Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Despicable Me 2

فوق العاده بود این انیمیشن. به نظرم از نسخه‌ی اول خیلی بهتر بود، نزدیک به یه ساعت فقط داشتم می‌خندیدم. اون جک و جونورهای زرد هم خیلی باحال بودن. کلاً انیمیشن خیلی خوبی بود.

نمره: 9.5/10

آخرین ویرایش:
Despicable Me 2

9.5 از 10 ...

واقعا یه چند سالی میشد انیمیشن به این باحالی ندیده بودم.. از نسخه اولش هم بهتر بود... عالی.

Full Metal Jacket

7 از 10 ...

خیلی تعریف شنیدم از فیلم.. ولی اصلا اونطور که انتظار داشتم نبود.. شاید انتظار بیش از حد داشتم.. محیط فیلم خوب بود فقط...

prisoners

عالی بود عالی. بازی هیو جکمن و جیک جیلنهال و پل دانو عالی بود داستانش هم جالب بود پایان فک اندازی هم داشت

9/10

friday the 13 th-1980

بد نبود برای اون سال که اومده بود قابل قبول بود . برای من که داستانشو م دونستم کمی تکراری می زد ولی استفاده از روش نشان ندادن قاتل و فیلم برداری اول شخص اش جالب بود داستانش هم چفت و بست داشت

7.5/10

Despicable Me 2
فوق العاده بود !!! واقعا انیمیشن خوش ساخت و عالیی بود
این Minion زرداش هم که دیگه اخر خندن ! همینجوری قیافشون رو میبینم خندم میگیره :d
9.5/10

Pacific Rim :
تنها قسمتی که به نظر میرسید کار خود دل تورو باشه همون قسمت تکون خوردن اون پاندول بود.
دیالوگ برتر فیلم :You goddamn moron
نمره ی حاصله: 2/10
رئیسا جدیدا قراره همه سیاه باشن؟

آخرین ویرایش:
سلام فقط و فقط می تونم بگم متاسفم واسه این سایت، من نمی دونم واسه کدوم اسپویل از سایت اخراج شده بودم یا کی منو اخراج کرده بود ولی یه چیز برام ثابت شد که هرکی پست هاش بیشتر باشه از احترام و آتوریتی بیشتری برخورداره.

TheAvengers2012Poster.jpg
The Avengers
فیلم فوق العاده ای بود که هی دیدنش رو می‌نداختم عقب ولی بالاخره دیدمش:دی
صحنه های اکشن و جذاب فوق العاده ای داشت و داستان هم با این که کشش و پیچیدگی خاصی نداشت ولی قابل قبول بود.
برای منی که با شخصیت های Thor و Captain America رو نمی‌شناختم خیلی جذاب تر هم بود.
البته خیلی دوست داشتم Batman یا Super Man هم توی داستان قرار داشته باشه که خب البته به خاطر علاقم بهشون بود وگرنه از لحاظ شخصیت های سوپر هیرویی نسبتا غنی بود.
8.5 از 10

TheAvengers2012Poster.jpg
The Avengers
فیلم فوق العاده ای بود که هی دیدنش رو می‌نداختم عقب ولی بالاخره دیدمش:دی
صحنه های اکشن و جذاب فوق العاده ای داشت و داستان هم با این که کشش و پیچیدگی خاصی نداشت ولی قابل قبول بود.
برای منی که با شخصیت های Thor و Captain America رو نمی‌شناختم خیلی جذاب تر هم بود.
البته خیلی دوست داشتم Batman یا Super Man هم توی داستان قرار داشته باشه که خب البته به خاطر علاقم بهشون بود وگرنه از لحاظ شخصیت های سوپر هیرویی نسبتا غنی بود.
8.5 از 10
:|
سوپرمن و بتمن برای مجموعه کامیک‌های DC ـه. این جماعت برای شرکت Marvel اند.

Man of Steel

این فیلم دقیقا یک توهین به شخصیت سوپرمن و فن هاش بود ! چندین ماه صبر کردم و روزشماری کردم برای این Piece of Crap ؟! درسته یک Reboot حساب میشه ولی یک Reboot نباید بزنه تمام ارزش های یک شخصیت رو نابود کنه ! جدا از این موضوع بعضی از بازیگر ها مثل بازیگر های Jonathan و Martha کاملا نابود بودن و Dialogue ها هم که خنده آور ! تنها نکات مثبت فیلم افکت های ویژه و موسیقی خوب و خود Henry Cavill بود !

4/10

Biggest let down ever !

گفتم دوست داشتم اینا هم باشن نگفتم چرا نیستن که :| :دی

خب دوست داشتنت هم اشتباه افسانه ای هست :|:دی

فعلا :
World War Z : 8.5
تو این سبک من و راضی کرد همین برای من کافیه ! فقط آخرهای فیلم کم مونده بود خوابم ببره :دی تمام فیلمها آخرش هیجانی میشه ولی این فیلم برعکس عمل کرد :دی

Conjuring : 7
فیلم خوبی بود ولی اینکه از روی واقعیت بود بنظرم فقط برای بازی با افکار مردم و بهتر جلوه دادن این حرف و زدن ! این فیلم کوچکترین ترسی و احساس نکردم !

MAMA : 9
این فیلم هم درسته ترس خاصی نداشت :دی فقط از خود فیلم لذت بردم !

اول صبحی حال تفسیر نداشتم خلاصه حرفم و زدم !!! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or