Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Insidious
7/10
موضوع جالبی داشت فیلم! بار اول که دیده بودمش دو سال پیش بود شب دیدم و حسابی هم ترسیدم ولی بار دوم فهمیدم زیاد ترس نداره و ترسم مال این بوده که بنده هم تجربه ی این جور چیزا رو داشتم :دی به نظرم تو ژانر این مدلی موضوع جالبی رو مطرح کرده بودن و با باقیه فیلمای تسخیر خانه و ارواح سرگردان فرق داشت و اصن همینش هم جالب بود، بیش از اونکه ترسناک باشه داستان قشنگ و جالبی رو از ماورای طبیعه مطرح می کرد

Insidious chapter 2
5/10
خیلی ضعف داشت نسبت به قسمت اول، هیچ مسئله ی خاصی رو مطرح نمی کرد و موضوع اصلیش هم خیلی کلیشه ای و تکراری بود کلا از اون فاز قسمت اول یه جورایی اومده بود بیرون و بیشتر به فرعیات اهمیت داده شده بود، یه جاهاییش ولی خیلی حس manor of sleep از بازی fatal frame 3 بود ولی داستان ژاپنی جماعت کجا و آمریکایی جماعت کجا ؟ :دی هر چند فیلمای جیمز ون ( بین فیلمهای ژانر وحشت آمریکای) تقریبا در رتبه ی بالاتریه ! ولی در کل قسمت دوم رو به اندازه ی قسمت اول دوست نداشتم :دی

الان یه سوال از دوستان دارم این the conjouring هم یه ژانر مشابه این دوتاس و ساخته ی جیمز ون، می خوام بدونم ربطی داره داستانش به اینا یا نه کلن یه داستان جداگانه ای رو مطرح می کنه ؟

34192910711922201667.jpg

Riddick
8/10
فیلم در مجموع راضیم کرد ولی هنوز که هنوزه با اون چیزی که پتانسیلش هست فاصله داره.
پتانسیلش رو به بهترین شکل Starbreeze نشون داد که هنوز من چیزی بهتر از Escape From Butcher Bay تو این مجموعه ندیدم. اگه به این شاهکار Starbreeze بخوام 10 بدم، به فیلم The Chronicles of Riddick میدم 9.5، به Pitch Black میدم 9.0 و به Assault on Dark Athena میدم 7.5.
  • دو پاراگراف بعدی چیز خاصی رو اسپویل نمیکنه ولی اگه میخواین هیچی در مورد فیلم ندونین، توصیه میشه نخونین.

در خصوص خود فیلم، 30 دقیقه اولش واقعا عالی بود. اینکه به بخش غیرانسانی ریدیک بپردازه و دست و پا زدن و تقلاهاش برای زنده موندن توی یه سیاره ناشناخته و مبارزاتش با موجودات اون سیاره رو نشون بده، دقیقا همون چیزیه که از یه فیلم ریدیک انتظار دارم. اما بعد از اینکه اون Bounty Hunterها اومدن، فیلم یه کم افت کرد و با سکانس پایانیش ناامیدم کرد. شاید اگه اتفاقی که روی اون صخره تو 10 دقیقه آخر فیلم افتاد، برعکسش اتفاق می افتاد برام قابل هضم تر بود چون هیچ منطقی پشتش نبود.
از این ها بگذریم، از پتانسیلی که پایان فیلم قبلی ایجاد کرد هم اصلا خوب استفاده نشد. انتظار نقش پررنگتری از نکرومنگرها و مخصوصا Vako داشتم. همچنین یه سری اطلاعات بیشتر در مورد نژاد Furianها و اتفاقاتی که تو سیارشون افتاد.

در مجموع از دیدنش ناراضی نیستم و بسیار لذت بردم. به غیر از 30 دقیقه ابتدایی که عالی بود، باقی فیلم هم با وجود افت، خوب بود. ولی حیف که میتونست خیلی بهتر باشه.
امیدوارم اگر Riddick دیگه ای به زودی قراره ساخته بشه، تو Butcher Bay جریان داشته باشه. کلا پلات بازی Escape From Butcher Bay رو عینا تو فیلم بازسازی کنن من دیگه میتونم با آرامش سرم رو بذارم زمین بمیرم:دی

دوستان یه کم انصاف داشته باشین فیلم حداقل7/10حقشه اخه تو کدوم فیلم تونستن انقدر خوب از اندام جانسون استفاده کنن:دی من که لذت بردم ازش واقعا خانوم خوبیه:دی فکر کنم اون ستاره هالیوود روبخاطر اندامش بهش دادن:دی

گذشته

فوق العاده بود فوق العاده . کمتر فیلم هایی هستند که انقدر بیننده رو درگیر میکنند و باعث میشن بیننده پشت سرهم حدس هایی بزنه که اتفاقا ممکنه اکثرشون هم غلط در بیاد . مثل همه فیلم های فرهادی هیچکس تو این فیلم بیگناه یا گناهکار نیست همه باهم پروسه اتفاقات رو شکل میدن .

