منم مشکلی نمی بینم تو این قضیه چون به سلیقه اس ولی انکار تاثیرگذاری یه چیز دیگس. منم از ولز خوشم نمیاد ولی نمی تونم منکر سیتیزن کین بشم(البته بنظرم اگه سیتیزن کین شکست مالی نمی خورد وضعیت فیلمای بعدیش خیلی بهتر می بود.همون بلایی که می شه گفت سر کوپولا هم برای Apocalypse Now پیش اومد.)
شاید بهتر باشه یکم از تاثیرات هیچکاک برام بگی
جدی دارم می گم
==
مشکلی نداره ولی صفر... نمی دونم آخه من هیچوقت به فیلمی صفر ندادم ولی کلا مهم نیست به هر حال هر کسی یه سری معیارها داره
یکی دو بار که صفر بدی دستت راه میفته

==
در مجموع Doubt به نظر من فیلم empty بود ولی RR اینطوری نبود.بعد پلات RR چرا بد بود؟به نظر من که پلاتش بهتر از Doubt بود. یه اشکالی هم که تو خیلی از فیلمای امسال بوده اینه که بیشتر به بازی تکیه دارن و فکر نمی کنم فقط این دوتا فیلم این مشکل رو داشته باشن.
Doubt داستان جذابی داشت و بحث خیلی خوبی روی اخلاقیات داشت نمی گم حالا خیلی شاهکار گنده ای بود اما داستانش کشش داشت و Play-off بین شخصیت ها حرف نداشت
اما تو پلات RR تقریبا همه چی سر سری بود به نظر من فیلم برای اینکه داستانش رو اونطور که باید بگه یک ساعت کم داشت
تمام زیر داستان ها ول شده بودن به امون خدا
من پیشنهاد می دم حتما Mad Men رو ببینی
==
Gomorrah و Vals Im Bashir چی؟ اونا رو دیدی؟
Gomorrah فعلا گیرم نیومده
Waltz with Bashir هم تصمیم گرفتم در موردش سکوت اختیار کنم
==
منم خیلی پایه نداشتم اون اوایل ولی سر هر فیلم باید بیرون سینما واسه بچه ها بلیط پیدا میکردیم
یکی دیگه از دلایل جشنواره نرفتن همین اتفاقها بود
==
میتونستن با بیشتر کردن زمان فیلم به خیلی از جاهای مهم کتاب بیشتر بپردازن.
نه تو رو خدا
همینجوری Blindness یه عذاب واقعی چه برسه که طولانیترش هم می کردن
==
AI یه پروژه تقریبا شکست خورده اس. جنگ دنیاها افتضاحی بیش نبود. بهترین sci fiهاش Close ٍEncounter و ET و Minority Reportه.
جنگ دنیا ها رو مخالفم
تقریبا Feel ی که توش هست تو هیچ فیلم ALien Encounterی نبوده ولی پایانش ناجوره ولی مشکل از منبع اقتباسه
AI هم تنها اشکالش اینه که کوبریک نساخته ش
==
Π
کارگردان: درن آرنوفسکی
بازیگران: شان گالت ، مارک مارگلیس
داستان: مکس کوهن یه نابغه ریاضیه که سعی داره تغییرات بازار بورس رو به وسیله اعداد و ریاضی پیش بینی کنه اما در گیر ماجراهای غیر قابل باوری می شه ...
ژانر: درام
یه کار خوب اما بی کیفیت که البته به دلیل بودجه فیلم قابل توجیهه ولی خوب اگه فیلم با یه بودجه بیشتر ساخته شده بود می تونست هم بهتر باشه هم موفقتر
سکانس های شب واقعا تو ذوق می زنن
اما غیر از این بحث کیفی فیلم واقعا جالبه
داستان فیلم خیلی عجیب و باحاله و پیچش های مناسبی داره
بازی ها هم مناسب موقعیتن نه اینکه خیلی چیز عجیبی باشن اما فیت هستن
در بین کارای آرنوفسکی اینجا تاثیر موسیقی از همه کمتره یه جورایی به خوبی کارای بعدی نیست
8 از 10
==
Requiem for a Dream
کارگردان: درن آرنوفسکی
بازیگران:الن برستین ، جارد لیتو ، جنیفر کانلی
داستان:
ژانر: درام
قبلا یه بار گفتم یه حس بدی تو کارای آرنوفسکی هست (توی Wrestler نبود) ولی اینجا به خاطر ماجرای فیلم این حس بد بیشتر از همیشه س
همه چیز هم به کمک انتقال این حس بد میان
از فیلمبرداری سر گیجه آور فیلم تا موسیقی کم نظیر فیلم
به شخصه طرفدار بازی های فیلم نیستم البته تا حدودی بازی واینز رو می پسندم اما بقیه زیاد بهم نمی چسبن
این فیلم و Π بین کارای آرنوفسکی به هم از نزدیکترن با توجه به حضور عنصری به نام مواد مخدر چیز تقریبا اجتناب ناپذیری بود
یه جور حالت خارج از این دنیایی هم تو این دو تا که تو دو کار بعدی آرنوفسکی نیست (البته در مورد Fountain تا اونجا که داستان اجازه میده )
در مجموع واقعا یکی از حقیقی ترین و تاثیر گذارترین فیلمای تاریخه و هر کس ندیده باید ببینه چون یه چیز خاصیه و اصلا تکرار نشده
8 از 10
==
The Fountain
کارگردان:درن آرنوفسکی
بازیگران:هیو جکمن ، ریچل وایز ، الن برستین
داستان:دکتری برای نجات همسرش که دچار تومور هست، شوالیه ای برای نجات اسپانیا و در آینده ای دور فضانوردی برای نجات درخت زندگی تلاش می کنن و این داستان ها به گونه ای به هم مربوط می شن ...
ژانر:درام / علمی-تخیلی/فانتزی
نمی دونم چرا عده کثیری با این فیلم حال نمی کنن اما به دلایل خیلی زیاد من ازش خوشم میاد
بهترین بازی کارنامه هیو جکمن ، موسیقی متن عالی ، داستان خوب و طراحی صحنه خیلی خوب از نکات مثبت فیلم هستن
جلوه های ویژه فیلم واقعا حرف نداره
هر بار که می بینمش واقعا کف می کنم
با بودجه ای نه چندان قابل ذکر و بدون استفاده از CGI یه همچین چیزی خلق کردن هنره
از اون دسته فیلماییه که هر چی جلوتر می ره بهتر می شه و پایانش بهترین قسمتشه
شخصی ترین پروژه آرنوفسکی و پرخرج ترینش کار خوبی از آب در اومده و دلیلی نداره که آرنوفسکی نگه که به فیلم افتخار می کنه
ولی خوب یه اشکالی هم که فیلم داره اینه که یه جورایی حس مرده ای تو فیلم هست
8.5 از 10
==
پ.ن: مناسب دیدن این فیلما هم مشخصه