین فیلم کوئناس و مشخصا یکی از فیلمای موندگار سینمای مدرن، حالا اسلامداگ رو ندیدم ولی دیپارتد هم تریلر بسیار خوش ساختی بود.
NCFOM فیلم خوبیه ولی برای خود من جز 5 فیلم برتر 2007 نیست
یکی از دلایلی که بهترین فیلم کوئنهاست هم به خاطر اینه که کاملا غیر کوئنیه
دیپارتد هم خیلی خوبه ولی بیخودی به Backlash خورده چرا؟ خدا می دونه به نظر من با Children of Men مشترکا بهترین فیلم 2006 هستن
و اینکه دیپارتد رو به اسلامداگ ترجیح می دم و اسلامداگ رو همسطح NCFOM می بینم
==
ESoaSM
بهترین فیلم دهه گذشته و شاهکارترین فیلم سینمای مدرن
و اینکه این فیلم همه چیز هست غیر از احساسی
یه جورایی یه نامه عاشقانه هست برای خود عشق و اصلا به عشق به شکل مسخره ای که نگاه می شه نگاه نکرده
==
سوم اینکه جاهایی که فارگو میخواد بامزگی کنه رو دوست ندارم:دی
با این موافقم در کل تازگیا به منم قبول کردم بهترین کار کوئن ها NCFOM هست و یه جورایی یه کار همه پسند هم هست
==
200px-Definitely_Maybe_poster.jpg

Definitely, Maybe
کارگردان: آدم بروکس
بازیگران: رایان رینولدز ، آیلا فیشر ، آبیگیل برسلین
داستان: دختر ده ساله به پدرش که در آستانه طلاق با مادر دختر قرار داره گیر می ده که داستان آشناییش با مادر رو براش تعریف کنه اما در تعریف ماجرا پدره اسم تمام کارکتر ها رو عوض می کنه تا دختره حدس بزنه کی مادرس
ژانر: رمانتیک / کمدی
یه فیلم ولنتاینی مناسب :دی
داستان فیلم قشنگه (How I met your mother) ولی چیزی که قشنگترش کرده بازیاس که غیر از الیزابت بنکس هم خوبن خصوصا بازی های رایان رینولدز و فیشر
در مجموع فیلمیه که دیدنش بر خلاف 90 درصد رمانتیک کمدی ها حس مضخرفی به آدم نمی ده
پیشنهاد می کنم همه ببینن
7.5 از 10
==
200px-Chicagopostercast.jpg

Chicago
کارگردان:راب مارشال
بازیگران: رنی زلوگر ، کاترین زتاجونز ، ریچارد گر
داستان: ولما کلی خواننده معروف و راکسی هارت دو زن هستن که در دهه 20 به جرم قتل های متفاوتی دستگیر شدن و این وسط وکیلی به نام بیلی فلین تلاشش رو می کنه تا این دو رو تبرعه کنه
ژانر:موزیکال
یه سری چیزای فیلم رو اصلا مثل داستانش یا بازی زلوگر رو دوس ندارم اما از اون طرف Choreography و بازی زتا جونز و نوع روایت فیلم برام جالبه
ولی به دلیل اسکار گرفتنش (اسکاری که اصلا مستحقش نبود) هر جا بحثش می شه تو سرش می زنم
از یه طرف Musical Number های فیلم خیلی باحال نیستن منهای یکی دوتاشون
در کل فیلمای که می شه راحت ازش متنفر بود اما خوبیهای خاص خودش رو داره
7 از 10
==
200px-8Mezzo.jpg

½8
کارگردان:فدریکو فلینی
داستان: کارگردانی به نام گوئیدو انسلمی در آستانه ساخت یه فیلم پر خرج دچار Artist Block شده و در زندگی خصوصیش هم دچار مشکلات زیادیه
ژانر: درام
نه خیلی فیلم شاخی می دونمش نه خیلی فیلم شاهکاری
از جنس فیلمایی نیست که به من حال بده
6 از 10
(این دو تا فیلم رو مجددا به خاطر Nine دیدم و یه کم انتظاراتم اومد پایین)
==
200px-Nachopost.jpg

