Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

نمی دونم شما انتظار داشتید فیلم نامه خاص و دیالوگ های خاص جی باشه .

داداش نقد فیلم ممکنه بر اساس نظر منتقد بوده باشه بعضی از نقد ها از این جملات کنایی استفاده می کنند ولی اگه لینکی از نقد داشتی بگذار ماهم بخونیم

ضمنا بر فرضم برنامه اش همین بوده اون جسیکا آلبا از مد افتاده که باید یک طوری خودشو می کشید بالا و مایلا کانیس از بدل تو صحنه های اونجوری استفاده کردن اسکارلت که تا الان خوب خودشو از این چیزها دور نگه داشته و پولساز ترین بازیگر سال شده و نیازی نداره برای جلب طرفدار هیکلشو بندازه بیرون بیاد خودش این صحنه هارو بازی کنه و بدل نیاره ؟؟
بی محتوایی شاخ و دم نداره ... دیالوگ ها عملا هیچ ظرافت و هدفی نداره. کلا این فیلم هیچ داستان و فیلم نامه خاصی نداره. حوصله نوشتن نقد درست حسابی برای همچین فیلمی ندارم شما که به فیلم 9 از 10 دادی لطف کن اسکارلت و هیکلش رو از فیلم فاکتور بگیر بگو چیه این فیلم اینقدر خوب بوده؟

200px-%D8%B4%D8%A8_%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA_%D9%88_%D9%86%D9%87%D9%85.jpg

شب بیست و نهم

از این به عنوان ترسناک ترین فیلم سینمای ایران و فلان و بسار یاد میشد !! کلی با هیجان گشتم تا پیداش کنم و ببینم !

95% محتوای فیلم اصلا ترسناک نیست !

اون 5% رو هم حذف کنن ، به راحتی میشه یه فیلم درام اجتماعی با سوژه ازدواج و عروسی و خاله زنک بازی .... !

40 - 50 دقیقه همینجوری اضافه هست کلا !! حذفش هم کنن به هیچ جای داستان آسیبی نمیبینه !!

مثلا Twist داستانی آخر فیلم هم اینقدر تابلو خودشون تو جاهای مختلف فیلم لو میدن ، که همون 30 دقیقه اول میفهمید !!

به راحتی ضعیف ترین اثر ترسناک تو سینمای ایران هست !

10 / 1

Don Jon
3/10

نمی دونم شما انتظار داشتید فیلم نامه خاص و دیالوگ های خاص جی باشه .

داداش نقد فیلم ممکنه بر اساس نظر منتقد بوده باشه بعضی از نقد ها از این جملات کنایی استفاده می کنند ولی اگه لینکی از نقد داشتی بگذار ماهم بخونیم

ضمنا بر فرضم برنامه اش همین بوده اون جسیکا آلبا از مد افتاده که باید یک طوری خودشو می کشید بالا و مایلا کانیس از بدل تو صحنه های اونجوری استفاده کردن اسکارلت که تا الان خوب خودشو از این چیزها دور نگه داشته و پولساز ترین بازیگر سال شده و نیازی نداره برای جلب طرفدار هیکلشو بندازه بیرون بیاد خودش این صحنه هارو بازی کنه و بدل نیاره ؟؟
بحث کردن با شما عین کوبیدن میخ توی سنگه. عذرمیخوام، ولی به قدری زننده و نفرت انگیز شروع به بحث میکنی و از همون کلمه اول میخوای خودت رو برنده بحث کنی و تموم کنی قضیه رو بدی. یعنی آدم به معنای واقعی آزرده میشه از خوندن پست های شما که معنی نظر شخصی رو متوجه نمیشی و فکر میکنی از آسمون افتادی بین یه مشت انسان.

Don Jon

نگاه کنید فیلم در حالت کلی اصلا و ابدا کمدی نیست یعنی فکر کنم خود لویت هم نمیخواسته این فیلم کمدی بشه ولی باید میشده . فیلم به مسائل خوبی از جمله اعتیاد به p0rn میپردازه و بعنوان یه اعتیاد قدیمی و شاید جدید خوب معرفیش میکنه .

