Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

منم خیلی پایه نداشتم اون اوایل ولی سر هر فیلم باید بیرون سینما واسه بچه ها بلیط پیدا میکردیم:دی
فقط خواستم یه چیزی در مورد تردید بگم اونم اینکه این نسل منتقدای ایران قشنگ تو مخن. خیلیاشون البته تردید رو ندیدن یا چیزیم ننوشتن در موردش، ولی اونایی که دیدن میگن ما با شخصیتهاش احساس نزدیکی نکردیم! خیلی دوست دارم برم بهشون بگم f*ck you! مثلا میگن با بی پولی احساس نزدیکی کردیم ولی با این نکردیم پس بی پولی فیلم بهتریه!
کلا این نسل سوم ایران ثابت شده که روشنفکراشون لوس ترین انسان های دنیان!
خوب معلومه وقتی یه فیلمی سناریوش برداشتی آزاد از هملته، قرار نیست تو احساس همدردی کنی با شخصیت.
یکی بره از اونا بپرسه که آیا با پرسوناژ های NCFOM و TWBB و بقیه فیلمای خارجی که اینقدر هم ازشون تعریف میکنن احساس همدردی میکنن؟ مثلا تا حالا شده که یه قاتلی دنبالشون باشه اینا هم با کیف پول قاتله در برن؟:دی
خیلی لوسن به مولا! انتظار دارن همه بیان یه فیلمایی بسازن که چنتا پسر دختر جوون پرسوناژ هاش باشن بعد به سختی زندگی قشر متوسط این نسل بپردازن تا اینا بگن فیلم خوبیه.
تازه بعضیاشون میگن مثلا با اصلیسا احساس نزدیکی کردم ولی با فلان فرعیه نکردم!
جز امیر پوریا و آرش خوشخو، همشونو باید ریخت دور.
*********این پست فقط جنبه ی عصبی داشت**********

بالاخره یه نفر توی این تاپیک پیدا شد که علاقه به جشنواره فجر داشته باشه و فیلماشو دیده باشه :دی

میگم عماد "تردید" فیلم خوبی بود ولی دادن 9 به این فیلم یک کم ستم نیست ؟؟ :دی البته سلیقه ها متفاوته شاید چونکه من از بهرام رادان زیاد حال نمی کنم ...بگذریم ...

منم امروز جشنواره فیلم فجر مشهد رو با دیدن "هر شب تنهایی " که هفدهمین فیلمی بود که می دیدم به پایان بردم :دی کلا سینمای ایران به جز یه تعداد انگشت شمار ، فیلمی نداره که من با دیدنش ، ذوق زده بشم ، ولی خب ، دیدن فیلما توی جشنواره که برای هدف دیگه ای بجز گیشه ساخته شدن ، خالی از لطف نیست :smile: . به نظر من بهترین فیلم جشنواره فجر امسال ، "زادبوم " ساخته ابوالحسن داودی بود و در رتبه های بعدی ، تردید و بی پولی و بیست و شبانه روز و دوزخ، برزخ، بهشت قرار میگیرن . اسم فیلمایی که دیدم رو با نمره هایی که میدم زیر میزارم :

وقتی همه خوابیم : 3 از 10
سوپر استار : 3/10
امشب شب مهتابه : 3/10
صداها : 4/10
صندلی خالی : 3/10
حریم : 0/10
هفت و پنج دقیقه : 2/10 فقط و فقط به خاطر موسیقی زیباش
شبانه روز : 5/10
دوزخ ، برزخ ، بهشت : 5/10
اخراجی ها 2 : 0/10 نمی دونم چه جوری به ده نمکی جایزه ویژه دادن :confused:
بی پولی : 5/10
عیار 14 : 3.5/10
تردید : 6.5/10
زادبوم : 7.5/10
هر شب تنهایی : 4/10
پستچی 3 بار در نمی زند : 2.5/10
بیست : 5/10

درباره الی هم که مشهد اکران نشد و فکر نمی کنم اصلا اجازه نمایش این فیلم رو توی سینماهای کشور بدن ، با اون مقاله ای که من توی روزنامه کیهان علیه گلشیفته خوندم ، بعید می دونم اکران بشه ، طرف میخواست گلشیفته فراهانی رو اعدامش کنه :دی

