Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

یعنی از NCFOM و Departed فیلم بهتریه.
icon_mad.gif

ولی خود اسپیلبرگ sci-fi های بهتری ساخته.برای من این فیلم بعد از E-T و AI و گزارش اقلیت قرار میگیره.(کلا همه علمی تخیلی های اسپیلبرگ رو خیلی دوست دارم حتی جنگ دنیاها.)
AI یه پروژه تقریبا شکست خورده اس. جنگ دنیاها افتضاحی بیش نبود. بهترین sci fiهاش Close ٍEncounter و ET و Minority Reportه.
یه جا خوندم اسپیلبرگ گفته راههای افتخار بهترین فیلم کوبریکه.
نه 2001. تو top10 اش هم هست. POG هم جزو فیلمای محبوبشه. فیلم شاخیه ولی شاهکارهاش Dr. Strangelove و 2001 و کلاکورکه به نظر من.
اونم اینکه این نسل منتقدای ایران قشنگ تو مخن
الان وضعیت نقد در پایینترین حد قرار داره.
.کارگردانی فیلم تو سکانس های داخل هواپیما خیلی جالب نبود.
چرا؟ از نظر دکور در سطح بالایی نیست که البته این موضوع تو اتاق جنگ کاملا جبران شده ولی به کارگردانی چه ربطی داره؟ سکانس bomb riding یکی از بهترین سکانسهای سینماس.

آخرین ویرایش:
سلام همگی.
من از بحثتون خبر ندارم.ولی کلا بهترین فیلمایی که دیدمو مینویسم:love:
پدر خوانده 123
صورت ضخمی
سگ های پوشالی
امریکن پای5-6 :biggrin1:
خانه ی شمعی
گلادیاتور
من یک افسانه ام
فعلا چیز زیادی یادم نیست بقیه رو بدن میزارم:smile:

من از بحثتون خبر ندارم.ولی کلا بهترین فیلمایی که دیدمو مینویسم:love:
پدر خوانده 123
صورت ضخمی
سگ های پوشالی
امریکن پای5-6 :biggrin1:
خانه ی شمعی
گلادیاتور
من یک افسانه ام
به به...دوست عزیز همونطور که ملاحظه میفرمایین اسم این تاپیک هست Rate your last seen movie
و همونطور که مستحضر هستید این بخش ایجاد شده برای اینکه فیلمهایی که دیدیم رو نقد کنین...حداقل برای تنوع هم که شده یه ذره فکرتون رو به کار انداخته پستتون رو ب پست افراد قبلی مقایسه کنین...

UNDISPUTED2
Director:Isaac Florentine

Writers:James Townsend

David N. White

Genre:

Action | Crime | Drama |fighting
یک فیلم جالب...همه چی تقریبا متعادل بود...یک sequel خوب
داستان درباره ی George "Iceman" Chambers هست که براش پاپوش درست می کنن و به یه زندان توی روسیه میفته و اونجا مجبور میشه با یک فروند crusader shakh as* :D به اسم بویکا مبارزه کنه...
داستان کلیشه ای هست و راحت میشه ادامش رو حدس زد...چیزی که دیدن این فیلم رو برای من جذاب می کنه صحنه های توی فیلم هست از جمله:درست کردن یه تصویر واضح و مبرهن از وضعیت ها و کثافت کاری هایی که در یک زندان انجام میشه...فیلم برداری عالی و خوب...روی مسابقات هم خیلی خوب کار شده...حرکت های دقیق معمول توی اینجور مسابقات واقعا عالی اجرا شدن.انتخاب بازیگرها کمی از نظر من مشکل داشته...انتخاب لوکیشن های فیلمبرداری هم خوب بوده.
نمره ی من به این فیلم 7/10 هست.
undisputed2-15.jpg

AI یه پروژه تقریبا شکست خورده اس. جنگ دنیاها افتضاحی بیش نبود.
چرا به نظرت AI شکست خوردس؟فیلم هیچی نداشته باشه از نظر فنی و تکنیکی عالیه.هرچند به نظر من از نظر احساسی و عاطفی هم همینطوره.جنگ دنیا ها هم با این که فیلم خیلی خوبی نیست و یه جورایی سرهم بندی شده (با این که خودم خوشم میاد ازش) ولی دیگه خدایی افتضاح خیلی نامردیه.
چرا؟
نمی دونم!یه جورایی دوربین زیادی زوم بود رو سرو صورت بازیگرا که انگار می خواست زیاد داخل هواپیما معلوم نشه.بازی بازیگرا و دیالوگاشونم چندان جالب نیست در مقایسه با بازیها و دیالوگای اتاق جنگ.کلا وقتی میرفت تو هواپیما به نظرم فیلم افت میکرد.ولی خوبیش این بود که خیلی کم بودن سکانس های هواپیما.
سکانس bomb riding یکی از بهترین سکانسهای سینماس.
اره.خیلی باحال بود .قبلا خیلی این صحنه رو جاهای مختلفی دیده بودم ولی نمیدونستم مال چه فیلمیه.
b.gif

