Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

rosemarys-baby-poster.jpg
Rosemary's Baby

فیلم اثر 1968 هست بر اساس رمانی با همین نام که در سال 1967 منتشر شده بود.
با توجه به این که 46 سال از ساختش می‌گذره زیاد نمی‌شه رو جلوه های ویژه خاص یا کیفیت تصویر بالا حساب باز کرد (خود من یه فایل به اسم 720p دانلود کردم با 1 گیگ حجم، کیفیتش در سطح این ویدیو هاس که فرو می‌کردیم تو دستگاهش نشون می‌داد :| :دی) ولی با این حال خدا رو شکر فیلم زیاد هم دنبال جلوه های تصویری نیست.
می‌تونم بگم یکی از اصلی ترین الگو های فصل یک American Horror Story همین فیلم بوده! شباهت های زیادی بین این دو به راحتی قابل تشخیص هستند.
RB زیاد روی ترسوندن مخاطب کار نکرده و بیشتر خواسته یک داستان پر بار و قشنگ رو همراه با یه سری اتفاقات شیطانی و ماوراء الطبیعه ترکیب کنه (دقیقا مثل همون فصل اول AHS) و به مخاطب نشون بده.
تنها مشکلش به نظرم پایان نه چندان جالبش و چقت بودن خود رزماری ـه :دی خیلی بازیگرش چفت و پَپَس :دی
8.5 از 10

59496_b.jpg

6.5/10

فیلم بدی نبود ولی خیلی خوب هم نبود!
موضوعش جالب بود و تا یک جاهایی آدمو سرگرم میکرد! در کل اگه وقت اضافه دارین ارزش نگاه کردن داره :دی
پارتی بازی هم که غوغا میکنه توی فیلم :دی رسما رفته بچشو آورده تو فیلم :دی

----

دوستان خداییش قبول کنید بعضیا اصلا منطقی نمره نمیدن :دی
به نظر شخصی کسی کاری ندارما! ولی الان یکی با یک فیلم حال میکنه نمره ای که میاد میده:
9.5/10
9.9/10
100000/10
:دی

مثلا یکی میاد توی تاپیک تا ببینه نظر دوستان از نظر نمره در مورد یک فیلم چطوره وقتی میبینه طرف به تمام فیلمایی که دیده 9.5 و 9.9 و ... داده هنگ میکنه :دی

Oblivion 6.5

منظورت رو متوجه نمیشم
یعنی در موردش حرف بزنیم یا چی؟
نه عزیزم راجع به توضیحی که درباره داستان فیلم دادی من تو اون پستم یکم بیشتر نوشتم گفتم کسی اگه می خواد بیشتر بدونه چارلی برانسون هست و بر اساس واقعیت ساخته شده، فیکشن نیست.

دوستان به نظرم این تاپیک Rate Your Last Seen Movie رو بشکونیم به دو قسمت ایرانی و غیر ایرانی. چون من خیلی می گردم بین پست ها تا ببینم آیا بچه ها رفتن سینما از فیلم های حال حاضر چیزی دیده باشن یا نه؟ بعد بهشون نمره بدن یا ازشون تعریف کنن خب عده بیشتری می رن سینما و اون فیلم رو تجربه می کنن ولی اینجوری که با هم قاطیه سخته این کار.

The Conjuring
5/10 با ارفاق
church and religion bullshit
فیلم نه تنها اون حس ترسی که من ازش انتظار داشتم( یه بخشیش به خاطر هایپ سرسام آوری که تو همین BC ازش میشد) رو نداشت بلکه با اون بحثها و رفرنسهای دینی که میداد بیشتر آدم رو میخندوند. ای کاش بیشتر فیلم رو میزاشتن راجع به Annabelle Doll چون تنها نکته Creepy فیلم همون بود و بس. جالب اینجاس که فیلم حتی زحمت ربط عروسک به بقیه اتفاقات فیلم رو نداد و پایان بندیش به طرز شگفت آوری آبدوغ خیاری بود.

85665846202674540336.jpg

man of steel
7/10
از لحاظ اکشن ( و جلوه های ویژه ) قابل قبول بود؛ولی دیالوگاش فوق افتضاح بودن:| !
خشکی شخصیت های فیلم خیلی خیلی مشهود بود .

