Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

74346470166965058743.jpg

Ghost Shark
1/10
وااای چقدر این فیلم مزخرف بود!! یعنی تعریف جدیدی از مزخرف ارایه داده بود!
واقعا راسته که فیلمای این ژانر به دو دسته تقسیم میشن!

• دسته اول JAWS
  • دسته دوم Shitty Shark Movies
البته یه دسته بینابین هم من خودم بهش اضافه میکنم به نام "Deep Blue Sea" که بین این فیلما، به نظر من نزدیک ترین کیفیت رو به JAWS داره.:دی

Spoiler Alert: از اونجایی که کسی هیچ وقت سراغ این آت و آشغالا نمیره (و بنده هم به طور جدی توصیه میکنم نره!:دی) دیگه از Spoiler و این بند و بساطا استفاده نمیکنم!:دی کسی اگه یه وقت یه چیزی مغزشو گاز گرفت (:دی) خواست بره ببینه، بقیه متن رو نخونه!:دی

داستان فیلم از این قراره که یه عده تو دریا دارن ماهیگیری میکنن که یه Great White Shark میبینن و میزنن میکشنش. ولی کوسه ی ما نمیمیره و در حالی که زخمیه میره تو یه معبد نمیدونم چی چی! اونجا یهو میمیره و روحش از معبد میاد بیرون و اون ماهیگیرایی که کشتنش رو میکشه!!! ولی خب به این چیزا راضی نیست و میخواد کل مردم شهر رو بکشه!! این میشه بهانه ای برای 1 ساعت و 20 دقیقه کمدی!:دی تو این فیلم از داخل وان حموم بگیر تا داخل آب لوله کشی (!!!!!) کوسه پیدا میشه!:دی از اونجایی که کوسه ما روح تشریف داره، هر جایی که یه قطره آب باشه، این کوسه هه هم هست!:دی حالا میخواد زیر بارون باشه، یا یه فنجون قهوه!! باور نمیکنین؟ این خدمت شما:
32422188028046137217.jpg
این بابایی که تو عکس میبینین، 10 ثانیه قبل از اینکه به این صورت در بیاد، یه فنجون قهوه نوش جان کرده بوده!:دی
خلاصه آخر میزنن میکشن حیوون بنده خدا رو دیگه:دی
بهترین لحظه فیلم هم اون جایی بود که یکی از این دخترای Bikini Car Wash رو کشید تو سطل آب و عین چوب که توی خورد کن میره ارّه میشه، اینم همون جوری مکیده شد پایین و خون فواره زد!!! یعنی ته خنده بود اون لحظه!:دی اون 1 رو فقط به خاطر همین سکانس دادم!:دی

در کل نرین دوستان، نرین سمت این فیلما!:دی 1 ساعت و نیم بشینین به دیوار خیره بشین کار باارزش تری انجام دادین تا دیدن این فیلم.:دی

The Apartment
81516687023635201949.jpg

10/10

یکی از بهترین عناوین تاریخ سینما و یکی از آثار برتر Billy Wilder که البته برای من بهترین اثر Billy Wilder محسوب میشه .

فیلم بسیار ساده و در عین حال زیبایی بود . من همیشه عقیده داشتم که برای اینکه یک فیلم در بین اثار بزرگ زندگیم قرار بگیره حتما باید یک داستان عمیق و تکان دهنده داشته باشه که تا مدت ها در ذهنم باقی بمونه اما واقعا در این مدت اثاری دیدم که این تفکر منو کاملا نقض میکنن .

همین اپارتمان یک فیلم نسبتا ساده بحساب میاد اما همین فیلم انقدر دوست داشتنی و زیبا بود که هنوز که هنوزه در ذهنم باقی مونده ...

این فیلم تا الان 3 بار دیدم و فیلمنامه این فیلمُ هم تا الان 2 بار خوندم و واقعا جزئیاتی در این فیلم وجود داره که در نگاه اول امکان نداره بهش دست پیدا کنیم و خود فیلمنامه اگر بخونید در قیاس با فیلمنامه های دیگه خیلی به جزئیات توجه شده و در کل فکر میکنم براحتی بشه فیلمنامه اپارتمان در بین 10 فیلمنامه برتر تاریخ سینما قرار داد .

در کل فیلم بسیار خوبی بود و دوستانی که هنوز این فیلم ندیدن بهشون توصیه میکنم حتما این اثر تجربه کنن .

