Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

7 دقیقه مانده تا پاییز: 5
این فیلم ارزش توضیح رو هم نداره فقط بگم که شاید واسه بعضی ها که فیلم ایرانی دوس دارن و فیلمی تو دست و بالشون نیست می تونه واسه یه بار دیدن قابل تحمل باشه.

vTCTzqZJ2DYlDckCC1uKkGQB0UU.jpg

Paranoia
8/10
بیش از اون چیزی که فکر می کردم با این فیلم حال کردم. موضوع تکنولوژیکش ، بازیهای عالی از سمت بازیگرانش و ...گری الدمن مثل همیشه عالی بود ، هریسون فورد هم خوب بود. برادر کریس همسورث ، لیام همسورث مشخصه استعداد خوبی داره. آمبر هرد دوست داشتنی هم سعی خودش رو کرده بود و بد نبود.کلاً فیلم خوب در اومده بود به خصوص سکانس های دو نفره الدمن-فورد که محشر بودن.خیلی شک داشتم بخاطر متای پایین فیلم دانلودش کنم یا نه ولی الان خیلی راضیم.

qQi7evonwtCsZuq35Hb2ObpCQY5.jpg

We're The Millers
8/10

فیلم خوشحالی بود ، و البته قسمت عمده اش رو جیسون سادیکس بالا کشیده بود. البته پایانش یه جورایی بوی دنباله سازی رو می داد. بازیگرهای تین ایجرش خوب کار کردند.

Hachi A Dog's Tale
8
05011425656600114129.jpg

زیبا و دوست داشتنی شاید دو کلمه ای باشن که این فیلم به بهترین شکل توصیه کنن . بهتون توصیه میکنم این فیلم بصورت خانوادگی ببینید چون لحظات جالبی درونش رقم میخوره و احساسات بسیار خوب به بیننده منتقل میکنه و برخلاف بسیاری از فیلم ها نمیخواد در این امر زیاده روی بکنه .

نکته جالب ساختار خیلی مناسب فیلمنامه بود که زمانبندی نقاط عطف فیلم و شروع پرده های بعدی عالی بود ( درست در هر جا که فیلم این پتانسیل داشت دچار تکرار و کندی روایت داستان و در نتیجه کسل کننده شدن بره ما شاهد یک نقطه عطف در فیلم بودیم که داستان به طور کامل به یک سمت دیگه میبرد ) و خود فیلم هم داستان هاچی خیلی خوب بیان میکنه و بخوبی حرفش بدون اغراق و زیاده روی میزنه و بخوبی بیننده تحت تاثیر قرار میده . نکته ای که من در این فیلم باهاش مشکل داشتم این بود که در برخی از سکانس ها عکس العمل های بازیگران نسبت به برخی اتفاقات کوچک و بزرگ خیلی کلیشه ای بود .

با وجود برخی مشکلات ریزو و درشت برای من فیلم خیلی زیبا و دوست داشتنی بود و خوشحالم تونستم این اثر زیبارو تجربه کنم .

xhU97Iztfqo1hOi2rQuuvQuH1L7.jpg

بهترین فیلم این چند سال اخیر که دیدم همین بوده عالی بود از هر نظر به خصوص کارکترهای فیلم اتمسفر فیلم هم
جاهایی که باید خشن باشه گرم و پرجنب و جوش بود و جاهایی که میبایست غم انگیز باشه خیلی سرد و بی روح بود
واقعا یه شوک عالی بهتون وارد میکنه،داستان پردازی هم که معرکه بود اصلا توضیح نمیخواد.
9/10
فقط اونجا که جوی دختر سیاهپوسته به نقش اصلی میگه که تو اونجا بودی به دهن من چسب زده بودی رو نفهمیدم....

xhU97Iztfqo1hOi2rQuuvQuH1L7.jpg

بهترین فیلم این چند سال اخیر که دیدم همین بوده عالی بود از هر نظر به خصوص کارکترهای فیلم اتمسفر فیلم هم
جاهایی که باید خشن باشه گرم و پرجنب و جوش بود و جاهایی که میبایست غم انگیز باشه خیلی سرد و بی روح بود
واقعا یه شوک عالی بهتون وارد میکنه،داستان پردازی هم که معرکه بود اصلا توضیح نمیخواد.
9/10
فقط اونجا که جوی دختر سیاهپوسته به نقش اصلی میگه که تو اونجا بودی به دهن من چسب زده بودی رو نفهمیدم....