Nacho Libre
کارگردان:جارد هس
بازیگران: جک بلک
داستان: ایگناشیوس کشیشیه که تمام عشقش تبدیل شدن به یه قهرمان کشتی کجه و بدلیل اینکه اینکار در دین ممنوع اعلام شده به طور مخفیانه در مسابقات کشتی کج شرکت می کنه
ژانر: کمدی
چه حماقتی
قبلا که دیده بودمش خوشم اومد ولی الان واقعا بی خود بود
غیر از بازی جک بلک تقریبا هیچ نکته مثبتی تو فیلم نیست
2 از 10
==
200px-Swimming_with_Sharks_poster.jpg

Swimming with Sharks
کارگردان: جورج هوانگ
بازیگران:کوین اسپیسی ، فرنک ویلی
داستان:گای عاشق سینماست و دوست داره تبدیل به آدم موفقی در هالیوود بشه و برای اینکار به عنوان منشی یکی از مهمترین Agent های هالیوود به اسم بادی اکرمن شروع به کار می کنه اما یه مشکلی هست بادی یه عوضی به تمام معناست
ژانر: درام
از اون دسته فیلمایی که خیلی دیالوگ های باحالی داره و از یه طرف بازیاش هم خیلی خوب از آب در اومده و در کل خیلی تجربه رئال و باحالیه
کلا از این فیلم خیلی چیز میز یاد گرفتم :دی
بازی کوین اسپیسی هم واقعا حرف نداره
هر کی ندیده همین الان باید ببینه
8 از 10
(فیلم بعدی رو هم فقط به خاطر این دیدم )
==
200px-The_Devil_Wears_Prada_main_onesheet.jpg

The Devil wears Prada
کارگردان:دیوید فرنکل
بازیگران:مریل استریپ، آن هاتووی ، امیلی بلانت ، استنلی توسی
داستان:آندریا عاشق خبرنگاریه و برای شروع کارش به عنوان منشی میراندا پریستلی مهمترین سردبیر در امر مد استخدام می شه که یه جورایی راه موفقیت آسونیه اما تنها مشکل رفتار میرانداست
ژانر: درام/کمدی
شباهت های زیادی بین این فیلم با بالایی هست فقط با این تفاوت که دنیای مد زیاد جذابیتی برای من نداره بر خلاف دنیای پشت پرده هالیوود
مریل استریپ رسما بازیگر تکرار نشدنیه واقعا دیدنش حتی تو فیلمای مثل لمونی اسنیکت یا ماما میا هم حس خوبی داره
هاتووی بازی نسبتا قابل قبولی ارائه داده ولی بهتر از این هم می شد بازی کرد اما دقیقا بر خلاف هاتووی بازی بلانته که خیلی باحال از آب در اومده خصوصا با لهجه بریتیشش
داستان فیلمی بدک نیست اما جایی که در مقابل Swimming with Sharks کم میاره شروع و پایانشه البته این فیلم یه مقدار فیلم فانتزی و شادیه نسبت به Swimming with Sharks
7 از 10
==
پ.ن: در مورد هیچکاک هم دیگه حرف نمی زنم تا بیشتر مطالعه کنم

کتاب کوچک کارگردان-الفرد هیچکاک
این که کامل نیست خیلی(نه اینکه بد باشه ولی خیلی آدم رو با سینمای هیچکاک آشنا نمی کنه. یه چندتا دیگم ازش چاپ شد فکر کنم کوبریک و لینچ و کوئنا و وودی آلن ولی دیگه چاپ نشده تا حالا) لاکان-هیچکاک هم خوبه نوشته های ژیژک که قبلا گفتم مال همین کتابه. مال بیضایی رو هم نخوندم.
پرسپولیس از لحاظ کیفی مشکلات داشت
از لحاظ تکنیکال که خیلی مهم نیست ولی لحاظ هنری خیلی خوب بود.
و از لحاظ موضوعی تو خط فکری من نبود
یعنی قبول نداری موضوش رو..
یکی از دلایلی که بهترین فیلم کوئنهاست هم به خاطر اینه که کاملا غیر کوئنیه
اتفاقا خیلی کوئنیه. فیلم به نظر من کاملا میکسیه از Blood Simple و Fargo
و یه جورایی یه کار همه پسند هم هست
اون چیزی که من دیدم هر کسی نپسندیده.
نه خیلی فیلم شاخی می دونمش نه خیلی فیلم شاهکاری
از جنس فیلمایی نیست که به من حال بده
6 از 10
من فکر می کنم خیلی با سینمای کلاسیک حال نمی کنی. بیشتر با سینمای مدرن ارتباط برقرار می کنی...نه؟ یا اشتباه می کنم؟