آخرین ویرایش:
من که زیاد تو نخ سینمای ایران نیستم.ولی اخیرا رفتم سینما فیلم "به همین سادگی" ساخته ی رضا میرکریمی رو دیدم.یه فیلم معناگرای دیگه از این کارگردان که فیلم سوررئال کمتر میتونید ازش ببینید.بازی نقش اول زنش طبیعی و خوب بود.امتیاز:5.8 از 10

راستی داستان درباره ی الی درباره ی چیه.میگن الان تو جشنواره ی برلین در حال ترکوندنه.اسم کارگردانشم یادم رفت. چی بود.

در مورد الی (ترانه علیدوستی ) که مربی مهد کودکه و قراره چند روزی رو مهمان دوستش سپیده (فراهانی ) باشه و اینا تصمیم میگیرن همراه چنتا دیگه از دوستانشون به یه سفر سه روزه به شمال برن ! تا اینکه الی یه روز در ساحل ناپدید میشه !
==
اینجور که من شنیدم میگن بهترین فیلمه فرهادیه
با توجه به اینکه من میگم شهر زیبا بهترین فیلمش بود حتما دیدن داره
راستی خبر گزاری فرانسه با تیتر : درباره الی قلب برلین را شکست - از فیلم استقبال خوبی کرد و احتمال میره بتونه بهترین فیلم برلیناله بشه !

امیر تو که با این نمره دادنت زدی همهرو قلعوقم کردی.

فکر نمی کنم اصلا اجازه نمایش این فیلم رو توی سینماهای کشور بدن
ولی من فکر کنم راحت اکران بشه.مشکل جشنواره هم فقط از نامه انتقادامیز فرهادی که ساله پیش نوشت ناشی میشه.
در هر حال امیدوارم نماینده ی موفقی برای سینمای ما تویه برلین باشه(که مطمئنا هست).

در مورد فیلم تردید هم از بین8تا کاری که من دیدم بهترین بود و اینکه واروژ کریم مسیحی به بهترین نحو ممکن تونست داستان هملت رو به یک فیلم ایرانی برگردونه.
بهترین فیلم هایی که من تویه جشنواره دیدم:
بی پولی
تردید
شبانه روز:مخصوصا بازی استثنایی حامد بهداد و فیلم برداری فوق العاده ی پورصمدی
زادبوم
درباره الی رو هم سینما سپیده قرار بود شب اخر بزاره که از شانس مزخرف ما دوباره توقیفش کردن.

فقط تویه این جشنواره متاسفم که نتونستم فیلم" اشکان انگشتر متبرک وچند داستان دیگر" رو ببینم،مثل اینکه واقعا کاره فوق العاده ی درومده.ببینم کسی این فیلمو تو جشنواره تونست ببینه؟

اینجور که من شنیدم میگن بهترین فیلمه فرهادیه
نیما در این شک نکن.با توجه به نقدهایی که من خوندم و گفته ی چندتا از دوستام که فیلم رو تونستن ببینن یکی از بهترین فیلم های چند ساله اخیره.

ولی من فکر کنم راحت اکران بشه.مشکل جشنواره هم فقط از نامه انتقادامیز فرهادی که ساله پیش نوشت ناشی میشه.
در هر حال امیدوارم نماینده ی موفقی برای سینمای ما تویه برلین باشه(که مطمئنا هست).
شما احتمالا تو جریان هستی؟:دی
روزنامه کیهان نوشته با دلبستن کاراکتر فراهانی به کاراکتر دیکاپریو، پایه های اسلام متزلزل شده پس همه فیلمای فراهانی باید توقیف شه، حالا شما میگی مشکل نامه انتقاد آمیز فرهادیه؟:دی
فقط تویه این جشنواره متاسفم که نتونستم فیلم" اشکان انگشتر متبرک وچند داستان دیگر" رو ببینم،مثل اینکه واقعا کاره فوق العاده ی درومده.ببینم کسی این فیلمو تو جشنواره تونست ببینه؟
من:دی
درباره الی قلب برلین را شکست - از فیلم استقبال خوبی کرد و احتمال میره بتونه بهترین فیلم برلیناله بشه !
اره شانسش زیاده، دوو سه تا فیلم که امیدوار بودن گند زدن گویا، یه فیلم Cheri مونده، یدونه همین الی، درباره فیلم آندره وایدا هم چیزی نشنیدم. یه فیلم فرانسویم هست که میگن خوبه.
میگم عماد "تردید" فیلم خوبی بود ولی دادن 9 به این فیلم یک کم ستم نیست ؟؟
دادن 2 به هفت و پنج دقیقه بینهایت ستم تره:دی