منظور ترجمه این بود.....تو اونجا بودی(یعنی صداتو میشنیدیم که توی خونه بودی)و جمله بعدی میگه اون به دهنمون چسب زد(که من خودم اول فکر کردم هیو جکمن رو میگه که فهمیدم از ترسش داره به شخص سوم که همون پیرزنس اشاره میکنه)

برف روی کاج ها

عالی بود یک فیلم زیبا از سینمای ایران با یک کادر حرفه ای . قبل دیدنش فکر می کردم با توجه به این که در این سال ها عده ی زیادی از روی کارهای فرهادی اسکی رفته بودن بازیگر نقش اصلی فیلم فرهادی هم قراره همین کارو کنه ولی دیدم نه واقعا با فیلم درست درمونی طرفم . چهارچوب داستان گویی معلقش یادآور فیلم های سینمای هالیووده .سبک فیلم برداری سیاه و سفیدش هم فیلم های جریان مستقل سینمای ملل رو به یاد بیننده میاره . بازی مهناز افشار عالی است و با فیلم های اخیرش نشون داده استعدادش بیشتر از فیلم های کمدی آبگوشتی سال های اول کاری اش است . کارگردانی معادی هم در سطح بالایی قرار داره .صابر ابر هم بلاخره یک جا نقش بدبخت بیچاره زجه موره زن رو بازی نکرده - ولی مهم ترین نکته ی این فیلم برای من موسیقی عالی کارن همایونفر است به شخصه مدتی است علاقه مند به کارهای این هنرمند شدم و اگه بخوام 3 آهنگساز بزرگ فیلم از نظرم رو نام ببرم اولینش انیو موریکونه است و دومی همین کارن همایونفر .

امتیاز 9 از 10

Once Upon a Time in America ـه سرجیو لئـونه ( 1984 )

As boys they said they would die for each other
As men they did
دوستانی که ندیدن برن ببینن
اونایی هم که دیدن برن دوباره ببینن کـه هنر به این میگن :d
سرجیو لئـونه - انیو موریکونـه - رابرت دنیرو همه در بهترین سطـح
پ ن : نمره هم نمیدمـ .
دوست ندارمـ به این شاهکار هنری عدد بدمـ :d
پ ن 2 : همین امروز فهمیدمـ که این دخترـه جنیفر کانلی بودـه :|

آخرین ویرایش:
Saving_Private_Ryan_1998..........10
این فیلمو 2 ساله ریختم رو هاردم قسمت نمیشد بینمش تا دیشب:dفقط میتونم بگم همون صحنه که طرف با اسنایپ اون اسنایپره بالای ساختمونو بدون هیچ دیدی میزنه میرزه به کل تاریخ سینمای ایران:d
از دیشب هزار با اون صحنه رو دیدم.هر چی میبینم سیر نمیشم

Saving_Private_Ryan_1998..........10
این فیلمو 2 ساله ریختم رو هاردم قسمت نمیشد بینمش تا دیشب:dفقط میتونم بگم همون صحنه که طرف با اسنایپ اون اسنایپره بالای ساختمونو بدون هیچ دیدی میزنه میرزه به کل تاریخ سینمای ایران:d
از دیشب هزار با اون صحنه رو دیدم.هر چی میبینم سیر نمیشم
اون سکانس بیرون اومدن سپاه از زیر دریا "چریکۀ تارا" می‌ارزه به کل کارنامۀ اسپیلبرگ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or