Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Polar Express ـه رابرت زمـه کیس محصول 2004
یکی از بهترین فیلمـ های کریسمسی که دیدنش فقط تو همین ایامـ میچسبه .
و هر سالـه طبق یک رسمـ دیرین ( رسمـ 10 ساله :d) میبینمش !
بهترین کاراکترش هم به نظر من هوبوئـه Seeing is believing

بخاطر اون حس نوستالژیکی که واسه من داره یه 10 خوشکل بهش میدمـ :d
پ ن : البته بهترین فیلمـ کریسمسی واسه من با اختلاف بسیار زیاد Mickey's Christmas Carol ـه .[h=3][/h]

آخرین ویرایش:
اصلا نبينين.تا صب هم به همين خنك بازياتون ادامه بدين.
چه گیری دادیا :دی
خوب بچه ها راست میگن دیگه! دیدن این فیلم زیر 720p دیگه گناه کبیرس :دی حالا ارزش صبر کردن رو که داره دیگه :دی
من یکی که اصلا نمیتونم خودم با کیفیت زیر 720p راضی کنم :دی مخصوصا اگه فیلمش جلوه ویژه زیاد داشته باشه!

The Hobbit: The Desolation of Smaug
7/10

واقعا باید کل کتاب رو تو یه فیلم تموم میکرد، آب رو گرفته تو داستان که 3 تا فیلم ازش در بیاد. 48 فریمش هم به نظر من جذاب و متفاوت بود. قسمت اولش رو 48 فریم ندیده بودم.

Prisoners
8/10

آقا چی بود این فیلم، فقط با اعصابم بازی کرد. بیچاره الکس... افسردگی شدید گرفتم الان...

Don jon
قبل از شروع بگم،بقيه ى پست يه جورايى فيلمو تا حدودى بازگو ميكنه،اما از اونجا كه فيلم واقعا قصه ى به اون شكل مهم و شگفت زده كننده اى(به هيچ وجه)نداره، و همينطور نظراته ضد و نقيض دربارش زياده و تصميم گيريه شما برايه ديدن يا نديدنش(حجم كه مفت نيست)سخت،فك ميكنم بخونيدش،هيچ چيزى از دست نميديد و شايد به نفعتونم باشه:dقول ميدم اخرشم لو ندم :d

نميدونم تاثيره اندر ريت و نمره اى كه مرتضى داد بود،يا چى،اما از فيلم خيلى خوشم اومد!فيلم بسيار فيلمه خوبى بود برخلافه نظراته صفحاته اخير!يه فيلم كم خرج،كه دوتا موضوعه كلى رو دنيال ميكنه اما اين دو موضوع بسيار به هم مربوطن شايد موضوعه اول مسخره بياد اما موضوعه جالبيه،موضوعه اول،:
pوrن بهتر است يا رابطه ى واقعى؟!(واقعا و جدا همين بود موضوش)و چرايى و چگونگيه اين قضايا بدون ذره اى خجالت،كاملا شفاف توضيح داده مي شه.به شخصه خيلى ياد گرفتم از اين فيلم:dصحنه هايه بسيار زيادى تويه فيلم هست،صحنه هايى كه كاملا و واضحا فيلم ^^^^ محسوب ميشن،اما اصلا به قصد تحريك كردنه شما نيست،كاملا ميخواد در جهته حرف هايه كارگردان(داش ليواته خودمون:d) پيش بره.و اين صحنه ها تمام قصه نيست!درواقع نيم ساعته ابتداييه فيلم با اين صحنه ها پر ميشه،اما از اون به بعد واقعا حرفايه خوبى تو فيلم هست.
موضوعه دوم:
به رابطه ى دوستى بينه مرد و زن خيلى خوب توجه ميكنه،و بررسى ميكنه كه ايا رابطه با شخصى بسيار خوشگل و جذاب،بدون ارامشه خاطر (از اينكه ايا واقعا رابطه دوطرفس؟ايا اينكه از زندگيت بزنى كه طرفو راضى نگه دارى و پا رويه دله خودت بذارى،تا دله اون نشكنه و...)و راحتى تو رابطه،بهتره،يا نه برعكس،رابطه با كسى كه وقتى باهاش رابطه دارى راحتى،لازم نيست پا روى علاقه و اعتقادهات بذارى.اما خب طرف خيلى ساده و نا زيبا و نا جذابه.اما واقعا شمارو ميفهمه.
شوخياى ريز و خنده دارى تو فيلم هست(بعضى جاها) كه خودم شخصا خيلى خوشم اومد:dبازيه اسكارلت خوب بود،جدا از قابليت هايه فيزيكيش البته:d
من واقعا نميدونم مرتضى با چه پيش زمينه و ديدى فيلمو پلى كرده؟ايا دنباله چيزى مثله ارباب حلقه ها،پريزونرز و...بوده؟دنبال چى بوده كه با ديدن اين فيلم اينطور تو ذوقش خورده كه صفر از ده داه؟ديالوگ ها اصلا شاخ نبودن قبول،قصه يه جورايى عجيب غريب بود درست،اما واقعا فيلم جهت داشت و به قول فراستى حرف داشت،حرفشو زد،حرفه رم خوب زد:d