The Godfather: Part II (1974
دیوونه این فیلمم!شاهکاره به خدا!هر سکانسش به صدتا از فیلمای درپیت الان میرزه.فکر کنم امروز برای بار چهارم فیلم رو دیدم.ولی فیلم با توجه به زمان خیلی بالاش اصلا برام تکراری و خسته کننده نمیشه.بهترین فیلم تو 3 گانه جاودانه پدرخوانده و یکی از 5 فیلم برتر تاریخ سینماس.با این شماره اول رو هم خیلی دوست دارم ولی این یکی بیشتر به دلم میشینه.واقعا کاپولا حقشه حتی به خاطر همین یدونه فیلم تو تاریخ سینما جاودانه بشه. یه گروه بازیگری هم تو یه فیلم بهتر از این دیگه نمی تونن کار کنن.کلا گروه بازیگری این فیلم و همچنین گادفادر1 بهترین گروه بازیگری تاریخ سینما هستن.دنیرو و دووال و کیتون و ...همه عالی بودن ولی بازی پاچینو به نظرم یه چیز دیگس.شخصیت مایکل به نظرمن یکی بهترین پرداختها رو تو تاریخ سینما داره که با بازی بی نظیر پاچینو همراه شده و کلا شخصیت فوق العاده ای ساخته."مسلما پاچینو بزرگترین شمایل سنگدلی تاریخ سینماست."اینو از نیوزویک نقل قول کردم.پایان بندی فیلم هم واقعا عالی و بی نقصه.چقدر تعریف کردم حالم بهم خورد ولی ارزشش رو داره.
10/10

سلام
حداقل برای تنوع هم که شده یه ذره فکرتون رو به کار انداخته پستتون رو ب پست افراد قبلی مقایسه کنین...
آقا اگر می خوای تذکر بدی لطفاً جوری تباشه که به کسی توهین بشه . ممنون
ببخشید اگه جای کسی تنگ شد.
the jackal:حرف دهنتو بفهم.خیلی خودمو نگه داشتم چیزی بهت نگم.
فقط در یک کلمه بگم خیلی بد بختی.
شما هم جای کسی رو تنگ نکردی .
ولی بهتره آرومتر صحبت کنی .
اگر فکر میکنی که تو اون پست بهت توهین شده خیلی راحت دکمه " آگاه کردن مدیریت از تخلف " رو بزن .
مرسی
-----
پ.ن : دیگه هم ادامه ندین .
=====
transporter 3
هیچی نداشت جز اکشن جذاب و گیرا . که با توجه به اینکه فیلم هم دنبال همین بوده باید گفت کاملاً به هدفش رسیده .
70/100

منم مشکلی نمی بینم تو این قضیه چون به سلیقه اس ولی انکار تاثیرگذاری یه چیز دیگس. منم از ولز خوشم نمیاد ولی نمی تونم منکر سیتیزن کین بشم(البته بنظرم اگه سیتیزن کین شکست مالی نمی خورد وضعیت فیلمای بعدیش خیلی بهتر می بود.همون بلایی که می شه گفت سر کوپولا هم برای Apocalypse Now پیش اومد.)
شاید بهتر باشه یکم از تاثیرات هیچکاک برام بگی
جدی دارم می گم
==
مشکلی نداره ولی صفر... نمی دونم آخه من هیچوقت به فیلمی صفر ندادم ولی کلا مهم نیست به هر حال هر کسی یه سری معیارها داره
یکی دو بار که صفر بدی دستت راه میفته :دی
==
در مجموع Doubt به نظر من فیلم empty بود ولی RR اینطوری نبود.بعد پلات RR چرا بد بود؟به نظر من که پلاتش بهتر از Doubt بود. یه اشکالی هم که تو خیلی از فیلمای امسال بوده اینه که بیشتر به بازی تکیه دارن و فکر نمی کنم فقط این دوتا فیلم این مشکل رو داشته باشن.
Doubt داستان جذابی داشت و بحث خیلی خوبی روی اخلاقیات داشت نمی گم حالا خیلی شاهکار گنده ای بود اما داستانش کشش داشت و Play-off بین شخصیت ها حرف نداشت
اما تو پلات RR تقریبا همه چی سر سری بود به نظر من فیلم برای اینکه داستانش رو اونطور که باید بگه یک ساعت کم داشت
تمام زیر داستان ها ول شده بودن به امون خدا
من پیشنهاد می دم حتما Mad Men رو ببینی
==
Gomorrah و Vals Im Bashir چی؟ اونا رو دیدی؟
Gomorrah فعلا گیرم نیومده
Waltz with Bashir هم تصمیم گرفتم در موردش سکوت اختیار کنم
==
منم خیلی پایه نداشتم اون اوایل ولی سر هر فیلم باید بیرون سینما واسه بچه ها بلیط پیدا میکردیم
یکی دیگه از دلایل جشنواره نرفتن همین اتفاقها بود
==
میتونستن با بیشتر کردن زمان فیلم به خیلی از جاهای مهم کتاب بیشتر بپردازن.
نه تو رو خدا
همینجوری Blindness یه عذاب واقعی چه برسه که طولانیترش هم می کردن
==
AI یه پروژه تقریبا شکست خورده اس. جنگ دنیاها افتضاحی بیش نبود. بهترین sci fiهاش Close ٍEncounter و ET و Minority Reportه.
جنگ دنیا ها رو مخالفم
تقریبا Feel ی که توش هست تو هیچ فیلم ALien Encounterی نبوده ولی پایانش ناجوره ولی مشکل از منبع اقتباسه
AI هم تنها اشکالش اینه که کوبریک نساخته ش
==
200px-Piposter.jpg

