Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

بیخیال بابا :دی با دیالوگ های ریحانا تو Battleship برابری میکرد. پنیر پنیر بود.
منظورت همون ماقبل مقوا ئه؟!:دی
= = =
از اکشن پاپ کورنی انتظار داری دیالوگاه کمدی الهی در بیاد؟!:دی همینه دیگه بابا...
من حاضرم سر جلوه های ویژه این فیلم با هر کی میخواد شرط ببندم که می گیره اسکارو!:دی

تعجب اش کجا بود ؟؟
این که درهم برهم بود ؟ اره درهم بود چون کاپیتان آمریکا و تور هیچ غلطی آخرش نکردن و الکی حضور داشتن . کاپیتان آمریکا که انگار نه انگار از 40 سال پیش اومده راحت با همه چیز کنار میاد هالک و آیرون من همه کاره بودن . هاک آی و بلک ویدو هم که فقط ول می جرخیدن بی کار نباشم بودن و نبودنشون فرقی نمی کرد هاک آی که نصف اوقات تبود بلک ویدو هم فقط مثل مدل های ویکتوریا سیکرت فیگور میگرفت جلو دوربین . انیمیشن اولتیمیت آونجرز خیلی بهتر از این فیلم حق مطلب رو ادا می کرد تور که با احمقانه ترین شکل ممکن برگشت (ته فیلم تور روی این مانور داده بودن که تور باوجود عشقی که تو زمین داشت برای نجات آزگارد فداکاری کرد و راه برگشت به زمین رو نابود کرد اگه اینقدر راحت می خواست بیاد دیکه عمل قهرمانانه ای انجام نمی شد یکی نیست بگه آقا یکم فیلم رو طولانی تر کن عیب نداره نه این که یک چیز بی منطق رو نشون بدی بعد بیای با یک دیالوگ توجیح کنی ) .تازه همون کاری که 6 تا قهرمان مارول باهم علیه یک گونی ربات که از وسط بازی کرایسیس و هالو اومدن تو نبرد پایانی انجام دادن رو مرد پولادین فقط با یک قهرمان و ضد قهرمان کرد از این نظرم باز منسجم تر بود. تازه بگذریم از این که فلسفه ی عمل های قهرمانانه تو مرد پولادین باورپذیر تر از آونجرزی بود که الان با سریال مامورین شیلد رسما اسم گروهشون هم بی معنی از آب در اومده

این Pacific Rim دیگه اینقدر هم جلوه ویژه هاش شاخ نبودن. اکثرن تو شب بود و هوای بارونی و ... :|

بزرگترین مشکلش این بود که اکثر نبرد هاش تو دریا بود و اینکه الکی فقط از بقیه ییگر ها حرف میزد که حتی یه کایجو رو هم نکشتن آخر :|

Man of Steel
واقعا مسخره بود
:|
وسطاش استراحت میکردم دوباره میدیدم .
اخه فیلم باید یه داستان قشنگ داشته باشه این کلش به قول دوستمون افکت و اکشن بودش . من دیوانه 3 گیگ حجممو پای این فیلم دادم
بیشتر از 4 نمیتونم بدم
4/10

همه ی فیلم ها شمال تو هوای سرد و ساعت 2 صبح توی خونه ای که همش جیر جیر میکنه و وسایل خونه قلنج میشکونن و یه پیش زمینه خوب برای یه خونه جن زدگی هم داره دیدم
The exorcist
9/10
فیلم آروم آروم یه ترسی رو تا آخر فیلم به آدم منتقل میکنه که هنوز هم بعد از 2 روز به صحنه هایی از فیلم که فکر می کنم واقعا ترسش کهنه نمیشه
واقعا بازیه زیبای اون دختر مثال زدنی بود
Shining
8/10
بار روانی فیلم واقعا زیبا و عالی کار شده بود و کوبریک هم روی دقیق کاری مشهور هست و وقتی با این فکر به فیلم نگاه میکنی میفهمی فیلم عالیه...همچنین جک نیکلسون توی این فیلم با اون قیافه یک شخصیت روانی و همچنین افسانه ای و تکرار نشدنی درست کرده بود....
فقط اگه میشه یکی اون تابلوی روی دیوار آخر فیلم رو برای من توضیح بده
Dark water
6/10
فیلم ترسناک نبود ولی واقعا ناراحت کننده بود....انتظار ترس از فسلم داشتم اما داستان فیلم جذاب بود و تا آخر فیلم میشونتت...
......
خلاصه برای فیلم اولی یه مدت پوشک میبندم برای مواقع حساسسسس !!!!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4

N*aked

از اون فیلماس که دیدنش یکم دردناکه. اگه نگیم همه ی فیلمای خوب دیدنشون دردناکه. این فیلم هم یه جراحت خوبه.
داستانش درمورد ناامیدی و سردرگمی مطلقه. داستان ادمی که درجستجوی اینه که یه نفر اونو بپذیره.
فیلم خیلی حالت آخرالزمانی داره درحالی که همه چیز عادی و روزمرس، ولی هرچی جلوتر میریم انگار دنیا بیشتر تو تاریکی فرو میره.
کاراکتر اصلی هیچ جایی رو پیدا نمیکنه که بند شه و مدام این دیالوگ رو میگه : I've got an infinite number of places to go, the problem is where to stay
فیلم میتونه یه دهن کجی باشه به همه ی آغازهای خوشبینانه. یه استعاره از سرنوشت معکوس، از روشنایی به تاریکی و مرگ.