به كليته فيلم ٦-٥ از١٠ ميدم،اما به موضوع و سوژه ى فيلم ٨/١٠ به هر حال فيلم به درده يه روزيتونم خواهد خورد:d
ضمنا فيلم رو با shame مقايسه نكنيد.اصلا فازشون چيزه ديگه ايه.

Don jon

نميدونم تاثيره اندر ريت و نمره اى كه مرتضى داد بود،يا چى،اما از فيلم خيلى خوشم اومد!فيلم بسيار فيلمه خوبى بود برخلافه نظراته صفحاته اخير!يه فيلم كم خرج،كه دوتا موضوعه كلى رو دنيال ميكنه اما اين دو موضوع بسيار به هم مربوطن شايد موضوعه اول مسخره بياد اما موضوعه جالبيه،موضوعه اول،:
pوrن بهتر است يا رابطه ى واقعى؟!(واقعا و جدا همين بود موضوش)و چرايى و چگونگيه اين قضايا بدون ذره اى خجالت،كاملا شفاف توضيح داده مي شه.به شخصه خيلى ياد گرفتم از اين فيلم:dصحنه هايه بسيار زيادى تويه فيلم هست،صحنه هايى كه كاملا و واضحا فيلم ^^^^ محسوب ميشن،اما اصلا به قصد تحريك كردنه شما نيست،كاملا ميخواد در جهته حرف هايه كارگردان(داش ليواته خودمون:d) پيش بره.و اين صحنه ها تمام قصه نيست!درواقع نيم ساعته ابتداييه فيلم با اين صحنه ها پر ميشه،اما از اون به بعد واقعا حرفايه خوبى تو فيلم هست.
موضوعه دوم:
به رابطه ى دوستى بينه مرد و زن خيلى خوب توجه ميكنه،و بررسى ميكنه كه ايا رابطه با شخصى بسيار خوشگل و جذاب،بدون ارامشه خاطر (از اينكه ايا واقعا رابطه دوطرفس؟ايا اينكه از زندگيت بزنى كه طرفو راضى نگه دارى و پا رويه دله خودت بذارى،تا دله اون نشكنه و...)و راحتى تو رابطه،بهتره،يا نه برعكس،رابطه با كسى كه وقتى باهاش رابطه دارى راحتى،لازم نيست پا روى علاقه و اعتقادهات بذارى.اما خب طرف خيلى ساده و نا زيبا و نا جذابه.اما واقعا شمارو ميفهمه.
شوخياى ريز و خنده دارى تو فيلم هست(بعضى جاها) كه خودم شخصا خيلى خوشم اومد:dبازيه اسكارلت خوب بود،جدا از قابليت هايه فيزيكيش البته:d
من واقعا نميدونم مرتضى با چه پيش زمينه و ديدى فيلمو پلى كرده؟ايا دنباله چيزى مثله ارباب حلقه ها،پريزونرز و...بوده؟دنبال چى بوده كه با ديدن اين فيلم اينطور تو ذوقش خورده كه صفر از ده داه؟ديالوگ ها اصلا شاخ نبودن قبول،قصه يه جورايى عجيب غريب بود درست،اما واقعا فيلم جهت داشت و به قول فراستى حرف داشت،حرفشو زد،حرفه رم خوب زد:d
نمیدونم سابقه فیلم دیدنت به کی بر میگرده ولی در مورده خودم تقریبا خیلی از عناوین بعد از 1995 رو دیدم. اصلا نمیتونم بگم چند تا درام تا حالا دیدم چون قابل شمارش نیست. تو درام های عشقی ساخت هالیوود یک فرمولی که از سال ها قبل باهاش فیلم عشقی مخصوص گیشه میسازن همین داستان این فیلمه: یعنی اول طرف عاشق یکیه بعد میبینه طرف bitch ای بیش نیست حالا در این مرحله که با طرف به هم زده عاشق یکی دیگه میشه که قبلا یکسره بهش نزدیک میشده و ایشون به خاطر قیافش پسش میزده و بین این دو نفر عشق واقعی و .... پیدا میشه و داستان به خوبی و خوشی تموم میشه.
این سناریو بالا رو اینقدر تکرار شده تو فیلم های مختلف که عملا توهین بسیار بزرگ به شعور مخاطبه... (دلیلی که گفتم نمیدونم چند وقته فیلم میبینی اینه که این سناریو رو به عنوان یک نکته مثبت فیلم در نظر گرفتی)
پس اگر نتیجه گیری کنیم اول و اواسط فیلم میشه در مورد این که جان خود ارضایی رو خیلی دوست داره و اواخر فیلم هم میشه همون سناریو هزار تا فیلم عشق و عاشقی دیگه من 0 دادم چون احساس کردم به شعورم توهین شده.
پ.ن: من ارباب حلقه ها جلو چشم نبود... شاهکار های دیگه مثله lost in translation از همین اسکارلت جلو چشم بود.