Π
کارگردان: درن آرنوفسکی
بازیگران: شان گالت ، مارک مارگلیس
داستان: مکس کوهن یه نابغه ریاضیه که سعی داره تغییرات بازار بورس رو به وسیله اعداد و ریاضی پیش بینی کنه اما در گیر ماجراهای غیر قابل باوری می شه ...
ژانر: درام
یه کار خوب اما بی کیفیت که البته به دلیل بودجه فیلم قابل توجیهه ولی خوب اگه فیلم با یه بودجه بیشتر ساخته شده بود می تونست هم بهتر باشه هم موفقتر
سکانس های شب واقعا تو ذوق می زنن
اما غیر از این بحث کیفی فیلم واقعا جالبه
داستان فیلم خیلی عجیب و باحاله و پیچش های مناسبی داره
بازی ها هم مناسب موقعیتن نه اینکه خیلی چیز عجیبی باشن اما فیت هستن
در بین کارای آرنوفسکی اینجا تاثیر موسیقی از همه کمتره یه جورایی به خوبی کارای بعدی نیست
8 از 10
==
Requiem_for_a_dream.jpg

Requiem for a Dream
کارگردان: درن آرنوفسکی
بازیگران:الن برستین ، جارد لیتو ، جنیفر کانلی
داستان:
ژانر: درام
قبلا یه بار گفتم یه حس بدی تو کارای آرنوفسکی هست (توی Wrestler نبود) ولی اینجا به خاطر ماجرای فیلم این حس بد بیشتر از همیشه س
همه چیز هم به کمک انتقال این حس بد میان
از فیلمبرداری سر گیجه آور فیلم تا موسیقی کم نظیر فیلم
به شخصه طرفدار بازی های فیلم نیستم البته تا حدودی بازی واینز رو می پسندم اما بقیه زیاد بهم نمی چسبن
این فیلم و Π بین کارای آرنوفسکی به هم از نزدیکترن با توجه به حضور عنصری به نام مواد مخدر چیز تقریبا اجتناب ناپذیری بود
یه جور حالت خارج از این دنیایی هم تو این دو تا که تو دو کار بعدی آرنوفسکی نیست (البته در مورد Fountain تا اونجا که داستان اجازه میده )
در مجموع واقعا یکی از حقیقی ترین و تاثیر گذارترین فیلمای تاریخه و هر کس ندیده باید ببینه چون یه چیز خاصیه و اصلا تکرار نشده
8 از 10
==
200px-Fountain_poster_1.jpg

The Fountain
کارگردان:درن آرنوفسکی
بازیگران:هیو جکمن ، ریچل وایز ، الن برستین
داستان:دکتری برای نجات همسرش که دچار تومور هست، شوالیه ای برای نجات اسپانیا و در آینده ای دور فضانوردی برای نجات درخت زندگی تلاش می کنن و این داستان ها به گونه ای به هم مربوط می شن ...
ژانر:درام / علمی-تخیلی/فانتزی
نمی دونم چرا عده کثیری با این فیلم حال نمی کنن اما به دلایل خیلی زیاد من ازش خوشم میاد
بهترین بازی کارنامه هیو جکمن ، موسیقی متن عالی ، داستان خوب و طراحی صحنه خیلی خوب از نکات مثبت فیلم هستن
جلوه های ویژه فیلم واقعا حرف نداره
هر بار که می بینمش واقعا کف می کنم
با بودجه ای نه چندان قابل ذکر و بدون استفاده از CGI یه همچین چیزی خلق کردن هنره
از اون دسته فیلماییه که هر چی جلوتر می ره بهتر می شه و پایانش بهترین قسمتشه
شخصی ترین پروژه آرنوفسکی و پرخرج ترینش کار خوبی از آب در اومده و دلیلی نداره که آرنوفسکی نگه که به فیلم افتخار می کنه
ولی خوب یه اشکالی هم که فیلم داره اینه که یه جورایی حس مرده ای تو فیلم هست
8.5 از 10
==
پ.ن: مناسب دیدن این فیلما هم مشخصه :دی