در کل عجیب فوق العاده بود .

9.5/10

فقط من یک موضوع رو نفهمیدم . پدر جان از نظر کارکرد خیلی شبیه کاراکتر دنیرو تو دفترچه امید بخش بود , انصافا دنیرو هم کار شاقی نکرده بود اون جا .یعنی ممکنه بازیگر نقش پدر جان هم نامزد اسکار شه ؟؟ یا نه چون الکی یکهو تصمیم گرفتن فیلم معمولی دفترچه رو هایپ کنن و گنده کنن دنیرو نامزد شد ؟؟
الان باز میگی آی تو با من لجی فلانی بیساری... نقش پدره توی دون جان که کلا 10 دقیقه بود و داری با نقش ده نیرو توی SLP مقایسه میکنی؟ شباهت این 2 تا دقیقا چیه؟ بعد فیلم معمولی الکی هایپ شده SLP؟؟؟ الان یعنی Don Jon خوبه و SLP هایپ شده اس؟؟ بیخیال تورو خدا...

الان باز میگی آی تو با من لجی فلانی بیساری... نقش پدره توی دون جان که کلا 10 دقیقه بود و داری با نقش ده نیرو توی SLP مقایسه میکنی؟ شباهت این 2 تا دقیقا چیه؟ بعد فیلم معمولی الکی هایپ شده SLP؟؟؟ الان یعنی Don Jon خوبه و SLP هایپ شده اس؟؟ بیخیال تورو خدا...

آره جفتشون تو یک دنیای دیگه سیر می کردن و عشق فوتبال بودن و یکم جنبه طنز داشتن و در عین حال خشن و پرخاشگر بودن حالتی از دل سوزی هم توشون وجود داشت . نقش دنیرو همین بود چیز خاص دیگه ای توش دیده نمیشد که این کاراکتر توی هزار تا فیلم دیگه هم هست و خودش یکی از کلیشه های ژانره

نه دون جان در حد اسکار و جایزه است نه slp .
تازه جناب قبل از این که جبه بگیری بپری به طرف درست بخون ببین چی گفته , وقتی گفتم الکی هایپ معنی اش این نیست فیلم آشغاله معنی اش اینه که فیلم بیش از حد لازم تحویل گرفته شده که واقعا هم همینی بود که گفتم SLP یک کمدی خوب ولی معمولی بود با بازی های خوب و داستان ساده و صمیمی ولی این صمیمی بودن دلیلی بر این نمیشه که جایزه بگیره , یک کمدی رمانس معمولی و کلیشه ای بود که ذره ای از کلیشه ها دور نشده , همچین فیلمی که نمونه اش هزار تا سالی ساخته میشه هیچ چیز خاصی نداشت که بخواد این همه تحویل گرفته شه و جایزه بگیره (البته خب سال پیش کلا سال عجیبی بود با بردن آرگو کلا اسکار و تا حدی گولدن گلوب همه رو انگشت به دهان گذاشتن ) بیشتر هم توضیح ندم بهتره چون فرقی نمی کنه شما که جواب نمیدی و فقط سر هر پست من سعی می کنی آتو بگیری یک چند خط بیای لیچار بار ما کنی و بعد خداحافظ تا آتو بعدی

آخرین ویرایش:
SLP از نظر بازیگردانی یکی از بهترین فیلمای تاریخ بود، روی تک تک کنش ها و واکنش ها و حالات چهره ها دقت شده بود، اینقدر بازیها قوی و تاثیر گذار بود که من همین الان میتونم حالت دقیق چهره بازیگر رو موقع گفتن فلان جمله به یاد بیارم

یک کمدی رمانس معمولی و کلیشه ای بود که ذره ای از کلیشه ها دور نشده
جدایی هم موضوعش کلیشه ای بود؛ ولی چیزی که یه موضوع کلیشه ای رو خوب میکنه پرداخت قوی همون کلیشه ها هستن، از کلیشه ها دور شدن هم نظری ندارم که منظور چیه!!!

