در مورد Waltz with Bashir اولا که از لحاظ کیفیت ساختاری کنسلش کن ولی باید یه مرتبه دیگه ببینمش تا نظر قطعی بدم
==
سینا از نظر منم Fountain یه فیلم عالی و یکی از عمیق ترین فیلماس ولی در عجبم که چطور به Requiem کمتر دادی.
Requiem مشکل خاصی نداره اما بیشتر از 8 نیست برای من
شاید دلیلش همین حس بدی باشه توش هست و البته هدف فیلمه و یکی از نکات مثبتش ولی حس بدیه دیگه
==
البته من ندیدم اینو ولی فکر کنم تو یه مشکلی با انیمیشن داری

یه بار قبلا گفتی انیمیشن باید بچه ها رو سرگرم کنه واسه همین از رتتوئی خوشت نیومده بود، حالا کم کم از رتتوئی خوشت اومده شاید بقیه ایناهم حل شه

البته من ندیدم والسو ولی از پرسپولیسم خیلی بدت اومده بود
پرسپولیس از لحاظ کیفی مشکلات داشت و از لحاظ موضوعی تو خط فکری من نبود
والس با بشیر رو همونطور که گفتم رسما یه بار دیگه باید ببینم
==
ای وای! NCFOM بهترین فیلم کوئناس و مشخصا یکی از فیلمای موندگار سینمای مدرن، حالا اسلامداگ رو ندیدم ولی دیپارتد هم تریلر بسیار خوش ساختی بود.
NCFOM فیلم خوبیه ولی برای خود من جز 5 فیلم برتر 2007 نیست
یکی از دلایلی که بهترین فیلم کوئنهاست هم به خاطر اینه که کاملا غیر کوئنیه
دیپارتد هم خیلی خوبه ولی بیخودی به Backlash خورده چرا؟ خدا می دونه به نظر من با Children of Men مشترکا بهترین فیلم 2006 هستن
و اینکه دیپارتد رو به اسلامداگ ترجیح می دم و اسلامداگ رو همسطح NCFOM می بینم
==
بهترین فیلم دهه گذشته و شاهکارترین فیلم سینمای مدرن
و اینکه این فیلم همه چیز هست غیر از احساسی
یه جورایی یه نامه عاشقانه هست برای خود عشق و اصلا به عشق به شکل مسخره ای که نگاه می شه نگاه نکرده
==
سوم اینکه جاهایی که فارگو میخواد بامزگی کنه رو دوست ندارم
با این موافقم در کل تازگیا به منم قبول کردم بهترین کار کوئن ها NCFOM هست و یه جورایی یه کار همه پسند هم هست
==
Definitely, Maybe
کارگردان: آدم بروکس
بازیگران: رایان رینولدز ، آیلا فیشر ، آبیگیل برسلین
داستان: دختر ده ساله به پدرش که در آستانه طلاق با مادر دختر قرار داره گیر می ده که داستان آشناییش با مادر رو براش تعریف کنه اما در تعریف ماجرا پدره اسم تمام کارکتر ها رو عوض می کنه تا دختره حدس بزنه کی مادرس
ژانر: رمانتیک / کمدی
یه فیلم ولنتاینی مناسب
داستان فیلم قشنگه (How I met your mother) ولی چیزی که قشنگترش کرده بازیاس که غیر از الیزابت بنکس هم خوبن خصوصا بازی های رایان رینولدز و فیشر
در مجموع فیلمیه که دیدنش بر خلاف 90 درصد رمانتیک کمدی ها حس مضخرفی به آدم نمی ده
پیشنهاد می کنم همه ببینن
7.5 از 10
==
Chicago
کارگردان:راب مارشال
بازیگران: رنی زلوگر ، کاترین زتاجونز ، ریچارد گر
داستان: ولما کلی خواننده معروف و راکسی هارت دو زن هستن که در دهه 20 به جرم قتل های متفاوتی دستگیر شدن و این وسط وکیلی به نام بیلی فلین تلاشش رو می کنه تا این دو رو تبرعه کنه
ژانر:موزیکال
یه سری چیزای فیلم رو اصلا مثل داستانش یا بازی زلوگر رو دوس ندارم اما از اون طرف Choreography و بازی زتا جونز و نوع روایت فیلم برام جالبه
ولی به دلیل اسکار گرفتنش (اسکاری که اصلا مستحقش نبود) هر جا بحثش می شه تو سرش می زنم
از یه طرف Musical Number های فیلم خیلی باحال نیستن منهای یکی دوتاشون
در کل فیلمای که می شه راحت ازش متنفر بود اما خوبیهای خاص خودش رو داره
7 از 10
==
½8
کارگردان:فدریکو فلینی
داستان: کارگردانی به نام گوئیدو انسلمی در آستانه ساخت یه فیلم پر خرج دچار Artist Block شده و در زندگی خصوصیش هم دچار مشکلات زیادیه
ژانر: درام
نه خیلی فیلم شاخی می دونمش نه خیلی فیلم شاهکاری
از جنس فیلمایی نیست که به من حال بده
6 از 10
(این دو تا فیلم رو مجددا به خاطر Nine دیدم و یه کم انتظاراتم اومد پایین)
==
Nacho Libre
کارگردان:جارد هس
بازیگران: جک بلک
داستان: ایگناشیوس کشیشیه که تمام عشقش تبدیل شدن به یه قهرمان کشتی کجه و بدلیل اینکه اینکار در دین ممنوع اعلام شده به طور مخفیانه در مسابقات کشتی کج شرکت می کنه
ژانر: کمدی
چه حماقتی
قبلا که دیده بودمش خوشم اومد ولی الان واقعا بی خود بود
غیر از بازی جک بلک تقریبا هیچ نکته مثبتی تو فیلم نیست
2 از 10
==
Swimming with Sharks
کارگردان: جورج هوانگ
بازیگران:کوین اسپیسی ، فرنک ویلی
داستان:گای عاشق سینماست و دوست داره تبدیل به آدم موفقی در هالیوود بشه و برای اینکار به عنوان منشی یکی از مهمترین Agent های هالیوود به اسم بادی اکرمن شروع به کار می کنه اما یه مشکلی هست بادی یه عوضی به تمام معناست
ژانر: درام
از اون دسته فیلمایی که خیلی دیالوگ های باحالی داره و از یه طرف بازیاش هم خیلی خوب از آب در اومده و در کل خیلی تجربه رئال و باحالیه
کلا از این فیلم خیلی چیز میز یاد گرفتم
بازی کوین اسپیسی هم واقعا حرف نداره
هر کی ندیده همین الان باید ببینه
8 از 10
(فیلم بعدی رو هم فقط به خاطر این دیدم )
==
The Devil wears Prada
کارگردان