آخرین ویرایش:
چرا به نظرت AI شکست خوردس؟فیلم هیچی نداشته باشه از نظر فنی و تکنیکی عالیه.
دقیقا بزرگترین نکته مثبت فیلم همینه.
هرچند به نظر من از نظر احساسی و عاطفی هم همینطوره.
مشکل فیلم همینه. البته این نظر منه صد در صد واگذار کردن فیلم به کارگردانی مثه اسپیلبرگ کار درستی بوده و من توش هیچ مشکلی نمی بینم.اسپیلبرگ در نشون دادن احساسات و فیلمای fairy tale مانند بسیار کارگردان قدرتمندیه و قاعدتا کسی مثه کوبریک به خاطر سرد بودن استایل کاریش نمی تونه مثه اسپیبلرگ فیلم گرمی بسازه(تازه با این نکته که بین فیلمای اسپیلبرگ خیلی هم فیلم گرم و خوش بینانه ای نیست) اما مشکلی که هست اینه که فیلم هیچگونه عمقی نداره. اسپیلبرگ فقط و فقط بار احساسی رو مدنظر قرار داده و فیلمی رو که بسیار می تونست در آنالیز بعد تاریک انسان و تحلیل رفتاریش دقیق بشه رو فدای احساسات کرده. گرچه من خودمم از فیلم خوشم اومد اما اسپیلبرگ می تونست به جای اینکه بیشتر زمان فیلم رو صرف دقیق شدن در شخصیت دیوید و احساسی کردن بیننده و همذات پنداری بیننده با شخصیت بکنه می توست تا حد زیادی هم رو ابعاد دنیایی که فیلم نشون می ده متمرکر بشه.یکی دیگه از نکات منفی فیلم هم موسیقی متن فیلمه که با وجود اینکه جان ویلیامز رو قبول دارم ولی با فیلم تطابق نداره. البته تمام اینایی که گفتم دلیل بر بد بودن فیلم نیست حتی بازی جوئل آزمنت انقدر خوبه که همون بار احساسی رو خیلی خوب منتقل می کنه. منتها این مشکلیه که اکثر فیلمهای اسپیلبرگ دچارشن. فهرست شیندلر شاهکاره ولی در مقام فیلمی که با احساسات بیننده به خوبی بازی می کنه نه در مقام فیلم که تصویری از هولوکاست نشون می ده.
افتضاح خیلی نامردیه.
از نظر تکنیکی مثه اکثر فیلمای اسپیلبرگ در سطح بالاییه ولی خود فیلم برای من جزو بدترین فیلماشه. از کسی که انقدر تصویرهای رویاییه عجیب و جالبی رو تو Close Encounter بوجود اورده منو خیلی نا امید کرد.
نمی دونم!یه جورایی دوربین زیادی زوم بود رو سرو صورت بازیگرا که انگار می خواست زیاد داخل هواپیما معلوم نشه.بازی بازیگرا و دیالوگاشونم چندان جالب نیست در مقایسه با بازیها و دیالوگای اتاق جنگ.کلا وقتی میرفت تو هواپیما به نظرم فیلم افت میکرد.
خب من در پی چیزی که گفتی باعث شد یه دور فیلمو ببینم:biggrin1:. یکی از نکاتی که برای من از معیار های خوب بودن فیلمه اینه که با دیدن بیشتر ارزش فیلم برام بالاتر بره و توش چیزایی رو کشف کنم که قبلا متوجه نشدم و خیلی از فیلمای کوبریک این حالت رو دارن. قبلا منم سکانسهای اتاق جنگ و دفتر ژنرال ریپر رو ترجیح می دادم به سکانسهای داخل هواپیما چون بهم یه حالت خفگی می داد. شاید دلیلش همون کلوزآپ هایی باشه که می گی. ولی ایندفعه که دیدم واقعا متحیرم کرد از جزئیاتی که کوبریک تو اون سکانسها به نمایش در اورده همچنین نحوه ی پردازش شخصیت کنگ یکی از مسائل کنایه ای فیلمه که خیلی هوشمندانس. تنها مشکلی که تو اون سکانسها هست جلوه های ویژس که با توجه با سال ساخت نمی تونم خیلی ایراد بگیرم.خنده ها و تیک های عصبی سی اسکات و حتی آدامس جویدناش واقعا شاهکاره و حتی من بازیش رو از بازیش تو Patton هم بهتر می دونم.سلرز سه شخصیتش کاملا از هم جداس کسایی که فیلمو دیده بودن بدون اطلاع از بازیگر اصلی تشخیص نداده بودن که یک فرد سه شخصیت رو بازی کرده و این خودش نکته بسیار مثبتیه. فیلمنامه ی فیلم شاهکاره و دیالوگا عالین. کنایه های جنسی که در فیلم هست جزو عجیبترین و جالبترین قسمتهای فیلمه.طراحی اتاق جنگ هم واقعا عالیه همچنین نورپردازی فیلم. من دفعه اول که فیلمو دیدم اصلا خندم نگرفت به چیزی. شاید به خاطر درک اشتباهی که از کمدی داشتم ولی دفعات دوم و سوم و مخصوصا دفعه آخر نظرم خیلی تغییر کرد. انقدر بعضی دیالوگای فیلم احمقانه ن ولی در عین حال انقدر در حالت جدی گفته می شن که واقعا بعضی جاها خیلی خندم گرفت. پایان بندی فیلم هم تکون دهندس و از بهترین پایان بندیهاییه که دیدم. در مجموع من اولین باری که فیلمو دیدم در حد شاهکار نمی دونستمش ولی هر چقدر که بیشتر فیلمو دیدم ارتباطم با فیلم بیشتر شد برای همین بهش 10 می دم و کلا من به هر فیلمی ده نمی دم اما اگه این موضوعی که گفتم توش وجود داشته باشه برام ارزش زیادی داره.
این دو صفحه اطلاعات خوبی داره ولی کامل نیست خیلی.
http://www.borgus.com/think/hitch.htm
http://www.borgus.com/think/hitch-humor.htm
کی دو بار که صفر بدی دستت راه میفته
من تو بدترین فیلمهایی هم که دیدم یه دونه نکته مثبت داشته که بهش بیشتر از 0 بدم دیگه چه برسه به فیلمای متوسط و خوب. ولی گفتم هر کس یه سری معیارها داره.
ویرایش:
نه چرت گفتم الان یه سری فیلم یادم اومد که هیچ نمره ای جز صفر نمی شه داد:biggrin1: ولی خب خداییش تو خیلی راحت صفر می دی دیگه...
153xw0n.gif

