اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
Soroushq:دقيقا حسى كه داشتى به درايو و تحملش كرديو،من رو اين برانسون داشتم.به نظرم فيلم اصلا مقصدش معلوم نيست!مثلا من اخره فيلمو بزنم اوله فيلم،بزنم وسطه فيلم،بازم تغييره بزرگى تو خطه داستانى رخ نميده و همونه.بقيشو تو اسپويلر ادامه ميدم كه اسپويل نشه:
كلا فقط اين فيلم بزن بزن داشت ديگه! وسطش يه جورب ود،اخرش،اولش، همه جاش.چه داستانى داشت كه بگه؟بعدش هم شما ميگى كارگردان بياد نظرسنجى كنه ببينه من چى خوشم مياد،شما نگاه كن،سوژه ى فيلم از خشن ترين سوژه هايه موجوده!يه زندانيه ديوونه كه قتلو بزن بزن و... حالا واقعا به نظره تو فضايه فانتزى واقعا بهترين شيوه برايه روايتش بود؟ديالوگ ها چطور؟جز عبارته فاك يو(با عرضه معذرت)شما چيزه ديگه اى يادت موند؟فيلم منظورى داشت؟شما منظورشو فهميدى؟
من متوجهم که چی داری میگی, گفتم صلیقه ایه شما خوشت نیومد اما من خیلی خوشم اومد
ولی من اینو نمی تونم درک کنم که چرا باید دنباله یه منظور خاص یا هدف مشخصی تو فیلم دیدن باشیم
سر کلاس فلسفه و عرفان ننشستیم که ,حالا من نمیدونم که به چیه فیلم میگی فانتزی به هرحال اگر هم واقعن این فضای فانتزی که میگی وجود داشته باز هم از نظر من یه نکته ی مثبته چون اومده سنت شکنی کرده تو سبک روایت یه داستان رئال حداقل من این رو به حساب خلاقیت به خرج دادن کارگردان میزارم
تو یه ریوییی که فقط تیترش رو خوندم لقب "clockwork orange قرن 21" رو بهش داده بودن!
من متوجهم که چی داری میگی, گفتم صلیقه ایه شما خوشت نیومد اما من خیلی خوشم اومد
ولی من اینو نمی تونم درک کنم که چرا باید دنباله یه منظور خاص یا هدف مشخصی تو فیلم دیدن باشیم
سر کلاس فلسفه و عرفان ننشستیم که ,حالا من نمیدونم که به چیه فیلم میگی فانتزی به هرحال اگر هم واقعن این فضای فانتزی که میگی وجود داشته باز هم از نظر من یه نکته ی مثبته چون اومده سنت شکنی کرده تو سبک روایت یه داستان رئال حداقل من این رو به حساب خلاقیت به خرج دادن کارگردان میزارم
تو یه ریوییی که فقط تیترش رو خوندم لقب "clockwork orange قرن 21" رو بهش داده بودن!
