Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Man of steel
10/10
جلوه های ویژه استثنایی ، نگاه متفاوت به زندگی س وپرمن که فقط بخاطر مشاوره نولان بوده باعث شد اولین SM باشه که خوشم بیاد ...
حالا به کام آمریکایی ها خوش نیومد ، به درک که اهمین نمی دن :d
البته یخورده بخاطر رقابت با اونجرز زیاده روی شد ولی من که راضی بودم ...

kic*k as*s 2
فقط 30 دقیقه اولش خوب بود بقیش رو نمیدونم چه اتفاقی افتاد که فقط میزدم جلو تا تموم بشه
1/10
اون یک نمره هم فقط به خاطر Chloe Grace Moretz :x:d
Avengers
7/10
Pacific rim
6/10
اصلا خاطره گودزیلا رو زنده نکرد

آخرین ویرایش:
من مادر هستم - 1391

200px-Man_madar_hastam.jpg

کارگردان : فریدون جیرانی
تهیه‌کننده : سید غلامرضا موسوی
نویسنده : لیلا لاریجانی ، رحمان سیفی‌آزاد
بازیگران : باران کوثری ، حبیب رضایی ، هنگامه قاضیانی ، فرهاد اصلانی ، امیرحسین آرمان ، پانته‌آ بهرام ، هدایت‌الله سجادی ، کریم عباسی
موسیقی : کارن همایونفر

داستان فیلم دربارۀ زندگی دو خانواده مرفه است که در حال فروپاشی است. در این میان حوادثی که برای دختر یکی از خانواده ها که نوزده سال دارد(باران کوثری) پدید می آید، سبب برملا شدن بسیاری از رازهای زندگی آدم های قصه می شود.

این فیلم حاشیه های زیادی داشت و عده ای شدیدا با این فیلم مخالفت کردن و متاسفانه فیلم علاوه بر سانسور ، اجازه اکران در مشهد و قم بهش داده نشد!
همچنین این فیلم رکورد بیشترین فروش روزانهٔ یک فیلم غیر کمدی را که قبلاً در اختیار جدایی نادر از سیمین بود شکست و به فروش ۹۳ میلیون تومانی با اکران در ۱۵ سالن سینما دست یافت

فیلمنامه قشنگی داشت ، بازی بازیگرها خوب بود ، مخصوصا فرهاد اصلانی که قوف العاده بازی میکنه ، در کل من که خیلی خوشم اومد از این فیلم و پیشنهاد میکنم حتما ببینید

نمره 9 از 10

اطلاعات بیشتر :
 من مادر هستم - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

Thor:The Dark World

MV5BMTQyNzAwOTUxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTE0OTc5OQ@@._V1_SY317_CR4,0,214,317_.jpg

از قسمت اول خیلی بهتر بود به خاطر اکشن جذاب تر و همینطور پر از شوخی و تیکه های جالب و پرداختن بیشتر به Asgard . نقش لوکی هم خیلی خوب بود. با این حال به نظرم جهشی که IM3 داشتو نداشت .

7/10

حاجی چطوری دیدی هنوز پرده ایش هم نیومده

- - -ویرایش - - -

machete kiills

بازیگران :دنی ترجو-مل گیبسون-سوفیا ورگارا-آمبر هرد-آنتونیو باندراس-لیدی گاگا

عالی بود. من خیلی با قسمت اولش حال کردم یک تریکب خاصی بود از اکشن و خشونت فانتزی مثل فیلم گریندهاوز بود .

قسمت دومش هم که دیگه نور الی نور با شوخی هاش با فیلم های سه بعدی و مکزیک و این ها ترکونده بود

اکشن فانتزی واحمقانه اش هم به حد اعلا رسیده بود که خیلی حال میداد

مل گیبسون که تو نقش منفی عالی بود امبر هرد هم خوب بود لیدی گاگا نقش گلابی را داشت که گویا قراره تو قسمت بعدی جلب بشه

یک تیکه از داستانشم از رو سینتز راو برداشته بودن که دوستانی که قسمت سوم بازی رو تجربه کردن راحت می گیرن کجای فیلمه )

8 از 10

44260113371114595998.jpg

Kick A55 2

این چی بود بابا . همش پر از تیکه های چیپ و One Liner های مزخرف. واقعا من که با شماره یک زندگی کردم واقعا نامید شدم ازش. متوسط شروع شد و بد تموم شد. یک صحنه WOW داشت که همون Mother Russia بود. به نظرم می تونن در مورد گذشته هاش یه Prequel خفن بسازن :دی

یه چیز دیگه هم رو اعصّابه Chloë Mortezـه که جدیداً خیلی Mainstream شده و من نمی دونم چرا از اولش ازش بدم میومد. اگرم قرار باشه که تو این سن ازین کارا بکنه وای به حال زمانی که بزرگ بشه. پیشبینی فیلم های کمدی Hot Bikini Slam 6 : Featuring Cloe Mortez & Linsay Lohan Comeback می کنم !
STOP MAKING HER HAPPEN

ولی این بازم هرچی بود از کمدی ها امسال یه سروگردن بالاتر بود. مگه این که Machete Kills بیاد یه کاری بکنه :دی

نمره کلی و نسبت به قسمت قبلی :

4/10

نمره نسبت به کمدی ها دیگه امسال :

7/10

آخرین ویرایش:
Were The Millers
8/10
حوصله توضیح ندارم:p
-------------------------------
زندگی در شهر بزرگ 4.5/10
فیلمش یه جورایی واسه عوام خسته کننده محسوب میشه و نگاهی منتقدانه به وضعیت تلویریون داخلی & ماهواره ، زندگی مدرن و تجمل گرا با اقتصاد خراب و مصرف گرایی غربی داره
داستان درست حسابی هم نداشت و یهو تموم شد .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or