Doubt داستان جذابی داشت و بحث خیلی خوبی روی اخلاقیات داشت نمی گم حالا خیلی شاهکار گنده ای بود اما داستانش کشش داشت و Play-off بین شخصیت ها حرف نداشت
اما تو پلات RR تقریبا همه چی سر سری بود به نظر من فیلم برای اینکه داستانش رو اونطور که باید بگه یک ساعت کم داشت
تمام زیر داستان ها ول شده بودن به امون خدا
من پیشنهاد می دم حتما Mad Men رو ببینی
من تو دقیقا برعکسه نظرمون
230cydyd7h5qscc9o45c.gif

گرچه خوددم گفتم داستان Doubt درگیرکنندس ولی بنظرم اون مشکل رو داره در حالی که بر خلاف تو من احساس می کنم RR در نشون دادن روابط کاراکترها فیلم پخته تریه چون مندز کارگردان پخته تری نسبت به شنلیه.نمی دونم اگه بخوایم بحث کنیم فکر نکنم خیلی به توافق برسیم
f_crazyjoker2m_cf7e53a.gif

اون سریال هم می بینم حتما چه بسا که نظرم عوض شه.
:confused: یعنی انقدر خوشت نیومد؟ اینهمه تعریف کردن ازش... ولی خب می خوای چیزی نگو تا منم فیلمو ببینم:biggrin1:
AI هم تنها اشکالش اینه که کوبریک نساخته ش
توضیح دادم.. کوبریک بنظرم کار عاقلانه ای کرده که به اسپیلبرگ داده. این داستان بدرد نوع روایتگوییه کوبریکی نمی خوره. ولی اگه بخوام با حرفت موافق باشم اینطور می گم که اگه زنده می موند و با هم رو پروژه کار می کردن شاید فیلم کاملا متفاوتی می شد.
راستی این پروژه تن تن اسپیلبرگ جی شد؟؟