وااای چقدر این فیلم مزخرف بود!! یعنی تعریف جدیدی از مزخرف ارایه داده بود!
واقعا راسته که فیلمای این ژانر به دو دسته تقسیم میشن!
سینا مطمئنی از این z movie ها نیست؟! چون بعد از این کمپانی asylum خیلی مد شده ساختن این مدل فیلما دوباره!
من خودم sharknado رو دانلود کردم ولی خوب وقتی هنوز نرسیدم مثلا before midnight و اینا رو ببینم، اینم ندیدم، ولی میگن خیلی فانه:دی

سینا مطمئنی از این z movie ها نیست؟! چون بعد از این کمپانی asylum خیلی مد شده ساختن این مدل فیلما دوباره!
من خودم sharknado رو دانلود کردم ولی خوب وقتی هنوز نرسیدم مثلا before midnight و اینا رو ببینم، اینم ندیدم، ولی میگن خیلی فانه:دی
چرا دقیقا همین مدل فیلمای کم بودجه ی خیابونی (!)ـه!:دی من کلا تو این مدل فیلما فقط کوسه ای هاش (!) رو نگاه میکنم:دی
Sharknado که شاهکاریه واسه خودش!:دی وقت کردی SandShark (!) و Avalanche Shark (!!) رو هم ببین:دی دومی اعجوبه ایه واسه خودش!:دی

A good day for a Die Hard
7/10

فيلم خوبي بود كلا.با اين كه تازه ساخته شده ولي به شدت به فيلم هاي كلاسيك شبيه هستش.خوبيش اينه كه از اولين دقيقه فيلم تا تهش هيجانه و بي خود وقت آدم رو هدر نميده.

A good day for a Die Hard
7/10

فيلم خوبي بود كلا.با اين كه تازه ساخته شده ولي به شدت به فيلم هاي كلاسيك شبيه هستش.خوبيش اينه كه از اولين دقيقه فيلم تا تهش هيجانه و بي خود وقت آدم رو هدر نميده.

البته بیشتر از این که به سری کلاسیک جان سخت شبیه باشه شبیه رمبو و فیلم های ارنولده که یک تنه یک ارتش رو می ترکوند

The Texas Chainsaw Massacre The Beginning
4/10
نبینید اصلا.....سر همون قسمت اول بمونید و فکر نکنید این قسمت دوم چیزی مثل شماره 1 هست....
آخراش دیگه داشتم app های موبایلمو update میکردم اینقدر حوصلمو سر برد !!!

Planes
9/10
اگه بخوام با ماشینهای 1 مقایسه کنم بهش 7.5 میدم
اگه بخوام با ماشینهای 2 مقایسه کنم بهش 9.5 میدم
کلا در مقایسه با انیمیشن های امسال بهش 9 میدم:دی

[TABLE="class: outer_border, width: 1, align: center"]
[TR]
[TD]
the_wolverine-620x401.jpg

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

یه فیلم جدید که به تازگی کیفیت های مختلفش ریلیز شد رو دیدیم ...
ازون جا که من آدم جو گیری هستم و از یه چیزی تو فیلم خوشم بیاد ، از کل فیلم خوشم میاد ...
از این فیلم هم انتظار داشتن پیام خیلی خاص نداشتم و صرفا فقط یه اکشن خالص و صد البته انتظار یه بازی فوق العاده از هیو جکمن داشتم که بر آورده شد ...
صحنه هایی از فیلم بود که این بشر اینقدر خوشتیپ و خوش هیکل جلوه میکرد که فیلم رو پاوز میکردم فقط نگاش میکردم :x
با اینکه غیر از جکمن ، همه ی بازیگرا بار اولی بود که میدیدمشون ولی واقعا همه کارشون رو عالی اجرا کردند ...
فلش بک ها به بمباران اتمی ناکازاکی هم خیلی برام جالب بود.
9/10
The Wolverine 2013

Moonrise Kingdom

0url_9597138417034240372.jpg

فیلم در مورد رابطه ای هست که بین 2 تا بچه به وجود میاد ...

به نظرم زیاد به این رابطه پرداخه نشد اما همون قدر هم که شد لذت بخش بود ، فقط یه تیکه هاش منو زده میکرد ، تیکه هایی که به Teen P0*RN بیشتر شبیه بود !

در کل فیلم خیلی قشنگی بود به نظرم .

9/10

The Past
به جرات میتونم بگم که بسیار زیباتر از جدایی نادر از سیمین بود.
نمیدونم چرا ولی احساس میکردم که جدایی رو بیش از حد بزرگ کردن و من باهاش حال نکردم.
ولی این فوق العاده بود.
فقط به خاطر اینکه وسطاش یه کم خسته کننده شد:
8.5/10

7 دقیقه مانده تا پاییز: 5
این فیلم ارزش توضیح رو هم نداره فقط بگم که شاید واسه بعضی ها که فیلم ایرانی دوس دارن و فیلمی تو دست و بالشون نیست می تونه واسه یه بار دیدن قابل تحمل باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or