وید فرنکل
بازیگران:مریل استریپ، آن هاتووی ، امیلی بلانت ، استنلی توسی
داستان:آندریا عاشق خبرنگاریه و برای شروع کارش به عنوان منشی میراندا پریستلی مهمترین سردبیر در امر مد استخدام می شه که یه جورایی راه موفقیت آسونیه اما تنها مشکل رفتار میرانداست
ژانر: درام/کمدی
شباهت های زیادی بین این فیلم با بالایی هست فقط با این تفاوت که دنیای مد زیاد جذابیتی برای من نداره بر خلاف دنیای پشت پرده هالیوود
مریل استریپ رسما بازیگر تکرار نشدنیه واقعا دیدنش حتی تو فیلمای مثل لمونی اسنیکت یا ماما میا هم حس خوبی داره
هاتووی بازی نسبتا قابل قبولی ارائه داده ولی بهتر از این هم می شد بازی کرد اما دقیقا بر خلاف هاتووی بازی بلانته که خیلی باحال از آب در اومده خصوصا با لهجه بریتیشش
داستان فیلمی بدک نیست اما جایی که در مقابل Swimming with Sharks کم میاره شروع و پایانشه البته این فیلم یه مقدار فیلم فانتزی و شادیه نسبت به Swimming with Sharks
7 از 10
==
پ.ن: در مورد هیچکاک هم دیگه حرف نمی زنم تا بیشتر مطالعه کنم