نتیجه میگیرم که این 2 تا فیلم با هم فرق دارن پس لازم شد اونلی گاد فورگیوز رو ببینم
اتفاقا شاید باورت نشه ولی سازنده اش عملا می خواسته موفقیت های اون فیلم رو تکرار کنه . قهرمان اصلی اش که دقیقا خود راننده است فقط اون جا کاراکتر یک خصوصیات مثبت داشت که باعث میشد بیننده ترغیب شه این جا اصلا اون طوری نیست . کاراکتر منفی اش هم با اون عادت آواز خوندنش و خانواده داشتنش می خواست کپی از برنی رز کاراکتر منفی درایو که رفیق بازی و تنگنایی که بر خلاف خواسته اش اورا مجبور به کشت و کشتار هایی می کرد و باعث میشد بیننده باهاش همذاب پنداری کنه و تناقضی میان بی رحمی و خصوصیات انسانی اش بوجود بیاد باشه که نشد متاسفانه
درباره ساختار شکنی باید بگم خوبه ولی درست باشه نه این طوری چیزی که البته تو برانسون کم بود ولی تو فقط خدا می بخشد به چشم میاد ساختار شکنی نیست باسمه ای بودن حوادثه . برانسون رو می شد توجیه کرد چون معلمو نبود این حوادث تو جریان سیال ذهن آشفته کاراکترشه یا نه . حداقل کاراکتر اصلی با وراجی هاش همه چیز رو مشخص می کرد ولی تو اون یکی معلوم نبود چرا باید این حوادث اتفاق بیفته . شاید شما می شینی سر ی فیلم واست مهم نباشه ولی دیگه حتی آسان گیر ها هم دنبال یک منطق خاصی می گردن . فیلم آخرش هیچ منطقی نداشت راحت میشد همشو حدف کرد و باز به همون نتیجه ای رسید که بعد دیدن همش رسیدیم . فقط موسیقی و فیلم برداری اش خوب بود همون چیزی که من از اولم گفتم و بارها باز هم می گم این کارگردان تو مسائل فنی کارش خوبه ولی تو فیلم نامه نویسی نه
فقط خدا می بخشد ترکیبی از هر آنچه که رفن تو فیلم های قبلی اش به خصوص درایو و برانسون نشون داده بود می باشد ولی در سطحی پایین تر از چیزی که قبلا دیده بودیم (این جاشو فکتی نوشتم فکر نکنید تریپ روشن فکری برداشتم ها )
ga*y niggers from outter space
یه فیلم علمی تخیلی کوتاه در مورد سیاه پوست های فضایی "هومو" که میان زمین همه زنها رو میکشن و یه سفیر روی زمین باقی میزارن :d
da fuq i watched/10
یعنی بعضی وقتها با خودم فکر می کنم از بعد از fast and Furious 1، شاید باید از خیلی قبلتر دنبال می کردم این سری رو نه حالا که بازیگر اصلیش به رحمت الهی رفته!
Fast and Furious 2
فیلم ساخته ی سال 2003 فکر کنم نسبت به شماره ی اولش که تقریبا 10-12 بار از زمانی که تازه اومده بود تا حالا دیدم، صحنه های وسیع و بزرگی از ریسینگ رو نشون نمی داد و داستان اصلی هم یه چیزی در حد همه ی فیلمهای پلیسی اون زمان یعنی سری bad boys و مشابه اون بود در کل اگه بخوام بهش از ده نمره بدم نمره ی 5.5 رو میگیره! فقط و فقط بخاطر اتومبیلهای زیبای اون زمان و اون صحنه ی خروج دسته جمعی ماشینها از گاراژ دیدم، توی این سری یکی از به یاد موندنی ترین صحنه ها بود
10/5.5
fast and furious 4
یکی از دلایلم برای ندیدن فست 3 و جهش از شماره ی 2 به 4 این بود که علاوه بر اینکه توی شماره ی 3 نه خبری از پل واکر بود و نه از وین دیزل، می خواستم بدونم ادامه ی ماجرای دومنیک ( وین دیزیل ) چی میشه! داستان فیلم باز هم چیز خارق العاد و خاصی نیست فقط دوباره شاهد ریسینگهای خیابونی جالب ( هر چند از نظر من باز هم به پای شماره ی 1 نمی رسه) و هیجان انگیز هستیم. به هر حال از شماره ی دوم خیلی بهتر بود و صحنه هاش وسیعتر بودند.
7.5/10
fast 5
تعریف این فیلم رو از چند سال پیش هم خیلی شنیده بودم ولی راستیاتش به نظرم خیلی مسخره بود که اینقدر کش دادن چنین فیلمی رو! با این همه وقتی هم دیدمش پشیمون نشدم، داستان با اینکه در عمقش باز هم کلیشه بود ولی جزئیات و صحنه های زیبایی داشت این فیلم و واقعا ارزشش رو داشت و من یکی که لذت بردم. دوباره یکی از بهترین صحنه های این سری توی این فیلم بود که
همون ریسینگ خیابونی با ماشین های پلیس بود و مسابقه ی چهار نفر از خفن ترین راننده هایی بود که از شماره یک تا حالا بهمون نشون داده بودن
8.5/10
در کل RIP Paul Walker به شخصه این فیلمها رو فقط به خاطر این بازیگر دوست داشتنی دیدم
فیلم اثر 1968 هست بر اساس رمانی با همین نام که در سال 1967 منتشر شده بود.
