Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Grown Ups 2
7/10
فیلم خوبی بود و خیلی خندیدم ولی یکش لحظه هایی که نا خودآگاه تو رو میخندونه خیلی داشت اما این یکی یه مقداری خنده رو گدایی میکرد اما باز خیلی از همه طنزای امسال سرتر بود

Pacific Rim
عاشقه این جور فیلم های خوش ساختی هستم که جون میده واسه یه صفحه نمایش بزرگ و یه سیستم صوتی عالی که خدارو شکر همش موجود بود :d
زیاد نباید تو این فیلم ها به حاشیه گیر داد، بیشتر باید سعی کرد از صحنه های اکشن و جلوه های ویژه لذت برد. تنها تنها تنها بدیش از نظر من این بود که مبارزات کم بود و تو تاریکی بود همش
9.5/10

d982eb9e7a8f90e329528ea5a696c1bf.jpg

Zoolander

احساس می کنم توسط Ben Stiller رِیپ روحی شدم...

ساعت یک شبه، من دارم می رم بیرون، دارم می رم بیرون. هوای شب چه قدر خوبه، دنیا زیباست. باید یه جور دیگه زندگی کرد.

The Cunjring 7/10

فيلم خوبي بود ولي اونجوريكه شنيده بودم منو نترسوند.نيمه ابتدايي فيلم كند و نيمه ي دوم خيلي سريع پيش ميرفت كه بهتر بود بنظرم يكم بالانس تر كار ميكردند.

Pacific Rim
عاشقه این جور فیلم های خوش ساختی هستم که جون میده واسه یه صفحه نمایش بزرگ و یه سیستم صوتی عالی که خدارو شکر همش موجود بود :d
زیاد نباید تو این فیلم ها به حاشیه گیر داد، بیشتر باید سعی کرد از صحنه های اکشن و جلوه های ویژه لذت برد. تنها تنها تنها بدیش از نظر من این بود که مبارزات کم بود و تو تاریکی بود همش
9.5/10

واقعا حرفهات رو قبول دارم نمی دونم دوستان این فیلم رو تو 14TV اینچ سیاه سفید دیدن یا 3DS که اینقدر انتقاد می کنن

من معمولا با اینجور فیلم ها رابطه برقرار نمی کنم ولی واقعا
Pacific Rim
روی من تاثیر گذاشت و یک جاهای خودمو جای کارکتر فیلم میگذاشتم

یکم داستانش مشکل داشت و زیاد به شخصیت های دیگه مثل اون چینی ها و روسی ها نپرداخته بود ولی به نظر من تو این جور فیلم های کلیشه ای داستان در حاشیه قرار داره و جو فیلم مهم هست

من 9 از 10 میدم بهش

Man Of Steel
8.5
اکشنهای بی نظیری داشت,دقیق همون چیزی که از زک اسنایدر انتظار میره!!
مبارزات فیلم حتی از ساکرپانچ هم جلو میزد,خدایی معرکه بود!
داستان هم واسه منی که هیچی از سوپرمن نمیدونستم عالی بود و ایراد خاصی نداشت!:d

Pacific.Rim.2013

من زیاد با فیلم های اینچنینی حال نمی کنم ولی این فیلم منو گرفت و منتظر وقت آزادم که یکبار دیگه ببینمش
به نظر من صحنه های به اصطلاح حماسی فیلم خوب بود و یک جورایی ایده ای نویی تو فیلم میدیدم که از کلیشه ای بودن خارجش کرده بود
داستان و روایتش بعضی جا ها قوی و بعضی جاهای آب بسته بودن بهش
بخوام ایراد بنی اسرائیلی بگیرم میشه ازش نمره کم کرد ولی این جور فیلم ها حاشیه ها رو باید فراموش کرد

9/10

....................

Man of Steel

من میانه خوبی با شخصیت سوپر من ندارم و فیلم هاشو دنبال نمی کنم نمی دونم قضیه از چه قراره ولی این فیلم برخلاف نظر دوستان به نظرم من خوب بود و معلوم بود از همه لحاظ روش کار شده و من لذت بردم از فیلم

8/10

...................

Kick ******* 1

من شنیدم نسخه 2 فیلم قراره بیاد بعد تصمیم گرفتم نسخه اول رو بگیرم و نگاه کنم
واقعا فیلم ضعیفی بود به نظر من بچه بازی بود و بدرد رده سنی 10 تا 15 سال می خورد

فُحش/10

.....................

Stolen.2012

فیلم خوبی بود بازی نیکولایس کیج عالی بود
داستان بزرگ و وسیعی نداشت بیشتر به سبک فیلمهای جنایی دهه نود بود
در کل پیشنهاد میشه ببینید

7.5/10

......................

Video.Game.High.School.2012

این فیلم در مورد بازی های ویدئو ای هست که دیدنش برای ما گیمرها واجبه :d
فیلم خوبی بود یکم بچگانه بود ولی خوب واسم تازگی داشت

6/10

...........................

Step.Up-Revolution.2012

فیلم در مورد رقص های خیابانی هست چند نسخه ازش هم اومده که می تونید نگاه کنید
داستان که کلیشه ای بود ولی رقصها جالب و دیدنی

6/10

kik *** 2

نکته قابل توجه اینه که تو دیدن این دسته از فیلم ها باید تجه داشت فیلم از دل یک کمیک بیرون آمده پس جمله هایی مثله "فیلم زیادی تخیلی یا فانتزی بود " بی معنی هست و باید فیلم رو طوری دید که انگار بر فضای فیلم منطق یک کمیک بوک حاکم هست.گرچه توی سری kick *** همیشه سعی شده فیلم مخلوطی نصف نصف از فانتزی و واقعیت باشه (مثله کتک خوردن هیرو ها و کبود شدنشون).
فیلم نسبت به شماره اولش پیشرفت داشته و داستان از همیشه طنز تر شده. ایده کلی فیلم تغییر نکرده و میشه گفت وقت کمی روی فیلم نامه گذاشته شده از طرفی روی دیالوگ ها و ریزه کاری های دیگه بیشتر کار شده.

7/10

Man Of Steel
5/10
Piece Of Shit تحویلمون دادن یعنی رسما ر..د به هرچی کمیک سوپرمن و شخصیت سوپرمن:|
معلوم نیست نولان اون پشت چه غلطی میکرده:|:|:دی
نولان حتی یکبار هم سره فیلمبرداری فیلم نبوده. ربطی به نولان نداره اسنایدر و David S. Goyer تر زدن به فیلم و ایده اش.

PACIFIT RIM

10 / 9.5

THAT WAS AWESOME

آقا خر کیف شدیم عین گاو :-o

چقدر خرج کرده بودن بابا ولی اون جایی که با کشتی دعوا شد موهای تنم سیخ شد :d

کلا که خیـــــلی حال کردم

حتما نگاه کنید ;)

نولان حتی یکبار هم سره فیلمبرداری فیلم نبوده. ربطی به نولان نداره اسنایدر و David S. Goyer تر زدن به فیلم و ایده اش.
اسنایدر که قشنگ معلوم بود همه مبارزه هارو جو گیر شده توش:|
کل شهرو نابود کردن آخه کی سوپرمن همچین کاری میکرد ?:|:-/
David S. Goyer همونی نبود که گرین لنترن رو نوشت؟ یا من اشتباه میکنم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or