Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Man of Steel ۴/۱۰
فیلم یه اشغال به تمام معنا بود !! فقط از شخصییت بازیگر نقش کال خیلی خوشم اومد و یخورده اوایل فیلم همین

Pacific Rim 9/10
خداییش عجب فیلم خوش ساخت و خفنی بود ! حال کردم خفن !
ایشالله یه بازی خفن هم ازش بسازن

Pacific Rim

یعنی کلیشه خالص بود، خواسته بود Independence Day این دوران باشه ولی در عمل با اسکی رفتن خودش رو مسخره کرده بود. به خاطر صدای GLaDOS یه امتیاز هم بهش ارفاق میکنم، 4 از 10

14801477967637657402.jpg

صحبت های اون فرمانده هم که دیگه اندش بود، "Today we're canceling the apocalypse" حتی خنده دار هم نبود، فقط دندون هام رو فشار دادم رو همدیگه
آخر فیلم هم همون کلیشه که 20 میلیون بار ته همه فیلم ها تکرار شده، اول فکر میکنن طرف مرده، آه و ناله میکنن بعد یارو میگه زیادی داری فشارم میدی.

World War Z

Pacific Rim
6/10
امتیازم به فیلم فقط به خاطره صحنه های درگیری بود که هیجان بالایی داشت . واقعا بازیا خیلی سطح پایین بودن . اصلا افتضاح بودن . انگار تو هالیوود دیگه کاری به کیفیت بازی ندارن .فقط یه مشت بچه خشکل با 6پک و میریزن جلو دوربین .
چندتا فیلم اخیر که دیدم همین بود وضعشون ....

The Lone Ranger
5/10
بد نبود اما خیلی خسته کننده بود . جانی دپ هم دیگه داره تکراری میشه واسه من . داستان اونقدر کشش نداشت . فقط واسه 2 ساعت سرگرمی کافی بود

Monster University
9/10
Monster Inc تو تاپ 10 اینیمیشن های منه . اینم فوق العاده بود . فقط با Prequel بودنش مشکل داشتم . حتما پیشنهاد میشه ببینین .

Conjuring
7/10
یکی از بهترین فیلم های هارور که دیدم. واقعا لذت بخش بود . تو چند صحنه واقعا شکه شدم . من معمولا نمیترسم اما این فیلم چند جا منو ترسون .
امتیاز هایی هم که کم کردم بخاطر 20 دقیقه ی اخرش بود که از بار ترسش کم شد . هیجان رفت بالا اما دیگه ترسناک نبود .

World War Z
7/10
بهترین فیلم با محوریت زامبی که دیدم . قبل از این که متوجه بشید فیلم پرتتون میکنه وسط
Apocalypse و این خیلی خوبه . اما عوضش 30 دقیقه ی میانی خیلی خسته کننده میشه .
در کل پیشنهاد میشه .

White House Down
5/10
یه فیلم معمولی. انتخاب بازیگرهاش یکی از لول ترین نقاط ضعف فیلم بود. جیمی فاکس رییس جمهور؟ :d اصلا به طرز صحبت کردنش هم مسخره بود به عنوان یه رییس جمهور. اون Tatum هم که خیلی ضایع بازی می کرد از نظر من. و در آخر فرسنگ ها با Olympus Has Fallen فاصله داشت

Now You See Me

9 از 10 ...

به شدت با فیلم حال کردم.. عالی بود یعنی ! یکی از نکات مثبت فیلم این بود که هیچ صحنه اضافی نداشت، داستانش خیلی سریع و زیبا پیش رفت.. فقط یه بار دیگه فکر کنم باید ببینمش، بفهمم این آخرش دقیقا چی شد! :d
دوستان اگه کسی نظری در مورد آخرش و The Eye داره بگه لطفا...

Monsters University

7 از 10 ...

به هیچ وجه جذابیت قسمت 1 رو نداشت.. ولی در کل سرگرم کننده و خوب بود.

Monster University:

یکی از بهترین انیمیشن‌های امسال بود. البته امسال انیمیشن‌های خیلی خوبی مثل The Croods و Despicable Me 2 اومدن و هر دوی آن‌ها هم فوق العاده بودن، اما Monster University هم مثل Montster Inc. خیلی به من چسبید. در کل انیمیشن خیلی خوبی بود و صد البته به عنوان یک Prequel خیلی خوب تونست نحوه آشنایی مایک و سالی و البته اتفاقاتی که بین سالی و رندل افتاد رو به تصویر بکشه و جای هیچ شبهه‌ای باقی نذاره.

Iron Man 3 در هر حالتی قورط میده Man of Steel رو.