آخرین ویرایش:
AI رو اگه کوبریک میساخت، پتانسیلشو داشت که یه فیلم تکون دهنده باشه، چون کوبریک از اون دست کارگرداناییه که معمولا به اصطلاح مخاطبشو با شلاق میزنه! حالا این پلات اگه دست کوبریک میفتاد امکان داشت یکی از تاثیرگذار ترین و گزنده ترین فیلما باشه.
تن تن اسپیلبرگم داره میسازه دیگه:دی همه Cast اش انتخاب شدن، فیلم اولم فکر کنم اقتباس راکام سرخ باشه.
سینا از نظر منم Fountain یه فیلم عالی و یکی از عمیق ترین فیلماس ولی در عجبم که چطور به Requiem کمتر دادی.
Fountain یه مشکلی داره که زمانش خیلی کمتر از چیزیه که داستان میطلبه، حداقل 40 دقیقه باید بیشتر میبود مدت فیلم.
Requiem فیلمیه که واقعا توش به سختی میشه مشکلی پیدا کرد، یه فیلم حساب شده که با عواطف آدم هم ور میره و این خیلی نکته مثبتیه، چون معمولا فیلما یا حساب شده ن(NCFOM) یا با عواطف ور میرن( خیلی از فیلمای در پیتی:دی).
در مورد دکتر استرنجلاو هم که دیگه کوبریک شناس حرفشو زد:دی
البته من ندیدم اینو ولی فکر کنم تو یه مشکلی با انیمیشن داری:دی یه بار قبلا گفتی انیمیشن باید بچه ها رو سرگرم کنه واسه همین از رتتوئی خوشت نیومده بود، حالا کم کم از رتتوئی خوشت اومده شاید بقیه ایناهم حل شه:دی البته من ندیدم والسو ولی از پرسپولیسم خیلی بدت اومده بود:دی
گفتم تو فیلمایی که تو 3 سال اخیر اسکار بهترین فیلم رو گرفتن بهترینه نه بهترین فیلم تو 3 سال اخیر.یعنی از NCFOM و Departed فیلم بهتریه.
ای وای! NCFOM بهترین فیلم کوئناس و مشخصا یکی از فیلمای موندگار سینمای مدرن، حالا اسلامداگ رو ندیدم ولی دیپارتد هم تریلر بسیار خوش ساختی بود.

Southpark : Bigger, Longer & Uncut

South-Park-Bigger-Longer--Uncut.jpg

دوستان حتما با سري انيميشن هاي Southpark آشنايي دارن ، اگر ندارن برن آشنايي پيدا كنن :biggrin1: خب اينم فيلم سينماييشه!
داستان از اون قراره كه اين 4 بچه اعجوبه‌اي كه مشاهده ميفرمائيد (:arrowd:) تصميم ميگيرن كه به ديدن فيلمي
از Trance & Philip دو كمدين كانادايي فيلمهاي Toilet Humor برن ولي ديدن اين فيلم همان و ....
SouthParkCast.jpg

بسيار حال نموديم با ديدن اين فيلم حتي بيشتر از خود قسمتاي سريال (البته بجز اون قسمتي كه در مورد WoW بود!) شايد بعضي مواقع زياده‌روي ميكردن تو هجو (كه البته مشخصه Southparkـه!) ولي در كل بنظرم خيلي
منسجم تر از انيميشن هايي بود كه از روي سريال هاي تلويزيوني ساخته ميشن.
8/10
در آخر هم بگم كه بيچاره وينونا رايدر :biggrin1:
یا با عواطف ور میرن( خیلی از فیلمای در پیتی).
ESoaSM :biggrin1:

اگه تونستی و البته اگه گیرت اومد حتما کتاب هیچکاک همیشه استاد رو بخون.خیلی رو دیدت تاثیر میذاره.
همینجوری Blindness یه عذاب واقعی چه برسه که طولانیترش هم می کردن
اره.راست میگی.کلا فیلم نچسبیه ولی باید قبول کرد خیلی از جاهای مهم کتاب رو حذف یا سمبل کردن.کلا ساخت فیلم از رو این کتاب اشتباه بود.
اسپیلبرگ فقط و فقط بار احساسی رو مدنظر قرار داده و فیلمی رو که بسیار می تونست در آنالیز بعد تاریک انسان و تحلیل رفتاریش دقیق بشه رو فدای احساسات کرده. گرچه من خودمم از فیلم خوشم اومد اما اسپیلبرگ می تونست به جای اینکه بیشتر زمان فیلم رو صرف دقیق شدن در شخصیت دیوید و احساسی کردن بیننده و همذات پنداری بیننده با شخصیت بکنه می توست تا حد زیادی هم رو ابعاد دنیایی که فیلم نشون می ده متمرکر بشه.یکی دیگه از نکات منفی فیلم هم موسیقی متن فیلمه که با وجود اینکه جان ویلیامز رو قبول دارم ولی با فیلم تطابق نداره.
این چیزایی رو که گفتی تقریبا قبول دارم ولی نمیشه گفت نکته منفین.یعنی احتمالا اسپیلبرگ نمی خواسته این کارایی که گفتی بکنه.مطمئنا مد نظرش بیشتر همون بعد احساسی بوده که توش موفق بوده.اگه می خواست اون کارها رو بکنه و نمی تونست اون موقع میشد بهش گفت نکته منفی به نظر من.در مورد موسیقی هم کاملا باهات مخالفم.
فهرست شیندلر شاهکاره ولی در مقام فیلمی که با احساسات بیننده به خوبی بازی می کنه نه در مقام فیلم که تصویری از هولوکاست نشون می ده.
هرچند به نظر من سبک کار اسپیلبرگ مشکلی نداره ولی در این موردی که گفتی هستن فیلمایی مثل مونیخ یا Amisted که بعد تاریخی حرف ندارن خیلی هم احساسی نیست.
در مجموع من اولین باری که فیلمو دیدم در حد شاهکار نمی دونستمش ولی هر چقدر که بیشتر فیلمو دیدم ارتباطم با فیلم بیشتر شد برای همین بهش 10 می دم و کلا من به هر فیلمی ده نمی دم اما اگه این موضوعی که گفتم توش وجود داشته باشه برام ارزش زیادی داره
دقیقا همون قدر که من از گادفادر2 تعریف کردم تو هم استرجلاو تعریف کردی.تو حالت به هم نخورد:biggrin1:؟!
ولی شاید درست بگی با بیشتر دیدن فیلم بیشتر ادمو جذب کنه.
ای وای! NCFOM بهترین فیلم کوئناس و مشخصا یکی از فیلمای موندگار سینمای مدرن، حالا اسلامداگ رو ندیدم ولی دیپارتد هم تریلر بسیار خوش ساختی بود.
البته اشتباه نشه من اصلا نگفتم فیلمای بدین خیلی هم خوبن ولی در حدواندازه شاهکار یا حتی بهترین فیلم سال هم نبودن به نظر من.الان احتمالا میگید چه سلیقه داغونی داره ولی یه بار دیگه اگه وقت کردید Fargo و NCFOM رو پشت سرهم شاید نظرتون در مورد بهترین فیلم کوئن ها عوض شد.در مورد دیپارتد هم قبلا نظرمو گفتم نسخه هنگ کنگی خوش ساخت تره یا حتی اگرم نباشه پایینتر نیست.البته slumdog هم خیلی فیلم بهتری از اون دو تا نیست ولی به من بیشتر چسبید.

