Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Argo
جدا از اینکه خیلی توهین کرد،جدا از اینکه تو وقایع دانشجو ها یا حالا هرکی،تفنگی نداشتن،و یکی از دلائل سادش اینه که اخر فیلم که عکس واقعی هرچی رو نشون میداد،نوتنست عکس با تفنگ توی اون جریانو نشون بده،جدا از این که هیچ اسمی از وزارت خارجه ما و پیگیریش و همکاریش توی این قضیه نیاوردن،فیلم بسیار بسیار خوبی بود،و از نظر من از شانس های اصلی اسکاره...البته بن افلک زیاد بازی خاصی نداشت،شایدم نقشش این بود.

Act of Valor

اگه بخوام خیلی کوتاه بگم یک اکشن تاکتیکی عالی...فیلم برداری فوق العاده...جلوه های ویژه خوب و خیلی سرگرم کننده ...حدای از اینکه فیلم هی میگه آمریکا چقدر خوبه چقدر مجبوره امنیت رو حفظ کنه اما در هر صورت فیلم به هدفش میرسه و واقعا از دیدنش لذت بردم...
شدیدا توصیه میکنم اگه میخواید 2 ساعت بدون فکر کردن زیاد یه فیلم خوب و هیجان دار ببینید حتما امتحانش کنید

The Hobbit : An Unexpected Journey
اگرچه بعید بدونم چیز خاصی رو اسپویل کرده باشم ولی باز میذارم تو اسپویلر
هر چقدر سه گانه اصلی حماسی بود این یکی فانتزیه ... سه گانه اول دنیای بی رحم و جدی داشت ولی اینجا از هیچ کدوم از اینا خبری نیست . اون چیزی که معلومه اینه که به اقتضای زمان اتفاقات فیلم هابیت هنوز نیروی تاریکی خودشو نشون نداده و داره تو خفا قوی تر و قوی تر میشه و سوالی که پیش میاد اینه که چرا کارگردان ترتیب داستانی رو رعایت نکرد و سه گانه اول رو از کتاب دوم و سه گانه بعدی رو از کتاب اول ساخت . واقعا این حرکت ضربه بدی به فیلم میزنه . مخصوصا وقتی کلی سکانس آشنا توی این فیلم دیدم واقعا نا امید شدم . مسلما فیلمی که خیلی از المان هاش قرض گرفته از یه شاهکار باشه نمیتونه به یه شاهکار تبدیل بشه .
بحث بعدی بازیگرای فیلم هستن . سه گانه اول کلکسیونی از بازیهای فوق العاده بود . ولی اینجا کلی بازی ضعیف داریم . یا یک سری کم کاری تو قسمتای دیگه . مثلا تو سه گانه اول سربازای ارک اگه اشتباه نکنم همشون آدمای گریم شده بودن که به خاطر همین احساسات رو قشنگ میشد تو چهره هاشون دید . ولی اینجا یکی از اصلی ترین شخصیتای فیلم تماما کامپیوتری و خیلی بی روح ساخته و پرداخته شده .
7/10

moon
فیلم مستقل و جالبی بود.مهم ترین نکتش اینه که ایده جدیدی داشت و مثل 95% فیلم ها تکرار مکررات نبود
8/10
frankenweenie
برای یه فیلم نسبتا کوتاه هالووینی خوب بود
7/10

10/10

+ فیلم به هیچ وجه کسالت آور نیست. منتقدهایی که به این نکته اشاره کردند مطمئنا تا به حال رنگ جلد هابیت رو هم ندیدند.
+ جلوه های بصری در بهترین حالت ممکن قرار دارند.
+ بعد از دیدن مضخرفاتی مثل Snow White & the Huntsman دیدن جادوی جکسون بسیار لذت بخش تره!
داورف ها عالی بودند ، گیرایی شخصیت تورین با آراگورن حتی یه جاهایی قابل مقایسه است این امر در فیلم هم به خوبی منعکس شده
+ نبرد Giant ها فوق العاده بود.
+ بسیار از 3 گانه شدن استقبال می کنیم.
+ Martin Freeman عالی بود.
+ Dear gollum
+ به تصویر کشیدن سرزمین گابلین ها عالی بود.
+ W8ing for Smug

و نکات مثبت بسیار دیگری که فرصت بیانشون نیست...

