Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

من این فیلم رو ندیدم اما اون مسافری از کی-پکس که گفتی احیانا ربطی به فیلم K-PAX نداره که Kevin Spacey و Jeff Bridges توش بازی میکنند ؟ :d چون اون فیلم رو دیدم فیلم قشنگی بود میخواستم ببینم این هم اینجور داستانی داره یا نه
اون فیلم از روی همین کتاب مسافری از کی-پکس هستش.البته داستان این دوتا فیلم خیلی تفاوت داره ولی یه جورایی هم شبیه هم هستن:d

Killing Them Softly

ی
عنی یه چیزی بودا !! تمام انتظاراتی که از فیلم داشتم رو دقیقا و به صورت کامل براورده کرد ! بازی ها خیلی عالی بود !! نسبتا اون دوتا دزدمون عالی کار کردند ! همون ابتدای فیلم وقتی بهش دستکش ها و شاتگان رو میده یه دیالوگ میگه ادم واقعا نابود میشه ! محتوای فیلم اساسا هیچی نداره ! ولی همین محتوا تا اخر فیلم و فقط بخاطر بازیگر ها و دیالوگ ها ببیننده رو تا اخر جذب میکنه ! اصولا کل بیس فیلم همینه ! یه سری دزد از ادم بزرگ ها دزدی میکنند حالا ادم بزرگ ها ادم اجیر میکنند که ادم کوچیک ها رو ادب کنه ! کل داستان فیلم همین دوتا جمله هست ! ولی خب بصورت جادویی !نکته قابل توجه در فیلم صحبت ها و حرف هایی هست که در مناظره های انتخاباتی در رابطه با جو اون زمان فیلم از رادیو یا تلویزیون پخش میشه هست که واقعا فوق العاده از اب دراومده . دیالوگ ها هم همون طور که بچه ها گفتند چیزی نیست که بترکون باشه یا خیلی خفن باشه ! بلکه دیالوگ های معمولی هستند که برای اون صحنه و سکانس بهترین انتخاب ممکن هستند و به بهترین طرز بیان میشند ! همین باعث میشه دیالوگ های فیلم یه چیزی بشه عجیب ! لازم هم نیست از جو فیلم بگم که کثافت ازش میباره !! در کل اقا عجب چیزی بود !! حال داد اساسی !

9/10

پ.ن : اوففففففف ، عجب صفحه شیطانی هست

:d

آخرین ویرایش:
The Hobbit : An Unexpected Journey

10/10

+ فیلم به هیچ وجه کسالت آور نیست. منتقدهایی که به این نکته اشاره کردند مطمئنا تا به حال رنگ جلد هابیت رو هم ندیدند.
+ جلوه های بصری در بهترین حالت ممکن قرار دارند.
+ بعد از دیدن مضخرفاتی مثل Snow White & the Huntsman دیدن جادوی جکسون بسیار لذت بخش تره!
داورف ها عالی بودند ، گیرایی شخصیت تورین با آراگورن حتی یه جاهایی قابل مقایسه است این امر در فیلم هم به خوبی منعکس شده
+ نبرد Giant ها فوق العاده بود.
+ بسیار از 3 گانه شدن استقبال می کنیم.
+ Martin Freeman عالی بود.
+ Dear gollum
+ به تصویر کشیدن سرزمین گابلین ها عالی بود.
+ W8ing for Smug

و نکات مثبت بسیار دیگری که فرصت بیانشون نیست...

یکی از بزرگترین آرزوهام دیدن اقتباس سینمایی "فرزندان هورین" هست فروش فوق العاده ی اولین هابیت و احتمالا سه گانه می تونه ما رو به دیدن اقتدار "سیه تیغ" و "اژدها خود" و شاید ماجرای "تاریک شدن والینور" امیدوار کنه...

پیرو این پستم یادم رفته بود که بگم این "Song of the Lonely Mountain" واقعا فوق العاده بود، حتی اگه فیلم رو نمی خواید هنوز ببینید این ترک رو دانلود کنید و لذت ببرید!

Hotel_Transylvania.jpg

عالی بود عالی . من که خیلی حال کردم باهاش هم از صحنه های کمدیش خوشم اومد و هم از صحنه های دراماتیکش
;;) یکی از بهترین کار های ادام سندلر بودش .به شدت توصیه میکنم که این فیلم رو ببینید :x

آخرین ویرایش:
Crazy,stupid,love
MV5BMTg2MjkwMTM0NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzc4NDg2NQ@@._V1._SY317_.jpg

7/10
زیاد اهل کمدی نیستم اینم از TV دیدم ولی خوشم اومد , gosling همه جور نقشی بهش میاد .

Gangster Squad

MV5BMTcwMjAyMTUzMl5BMl5BanBnXkFtZTcwODgxNzk1OA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

6/10

اینم به خاطر Gosling دیدم, زیاد جالب نبود فکر میکردم خیلی بهتر باشه .

A Beautiful Mind

فیلمی در مورد زندگی جان نش ریاضی دان مشهور.چیزی که بیشتر از بازی و خود فیلم برام جالب بود ماجرای شخصیت اصلی فیلم هست.شما فکر کنید طرف توی زندگیش چقدر زجر کشیده و چقدر تحقیر شده ولی آخر سر تونسته به موفقیت برسه.بازی راسل کرو و جنیفر کانلی هم عالی بود.
9.5/10

Warrior

wzxx5b1qgo7by8iogb9e.jpg

این فیلمو نزدیک به یک سال بود که تو هاردم داشتم ولی ندیده بودمش. شاید به خاطر اون پوستر ضایعش بود! به هر حال فکر می کردم جزو اون فیلمایی میشه که دانلود کردم و هیچوقت نمی بینمشون! ولی خب، دیشب که با پسرخاله ام تصمیم گرفتیم یه فیلم نگاه کنیم، بعد از اینکه چند دقیقه ای Moonrise Kingdom دیدیم و فهمیدیم که مناسب اون وقت و حس و حال نیست، همینطوری تصمیم گرفتیم که Warrior رو ببینیم و ...