نمیدونم سابقه فیلم دیدنت به کی بر میگرده ولی در مورده خودم تقریبا خیلی از عناوین بعد از 1995 رو دیدم. اصلا نمیتونم بگم چند تا درام تا حالا دیدم چون قابل شمارش نیست. تو درام های عشقی ساخت هالیوود یک فرمولی که از سال ها قبل باهاش فیلم عشقی مخصوص گیشه میسازن همین داستان این فیلمه: یعنی اول طرف عاشق یکیه بعد میبینه طرف bitch ای بیش نیست حالا در این مرحله که با طرف به هم زده عاشق یکی دیگه میشه که قبلا یکسره بهش نزدیک میشده و ایشون به خاطر قیافش پسش میزده و بین این دو نفر عشق واقعی و .... پیدا میشه و داستان به خوبی و خوشی تموم میشه.
این سناریو بالا رو اینقدر تکرار شده تو فیلم های مختلف که عملا توهین بسیار بزرگ به شعور مخاطبه... (دلیلی که گفتم نمیدونم چند وقته فیلم میبینی اینه که این سناریو رو به عنوان یک نکته مثبت فیلم در نظر گرفتی)
پس اگر نتیجه گیری کنیم اول و اواسط فیلم میشه در مورد این که جان خود ارضایی رو خیلی دوست داره و اواخر فیلم هم میشه همون سناریو هزار تا فیلم عشق و عاشقی دیگه من 0 دادم چون احساس کردم به شعورم توهین شده.
پ.ن: من ارباب حلقه ها جلو چشم نبود... شاهکار های دیگه مثله lost in translation از همین اسکارلت جلو چشم بود.