یکی از بزرگترین آرزوهام دیدن اقتباس سینمایی "فرزندان هورین" هست فروش فوق العاده ی اولین هابیت و احتمالا سه گانه می تونه ما رو به دیدن اقتدار "سیه تیغ" و "اژدها خود" و شاید ماجرای "تاریک شدن والینور" امیدوار کنه...

hotel transylvania
2012
9/10
توی بین این همه فیلم DVDscr که اومده بیرون....این انیمیشن داره گم میشه
واقعا ارزش دیدن داره....خیلی وقت بود....واقعا خیلی وقت بود که اینقدر خوب سر یه انیمیشن نخندیده بودم
و همچنین adam sandler بعد یه عمر بالاخره یه چیز خنده دار کار کرد
فک نکنم کسی از این انیمیشن بدش بیاد
حتما ببینید

93120177189043116470.jpg

واقعا فیلم تکان دهنده ای بود.ترسناک نبود.چندش آور هم نبود.تکان دهنده بود،چون باعث تلنگر خوردنم شد.واقعا با دیدن این فیلم به خودم اومدم.شما هم اگه این فیلمو ببینید نمیدونم این حس بهتون القا میشه یا نه اما رو من که تاثیر مثبت گذاشت.باعث شد بابت چیزایی که دارم یه ذره بیشتر فکر کنم و شکرگزار تر باشم.بگذریم...
علاوه بر Brad pitt و Morgan Freeman یه بازیگر که مثل همیشه نقش هاش رو عالی بازی میکنه هم بازی کرده و اونم در وصف کسی نمیگنجه جز Kevin Spacy !
داستان این فیلم راجع به 7 گناه ـه که در همه ادیان اون ها جزو گناهان کبیره هستند.اگر دقت کنید بر روی کاور اصلی فیلم هم این هفت گناه رو نوشته.قربانی های این فیلم هم همه یکی از این هفت گناه رو انجام داده و مورد مجازات قرار گرفته،نه در اون دنیا،بلکه در همین دنیا ! .قاتل هم در محل هر قربانی اون گناهی که قربانی انجام داده رو نوشته.و...خلاصه خیلی فیلم قشنگ و معناگرایی هست یه جورایی مثل سایلنت هیل.
خیلی کم پیش میاد که به یه فیلمی نمره کامل بدم اما این هم جزء همون معدود فیلم هاست...
10/10

Django Unchained
9.5/10
ساعت 4:47 صبح.....فکر کنم بشه گفت 2:42 دقیقه فیلم اونقدر خوب و قوی هست که بدون اینکه پلک بزنم این فیلم رو دیدم
تنها دلخوریه من foxبود که توی saturday night live یخورده نژادپرستانه این فیلم رو تبلیغ کرد
in django i play as slave....how black is that?
and i'm in chain....how whack is that?
and ofcourse i get unchaind and kill all the white people....how great is that
و از اون طرف نقش آفرینی واقعا زیبا و قشنگ دی کاپرو و والتز که 1ساعتی که باهم تو فیلم بودن صحنه ی رقابت بازی این 2 نفر بود

و تنها سوالی که دارم از کسانی که فیلم رو نگاه کردن بهم بگن شات مخصوص تارانتینو که تو همه فیلماش شخصیت از بالا به دوربین نگاه میکنه توی این فیلم کجاس چون من یا ندیدم یا متوجهش نشدم
................
در آخر....نیازی به اینکه من بگم نیست....باید این فیلم رو دید
شب بخیر|-)

پیانیست

چقدر بازیه این اقارو دوست داشتم.چقد قیافشم یونیکه :d اهنگ متن بهتری باید برای فیلمای اینجوری بذارن مثه لیست شیندلر،این خودش خوب بود اهنگش بد،شیندلر...خودشم خوب بود البته ولی اهنگش باید جداگانه جشنواره شرکت میکرد :d

Dark shdwos
اسم فیلم رو قرعه کشی کرده بود فکر کنم.حکایت تیم برتونم شده حکایت برادران قاسم خانی.هر فیلمی به نحوی توش نقش داره،زنشم باید بازی بده:|
ولی بازی جان رو دوست داشتم.به علاوه این که فیلم خیلی غیر کلیشه ای عمل میکرد تو صحنه های کلیشه ای

72540531986240947158.jpg

اینقدر نگاه نکردم تا آخر HD ـش رو ببینم :دی

فیلم خیلی شبیه کار های قبلی فرهادی از جمله درباره الی بود و در یک کلام فوق العاده. سوال های پیاپیی که در ذهن مخاطب ایجاد میشه و جواب هایی که در پایان فیلم میگیریم باعث میشه نتونید این وسط تشخیص بدید کی گناهکاره و کی بیگناه و اصلا مقصر کی هست؟! شاید از سوالات اصلی فیلم این ها باشن.شاید اصلا پیام فیلم این باشه که سریع قضاوت نکنید و خودتون رو قاضی ندونید بدون اینکه از جریان اطلاع داشته باشید. کی میدونه پشت پرده اتفاقات روزمره ما و دیگران چه کار هایی انجام میشه که بنا به دلایلی از بازگو کردنشون برای دیگران امتناع میکنیم. این دلیلی نیست که بخوایم به راحتی دیگران رو مورد قضاوت قرار بدیم. از موارد دیگه ای که واقعا نظر منو جلب کرد تقابل انسانیت و راستی، در کنار مذهب و دیگر چیزا بود. یک فرد به خاطر عشق به پدر مریضش همه کاری می کنه. یکی به خاطر بچه اش و خانواده اش و یکی به خاطر اینکه معتقد به دین و ایمانه. واقعا نمیدونم چی بگم :دی چون نمیشه داستان و فیلم نامه این فیلم رو توی چند خط خلاصه کرد بدون اینکه روش بحث انجام بشه.