Some Like It Hot
6/10
این بار دومیه که فیلم رو میبینم و دوباره به نظرم اومد که مرحومه مغفوره مونوره واقعا به درد بازیگری نمیخوره و اینکه بره مدل تقویم شه بهتره و نقشش در کنار بازیگر خوب به چشم نمیاد، مثلا همین فیلم کنار کورتیس و لمون. اما در کل یکی از فیلمهای کمدی خوب هست.

درباره فیلم آندره وایدا هم چیزی نشنیدم.
حیف ! ویدا با کاتین نتوست کاری بکنه حالا من امیدی به این فیلم جدیدش ندارم ! کاتینش واقعا خوش ساخت بود ! مخصوصا سکانس های پایانی فیلم !

آخرین ویرایش:
سینما به روایت هیچکاک رو می گی؟مال تروفو دیگه؟
والا نامه های تروفو زیاد تو این کتابه ولی اسم کتاب یا کلا همچین nickname ای هم نداره...(فعلا کتابه دسم نیست).کتاب فوق العاده ایه و همونطور که این دوستمون گفت سینا اگه بگیره بخونه که بعید می دونم پیدا کنه (فک کنم چاپش ماله دهه ی 70 بود {شمسی}) اقلا هیچکاک رو به عنوان استاد تعلیق بودن که مطمئنا تاثیر گذاشته می دونه.
البته بنظر من گادفادر 1 فیلم بهتریه ولی 2 رو بیشتر دوست دارم.
بابا 5 دقیقه اول پارت اولش به کل پارت دوم میرزه، :biggrin1:عظمتی برا خودش همون سکانس های اول...

In Bruges
داستان:یه چاق و لاغری مامور میشن تو بروژ یکی از شهرهای بلژیک یکی از کشیش هارو بکشن،سر بزنگاه که کشیشه رو می کشن تیره کمانه می کنه می خوره به یه بچه.....
چه فیلم متفاوتی!!!دقیقا عین همون تعریفی که سینا از کمدیه Kiss Kiss Bang Bang کرد منتها اینجا داستان فوق العاده گیرایی داره.کمدی فیلم طعنه آمیزه هر چند ممکنه نخنده ولی آدم که با کنجکاوی بشینه ببینه بعضی صحنه ها ریسه میره...باز این رو می شه با پالپ فیکشن نزدیک دونست...دقیقا از کلمات رکیک خیلی جالب استفاده شده...حالت فیلم بی روحه،درست مثه فیلمای کوبریک یا همین کوئن ها،ولی همین عنصر یعنی داستان فیلم (+کمدی) خیلی کمک می کنه که آدم توجهی به بی روحی یا سرد بودن فیلم نکنه(اصلا انقد کالین فارل فیس فیس می کنه که سردیش به ما هم منتقل میشه :biggrin1: ).موزیک فیلم با سازی مثه پیانو نواخته می شه که واقعا زیباس،همین موزیک باعث شده سردی فیلم دو چندان بشه که در حین خونسردی فیلم کنایه آمیز از آب در بیاد.دیالوگا عالی،فضای فیلم هم که یاد "کازینو رویال" افتادم،خیلی نورپردازیش به اون می خورد،بازیا هم که بنده ی خدا ها کم نذاشتن،به نظر من نبودن نامزدی فارل بخاطر این فیلم شرح یکی دیگه از وضعیت بحرانیه اسکار امساله...
من یکی پیش بینی می کنم تو همین یکی نامزدیش،بهتری فیلمنامه رو ببره.
8/10