آخرین ویرایش:
Banson
يكى از كاربران صفحه ى قبل پيشنهاد كرده بود اين فيلمو.
گويا كارگردان كلا خواسته بود فيلمو يه جورى فانتزى كنه.حالا تا نبينيد نميتونم بگم منظورم چيه.من تعريفه ديگه اى از ادمه خشن تو ذهنمه،نه اينى كه تام هاردى ارائه ميده،نه اينى كه كارگردان نشون ميده.البته هاردى با توجه به فضايه كليه فيلم،نقششو صحيح و واقعا قشنگ انجام ميده.و نمره ى ٣/١٠هم فقط به خاطر بازيه دو سه بازيگرش به اين فيلم ميدم.

Banson
گويا كارگردان كلا خواسته بود فيلمو يه جورى فانتزى كنه.حالا تا نبينيد نميتونم بگم منظورم چيه.من تعريفه ديگه اى از ادمه خشن تو ذهنمه،نه اينى كه تام هاردى ارائه ميده،نه اينى كه كارگردان نشون ميده.البته هاردى با توجه به فضايه كليه فيلم،نقششو صحيح و واقعا قشنگ انجام ميده.و نمره ى ٣/١٠هم فقط به خاطر بازيه دو سه بازيگرش به اين فيلم ميدم.

می دونستی این فیلم رو کی ساخته ؟ کارگردان فیلمی که از نظرت معمولی بود درایو .

پس فقط من نبودم که به نظرم فیلم توهمی می زد . فیلم آخرش هم مثل همین بود کلا فقط به درد خودش می خوره فیلم هاش . یکدونه درایو اش خوب بود که اونم گویا باید بگذاریم به گردن خسین امینی .

Elysium 9
خیلی خوشم اومده از کارگردانش, گویا اصلن دنبال کلیشه نیست از دستریک 9 هم معلوم بود که طرز فکرش فرق داره نسبت به این ژانر و خیلی خوب مسائل امروزی رو تو قالب تخیلی به تصویر میکشه.

Banson
Bronsoـه نه Banson
تعریفت از فانتزی چیه؟
قرار نیست که تعریف همه مثل هم باشه که یعنی مثلن کارگردان باید بیاد نظرسنجی کنه از تماشاگر فیلماش که من چطوری بسازم تا خوشتون بیاد؟
می دونستی این فیلم رو کی ساخته ؟ کارگردان فیلمی که از نظرت معمولی بود درایو .

پس فقط من نبودم که به نظرم فیلم توهمی می زد . فیلم آخرش هم مثل همین بود کلا فقط به درد خودش می خوره فیلم هاش . یکدونه درایو اش خوب بود که اونم گویا باید بگذاریم به گردن خسین امینی .
من آدمی نیستم که یه فیلم رو نصفه ببینم و فیلم درایو رو واقعن تحملش کردم تا تموم شد only god forgivesـش رو هم دارم ولی تا قبل از اینکه برانسان رو ببینم اصلن رغبت نمی کردم که ببینمش اما حالا حداقل این فیلم یه ذره قلقلکم داد که برم اونم ببینم
کاملن قضیه صلیقه ایه و نظرات شما کاملن محترمه ولی من از این فیلم خوشم اومد, نمیدونم شاید اصلن به خاطر فازی که موسیقی هاش بهم میداد خوشم اومد یا مثلن واقعن سکانس هایی که تو آسایشگاه روانی بود رو دوست داشتم.

آخرین ویرایش:
Soroushq:دقيقا حسى كه داشتى به درايو و تحملش كرديو،من رو اين برانسون داشتم.به نظرم فيلم اصلا مقصدش معلوم نيست!مثلا من اخره فيلمو بزنم اوله فيلم،بزنم وسطه فيلم،بازم تغييره بزرگى تو خطه داستانى رخ نميده و همونه.بقيشو تو اسپويلر ادامه ميدم كه اسپويل نشه:
كلا فقط اين فيلم بزن بزن داشت ديگه! وسطش يه جورب ود،اخرش،اولش، همه جاش.چه داستانى داشت كه بگه؟بعدش هم شما ميگى كارگردان بياد نظرسنجى كنه ببينه من چى خوشم مياد،شما نگاه كن،سوژه ى فيلم از خشن ترين سوژه هايه موجوده!يه زندانيه ديوونه كه قتلو بزن بزن و... حالا واقعا به نظره تو فضايه فانتزى واقعا بهترين شيوه برايه روايتش بود؟ديالوگ ها چطور؟جز عبارته فاك يو(با عرضه معذرت)شما چيزه ديگه اى يادت موند؟فيلم منظورى داشت؟شما منظورشو فهميدى؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or