Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Beasts of the southern wild : 8.5
بالاخره با تاخیر این فیلمو دیدم و الان پشیمونم که چرا زودتر ندیدم! تعجب میکنم که چرا بازیگر نقش Wink نامزد اسکار نشد! اما بقیه ی نامزدی ها واقعا حقشه! یکی از متفاوت ترین فیلم هایی بود که تو این چند سال دیدم! فقط یه نکته:
این گرازهای غول پیکر واقعا وجود دارن؟؟ :دی بعد اینکه من تا حالا نمیدونستم این دینامیت های قدیمی تو آب هم کار میکنن :دی

جالبه که توی همین سایت هم هرکسی که cloud atlas رو دیده خوشش اومده.متاسفانه این فیلم با 100 میلیون دلار بودجه فقط 65 میلیون فروخته.فیلمی که 4 سال روش زحمت کشیدن:sad:درسته این شاهکاری که خیلی ها انتظار داشتن نشد ولی خود فیلم خیلی خوبه.
اگه خارج بودم حتما نسخه بلوری رو میگرفتم برای حمایت از سازنده.

Django Unchained

نمیدونم چی بگم !! اصلا یه چیزی بودا !! تارانتینو واقعا که مخصوص خودم فیلم میسازه !! یعنی هرچی ساخته شده برای من بهترین .

10/10

Batman:The Dark Knight Returns PT 1&2: 8.5
خیلی خوب بود:dاز این لذت بیشتری بردم تا فیلم TDKR!سورپرایز های زیادی هم داشت.فقط به نظرم وقایع خیلی سریع روایت میشد!
این جوکر چقدر باحال مرد:dواقعا حال کردم وقتی لبخند به لب سوخت:|:dکلا خیلی ردیفه این بشر.

آخرین ویرایش:
Batman:The Dark Knight Returns PT 1&2: 8.5
خیلی خوب بود:dاز این لذت بیشتری بردم تا فیلم TDKR!سورپرایز های زیادی هم داشت.فقط به نظرم وقایع خیلی سریع روایت میشد!
این جوکر چقدر باحال مرد:dولقعا ال کردم وقتی خنده به لب سوخت:|:dکلا خیلی ردیفه این بشر.

ببخشید اینجا میپرسم ولی مگه پارت 2 هم اومد ؟؟ :d کیفیت به چه شکلی هست ؟؟:d

220px-Django_Unchained_Poster.jpg

9.5/10

واقعا عالی بود . یه جوری بود که وقتی تموم شد من فکر کردم هنوز 10 دقیقست دارم فیلم میبینم . این تارانتینو عالیه (این شوخ طبعیش منو کشته :دی ) . بازیها فوق العاده بودن , من هر روز بیشتر از دیروز عاشق کریستوف والتز میشم . دی کاپریو و فاکس هم عالی بودن . در کل باقلوا آقا باقلوا :دی

Hunger Games

اینو تو mbc2 دیدم همینجوری :دی آخه چی بود این ؟ اول این که کی گفته با ولوم کم ضبط کردن فیلم رو جذاب می کنه ؟ :دی گوشی گذاشتم رو گوشم صدای طرف بازم نمیاد :دی دوم فیلم نچسب بود کاملا ، داستانم قربونش برم . :دی کلن فیلم مزخرفی بود و منم پشیمونم اصا چرا وقتم تلف شد . این جنیفر لارنس هم خاطرات خوب نقش Mystique رو ز یادم برد :|

3/10 .

220px-Django_Unchained_Poster.jpg

چقدر با کشتو کشتارش حال کردم...
حق ساموئل جکسون،کریستوفر والتز اسکاره :d هرچند دی کاپریو در دقائق کوتاهی بود ولی خوب بود.ولی به هر حال به ساموئل ال جسکون نمیرسه.چه خوب بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or