با توجه به این که 46 سال از ساختش میگذره زیاد نمیشه رو جلوه های ویژه خاص یا کیفیت تصویر بالا حساب باز کرد (خود من یه فایل به اسم 720p دانلود کردم با 1 گیگ حجم، کیفیتش در سطح این ویدیو هاس که فرو میکردیم تو دستگاهش نشون میداد ) ولی با این حال خدا رو شکر فیلم زیاد هم دنبال جلوه های تصویری نیست.
میتونم بگم یکی از اصلی ترین الگو های فصل یک American Horror Story همین فیلم بوده! شباهت های زیادی بین این دو به راحتی قابل تشخیص هستند.
RB زیاد روی ترسوندن مخاطب کار نکرده و بیشتر خواسته یک داستان پر بار و قشنگ رو همراه با یه سری اتفاقات شیطانی و ماوراء الطبیعه ترکیب کنه (دقیقا مثل همون فصل اول AHS) و به مخاطب نشون بده.
تنها مشکلش به نظرم پایان نه چندان جالبش و چقت بودن خود رزماری ـه خیلی بازیگرش چفت و پَپَس
8.5 از 10
فکر نمیکنم هدف فیلم ترسوندن باشه...بهر حال توصیه میکنم یکبار دیگه فیلم رو ببینی
من چند سال پیش که دیدم فیلم رو تاثیر خیلی زیادی روم گذاشت اینقدر که رفتم و شروع به گوگل کردن...اینجا بود که موضوع جالب تر شد!فیلم کاملا درباره فراما**ون هاست و بعد از این فیلم چارلز منسون پلانسکی رو دعوت میکنه تا درباره فیلم باهم بحث کنند و یک مهمانی ترتیب میده..خوده پلانسکی جایه دیگه ای دعوت بود و نمیتونست بره برای همین زنش و یکی از اعضای فیلم رو میفرسته...زنش حامله بوده و وقتی میرن اونجا میریزن سرشون و با چاقو تیکه پاره میکنن هر دو رو...گوگل کنی عکسهاش هست
پ.ن:خودم از Polanski خوشم نمیاد!
یعنی بعضی وقتها با خودم فکر می کنم از بعد از fast and Furious 1، شاید باید از خیلی قبلتر دنبال می کردم این سری رو نه حالا که بازیگر اصلیش به رحمت الهی رفته!
Fast and Furious 2
فیلم ساخته ی سال 2003 فکر کنم نسبت به شماره ی اولش که تقریبا 10-12 بار از زمانی که تازه اومده بود تا حالا دیدم، صحنه های وسیع و بزرگی از ریسینگ رو نشون نمی داد و داستان اصلی هم یه چیزی در حد همه ی فیلمهای پلیسی اون زمان یعنی سری bad boys و مشابه اون بود در کل اگه بخوام بهش از ده نمره بدم نمره ی 5.5 رو میگیره! فقط و فقط بخاطر اتومبیلهای زیبای اون زمان و اون صحنه ی خروج دسته جمعی ماشینها از گاراژ دیدم، توی این سری یکی از به یاد موندنی ترین صحنه ها بود
10/5.5
fast and furious 4
یکی از دلایلم برای ندیدن فست 3 و جهش از شماره ی 2 به 4 این بود که علاوه بر اینکه توی شماره ی 3 نه خبری از پل واکر بود و نه از وین دیزل، می خواستم بدونم ادامه ی ماجرای دومنیک ( وین دیزیل ) چی میشه! داستان فیلم باز هم چیز خارق العاد و خاصی نیست فقط دوباره شاهد ریسینگهای خیابونی جالب ( هر چند از نظر من باز هم به پای شماره ی 1 نمی رسه) و هیجان انگیز هستیم. به هر حال از شماره ی دوم خیلی بهتر بود و صحنه هاش وسیعتر بودند.