SLP از نظر بازیگردانی یکی از بهترین فیلمای تاریخ بود، روی تک تک کنش ها و واکنش ها و حالات چهره ها دقت شده بود، اینقدر بازیها قوی و تاثیر گذار بود که من همین الان میتونم حالت دقیق چهره بازیگر رو موقع گفتن فلان جمله به یاد بیارم

جدایی هم موضوعش کلیشه ای بود؛ ولی چیزی که یه موضوع کلیشه ای رو خوب میکنه پرداخت قوی همون کلیشه ها هستن، از کلیشه ها دور شدن هم نظری ندارم که منظور چیه!!!

از کلیشه ها دور شدن یعنی همون چیزی که باعث میشد فیلم واقعا لایق این همه تمجید شه . نمونه اش میشه 500 روز سامر که آخرش روش دیگه ای رو در پیش گرفت . ولی SLP همون روایتی رو داشت که سال ها تکرار میشه . اولش دو نفر از هم بدشون میاد و بعد از هم خوششون میاد یک صحنه ی صاف و ساده و صمیمی هم آخرش گذاشتن (این جا رقصه ولی تو فیلم های دیگه اکثرا یک صحنه آواز خوندنه ) یعنی یک ذره هم تغییر ندادن این روایت رو که بینند حداقل دلش خوش باشه داره یک فیلم جدید میبینه نه کمدی رمانس های هیو گرانتی , بازی ها هم والله بازی قوی و تاثیر گذاری ندیدیم بازی ها خوب بودن و تو نقششون فرو رفته بودن ولی نه تو اون حدی که تحویل گرفته شدن والله به نظر من بازی لارنس تو هانگر گیمز جایزه بگیر تر بود تا این فیلم

از کلیشه ها دور شدن یعنی همون چیزی که باعث میشد فیلم واقعا لایق این همه تمجید شه . نمونه اش میشه 500 روز سامر که آخرش روش دیگه ای رو در پیش گرفت . ولی SLP همون روایتی رو داشت که سال ها تکرار میشه . اولش دو نفر از هم بدشون میاد و بعد از هم خوششون میاد یک صحنه ی صاف و ساده و صمیمی هم آخرش گذاشتن (این جا رقصه ولی تو فیلم های دیگه اکثرا یک صحنه آواز خوندنه ) یعنی یک ذره هم تغییر ندادن این روایت رو که بینند حداقل دلش خوش باشه داره یک فیلم جدید میبینه نه کمدی رمانس های هیو گرانتی , بازی ها هم والله بازی قوی و تاثیر گذاری ندیدیم بازی ها خوب بودن و تو نقششون فرو رفته بودن ولی نه تو اون حدی که تحویل گرفته شدن والله به نظر من بازی لارنس تو هانگر گیمز جایزه بگیر تر بود تا این فیلم

وقتی داری میگی از کلیشه ها دور شدن از لحاظ لغوی و عقلی داری از حوزه کلیشه خارج میشی، پس از این به بعد کار ما کلیشه نیست
500 days of summer هم به هیچ وجه کلیشه نبود، اینقدر ایده نویی داشت که هنوزم داره بهش توجه میشه، قرار نیست صرف موضوع که در مورد رابطه یه دختر و پسره رو در نظر بگیری و برجسب کلیشه ای به فیلم بزنی
در مورد بازی های slp هم ما قبلا بحث کردیم، یکی اومده بود میگفت بازی ها خیلی لوس و بیمزه ـس، زیادی طبیعی شده :))

یعنی یک ذره هم تغییر ندادن این روایت رو که بینند حداقل دلش خوش باشه داره یک فیلم جدید میبینه نه کمدی رمانس های هیو گرانتی
اینکه شما به قولی صحنه غیر منتظره ای توی فیلم ندیدین رو نمیشه ایراد در نظر گرفت، قرار بود توی کمدی رومنس یکی از طرفین با مرگ خودش این صحنه غیر منتظره رو به شما القا کنه یا چی؟!