9.5/10

the man from earth

یکی از جالب ترین و عجیب ترین فیلم هایی هست که تا الان دیدم.کل فیلم توی یدونه اتاق پذیرایی میگذره و تنها کاری که بازیگرا به مدت 85 دقیقه انجام میدن حرف زدن هست ولی موضوع حرفشون به قدری جذابه که آدم میشینه با علاقه کل فیلمو میبینه.تنها چیزی که شبیه به این فیلم هست یه کتاب داستانه به اسم مسافری از کی-پکس.
9/10

10/10

+ فیلم به هیچ وجه کسالت آور نیست. منتقدهایی که به این نکته اشاره کردند مطمئنا تا به حال رنگ جلد هابیت رو هم ندیدند.
+ جلوه های بصری در بهترین حالت ممکن قرار دارند.
+ بعد از دیدن مضخرفاتی مثل Snow White & the Huntsman دیدن جادوی جکسون بسیار لذت بخش تره!
داورف ها عالی بودند ، گیرایی شخصیت تورین با آراگورن حتی یه جاهایی قابل مقایسه است این امر در فیلم هم به خوبی منعکس شده
+ نبرد Giant ها فوق العاده بود.
+ بسیار از 3 گانه شدن استقبال می کنیم.
+ Martin Freeman عالی بود.
+ Dear gollum
+ به تصویر کشیدن سرزمین گابلین ها عالی بود.
+ W8ing for Smug

و نکات مثبت بسیار دیگری که فرصت بیانشون نیست...

یکی از بزرگترین آرزوهام دیدن اقتباس سینمایی "فرزندان هورین" هست فروش فوق العاده ی اولین هابیت و احتمالا سه گانه می تونه ما رو به دیدن اقتدار "سیه تیغ" و "اژدها خود" و شاید ماجرای "تاریک شدن والینور" امیدوار کنه...
مگه کیفیت خوبش اومده؟
یا شما هم توی سینما دیدید؟:d

Juno

واقعا چیزی نمیتونم بگم !! فیلم بس بسیار فضای اعجاب انگیز و خفن داره ! فیلم اصلا یه چیز جادویی هست ! با بازی های جادویی ! اصلا یه چیز دیوانه کننده هست !! سر بعضی از صجنه ها پخش میشدم رو دیوار ! البته به هیچ وجه طنز لوس و مسخره نیست بلکه یه طنز سنگین و خفه هست . روابط تو فیلم عالی و مشکلات پیرامون تک تک شخصیت ها ! از اینها بگذریم موسیقی ابتدای فیلم واقعا زیبا و جالب و درخور فضای فیلم هست !! واقعا عالی و زیبا بود و اصلا انتظارش رو نداشتم !! قبلا تعریفش رو شنیده بودم ولی الان واقعا باور کردم . فیلم عالی هست !

9.5/10

Re: Rate your last seen movie [ قوانین به پست اول اضافه شد]

Django

عالی بود ، عالی . از شخصیت دکتر شولتز خیلی خوشم اومد

با کیفیت Dvd screen تو موبایل دیدم که فرقی با اچ دی نداشت :دی

10/10

the man from earth

یکی از جالب ترین و عجیب ترین فیلم هایی هست که تا الان دیدم.کل فیلم توی یدونه اتاق پذیرایی میگذره و تنها کاری که بازیگرا به مدت 85 دقیقه انجام میدن حرف زدن هست ولی موضوع حرفشون به قدری جذابه که آدم میشینه با علاقه کل فیلمو میبینه.تنها چیزی که شبیه به این فیلم هست یه کتاب داستانه به اسم مسافری از کی-پکس.
9/10

من این فیلم رو ندیدم اما اون مسافری از کی-پکس که گفتی احیانا ربطی به فیلم K-PAX نداره که Kevin Spacey و Jeff Bridges توش بازی میکنند ؟ :d چون اون فیلم رو دیدم فیلم قشنگی بود میخواستم ببینم این هم اینجور داستانی داره یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or