آخرین ویرایش:
شما احتمالا تو جریان هستی؟
روزنامه کیهان نوشته با دلبستن کاراکتر فراهانی به کاراکتر دیکاپریو، پایه های اسلام متزلزل شده پس همه فیلمای فراهانی باید توقیف شه، حالا شما میگی مشکل نامه انتقاد آمیز فرهادیه؟
در مورد این که روزنامه ی کیهان یا هر مجله ی دیگه ی چی نوشته کاری ندارم فقط اینو می دونم که وقتی فرهادی اون نامه رو نوشت،ارشاد تا چند روز نمی دونست چه **** بخوره و فرهادی حسابی ارشادو صفارهرندی و تمام دارودستش بور کرد و گذاشت کنار.گلشیفته هم فقط یک بهونست برای گیر دادن به فرهادی و این کارش.
دمت گرم عماد.خوشم اومد بالاخره یکی پیدا شد که جشنواره برویه خفن باشه.:smile:

ESoaSM
ببخشید سینا جان منظور از این ESoaSM ،کدوم فیلمه؟

دمت گرم عماد.خوشم اومد بالاخره یکی پیدا شد که جشنواره برویه خفن باشه.:smile:

پس اینجانب چیکارس که از 19 تا فیلم ممکن ، 17 تاشو دیده :دی اون 2 تاشم خودم نرفتم ، یکیش "به کبودی یاس بود" یکی دیگه "آنسوی رودخانه" یعنی من جشنواره بروی خفن نیستم :(( :دی

پس اینجانب چیکارس که از 19 تا فیلم ممکن ، 17 تاشو دیده :دی اون 2 تاشم خودم نرفتم ، یکیش "به کبودی یاس بود" یکی دیگه "آنسوی رودخانه" یعنی من جشنواره بروی خفن نیستم :(( :دی
اونجوری که من دیدم جناب عالی یه ملت رو از دیدن فیلمها نا امید کردی :biggrin1:
کم مونده بود به همه صفر بدی :biggrin1:
پ.ن: اصلا کی به تو گفت بری فیلما رو ببینی ؟ :biggrin1: کوفتت بشه منم میخوام :biggrin1:

نه این ماله پست اولم بود ! فکر کردم راجع به کاتین میگی میخواستم بگم بابا این برا برلیناله ی قبلی بود بعد دیدم فیلم جدید ویدا هم تو جشنواره ی امسال هست !
پس هیچی! بیخیال بابا اینقدرام پرت نیستم:دی البته الان یه ماهی هست که واقعا از دنیا بی خبرم:دی
NCFOM فیلم خوبیه ولی برای خود من جز 5 فیلم برتر 2007 نیست
پس چیا هستن؟
اتونمنتم که خوشت نمیاد.
در کل فیلمای که می شه راحت ازش متنفر بود اما خوبیهای خاص خودش رو داره
به دلیل همون اسکار فیلم فوق العاده مفنوریه، مخصوصا برای من:دی
من فکر می کنم خیلی با سینمای کلاسیک حال نمی کنی.
البته هشت و نیم کلا فانتزی خاصی داره واسه همین من قشنگ میدونم چرا سینا حال نمیکنه با فیلم:دی
منم یه نیم مشکلی با موضوعش دارم:دی فیلم بدون اینکه اغراق خاصی بکنه یه جوری حرفشو بیان میکنه که جانبدارانه به نظر میاد، دقیقا نمیدونم چرا ولی یه همچین حسی به من دست میده.
هر چند منم با استیل هنریش حال کردم:دی
در مورد این که روزنامه ی کیهان یا هر مجله ی دیگه ی چی نوشته کاری ندارم فقط اینو می دونم که وقتی فرهادی اون نامه رو نوشت،ارشاد تا چند روز نمی دونست چه **** بخوره و فرهادی حسابی ارشادو صفارهرندی و تمام دارودستش بور کرد و گذاشت کنار.گلشیفته هم فقط یک بهونست برای گیر دادن به فرهادی و این کارش.
آخه مسئله اینه جریان کیهان به هر رسانه ی دیگه ای فرق میکنه:دی اگه کیهان یه روز بنویسه فلانی بچه باحالی نیست، اون فلانی فرداش گم و گور میشه:دی
در ضمن فرهادی بعد اون نامه اش پروانه ساخت گرفت، ولی بعد رفتن گلشیفته پروانه نمایش نگرفت:دی یه چیز دیگه اینکه بعد اون نامه همون "دایره زنگی" که نامه رو به خاطر اون نوشته بود اکران شد، و همه مونم میدونیم که صفار و اربابی و اینا اونقدری بی حیا هستن که راحت یه فیلمی رو مادام العمر توقیف کنن با همه بازیگراش:دی
دمت گرم عماد.خوشم اومد بالاخره یکی پیدا شد که جشنواره برویه خفن باشه.
البته من امسال کم رفتم چون وقت نداشتم، پارسالم که نرفتم اصلا، تا پیارسال ولی خیلی میرفتم:دی
این اشکان و غیره رو هم از قبل جشنواره میخواستم ببینم، شهرام مکری از نظر اعتبار کم کسی نیست، بالاخره معروف ترین و موفق ترین فیلمساز کوتاه ایرانه.
ببخشید سینا جان منظور از این ESoaSM ،کدوم فیلمه؟
Eternal Sunshine of a spotless mind
ولی قبول کن در مقایسه با فارگو و Blood simple و Miller's Crossing و علی الخصوص Barton fink خیلی طرفدارای بیشتری داره:دی

امیر خودتو نارحت نکن،خوب توام جشنواره برویه خفن!!!!:biggrin1:ولی واقعا نمره هایی که به فیلما دادی اشک ادمو در میاره:((.به عیار 14 دادی 3.5 اونوقت به صندلی خالی دادی 3 و به پستچی3.. هم دادی 2.5!!!خدایش یعنی صندلی خالیه هم ردیف عیار14 و پستچی از اونم پاینتر:-".ولی در مورد وقتی همه خوابیم باهات موافقم...
می خوام بدونم موش و "زمانی برایه دوست داشتن" رو، دیدی؟می زاکم که ندیدم نمره براش بزنی!

نیما لطفا تو کاره رئالیا فضولی نکن:biggrin1:.همون بچسب به شانسلوناتون:biggrin1:

آخه مسئله اینه جریان کیهان به هر رسانه ی دیگه ای فرق میکنه:biggrin1: اگه کیهان یه روز بنویسه فلانی بچه باحالی نیست، اون فلانی فرداش گم و گور میشه
کیهان حرف مفت زیاد میزنه زیاد جدی نگیرش،همین که فردا بگن درباره الی و فرهادی مشکلی ندارن همین روزنامه اولین نشریه ایست که کلی ازش تعریف و تمجید میکنه.

همه مونم میدونیم که صفار و اربابی و اینا اونقدری بی حیا هستن که راحت یه فیلمی رو مادام العمر توقیف کنن با همه بازیگراش
اینو قبول دارم ولی فقط خدا کنه که قضیه سنتوری دوباره تکرار نشه

تا اونجا که من شنیدم اگر می تونست اشکان رو به 35mm تبدیل کنه اونو تویه سودا شرکت می داد.حالا بازم امکانش هست که فیلم اکران بشه.

