وااای چقدر این فیلم مزخرف بود!! یعنی تعریف جدیدی از مزخرف ارایه داده بود!
واقعا راسته که فیلمای این ژانر به دو دسته تقسیم میشن!
- دسته اول JAWS
- دسته دوم Shitty Shark Movies
البته یه دسته بینابین هم من خودم بهش اضافه میکنم به نام "Deep Blue Sea" که بین این فیلما، به نظر من نزدیک ترین کیفیت رو به JAWS داره.
Spoiler Alert: از اونجایی که کسی هیچ وقت سراغ این آت و آشغالا نمیره (و بنده هم به طور جدی توصیه میکنم نره!

) دیگه از Spoiler و این بند و بساطا استفاده نمیکنم!

کسی اگه یه وقت یه چیزی مغزشو گاز گرفت (

) خواست بره ببینه، بقیه متن رو نخونه!
داستان فیلم از این قراره که یه عده تو دریا دارن ماهیگیری میکنن که یه Great White Shark میبینن و میزنن میکشنش. ولی کوسه ی ما نمیمیره و در حالی که زخمیه میره تو یه معبد نمیدونم چی چی! اونجا یهو میمیره و روحش از معبد میاد بیرون و اون ماهیگیرایی که کشتنش رو میکشه!!! ولی خب به این چیزا راضی نیست و میخواد کل مردم شهر رو بکشه!! این میشه بهانه ای برای 1 ساعت و 20 دقیقه کمدی!

تو این فیلم از داخل وان حموم بگیر تا داخل آب لوله کشی (!!!!!) کوسه پیدا میشه!

از اونجایی که کوسه ما روح تشریف داره، هر جایی که یه قطره آب باشه، این کوسه هه هم هست!

حالا میخواد زیر بارون باشه، یا یه فنجون قهوه!! باور نمیکنین؟ این خدمت شما:
این بابایی که تو عکس میبینین، 10 ثانیه قبل از اینکه به این صورت در بیاد، یه فنجون قهوه نوش جان کرده بوده!

خلاصه آخر میزنن میکشن حیوون بنده خدا رو دیگه
بهترین لحظه فیلم هم اون جایی بود که یکی از این دخترای Bikini Car Wash رو کشید تو سطل آب و عین چوب که توی خورد کن میره ارّه میشه، اینم همون جوری مکیده شد پایین و خون فواره زد!!! یعنی ته خنده بود اون لحظه!

اون 1 رو فقط به خاطر همین سکانس دادم!
در کل نرین دوستان، نرین سمت این فیلما!

1 ساعت و نیم بشینین به دیوار خیره بشین کار باارزش تری انجام دادین تا دیدن این فیلم.