Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Prometheus
7.5/10
كلا از فيلم هاي فوق علمي تخيلي و ازونايي كه در آينده اتفاق ميفته بدم مياد ولي اين يكچيزه ديگه بود...
بعد از مدت ها يك فيلم با محتوي ديدم!!!!!
Moonrise Kingdom
6/10
داستان ميتونست بهتر از اين باشه...استعداد تبديل شدن به يك فيلم خوب رو داشت!
دركل زياد خوشم نيومد...

Batman The Dark Knight Returns Part 1
انیمیشن قشنگی بود. باس فایت خیلی عالی ای هم داشت. کلا هرچی انیمیشن در مورد بتمن بسازن استقبال میشه :دی
8.5/10
====
Resident Evil: Damnation
اینم بدک نبود به نظرم. برا اینکه 2 ساعت آدم رو سرگرم کنه خوب بود به هر حال.
7.5/10
====
The Shawshank Redemption
برا بار دوم دیدم. در یک کلام فوق العاده.
10/10

before sunrise 9.8/10
before sunset 9.2/10
واقعا دیالوگای فوق العاده ای داشت یه رمانتیک خیلی عالی که فقط باید با عشقتون ببینید :دی

چه جالب من پست گذاشتم رفتم صفحه قبل دیدم یکی دیگه هم این فیلمارو دیده:دی

آخرین ویرایش:
before sunrise 9.8/10
before sunset 9.2/10
واقعا دیالوگای فوق العاده ای داشت یه رمانتیک خیلی عالی که فقط باید با عشقتون ببینید :دی

چه جالب من پست گذاشتم رفتم صفحه قبل دیدم یکی دیگه هم این فیلمارو دیده:دی

کیف کردی، نه؟!:d

یه خبر خوش اینکه 2013 قسمت بعدیش اکران میشه.

من فکر نمی کنم این کارگردان اصلا قصد داشته باشه اینها رو بهم برسونه، حالا از شانس ما تو قسمت بعد نوه و نتیجه دار میشن!:|:d

کیف کردی، نه؟!:d

یه خبر خوش اینکه 2013 قسمت بعدیش اکران میشه.

من فکر نمی کنم این کارگردان اصلا قصد داشته باشه اینها رو بهم برسونه، حالا از شانس ما تو قسمت بعد نوه و نتیجه دار میشن!:|:d

زیااااد :دی

شدیدا منتظرشم.

خوبیش این بود که به هم نرسن happy ending دوست ندارم اصلا!:|

یه تیکه جالب این بود که سلین یادش نمیومد اون واقعه رو که اتفاق افتاده :)) البته بعد گفت که یادم میاد و ماست مالی کرد:دی

خب دستی در ارشیو بردیم امروز ، ژوراسیک پارک .
البته من قسمت 3 رو تلویزیون دیده بودم که الان نسخه اصلی رو دیدم .
قسمت اول 9.5/10
وقتی فکر میکنم این جلوه های ویژه حدودا 20 سال پیش ساخته شده واقعا به شخصه حیرت میکنم. بازی خوب سم نیل و عوامل دیگه .
قسمت دوم 8/10
تو بعضی صحنه ها با توجه به این که فیلم 4 سال بعد ساخته شده به نظرم از لحاظ بصری از نسخه یک ضعیف تر هم بود . عدم حضور شخصیت اول قسمت یک . حضورشون در جزیره هم دلیلش به نظر من جالب نبود .
قسمت سوم 5/10
هیجان دو نسخه اول رو نداشت ( اون صحنه بیرون اومدن پرنده از مه مثلا جالب بود ) ، فیلم تکراری و کلیشه ای شده بود . این راپورتر ها رو هم خیلی فضایی نشون داده بودند . اخر فیلم هم خیلی افتضاح بود .
پ . ن : تی رکس رو هم ناجوانمردانه حذفش کردن ... :d

زیااااد :دی

شدیدا منتظرشم.

خوبیش این بود که به هم نرسن happy ending دوست ندارم اصلا!:|

یه تیکه جالب این بود که سلین یادش نمیومد اون واقعه رو که اتفاق افتاده :)) البته بعد گفت که یادم میاد و ماست مالی کرد:دی

بچه جون مگه مریضی آخه!:d اگر مثل من 10-15 تا فیلم Sad Ending به شکل تصادفی پشت سر هم میدیدی، دیگه این حرف رو نمیزدی.:| البته زیاد خوشحال نباش چون اون دیالوگ آخر Jesse و اونطوری که ریلکس نشسته بود و اصلا اهمیت نمیداد که دیرش شده معلوم بود که می خوان چه کار کنن.:d

منم فکر می کردم نشده چون کارگردان ماست مالی کرد و نشون نداد و من فکر می کردن Jesse داره شوخی می کنه ولی نگو 2 بار هم شده بود، اونم وسط پارک.:دی

ponyo
آخرین انیمه سینمایی استاد میازاکی:x.دقیقا به شیوه قدیمی و انیمه های دهه 70-80(میلادی) ساخته شده.بر خلاف انیمیشن های آمریکایی که روز به روز بیشتر شبیه فیلم میشن پونیو هنوزم حس و حال قدیمی رو داره.از spirited away خیلی ساده تره ولی به دلیل جادوی استاد هنوزم آدم رو تا پایانش میخکوب نگه میداره.
8/10

Amélie

همین الان تموم شد .
با اینهمه تعریفی که ازش شنیدم ولی متاسفانه خوشم نیومد . واسم کسل کننده بود . دقیقه بیست و هفت یا هشت هم واسه چند دقیقه خوابم برد .
در کل من داغون تر از این حرفام که از اینجور فیلمها خوشم بیاد ! زیاد نظرمو جدی نگیرین:|
نمره هم نمیدم چون اگه بخوام بدم نصف این تاپیک فحشم میدن پس بیخیال:|
با عرض معذرت از طرفدارای این فیلم .

Forrest Gump

10/10

این فیلم رو 12 سال پیش دیده بودم ، ولی قسمت شد دوباره ببینم . فکر نکنم کسی توی این تاپیک باشه که این فیلم رو ندیده باشه . واقعا فوق العاده بود .

تام هنکس =d>
بی نظیر بود بازیش ، بی نظیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or