9/10

Pacific Rim

5/10

زياد چيز خاصي نداشت.يعني كسي كه فيلم رو نبينه چيز خاصي از دست نميده.داستان كه يك كليشه بود فقط يكم سرو ته اش رو اينور انور كرده بودن.شخصيت پردازي زياد جالب نبود.يعني كلا پرداخت نشده بود به شخصيت ها.ولي اكشن و روند فيلم سريع و خوب بود و معتقدم اگه غير اين بود غير قابل تحمل ميشد.انيميشن ها هم در حد خوب و نه بيشتر بود.

Man of Steel
مزخرف اون سوپر من چند سال پیش که همه میگن اشغاله خیلی از این بهتر بود حداقل اون سوپر من بود
:|

قدیمیه ؟؟چه سوپرمن واقعی بود احیانا ؟؟ همش جلو دوربین ژست می اومد انگارمدل تبلیغاتی لباسه ؟؟ چون کمتر به کریپتون پرداخته بود سوپرمن بوده ؟؟ چون یک درگیری با دشمن قسم خورده اش لکس لوتر نداشت سوپرمن بود ؟؟ چه قهرمانیه پس ؟

Man of Steel

images

من از همون طفولیت با سوپرمن حال میکردم تا الان ! :دی

کمیک هاش رو تا جایی که بتونم دنبال میکنم و خیلی هم منتظر این فیلم بودم !

شروع فیلم تو کریپتان عالی بود !

طراحی سوپرمن و لباس و فیزیک بدنیش فوق العاده بود ، از سری کمیک های جدید الهام گرفته بود ، واقعا پرستیژ داشت و بهترین بود که تا حالا تو فیلم یا سریال دیده بودم ، Canvil هم نقشش رو خیلی خوب بازی کرد .

خوبی Lois Lane شخصیت باهوش و با عرضه ای داشت و همیشه گیر کمک این و اون و سوپر من نبود ! ولی رابطی عاطفی بهتری میشد با سوپرمن داشته باشه .

اکشن ها سر راست از کمیک ها الهام گرفته شده بود و به شدت هم هیجان انگیز و دلچسب بود !
واقعا درگیری ای از جنس سوپرمن و دشمناش ، در حد چک و لگدی کردن همدیگه تو یه کوچه بن بست نیست ، باید یکی بزنه اون یکی از 3 تا ساختمون رد بشه ، بخوره به قطاری تانکی چیزی تا تازه متوقف شه ! :دی اسنایدر این قضیه رو کامل درک کرده بود و فوق العاده عالی اجراش کرد !

جلوه های ویژه درجه 1 هم به لذت بخش تر شدنش کمک میکرد .
موسیقی های زیمر مثل همیشه بی نظیر .

تیکه Superman Vs Zod هم کلا یه Fan Service کامل به فن های سوپرمن و فن های کمیک بود ! :دی دقیقا جنس اکشن کمیک ها بود !
واقعا درگیری 2 تا ابر قدرت مطلق کریپتان رو زمین ، هیچی از این کمتر نباید باشه ! خرابی هایی که رو زمین و فضا به بار آوردن خیلی هم کم بود اتفاقا ! و میتونست سنگین تر هم باشه

کاش این قضیه Superman Vs Batman نبود ، تو شماره 2 ، یه لکس لوتر ضد سوپرمن درست حسابی میدیدیم .

در کل انتظاران من رو برآورده کرد .

10 / 9.5

Gravity

اينو 2-3 روز پيش رفتم ديدم و انتظار زيادى هم ازش داشتم به خاطر امتيازاش ولى به نظرم اونقدام خوب نبود.
فيلم خيلى خوب حس تنهايى كه توى فضا ممكنه به آدم دست بده رو القا ميكنه،بازى ساندرا بولاك هم خوب بود و شوخى هاى كلونى هم كاملا بجا بود توى فيلم.
گاهى فيلم يه حالتى پيدا ميكرد كه انگار يه بازى اول شخص در جريانه كه به نظرم صحنه هاى خوبى بودن.
از نظر جلوه هاى ويژه و موسيقى و صدابردارى هم تو سطح خوبى قرار داشت ولى كم بودن زمان فيلم و هدر رفتن زمان فيلم تو يجاهايى و كند شدن روندش تو ميانه فيلم يكم ضربه زده بهش.

در كل ميخواستم 7.5 بدم ولى به خاطر جو خوب فيلم و بازى ساندرا بولاك يه نمره ديگه ميزاريم روش :d

8.5/10

The Shining
این لامصب فوق العاده بود. یه چیز هایی ازش یادم بود چون وقتی بچه بودم یه بار کانال 4 تلویزیون خودمون پخشش کرده بود.
جو فیلم فوق العاده سنگین بود و دلیل اصلیش هم موسیقی بود. از اول تا آخرین صحنه همه جا یه موسیقی ترسناک و مرموز پخش می‌شد و کلا تا آخر فیلم همیشه آدم رو نگران و منتظر یه صحنه وحشتناک می‌کرد.
دیالوگ های فوق العاده ای هم داشت و تنها مشکلش به نظرم قیافه داغون زن جانی بود :-" :دی
Here's Johnny هم فوق العاده بود!
9.5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or