فیلم بدون اینکه اغراق خاصی بکنه یه جوری حرفشو بیان میکنه که جانبدارانه به نظر میاد،
خب اغراق نداره دیگه...رکه... اتفاقا بنظرم فیلم کاملا از دید یه بچه نگاه می کنه موضوع رو نه بیشتر. البته یه سری موراد بود که یه کم تعجب کردم ولی بعدا فهمیدم که تعجبم بی خودی بوده :biggrin1:
ولی قبول کن در مقایسه با فارگو و Blood simple و Miller's Crossing و علی الخصوص Barton fink خیلی طرفدارای بیشتری داره
درسته که کارای کوئنا همه پسند نیست ولی کم نبودن کسایی که دیدم از فارگو خیلی خوششون اومده یا حتی O Brother, Where Art Thou ولی نه این که کلا خیلی باشن. No Country هم تا اونجایی که من دیدم وضعیتش خیلی متفاوت از بقیه فیلماشون نبود ولی اگه احتمالا من اشتباه می کنم بنظرم بردن اسکار هم می تونه تاثیر داشته باشه. بارتون هم که کلا یکم جداس قضیه اش
البته هشت و نیم کلا فانتزی خاصی داره واسه همین من قشنگ میدونم چرا سینا حال نمیکنه با فیلم
البته من خودمم خیلی از کارای دیگه ی فلینی رو ترجیح می دم:biggrin1: ولی نمی گم شاهکار نیست.

آخرین ویرایش:
تا اونجا که من شنیدم اگر می تونست اشکان رو به 35mm تبدیل کنه اونو تویه سودا شرکت می داد.حالا بازم امکانش هست که فیلم اکران بشه.
دیگه الان خیلی فیلما با 35 فیلمبرداری نمیشن،تبدیل کردن که کاری نداره. اینکه اشکان رو نذاشتن تو بخش سینمایی فقط کج سلیقه ایه، تنها امید به اکرانش فقط تو حوزه هنری ای موزه سینمایی جاییه.
O Brother, Where Art Thou
قضیه این و لبوسکی جداس، مخصوصا اینکه یه چیزی مثل ریزینگ آریزونا و لیدی کیلرز و ایناس، یعنی قشنگ برای مخاطب عام ساخته شده.

از لحاظ تکنیکال که خیلی مهم نیست ولی لحاظ هنری خیلی خوب بود.
درست یا غلط من خیلی به بعد تکنیکال فیلما اهمیت می دم البته قبول دارم که فیلم رو جور دیگه ای نمی شد ساخت که همین تاثیر رو داشته باشه
==
اتفاقا خیلی کوئنیه. فیلم به نظر من کاملا میکسیه از Blood Simple و Fargo
یه خنک بازی خاصی تو کارای کوئن هاست که تو این اصلا نبود و شاید این فقط نظر من باشه اما فیلمنامه NCFOM یه انسجام خاصی داره و خیلی جدیه که تو هیچ کدوم از کارای کوئن ها نیست
یعنی اینجا هم همه چی یهو بهم می پیچه اما اینجا دیگه قضیه احمقانه و مرگبار نیست فقط مرگباره
==
ولی من کسایی رو می بینم که پسندیدن که اصلا انتظار نداشتم
==
یه بار دیگه هم گفتم (یا شایدم نگفتم :دی) نظرات شامل صرفا موافقان یا صرفا مخالفان فیلم نمی شن
با نظرش یا جاهایی موافق یه جاهایی مخالف ولی با طرز بیانش مشکل دارم
==
من فکر می کنم خیلی با سینمای کلاسیک حال نمی کنی. بیشتر با سینمای مدرن ارتباط برقرار می کنی...نه؟ یا اشتباه می کنم؟
نه دقیقا
اینکه سینمای مدرن رو ترجیح می دم تا حدودی درسته اما به سینمای مدرن خیلی بیشتر فحش می دم
ولی با سینمای کلاسیک هم به اندازه کافی حال می کنم اما خیلی فیلمای پرطرفدار (جدید و قدیم) هست که اصلا باهاشون حال نمی کنم
==
پس چیا هستن؟
اتونمنتم که خوشت نمیاد.
Zodiac
TWBB
Bourne Ultimatum
Stardust
Sweeney Todd
Ratatouille
به ترتیب برای من بهتر از NCFOM هستن
فکر می کنم Stardust ها صدای همه رو در بیاره ولی همینه که هست :دی من با فانتزی این ریختی خیلی حال می کنم و طرفدار پر و پا قرص Neil Gaiman هم هستم
==
کیهان حرف مفت زیاد میزنه زیاد جدی نگیرش،همین که فردا بگن درباره الی و فرهادی مشکلی ندارن همین روزنامه اولین نشریه ایست که کلی ازش تعریف و تمجید میکنه.
مسئله دقیقا اینه که کیهان زیادی تاثیر گذار به دلایلی تابلو یه جورایی خط مش کل مطبوعات رو معلوم می کنه

