اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
بدون شک می شه آثار اکشن سینما رو به دوره ی قبل و بعد از Kill Bill تقسیم کرد! اثر عمیق این فیلم روی سینما و همینطور مدیای دیگه ای مثل بازی های رایانه ای هنوز هم محسوسه.
امتیاز 8.5/10
Kill Bill Vol.2
همه ی نکات مثبت پارت اول + دیالوگ های خارق العاده و البته خشونتی که به وضوح فیلم اول نیست اما جذاب تره.
DeathProof
جدی این زباله رو تارانتینو ساخته ؟ من هر چی تلاش کردم ارجاعات سینمایی تارانتینو رو توی فیلم پیدا کنم یا از دیالوگ هاش لذت ببرم موفق نشدم، البته مشخصه فیلم یه اثر کاملا شخصی قلمداد میشه اما من حتی با این تصور هم از فیلم خوشم نیومد.
جدی این زباله رو تارانتینو ساخته ؟ من هر چی تلاش کردم ارجاعات سینمایی تارانتینو رو توی فیلم پیدا کنم یا از دیالوگ هاش لذت ببرم موفق نشدم، البته مشخصه فیلم یه اثر کاملا شخصی قلمداد میشه اما من حتی با این تصور هم از فیلم خوشم نیومد.
با اینکه این فیلم و Planet Terrorـه رابرت رودریگز، یه جور ادای دین به B-Movieها بودن، ولی منم از این Death Proof اصلا خوشم نیومد با PT بیشتر حال کردم و شاید همین نشون بده که فیلم تارانتینو، بهتر عمل کرده.
Death Proof: 4/10
Planet Terror: 5/10
یکی از بهترین فیلمنامه های علمی تخیلی امسال ، واقعا دیدن همچین ایده ای ( البته ایده سفر در زمان تکراریه ) البته با یکم نوآوری یه تجربه لذتبخش رو از دیدن یه Sci-Fi رقم میزنه . همه چیز فیلم عالی هست . نمیدونم چرا ولی یه جورایی من رو یاد ترمیناتور 2 انداخت
BatMan :The Dark Knight Returns Pt2
9/10
از خود DKR بیشتر بهم حال داد...
خیلی وقت بود تو سری های بتمن اینقدر حوادث جدی تر و خشن تر نبود
و بعد چند وقت شد که به غیر از کلیشه های بتمن سبک داستانی و حادثه های جدید هم دیدیم
تنها چیز ضایعی که داشت چاق بودن لوگوی بتمن بود....انگار 3 تا گاو خورده لوگوش !!!!
فکر نمیکردم اینقدر راحت جوکر رو بردارن از داستان....حالا بماند که بروس کشت یا نه که بحثش جداس....این یخورده منو آزار داد که داستان 1 با 2 زمین تا آسمون فرق داشت......نه به اون سبک بتمن های نولان....نه به سبک کمیکی و کاملا سوپرهیرویی.....و در آخر یکی از باحال ترین بخش ها چاق شدن سلنا بود
نشون داد کارگردان و سازنده ها ترسی از اینهمه تغییر ندارن.....و اینکه خیلی خیلی سوپرمن رو توش ضعیف درست کردن...بابا ناسلامتی این با Goku کل داره ها:d
Looper
یکی از بهترین فیلمنامه های علمی تخیلی امسال ، واقعا دیدن همچین ایده ای ( البته ایده سفر در زمان تکراریه ) البته با یکم نوآوری یه تجربه لذتبخش رو از دیدن یه Sci-Fi رقم میزنه . همه چیز فیلم عالی هست . نمیدونم چرا ولی یه جورایی من رو یاد ترمیناتور 2 انداخت
بر عکس شما خیلی با این فیلم حال کردم . جالب اینجاس تو یه روز 2 بار این فیلم رو دیدم. گیرایی عجیبی داره . از بازی kart russel خیلی خوشم اومد . یه جورایی فیلم فضا سازی با حالی داره که من عاشقشم مثل زدن به جاده . بارون شدید . bar . انواع و اقسام مشروب. fast food :d .
موزیک های فوق العاده فیلم برداری خیلی خوب . دیالوگ هاشم خوبه ولی نسبت به فیلم دیگه تارانتینو یکم چیپه .