وقتی داری میگی از کلیشه ها دور شدن از لحاظ لغوی و عقلی داری از حوزه کلیشه خارج میشی، پس از این به بعد کار ما کلیشه نیست
500 days of summer هم به هیچ وجه کلیشه نبود، اینقدر ایده نویی داشت که هنوزم داره بهش توجه میشه، قرار نیست صرف موضوع که در مورد رابطه یه دختر و پسره رو در نظر بگیری و برجسب کلیشه ای به فیلم بزنی
در مورد بازی های slp هم ما قبلا بحث کردیم، یکی اومده بود میگفت بازی ها خیلی لوس و بیمزه ـس، زیادی طبیعی شده :))

اینکه شما به قولی صحنه غیر منتظره ای توی فیلم ندیدین رو نمیشه ایراد در نظر گرفت، قرار بود توی کمدی رومنس یکی از طرفین با مرگ خودش این صحنه غیر منتظره رو به شما القا کنه یا چی؟!

نه ببینید من نگفتم صحنه ی غیر منتظره من می گم یک نکته متفاوت که سطح اون رو بالاتر از فیلمی مثل whats your number یا just go with it بالاتر قرار بده که این همه تمجید لایقش باشه . شما رو بازی ها فوکاس می کنی ولی من می گم بازی به تنهایی دلیل نمیشه . درسته خیلی فیلم ها بودن که سطح بالای فعلی اشون رو تا حدی مدیون بازی های قوی بازیگرانشون بودن نمونه اش فیلم وکیل مدافع شیطان یا اسکارفیس که اگه بازی استادانه آل پاچینو توشون نبود شاید در این حد که الان هستن نبودن ولی به هر حال خود فیلم هم نکات جالبی داشته که در کنار بازی قوی فیلم رو هم مطرح کرده وگرنه میشد مثل ایکس من فرست کلاس که خود فیلم واقعا هیچی نداشت فقط بازی قوی مایکل فاسبندر اون رو از قسمت های پیشین کمی بهتر می کرد .
نکته همیه 500 روز سامر اون همه نوآری داشت و واقعا ضعفی هم توش نبود به ظاهر قبل دیدنش اند کلیشه ای بود ولی می نشستی پاش میدیدی نه متفاوته و البته ساده و صمیمی ولی بزرگش نکردن و هیچی بهش ندادن چرا باید همچین فیلمی که هیچی چیز خاصی و جدیدی نداره نداره رو گنده کنند ؟؟ به نظرتون این نمی تونه یکی دیگه از همون اشتباهات از قصد آکادمی بوده ؟؟ همون طوری که سالی که شیکاگو برد و یا راکی و مردم معمولی بردن باشه ؟؟ من که میگم هست (البته برداشت نکنید که من خودمو برتر می دونم و می گم اونها نمی فهمن و من می فهمم بیشتر نه اصلا منظورم این نیست ) .

جدا میگم 20 سال و شایدم بیشتر پیش فیلمی ساخته شده به اسم وقتی هری سالی را ملاقات کرد که یک جورایی میشه گفت بنیان گذار کمدی رمانس های امروزی بوده ولی همون فیلم به نظرم خیلی قوی تر و بهتر تونسته کارشو در ژانر کمدی و رمانس انجام بده هم فلسفه توش داشته هم بازی های عالی . وقتی فیلمی همون چیزهای 20 و اندی سال پیش رو بدون کمترین تغییری در چهارچوب نشون میده به نظرتون جزو فیلم های برتر محسوب میشه ؟؟ به نظر من اشتباهه که از فیلمی تجلیل کنند که داره دوران قدیم رو کپی می کنه این جوری میشن مثل سینمای ایران که چسبیده به کلیشه های فیلم فارسی و نمی خواد ازش دل بکنه

فک کنم میخوای بگی فیلم لیاقت نامزدی best picture رو نداشت؟!
یه نکته هم اینجا توی حرفات هست که میگی "خود فیلم هیچی نداشت ولی مثلا بازی فلان بازیگر خوب بود"! عزیز بازی بازیگر یکی از المان های اصلی خود فیلمه، مگه میشه از اصل فیلم جدا دونستش؟!
اینجوری که داری میگی این استنباط میشه که معیار اصلی ارزش فیلم فیلمنامه است!!! اگه قرار بود اینجوری باشه نمیگفتن best picture، میگفتن best screenplay و جایزه رو به همون برنده فیلمنامه میدادن که!
آکادمی اومده توی هر چهار تا بخش بازیگرای slp رو نامزد کرده، اونوقت به نظرت نامزد best picture نکردن فحض خواهر و مادر نبود به خودشون؟! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or