من با فانتزی این ریختی خیلی حال می کنم و طرفدار پر و پا قرص Neil Gaiman هم هستم
Coraline هم که وضعش خوبه گویا! البته نقدی نخوندم فقط تو متکریتیک دیدم 80 ه، اگه Stardust به اون خوبی میشه 67، ببین 80 دیگه چی میشه:دی
من بیشتر با Sweeney مشکل دارم:دی Bourne رو هم با اینکه بسیار فیلم خوبیه و تو ژانر خودش یکی از بهترینهاس پایینتر از NCFOM میدونم، ولی با Zodiac ت خیلی حال کردم.
کیهان حرف مفت زیاد میزنه زیاد جدی نگیرش
مسئله این نیست که کیهان حرف حسابی میزنه یا نه، مسئله اینه که کیهان یکی از قوی ترین نهادهای این مملکته.

یعنی اینجا هم همه چی یهو بهم می پیچه اما اینجا دیگه قضیه احمقانه و مرگبار نیست فقط مرگباره
برای همینه می گم یه حالتی از Blood Simple داره چون به قول تو قضیه مرگباره فقط:biggrin1: و فارگو, هم از نظر خط داستانی شباهتهایی داره هم از نظر نگاهی که به جامعه ی امریکا داره.
ولی با طرز بیانش مشکل دارم
منظورت اینه که با میکس sense of humor و تلخی که فیلم داره مشکل داری؟ آخه من اصلا متوجه نمی شم تو طرز بیانش با چه چیزی مشکل داری:biggrin1: از بعد تکنیکال هم به نظر من نباید بهش نگاه کرد مثلا رتتوئی بیشتر بعد تکنیکالش مد نظره ولی تو یه انیمیشنی مثه این اصلا بعد تکنیکال مهم نیست.
قضیه این و لبوسکی جداس، مخصوصا اینکه یه چیزی مثل ریزینگ آریزونا و لیدی کیلرز و ایناس، یعنی قشنگ برای مخاطب عام ساخته شده.
لیدی کیلرز جزو فیلمای خوبشون نیست پس می ذارم کنار. ریزینگ آریزونام کار متوسطیه ولی حرفتو قبول دارم. اما در مورد O Brother و لبوسکی هر دو و مخصوصا لبوسکی بیشتر کالتن خیلی مخاطب عام پسند نیستن گرچه که به نسبت بعضی کارای دیگشون شاید بیشتر.

لیدی کیلرز جزو فیلمای خوبشون نیست پس می ذارم کنار. ریزینگ آریزونام کار متوسطیه ولی حرفتو قبول دارم. اما در مورد O Brother و لبوسکی هر دو و مخصوصا لبوسکی بیشتر کالتن خیلی مخاطب عام پسند نیستن گرچه که به نسبت بعضی کارای دیگشون شاید بیشتر.
مخاطبی که از O' Brothers where art thou خوشش میاد تنها یک نفر از آفریقا میتونه باشه که توی عمرش فیلم ندیده. توی این فیلم حتی معلوم نیست بازیگرها چی میگن به هم.

مخاطبی که از O' Brothers where art thou خوشش میاد تنها یک نفر از آفریقا میتونه باشه که توی عمرش فیلم ندیده. توی این فیلم حتی معلوم نیست بازیگرها چی میگن به هم.
آخی
icon_lol.gif
icon17.gif
نمی دونستم آفریقاییم
127fs1601347.gif
alcoholic.gif

نمی دونستم هومر هم آفریقایی بوده
1041.gif
zbounce8.gif

آخرین ویرایش:
حتما سینمای فرج الله سلحشورو جمال شورجه رو امتحان کن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or