-------------------------
b.gif

Ultimo tango a Parigi (1972

من که واقعا نفهمیدم فیلم اخرش چی می خواست بگه! اگه کسی فهمیده حتما بگه.خیلی بی سرو ته بود.تو یکی از فروم های ایرانی هی به این فیلم می گفتن شعر سینمایی و کلی صفات دیگه ولی به خدا فیلمای علی حاتمی خودمون صد برابر شاعرانه تره.نمی دونم این برتولوچی چه علاقه ای به نشون دادن صریح n u d i t y داره.تا حالا 4 تا فیلم ازش دیدم که 3 تاشون اینجوری بودن.نمی دونم شاید فکر میکنه فیلم واقعی تر و تاثیرگذارتر در میاد ولی حداقل برای من که اصلا اینجور نیست.کلا تو 4 تا فیلمی که ازش دیدم Dreamers و 1900 و اخرین امپراتور و این فیلم فقط اخرین امپراطور خوب بود که اونم عالی نبود.کلا از سبک کاریش خوشم نمیاد.تنها نکته قوت فیلم بازی زیبای براندوئه که اونم با این نقش مسخره خیلی بهم حال نداد.اون دختره هم که هم بازیش حالمو بهم میزد هم قیافش:sick::biggrin1:!خدا رو شکر معروف نشد خیلی!
2بهش میدم اونم به خاطر براندو.
10/2

آخرین ویرایش:
ESoaSM
از چشمم افتادی:دی ساختار هوشمندانه تر از این فیلم؟ این فیلم توی این دسته س:دی
یه فیلم حساب شده که با عواطف آدم هم ور میره
میخواستی مثال بزنی میگفتی مثلا 21 گرم:دی
ولی یه بار دیگه اگه وقت کردید Fargo و NCFOM رو پشت سرهم شاید نظرتون در مورد بهترین فیلم کوئن ها عوض شد.
اتفاقا دیدم اینو:دی فارگو چنتا نکته منفی داشت، یکی لهجه رو اعصاب فیلم بود:دی یکی این بود که من فضاهای NCFOM رو بیشتر دوس دارم( این دیگه سلیقه ایه:دی) یکی هم اینکه badman فیلم دومی خیلی بهتره، و سوم اینکه جاهایی که فارگو میخواد بامزگی کنه رو دوست ندارم:دی
کلا جهان بینی NCFOM هم خیلی با طرز دید من مطابقت داره:دی

کتاب هیچکاک همیشه استاد
سینما به روایت هیچکاک رو می گی؟مال تروفو دیگه؟
این چیزایی رو که گفتی تقریبا قبول دارم ولی نمیشه گفت نکته منفین.یعنی احتمالا اسپیلبرگ نمی خواسته این کارایی که گفتی بکنه.مطمئنا مد نظرش بیشتر همون بعد احساسی بوده که توش موفق بوده.اگه می خواست اون کارها رو بکنه و نمی تونست اون موقع میشد بهش گفت نکته
گفتم که دلیل بر بد بودن فیلم نیست ولی رو چنین فیلمی با این پلات خیلی بیشتر می شه مانور داد..حیفه..
icon_redface.gif