8.5/10
hit and run
بدک نبود فقط نقطه قوت فیلم bradley cooper بود . با حال ترین تیکه فیلم هم اون قضیه تجاوز بود . ترکیدم از خنده :d
The Hobbit: An Unexpected Journey
شروعی عالی برای یک تریلوژی
بعد از نزدیک دو سال از شنیده شدن و انتشار اخبار پیرامون ساخت این عنوان هیچ چیز بهتر از این نیست که شاهد فیلمی باشیم که بتونه طرفداران کتاب و چه اون کسانیکه با فیلمها ارباب حلقه ها تونستن با دنیای سرزمین میانه آشنا بشن، رو دوباره به این سرزمین اعجاب آور برگردونه. پیتر جکسون(سوای بحث های 48 فریم) تونسته به خوبی جو کتاب و او نوع داستانگویی در هابیت رو در غالب فیلم دربیاره و از همه مهمتر کمتر چیزی رو از قلم انداخته. شاید در ابتدای امر یک عده معتقد باشن که فیلم نبایستی مو به مو بر اساس کتاب باشه و اقتباس نباید الزاما در بردارنده همه جزییات کتاب باشه ، اما در عمل هابیت از این مساله به عنوان نقطه قوت استفاده کرده و ما شاهد هستیم که تک تک فصلها به خوبی در فیلم جای گرفته و اینطور هم نیست که احساس کنیم این انتقال از کتاب به پرده سینما بیننده رو خسته میکنه، از طرفی هر کدام از بخش های کتاب زمان مشخصی رو میطلبید که به نظر من به بهترین وجه تقسیم زمانی بین این بخش ها صورت گرفته . شنیدن دوباره گفتگو ها به علاوه اضافه شدن بخش های دیگر و شاید جالب ترین آن ها ایجاد یک نوع فضای شاد که در ارباب حلقه ها به سبب جو و فضای حاکم اقتضای امر به نحوی نبود که شاید مقوله طنز جایی در آن دنیای تاریک داشته باشه، با این حال این نکات به عنوان نقطه قوت کمک زیادی به فیلم کرده است. سری فیلم های ارباب حلقه ه هنوز هم قابلیت تماشای چند باره و مکرر خودشون رو از دست ندادن و این مساله بیشتر به خاطر توجه زیاد به جزییات بخصوص در طراحی صحنه، گریم،جلوه های ویژه و طراحی لباس داره که ما رو از دیدن دوباره این سه گانه خسته نمی کنه. این نکته قوت در فیلم هابیت هم پابرجاست و بیننده قطعا چندین بار دیگه به سراغ این فیلم میره و با یک بار دیدن از اون نمیگذره. موسیقی فیلم هم با به عهده هاوارد شور هست که عملکرد عالی در سه گانه قبلی داشت و اینبار هم به همون زیبایی موسیقی به کمک جلوه های بدیع فیلم میاد.
مهمترین نکته مثبت فیلم به نظر من
در کتاب برخلاف فیلم آزوگ به دست داین کشته میشه و بعد پسرش بولگ جانشینش میشه، اما در فیلم آزوگ زنده میمونه از نبرد Azanulbizar به نظر من این یک نکته مثبت فیلم است با وجود اینکه شاید با وجود بولگ حضور آزوگ عجیب باشه اما ما بر خلاف یاران حلقه یک شخصییت محوری در میان اورک ها هم داریم که پیشتر اینگونه نبود. برای مثال مهمترین اورک فرمانده آنها بود که در میانه فیلم یاران حلقه به در آیزنگارد به وجود آمد و در پایان همون فیلم کشته شد . ولی ما اینجا یک رهبر اورک رو داریم که به دنبال انتقام و تثبیت حرف خودش و غلبه اش به دورف هاست، هرچند که قبلا در کتاب و به دست داین پا آهنی کشته شده باشه. در طرف دیگه ظهور نکرومنسر در دول گلدور میتونه داستان موازی را در قسمت ها بعد به ارمغان بیاره که شاهد حضور بیشتر شورای سفید هم هستیم.
در پایان به عنوان کسی که از کتاب بسیار لذت بردم ، این فیلم رو با وجود بی انصافی منتقدان، فیلمی بسیار مقید و وفادار به کتاب می دونم. امتیاز10/10
The Hobbit: An Unexpected Journey
شروعی عالی برای یک تریلوژی
بعد از نزدیک دو سال از شنیده شدن و انتشار اخبار پیرامون ساخت این عنوان هیچ چیز بهتر از این نیست که شاهد فیلمی باشیم که بتونه طرفداران کتاب و چه اون کسانیکه با فیلمها ارباب حلقه ها تونستن با دنیای سرزمین میانه آشنا بشن، رو دوباه به این سرزمین اعجاب آور برگردونه. پیتر جکسون(سوای بحث های 48 فریم) تونسته به خوبی جو کتاب و او نوع داستانگویی در هابیت رو در غالب فیلم دربیاره و از همه مهمتر کمتر چیزی رو از قلم انداخته. شاید در ابتدای امر یک عده معتقد باشن که فیلم نبایستی مو به مو بر اساس کتاب باشه و اقتباس نباید الزاما در بردارنده همه جزییات کتاب باشه ، اما در عمل هابیت از این مساله به عنوان نقطه قوت استفاده کرده و ما شاهد هستیم که تک تک فصلها به خوبی در فیلم جای گرفته و اینطور هم نیست که احساس کنیم این انتقال از کتاب به پرده سینما بیننده رو خسته میکنه، از طرفی هر کدام از بخش های کتاب زمان مشخصی رو میطلبید که به نظر من به بهترین وجه تقسیم زمانی بین این بخش ها صورت گرفته . شنیدن دوباره گفتگو ها به علاوه اضافه شدن بخش های دیگر و شاید جالب ترین آن ها ایجاد یک نوع فضای شاد که در ارباب حلقه ها به سبب جو و فضای حاکم اقتضای امر به نحوی نبود که شاید مقوله طنز جایی در آن دنیای تاریک داشته باشه، با این حال این نکات به عنوان کمک زیادی به فیلم کرده است. سری فیلم های ارباب حلقه ه هنوز هم قابلیت تماشای چند باره و مکرر خودشون رو از دست ندادن و این مساله بیشتر به خاطر توجه زیاد به جزییات بخصوص در طراحی صحنه، گریم،جلوه های ویژه و طراحی لباس داره که ما رو از دیدن دوباره این سه گانه خسته نمی کنه. این نکته قوت در فیلم هابیت هم پابرجاست و بیننده قطعا چندین بار دیگه به سراغ این فیلم میره و با یک بار دیدن از اون نمیگذره. موسیقی فیلم هم با به عهده هاوارد شور هست که عملکرد عالی در سه گانه قبلی داشت و اینبار هم به همون زیبایی موسیقی به کمک جلوه های بدیع فیلم میاد.