Bodyguard
داستان:فرانک فارمر (کوین کاستنر) بادیگارد فرز و در عین حال زرنگیه که همه اون رو به رسمیت بهترین می دونن.خواننده ی زنی چندین بار تهدید مرگ می شه و از طرف خونوادش فارمر رو مامور می کنن تا بادیگارد این زن شه،هر چند این زن از تهدید های که شده خبر نداره و اصلا قضیه رو جدی نمیگره...
درست مثه همون "فراری" (هریسون فورد) که اصلا ارزش یه ذره تعریف رو ندارن،دیگه همون 120 دقیقه هم برا فیلم زیادیه،خیلی کش داره،کلا چه داستانی چه تکنیکی هیچ نکته مثبتی به ذهنم نمی رسه که بگم.
3/10

کتاب مصاحبه تروفو با هیچکاکه.
درسته،مصاحبه هاش هم هست.مثه اینکه خیلی کفه هیچکاک بوده،البته چندین سرفصل داره که فک می کنم همون فصل اولش نظر های منتقدای مختلف،نامه های بازیگرا و کارگردانا و ....که فصل های که فک کنم فصل 4 یا 5 ش بود تحلیل می کنه چند تا فیلماش رو...جلد کتاب هم عکس نمیرخ هیچکاکه و کتاب قطوری هم هست.

آخرین ویرایش:
والا نامه های تروفو زیاد تو این کتابه ولی اسم کتاب یا کلا همچین nickname ای هم نداره...(فعلا کتابه دسم نیست).
کتاب مصاحبه تروفو با هیچکاکه. چاپش مال 69 بود اگه اشتباه نکنم ولی فکر می کنم تجدید چاپ هم شده مترجمش هم یادم نیست.

صبح چی بخیر؟ فیلم تا اونجایی که من میدونم تا دیروز اکران نشده تو برلین، من از کجا باید چیزی در موردش بشنوم؟!
نه این ماله پست اولم بود ! فکر کردم راجع به کاتین میگی میخواستم بگم بابا این برا برلیناله ی قبلی بود بعد دیدم فیلم جدید ویدا هم تو جشنواره ی امسال هست !:biggrin1:
اشتباه لپی بود !:biggrin1: جمله اول رو پاک کردم یادم رفت اینو پاک کنم :d
==
شنیدم اینتر نشنال تیکور اصلا انتظارات رو براورده نکرده ! ولی خب به خاطر کلایو هم شده باید دید فیلمو !

من نسخه ی اصلی رو خوندم Hitchcock: A Definitive Study of Alfred Hitchcock. که بر اساس مصاحبه های 1962 بوده. البته خود کتاب هم نمی شه گفت بر اساس اسمش واقعا کامله از هر نظر. خود تروفو هم گفته بود که بیشتر هدفش این بوده که هیچکاک رو از بعضی منتقدهای آمریکایی که به اندازه منتقدان فرانسوی قدر کاراش رو نمی دونستند نجات بده:biggrin1:

سینما به روایت هیچکاک رو می گی؟مال تروفو دیگه؟
نه اون یه چیز دیگس این یه چیز دیگه.اینی که گفتم اسمش همون "هیچکاک همیشه استاد"هست.یه کتاب قطور که فکر کنم بالای 700 صفحه بود.مال انتشارات سوره بود اخرین چاپش هم فکر کنم برا سال 76 بود.گرداوردندشم مسعود فراستی عزیز بود.کلی هم اون زمان به شهید اوینی (سردبیر اونموقع نشریه سوره) گیر دادنو اذیتش کردن سر انتشار کتاب.مثلا تو مقالاتی که مینوشتن به اینکه برگمن تو یه جایی از کتاب به بوسه طولانیش تو بدنام با کری گرانت اشاره کرده بود گیر داده بودن یا مثلا عکسای مورددار و غیر اسلامی :evil:!!فکر کنم یکی از دلایل اینکه چاپ مجدد نشد همینا باشه. کلا کتاب فوق العاده کامل و کم نظیری هستش و یکی از دلایل علاقه من به سینما.اون کتاب سینما به روایت هیچکاک هم خوبه ولی این بهتره.کتابای دیگه ای هم در موردش هستن مثل "هیچکاک در قاب" که بهرام بیضایی نوشتتش یا "لاکان-هیچکاک" یا "کتاب کوچک کارگردان-الفرد هیچکاک".ولی بهترینو کامل ترینشون همون هیچکاک همیشه استاده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or