هرچند به نظر من سبک کار اسپیلبرگ مشکلی نداره ولی در این موردی که گفتی هستن فیلمایی مثل مونیخ یا Amisted که بعد تاریخی حرف ندارن خیلی هم احساسی نیست.
نه سبک کاریش اصلا مشکلی نداره. کلا سبک کار اسپیلبرگ فقط بر اساس روایت داستانه و بیشتر نمی ره که این موضوع با توجه به خود فیلما نکته منفی نیست برعکس انتقادی که ازش می کنن.. اون چیزی که گفتم از ارزش فیلم کم نمی کنه ولی چیزیه که بنظر من در اون فیلم یه جور مشکل محسوب می شه. مونیخ و آمیستاد خیلی ربطی به اون چیزی که منظور منه نداره. فهرست شیندلر رو موضوع قابل تامل تری دست گذاشته. اسپیلبرگ روایتگر خیلی خوبیه و تو اکثر فیلماش داستان رو در حد خیلی خوبی روایت می کنه این شیوه تو اکثر فیلماش هم به کار میاد از جمله مونیخ ولی از طرف دیگه با بکار گرفتن همین شیوه از موضوعی مثه هولوکاست, فهرست شیندلر تصویر کاملا درستی نمی ده به نظر من گرچه گفتم از ارزشهای خود فیلم کم نمی کنه.
دقیقا همون قدر که من از گادفادر2 تعریف کردم تو هم استرجلاو تعریف کردی.تو حالت به هم نخورد:biggrin1:؟!
نه... چرا؟؟ فیلمایی که ارزش تعریف دارن چرا نباید ازشون تعریف شه؟نکات مثبتی داره فیلم که اون نکات رو گفتم. خودتم آخر پستت گفتی ارزششو داره
1zbdr1u.png
البته بنظر من گادفادر 1 فیلم بهتریه ولی 2 رو بیشتر دوست دارم.
ولی یه بار دیگه اگه وقت کردید fargo و NCFOM رو پشت سرهم شاید نظرتون در مورد بهترین فیلم کوئن ها عوض شد.
من اتفاقا فارگو رو تازگیا دوباره دیدم(تازگیا منظورم هفت هشت ماه پیشه:biggrin1:) ولی همچنان نظرم رو No Countryیه. کلا موردی نداره که خوشت نیومده ربطی به داغونی سلیقه نداره.
21 گرم
آها این فیلمم هدفش فقط رو احساسی کردن بینند س ولی من توش مشکلی نمی بینم با توجه به پلات فیلم(البته این دلیل بر این نیست که این موضوع باعث بوجود اومدن ایراد نشده)
مگه كسي هست كه Big Lebowski رو ديده باشه و اونو انتخاب نكنه؟
Big Lebowski خداس. اصلا هر وقت حالم بده برای خودم Big Lebowski تجویز می کنم:biggrin1:
كجاش هوشمندانست؟
اتفاقا اینم از اون فیلماییه که بیشتر می بینم بیشتر خوشم میاد.

آخرین ویرایش:
از چشمم افتادی ساختار هوشمندانه تر از این فیلم؟ این فیلم توی این دسته س
كجاش هوشمندانست؟ اون قضيه خيانت دكتره كه كاملا اضافي بود ! خود پلات فيلمم كه هندي بود :biggrin1: اين كيت وينسلت هم كه كلا من بدم مياد ازش :biggrin1:
كلا الان چيز زيادي يادم نمياد از اين فيلم ولي اينو يادمه كه اصلا خوشم نيومد ازش! حالا شايد من بد سليقم! چميدونم بابا :biggrin1:
میخواستی مثال بزنی میگفتی مثلا 21 گرم
آره خب اونم همين! ولي ايني كه من گفتم دوزش بالاتر بود :biggrin1:
نمونه يه فيلم خوب كه هم حساب شدس و هم با عواطف بازي ميكنه و هم باورپذيره همين Requiem for a Dream هست كه كلا من نقطه منفي توش نديدم! تازه جنيفر هم داره! اونم به مقدار زياد :biggrin1:
در مورد بهترين فيلم كوئن ها هم انقد بحث لازمه؟ مگه كسي هست كه Big Lebowski رو ديده باشه و اونو انتخاب نكنه؟ :biggrin1:
اتفاقا اینم از اون فیلماییه که بیشتر می بینم بیشتر خوشم میاد.
آره ديگه گفتم كه من بدسليقم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
در مورد بهترين فيلم كوئن ها هم انقد بحث لازمه؟ مگه كسي هست كه Big Lebowski رو ديده باشه و اونو انتخاب نكنه
لبووسکی پرطرفدار و قشنگترین و جذابترین و خداترین فیلم کوئن هاس، ولی NCFOM بهترین فیلم کوئناس:دی ارزش های سینمایی NCFOM رو صدسال lebowski نداره واسه من!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or