7.5/10
fast 5
تعریف این فیلم رو از چند سال پیش هم خیلی شنیده بودم ولی راستیاتش به نظرم خیلی مسخره بود که اینقدر کش دادن چنین فیلمی رو! با این همه وقتی هم دیدمش پشیمون نشدم، داستان با اینکه در عمقش باز هم کلیشه بود ولی جزئیات و صحنه های زیبایی داشت این فیلم و واقعا ارزشش رو داشت و من یکی که لذت بردم. دوباره یکی از بهترین صحنه های این سری توی این فیلم بود که
همون ریسینگ خیابونی با ماشین های پلیس بود و مسابقه ی چهار نفر از خفن ترین راننده هایی بود که از شماره یک تا حالا بهمون نشون داده بودن
8.5/10
در کل RIP Paul Walker به شخصه این فیلمها رو فقط به خاطر این بازیگر دوست داشتنی دیدم
فیلم خوبی بود! البته زیاد ترسناک نبود! البته دروغم نگم بعضی جاهاش ترسیدم که البته بخاطر این بود که ساعت 2 نصف شب داشتم نگاه میکردم هر صدایی از تو کوچه میومد من سکته میزدم
نسبت به قسمت اول بنظرم ضعیف تر بود و اون قسمت خیلی ترسناک تر بود و جالب تر بود! و توی این قسمت یک سری چیزا اصلا واسم مفهموم نشد! قسمت قبلی موسیقی های ترسناک خیلی خوبی توش پخش میشد ولی این قسمت زیاد خوب عمل نکرده بود! در کل ارزش نگاه کردن رو داره!
فقط من اخرشو نفهمیدم چی شد دقیق اینا کی بودن! چی بهش گفت؟ یعنی قراره قسمت بعدی هم ساخته بشه؟
خیلی خوب و زیبا درست شده بود ولی به نظرم اول باید این میومد بعد Monster Inc یعنی اینا یه قسمت دادن بعد اومدن داستان قبل از همون قسمت رو منتشر کردن!
دوبله هم گلوری بود که انصافا خیلی فان بود.
تو پارتی DJ آهنگ Goodbye Party جعفر رو ریمیکس کرده بود پخش میکرد
عالی بود اون
حتما نباید صحنه خاص داشته باشه تا Rating R بگیره .
Rated R for disturbing violent content including torture, and language throughout
insidous part 2
در حد نسخه اول و conjuring نبود . ولی خب بازم اگه 3 صبح با سیستم صوتی خفن ببینین حس و حال خودش رو داره .
5.5/10
Gravity
1 ساعت و 30 دقیقه فقط زل زده بودم به مانیتور . جلو های ویژه فیلم به شدت زیباست . لامصب ادم فکر میکنه رفتن تو فضا فیلم برداری کردن برگشتن :d
واقعا فیلم میخ کوب کنندس . تنها مشکل فیلم مدت زمان کمش هست .
در کل فیلم خوبی بود! تا حالا این فیلم بین اثر های جیمز وان بیشتر از همه منو جذب کرده!! واقعا منو میخکوب کرد پای فیلم و بشدت میخواستم ببینم چی میشه از آخر!
بنظر من که این فیلم جیمز وان از Insidius chapter 2 ـش که کار همین کارگردان بودش قشنگتر بود!
مخصوصا بازی Joey King ( همون دختر بچه که اسمش کریستین بود) واقعا خیلی خوب بود! نسبت به سنی که داره خیلی خوب بازی میکنه و توی فیلمای دیگه از جمله Ramona and Bezus و Whit House Down هم خیلی قشنگ بازی میکرد! شک ندارم در آینده بازیگر موفقی میشه!
جیمز وان توی این فیلمش از المان های فیلمای دیگه خیلی استفاده کرده بود که واضح ترینش همین گزاشتن دوربینی که تغییرات رو ثبت میکنه و گزاشتن میکروفون توی اتاقا که همش توی چپتر اول Insidius بود و دقیق همونارو آورده توی این فیلم!
در کل اتمسفر خیلی خوبی داشت و خیلی چسبید ترس خاصی نداشت ولی حس اضطراب رو بوجود میاورد و من بخاطر داستان زیبا و کاملتر نسبت به Insidius اینو بیشتر دوست دارم ولی از نظر ترس Insidius چپتر اولش ترسناک تر بود!