هولی شت!
یکی از لذت بخش ترین فیلمای هالیوودی که تو یکی دو سال اخیر دیدم. حسی که موقع نگاه کردنش داشتم درست مثل حسی بود که وقتی تو بچگی هام مثلا فیلمای راکی رو نگاه می کردم، بهم دست میداد.
واقعا فکر می کردم دیگه تو هالیوود همچین فیلمایی ساخته نمیشه. یه داستان ورزشی، با شخصیتای مرد که مردونه با هم مبارزه می کنن، درام و روابط خانوادگی، شخصیتای جنگی، مسابقات فوق العاده دراماتیک ، خشونت، رقابت، رفاقت، برادری، پدر و پسر ... حتی Ode to joy بتهوون و موبی دیک ملویل!

Warrior بهترین فیلمی بود که دیشب می تونستم نگاه کنم! حتی پایان خیلی کلیشه ایش هم ذره ای اذیتم نکرد و مجددا این جمله رو تکرار می کنم که یکی از لذت بخش ترین فیلمای هالیوودی بود که تو یکی دو سال گذشته دیدم.

در کل Warrior فیلمیه که هرچند داستان جدیدی نداره، اما یه داستان به شدت سرگرم کننده و کلاسیک داره و چقدر هم این داستانش رو خوب روایت میکنه. بازیها هم همگی عالی و مناسب فیلم بودن. Nick Nolte مثل همیشه فوق العاده بود!

8 از 10

کلاه قرمزی و بچه ننه

اونقدرها که فروش کرد کمدی-موزیکال خوبی نشده. تکه لحظه های تاپ و موقعیت های خنده دار زیاد داره ولی چه فایده که خیلی گسسته از همدیگه هستند. داستانش هم خیلی پیش پاافتاده است.

با ارفاق 4/10

============

ببینم وقت میشه چیزهایی هست که می دانی فردین صاحب الزمانی رو ببینم یا نه ، چون تعریف ازش زیاد شنیدم.

Sherlock Holmes :Game Of Shadows

8/10

مدتی بود میخواستم ببینمش وقت نمیشد....فیلم در مجموع از همون فرمول موفق فیلم اول گای ریچی پیروی کرده و درمجموع جذاب و جالب دراومده البته بعضی سکانسها تا حدی قابل پیشبینی بود ولی قابل قبول و رضایت بخش بود. به عنوان یکی از طرفداران شرلوک هلمز میتونم بگم راضی ام از این دوتا فیلم....شخصا فکر میکردم حدس زدن حرکات دشمن توسط هلمز به نقطه ضعف فیلم تبدیل بشه ولی برعکس شده و جذابیت سکانسهایی رو که هلمز ذهن دشمن رو میخونه رو بیشتر کرده! در مجموع راضی ام از گای ریچی:d
رابرت داونی جونیور + جود لا + گای ریچی = شرلوک هلمز بفروش و راضی کننده:d

پاسخ : Rate your last seen movie [ قوانین به پست اول اضافه شد]

ok guys,
rules are simple, write something about your last seen movie and rate it outta 10 points, and just make sure you're using a lot of brain power before you rot it all...

-----

1 ـ لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید.
2 - عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail قرار بدید.
3 ـ دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.

----------------

***نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ Sp باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه***

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Hunger games, onr of the best movies I've ever seen.

ارسال شده از GT-S6500D با استفاده از تپاتالک 2

اینقدر تو این صفحه شیطان پست ندهید همش هم که فیلم های شیطانی میبینید
1350975578_0xkvmhasp9akjqt.jpeg

8/10 بسی خوب :دی
متاسفانه احساس میکنم چون برای دیدنش زیاد انتظار کشیدم یکم این انتظار+انتظار از تیم پشت فیلم رو نمره ام تاثیر گذاشته8-|

Contagion-poster.jpg

Contagion

با 5-6 تا بازیگر متوسط و داستان شیوع پیدا کردن یه بیماری مسری، تونستن یکی 2 ساعت جالب رو برام بسازن.
پایانش مشخصه اما اینکه مردم وقتی کمبود داروی درمانی پیدا می کنن، به چه وضعی میفتن، قابل تامل بود.

7/10

Cloud Atlas
با این فیلم 3 ساعت بود،ولی توی این مدت اصلا آدم رو خسته نمیکرد،فیلم گیرایی خیلی خوبی داشت و از حد انتظارات من خیی بالاتر بود.....
9/10

Hotel Translvania
انیمیشن خوب و خوش ساختی هست و ارزش دیدن رو داره،ولی جوری نیست که بخوای چندین بار ببینیش و بازم لذت بخش باشه.......
8/10
+
واکنش انسان ها وقتی دراکولا و Frankstein واثعی ودیدن واقعا جای کلی تعجب داره!:|

Death Race 3
هنوز دارم فکر میکنم چرا من اینو دانلودکردم؟!:|
حجمش به جهنم،حیف اون وقتی که پای این گذاشتم!باور کنید آدم بحای این 2 ساعت بره در و دیوار رو نگاه کنه بیشتر لذت میبره!
0/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or