Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

آقای u_2 بکش بیرون از LGBT جون بچت:دی
باشه آقا شما از گی ها بدت میاد، کسی هم اینجا عاشق و شیدای گی ها نیست، کسی هم نمیگه همجنس گرایی خوبه میگن مشکلی نداره.

Tropic Thunder
شروع فیلم واقعا خوب بود بخصوص صحنه ای که از فیلم جوخه رو مسخره کرده بودند ولی در ادامه اصلا دیگه اون اندازه خنده دار نبود . شاید من اینجوری فکر میکنم ولی در ادامه فیلم تبدیل یک سری صحنه ی شلوغ پلوغ میشه . بازی رابرت دوانی جونیور هم خیلی عالی بود و تام کروز که فقط مشغول رقص بود .
اون صحنه ی کشتن پاندا فوق العاده بود
امتیاز 5.5/10
Friends with Benefits
یکی از بیخود ترین فیلمهایی که تابحال دیدم.این جاستین تیمبرلیک هم که دوتا فیلم ازش دیدم با اون bad teacher که یکی از یکی مضخرف تر .
ادم به دیوار زل بزنه بهتر از وقت تلف کردن پای این فیلمه .
امتیاز 0/10

draft_lens9069491module79983521photo_1263914560Ratatouille_Blu-ray_Movie

Ratatouille
10/10

بهترین اثر پیکسار بعد از سری Toy Story. شخصا The Incredibles رو بیشتر از تمامی آثار پیکسار دوست دارم ولی ارزش این بیشتره. به معنای واقعی شاهکار بودش... جزو 10 تا عنوان برتر کل دوران دیزنی بودش...

draft_lens9069491module79983521photo_1263914560Ratatouille_Blu-ray_Movie
Ratatouille10/10بهترین اثر پیکسار بعد از سری Toy Story. شخصا The Incredibles رو بیشتر از تمامی آثار پیکسار دوست دارم ولی ارزش این بیشتره. به معنای واقعی شاهکار بودش... جزو 10 تا عنوان برتر کل دوران دیزنی بودش...
برو اپ و وال ی هم ببین اونا شاهکارترن

برادر با نوب طرفی الان :دی؟ من آپ رو ندیدم ( هیچوقت ازش خوشم نیومد و انگیزه نداشتم که برم ببینم ) ولی Wall E رو 4 بار دیدم. بله اونم خوبه ولی من به چند تا دلایل ( فکر کنم آریا خوب بدونه :دی ) Wall E رو اصلا بهترین کار پیکسار نمیدونم.
همین راتاتویل هم شاید برای بار بیستم سی ام بودش که میدیدم دوبلش رو دیده بودم قبلا ( انصافا بد نبود دوبلش ) یه بارم زبون اصلی توی مـاهـواره.

برادر با نوب طرفی الان :دی؟ من آپ رو ندیدم ( هیچوقت ازش خوشم نیومد و انگیزه نداشتم که برم ببینم ) ولی Wall E رو 4 بار دیدم. بله اونم خوبه ولی من به چند تا دلایل ( فکر کنم آریا خوب بدونه :دی ) Wall E رو اصلا بهترین کار پیکسار نمیدونم.همین راتاتویل هم شاید برای بار بیستم سی ام بودش که میدیدم دوبلش رو دیده بودم قبلا ( انصافا بد نبود دوبلش ) یه بارم زبون اصلی توی مـاهـواره.
اخه اسمی ازشون نبردی فکر کردم ندیدی.... به نظر من بهترین های پیکسار.سری توی بعد جستجونموبعد اپ بعد والی بعد کمپانی هیولا بعد راتاتویلی

آخرین ویرایش:
برادر با نوب طرفی الان :دی؟ من آپ رو ندیدم ( هیچوقت ازش خوشم نیومد و انگیزه نداشتم که برم ببینم ) ولی Wall E رو 4 بار دیدم. بله اونم خوبه ولی من به چند تا دلایل ( فکر کنم آریا خوب بدونه :دی ) Wall E رو اصلا بهترین کار پیکسار نمیدونم.
همین راتاتویل هم شاید برای بار بیستم سی ام بودش که میدیدم دوبلش رو دیده بودم قبلا ( انصافا بد نبود دوبلش ) یه بارم زبون اصلی توی مـاهـواره.

شهاب آپ رو 10 دقیقه اولش رو حتما ببین، با شناختی که ازت دارم سره همون 10 دقیقه اولش 90% عاشقش میشی :دی

[2008] Charlie Bronson

TOM-HARDY-AS-BRONSON-bronson-11888860-472-340.jpg

چارلی برانسن میگن خشن ترین زندانی بریتانیاست. کارگردان فیلم همون کارگردان Drive هست. 45 دقیقه اول فیلم یه جورایی فوق العادس پر از صحنه های عجیب و تویستد که کنار هم میشینن. soundtrack ه فیلمم همین وضع و داره ترکیب ارکستر کلاسک با electro pop خیلی خوب در اومده. قطعا اگه آهنگ معروف pet shop boyz, it's a sin رو شنیده باشین این فیلم یه تصویر روانی واستون میسازه از این آهنگ:دی من خودم خوشم اومد از فیلم..... ولی نمیدونم چی بگم راجع بهش. فقط اینکه خیلی منو یاد A Clockwork Orange انداخت. نوع خشونت فیلم و فضا سازیش خیلی شبیه ه! 20 دقیقه آخر روندش کند میشه و تقزیبا چیزی برای گفتن نداره.

اپ شاهکاره مفهون کلی درمورد زشتی و زیبایی و ارزش ارزوهاست راه رسیدن ارزو به ظاهر زیبا ادموبه طرف چه زشتی های میبره...موسقی فیلم فوق العاده ست عاشقشم یکی از تیکه هاش از وقتی فیلم اومده تا الان صدا زنگ گوشیمه هیچوقت عوضش نکردم

شهاب آپ رو 10 دقیقه اولش رو حتما ببین، با شناختی که ازت دارم سره همون 10 دقیقه اولش 90% عاشقش میشی :biggrin1:
اون چند دقیقه اول Up شاهکاره ! یعنی همون چند دقیقه به تنهایی می ارزه به 200 تا انیمیشن ! :دی
ولی متآسفانه بعدش به نظرم خیلی افت میکنه. حالا شایدم من سلیقه ـم بهش نمیخورد ولی از اواسطش به بعد :
از همونجایی که Muntz و اون سگ ها پیداشون میشه. خود Dug فوق العاده بود ولی بقیه سگ ها باعث شدن انیمیشن خیلی سطحی بشه !
عین این انیمیشن های روحوضی و سطح پایین بقیه استودیوها شد !

آره! یادم رفت بگم من Warrior رو دیدم اینم دیدم! به نظرم بهترین بازیش توی همین فیلمه!!!! در حد heath ledger توی the dark knight!!!!
تام هاردی اصولا خیلی با استعداده. من بیشتر از اونکه واسه Rises هایپ شم، واسه دیدن بازی تام هاردی دارم لحظه شماری میکنم... بازیش توی Warrior هم واقعا عالی بودش... کلا آدم باحالیه :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or