از چه نظر دقیقا قورت میده ؟؟ دشمن تیپیک و جذاب و کلاسیک که نداشت . اکشن پایانی اش هم از هر نظر از مال مرد پولادین آشفته تر و الکی تر بود مال مرد پولادین باز یک بار حماسی داشت و میشد روش اسم یک final battle رو گذاشت ولی آیرون من چی ؟؟ تونی استارک دقیقا چه غلطی کرد ؟؟ اگه ارتش 100 تای ربات هاش نبودن که می ترکید می رفت

Kick-As* 2
4/10
برعکس فیلم قبلی که تغییراتش نسبت به کمیک به فیلم کمک کرده بود ، تو این فیلم این تغییرات باعث نابودیش شده.
بهترین لحظات کمیک رو کلا حذف کرده بودن و تلاش کرده بودن از خط اصلی داستان یه روایت طنز دربیارن در حالی که شماره دوم کیک-اس خیلی خیلی جدّی تر از شماره‌ی اولش هست.
در بهترین حالت فیلم واسم ناامیدکننده بود، امیدوارم شماره بعدی ساخته نشه.
--------
از چه نظر دقیقا قورت میده ؟؟ دشمن تیپیک و جذاب و کلاسیک که نداشت . اکشن پایانی اش هم از هر نظر از مال مرد پولادین آشفته تر و الکی تر بود مال مرد پولادین باز یک بار حماسی داشت و میشد روش اسم یک final battle رو گذاشت ولی آیرون من چی ؟؟ تونی استارک دقیقا چه غلطی کرد ؟؟ اگه ارتش 100 تای ربات هاش نبودن که می ترکید می رفت
کلاسیک تر از Aldrich killian ام مگه وجود داره؟
Iron man (توسری فیلم های خودش نه تو اونجرز) کی تا حالا حماسه افرینی کرده که این دفعه دومش باشه؟
تونی استارک اون ارتش 100 تایی ربات هاش رو طراحی کرد و ساخت.
تیکه اخر حرفت هم اصلا بی معنیه.
گرچه من خودم هم از Iron man 3 خوشم نیومد ولی نمیشه انکار کرد که خیلی از MoS بهتر بود.

آخرین ویرایش:
Kick-As* 2
4/10
برعکس فیلم قبلی که تغییراتش نسبت به کمیک به فیلم کمک کرده بود ، تو این فیلم این تغییرات باعث نابودیش شده.
بهترین لحظات کمیک رو کلا حذف کرده بودن و تلاش کرده بودن از خط اصلی داستان یه روایت طنز دربیارن در حالی که شماره دوم کیک-اس خیلی خیلی جدّی تر از شماره‌ی اولش هست.
در بهترین حالت فیلم واسم ناامیدکننده بود، امیدوارم شماره بعدی ساخته نشه.
--------

کلاسیک تر از Aldrich killian ام مگه وجود داره؟
Iron man (توسری فیلم های خودش نه تو اونجرز) کی تا حالا حماسه افرینی کرده که این دفعه دومش باشه؟
تونی استارک اون ارتش 100 تایی ربات هاش رو طراحی کرد و ساخت.
تیکه اخر حرفت هم اصلا بی معنیه.
گرچه من خودم هم از Iron man 3 خوشم نیومد ولی نمیشه انکار کرد که خیلی از MoS بهتر بود.

داداش دشمن کلاسیک یعنی کسی که واقعا قوی باشه ما تنها چیزی که از آدریان دیدیم یک چلاق بدبخت عقده ای بود مثل ونوم اسپایدرمن 3 - سوپرمن یک تنه رفت به جنگ یک ارتش و نبرد پایانی اش هم عظمت داشت ولی مال آیرون من چی ؟؟ تونی داشت داغون میشد که یکدفعه ارتش اش از هوا پریدن . تازه آخرشم اون زیدش به کمکش اومد دشمن کلاسیک ماندارین میشد که این همه روش مانور دادن ولی مثل دلقک های احمق نشونش داده بودن فقط بار طنز فیلم به عهده اش بود

آیرون من 3 خوب بود ولی نسبت به اون مزخرف درهم برهمی که آونجرز و مخصوصا آیرون من 2 بود بهتر بود وگرنه مرد پولادین بهتر بود . درسته ضعف هایی داشت ولی باز تکلیفش روشن بود از سوپرمن های قبلی هم بهتر بود

تو سوپرمن های قبلی کل کار سوپرمن این بود قر کمر بیاد ژست بگیره و سر جمع دو سه نفر رو از زلزله نجات بده (ماشالله دشمن هاش که هیچ کدوم باهاش گلاویز نمی شدن مگر خودش شیطانی میشد )

- - -ویرایش - - -

we are millers

بدک نبود از خنده روده بر نشدم ولی با دیدنش حس خوبه بهم دست داد . کاراکتراش هم با این که کلیشه ای بودن ولی باز به دل می شستن همین نکته مثبتی بود

جیسون سودکیس که مثل همیشه بامزه است

انیستون بر خلاف روسای وحشتناک که نقشی متفاوت با پرسونای مشهورش داشت این جا همون راشل فرندزه که رقاصه شده.

در کل یک بار دیدنش بد نیست

امتیاز 6.5 از 10

کل فیلم یک طرف پشت صحنه اش که به فرندز ارجاع میده یک طرف دیگه

آیرون من 3 خوب بود ولی نسبت به اون مزخرف درهم برهمی که آونجرز و مخصوصا آیرون من 2 بود بهتر بود وگرنه مرد پولادین بهتر بود . درسته ضعف هایی داشت ولی باز تکلیفش روشن بود از سوپرمن های قبلی هم بهتر بود
94911989588680738056.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or