البته نظر شما درست است ولی الان کلیشه ها به سمتی رفتی که داستان طور دیگه ای است . الان دیگه کاراکتر زن قصه هات و جذاب باشه صد در ثد با تمام مشکلات آخر دو نفر به هم می رسن . من شخصا فکر می کردم قراره همین اتفاق بی افته و کاراکتر جولین مور هم اضافیه (درست مثل خیلی فیلم های دیگه که معشوقه ی دوم میاد تا حسادت نفر اول گل کنه ) یک جورایی مثل 500 روز سامر بود (توی اون فیلم هم همه چیز مطابق میل کاراکتر اصلی که همین جوزف نقششو بازی می کرد و همین طور مطابق انتظار بیننده پیش نرفت ) . الان دیگه کلیشه شده باید دنبال دختر خوشگل ها باشن کاراکتر ها و با تمام دردسر های توی فیلم آخر به هم می رسن (حالا نمونه ای مثل تویلابت که دختر اصلی اشم تهوع آور بود یک نمونه ی استئنایی است ) ولی این فیلم آخرش حرفش این بود که زیبایی ظاهری رو میشه هزار بار پیدا کرد ولی باطنی رو نه (پیامش شاخ نیست ولی نگاه کنید تو هالیوود و فرهنگ زیبایی پرست و تجملی آمریکا ساخته شده جایی که نود درصد مواقع از یک دختر خوشگل برای جذب مخاطب بیشتر استفاده می کنند و توی 10 تریلر فیلمی که هرروز میاد 9 تاشون قشنگ یک صحنه ی لب و لختی و این ها دارن و در کنار اون مقایسه کنید با فیلم های داخلی که همین حرفو می خوان بزنن ولی گند می زنن )
فکر می کنم بهترین پایان برای این فیلم همین بود ما چون شرم رو دیدیم فکر می کنیم پایانش بده اتفاقا چون شرم اومده این پایان بهتر بود وگرنه اسکی میشد رو کار اون فیلم . کل فیلم با طنز و کمدی نشون داده شده پایانش هم باید کمیک باشه ولی خب این پایان رمانتیک این دفعه تو چهارچوب باورپذیر اتفاق افتاده .

البته نمیشه فقط به حساب حضور اسکارلت این دو فیلم رو به هم نسبت داد چون گمشده در ترجمه یک فیلم تلخ بود که با طنز همراه شده بود و دقیقا نمیشه گفت بار درامش بر کمدی اش می چربید یا برعکس . ولی دون جان موضوعی تلخ رو به شکل کمیک روایت کرده و بار کمدی اش به درامش خیلی می چربید

فقط من یک موضوع رو نفهمیدم . پدر جان از نظر کارکرد خیلی شبیه کاراکتر دنیرو تو دفترچه امید بخش بود , انصافا دنیرو هم کار شاقی نکرده بود اون جا .یعنی ممکنه بازیگر نقش پدر جان هم نامزد اسکار شه ؟؟ یا نه چون الکی یکهو تصمیم گرفتن فیلم معمولی دفترچه رو هایپ کنن و گنده کنن دنیرو نامزد شد ؟؟

Don jon
فیلم خیلی تلاش میکرد که نکته اش رو به ببیننده برسونه.اما یه جاهای واقعا میتونست ویه جاها فاجعه به بار میورد
6/10

Prisoners
نامزد بهترین فیلم سال و شاید برنده این جایزه.فیلم شدیدا اسکاریه :d
10/10

The.Mortal.Instruments.City.of.Bones
مزخرف به تمام معنا.داستان کلیشه و بازی بد بازیگران
3/10

Drive
برای بار سوم دیدم.شاهکاری که بهش خوب پرداخت نشد
10/10

2Guns
ارزش یه بار دیدن رو داره.دنزیل واشنگتن فیلم بازی کنه و نبینمش
:bighug:
6/10

من موضوعه اولو ميگم،واقعا تا حالا فيلمى به اون موضوع پرداخته؟:d

هیس دختر ها فریاد نمیزنند
9.5/10
باید وقعاَ بهش خسته نباشید گفت.
---------------------------------------
Aningaaq
9/10
(به کسانی که Gravity رو دیدن توصیه میشه یک فیلم کوتاه 7 دقیقه است ولی خیلی قشنگه. منو که دوباره بر به حال و هوای فیلم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or