اما اگه بخوایم کلیت رو بررسی کنیم و مابقی چیز ها رو کنار بزاریم و با اینکه تو اواخر فیلم هم خود لویت نمیفهمه داره چیکار میکنه باز هم Shame نمای خیلی بهتر و مفهومی تر و متفکرانه تری نسبت به این فیلم میده .

5/10

حتما اول Shame رو ببینید و بعد این رو در ضمن دنبال چیز خاصی هم از اسکارلت نباشید که چیزی گیرتون نمیاد :|:d گشتم نبود ، نگرد نیست :d

gangster squad
یعنی بعد از مدت ها مثلا نشستیم چندتا فیلم دیدیم:d
اصلا خوشم نیومد بسیار کلیشه ای!! مثل اینکه از رو واقعیت هم ساختن اما مثلا فیلم میخواسته epic باشه ولی گند زد.
۳ از ۱۰
american reunion
تازه دانلودش کردم! لول! این بد نبود! یکم لوس شد ولی خب خیلی خندیدم
6از ۱۰

Don Jon
بسی مضخرف :) ولی بخاطر اسکارلت ارزش دیدنشو داشت :دی . پایانشم که مضخرف بود ! انگار به کسی بگن تو 5 دقیقه بیا بشین اخر این فیلمو بنویس ! ولی بازم فقط به صرف دیدن اسکارلت ارزش دیدن داشت !! و اگه تو امتحان ها نبودم که عمرا میدیدم :) قانون جذابیت تو امتحان ها تاثیر گزاشته:دی.
ولی خودمونیما عجب رکردی ! 11 بار :دی :دی

6/10 فقط به خاطر گل روی اسکارلت :دی

Don Jon
3/10

بحث کردن با شما عین کوبیدن میخ توی سنگه. عذرمیخوام، ولی به قدری زننده و نفرت انگیز شروع به بحث میکنی و از همون کلمه اول میخوای خودت رو برنده بحث کنی و تموم کنی قضیه رو بدی. یعنی آدم به معنای واقعی آزرده میشه از خوندن پست های شما که معنی نظر شخصی رو متوجه نمیشی و فکر میکنی از آسمون افتادی بین یه مشت انسان.

نه جدا . شما شمشیر رو با ما از همون بحث درباره اکشن فیگور از رو بستی . من از فیلم خوشم اومد و می خواستم بدونم شاید واقعا فیلم می خواسته چیز دیگه ای بگه و نگفته همان طور که دوست عزیز sina-uni بنده رو درباره فیلم فقط خدا می بخشد روشن کردن ولی انگار این جا اگه واقعا بخوای حرفه ای چیزی بنویسی همه شاکی میشن . من از آسمون نیفتادم شما فکر می کنید که خودتون اکی هستین و من ادعا دارم . من پرسیدم این حوریه و گفتم اگه میشه اون لینک رو بدن ببینم چون خودم هم جایی دیده بودم ولی یادم نمی اومد کجاست

شما تو بحثی بامن شرکت کرده بودید که میگید من زننده بحث می کنم ؟؟ یک بحثی باهم شروع کرده بودیم دورانی که شما بنده رو عملا بی سواد خطاب کردی و کنایه زدی که از موضوع مورد بحث هیچی حالیم نیست (همون بحث فیگور بود ) و بحث حرفه ای رو عملا به بیراهه بردی و حالا دارید من رو به این کار متهم می کنی

اتفاقا من خیلی وقته بعد یکی دو اخطارم لحنم رو سعی کردم آروم تر و مودبانه تر کنم ولی گویا کلا مشکل از جای دیگه ای بوده . جنگی نیست که بخوایم برنده و بازنده انتخاب کنیم . جالبه شما اصلا طرف بحث نیستی و فقط وسط بحث می آید و یک نوشته ای در مخالفت با من می نویسی و دوستاتونم لایک می کنن و بعد تمام و شما هم رو حساب همین لایک ها فکر می کنید نماینده ی طرف خوب و مثبت ماجرا هستید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or