در پایان مهمترین نکته مثبت فیلم به نظر من
در کتاب برخلاف فیلم آزوگ به دست داین کشته میشه و بعد پسرش بولگ جانشینش میشه، اما در فیلم آزوگ زنده میمونه از نبرد Azanulbizar به نظر من این یک نکته مثبت فیلم است با وجود اینکه شاید با وجود بولگ حضور آزوگ عجیب باشه اما ما بر خلاف یاران حلقه یک شخصییت محوری در میان اورک ها هم داریم که پیشتر اینگونه نبود. برای مثال مهمترین اورک فرمانده ها بود که در میانه فیلم یاران حلقه به در ازنگارد به وجود آمد و در پایان همون فیلم کشته شد . ولی ما اینجا یک رهبر اورک رو داریم که به دنبال انتقام و تثبیت حرف خودش و غلبه اش به دورف هاست، هرچند که قبلا در کتاب و به دست داین پا آهنی کشته شده باشه. در طرف دیگه ظهور نکرومنسر در دول گلدور میتونه داستان موازی را در قسمت ها بعد به ارمغان بیاره که شاهد حضور بیشتر شورای سفید هم هستیم.
در پایان به عنوان کسی که از کتاب بسیار لذت بردم ، این فیلم رو با وجود بی انصافی منتقدان، فیلمی بسیار مقید و وفادار به کتاب می دونم. امتیاز10/10
من ارباب حلقه رو خیلی بچه بودم دیدم خوب یادم نیست یعنی کلا جز کلیت داستان هیچی یادم نیست :d الان این هابیتو تا سر اونایی که اولین بار ارکا بهشون حمله میکنن دیدم،پیشنهاد میکنین برم قبلش ارباب حلقه هارو از اول ببینم یا نه،ربطی ندارن؟
من ارباب حلقه رو خیلی بچه بودم دیدم خوب یادم نیست یعنی کلا جز کلیت داستان هیچی یادم نیست :d الان این هابیتو تا سر اونایی که اولین بار ارکا بهشون حمله میکنن دیدم،پیشنهاد میکنین برم قبلش ارباب حلقه هارو از اول ببینم یا نه،ربطی ندارن؟
اگه بخواهی این ببینی که باید 1 سال و خرده ای دیگه صبر کنی تا هر دو قسمت باقی مونده بیاد پس بهتر بری اول کتابهاش رو بخونی چون اتفاقات هابیت 60 سال پیش از رسیدن حلقه از بیلبو به فرودو هست.
اصن داستان هابیت قبل از ارباب حلقه هاست ، ولی بازم به نظرم اول 3 گانه ارباب حلق ها رو ببین بعد شروع کن به دیدن هابیت . اینجوری کرکترها و داستان هم دستت میاد .
خیلی از داستانش خوشم اومد بازی دنزل هم عالی بود سه تا صحنه بود که خیلی خوشم اومد
یکی همون اول فیلم و بخش داخل هواپیما دومی هم قبل از دادگاه بود و اون نحوه مصرف مواد(لو رفتن اون وکیل هم خیلی بامزه بود) دادگاه هم جالب در اومده بود بود
امروز برای دومین بار فیلمو دیدم. واقعا از تک تک لحظه های فیلم لذت بردم. تک تک شخصیت های فیلم واقعا عالی هستند خصوصا تورین که عالی هستش. اولش فکر میکردم که اتمسفر فیلم شبیه ارباب حلقه ها در میاد که خوشبختانه هیچ گونه شباهتی به هم ندارن و پیتر جکسون تونسته یه اتمسفر عالی برا فیلم درست کنه که فیلم رو کاملا از ارباب حلق ها متمایز ساخته.از جلوه های ویژه فیلم هم نمیشه گذشت مخصوصا گالم رو عالی کار کردن به نظرم متای 58 اصلا حق این فیلم نبود. موسیقی lonely mountain رو هم گوش کنین که فوق العاده زیبا کارشده.
10/10