Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

the wrestler
فیلم کشتی گیر از دارن آرنوفسکی که در مورد زندگی یه کشتی کج کار قدیمی و دنیای کشتی کج هست.مثل همه فیلماش پر از جزییات دقیق و موسیقی های زیبا(ایندفعه متال) هست.بازیگر نقش اصلی خیلی خوب حس یه کشتی کج کار واقعی رو به آدم میده.جو فیلم هم مثل بقیه کارای آرنوفسکی خیلی خوب کار شده.
8.5/10

جدای از بحث که فیلم چی هست واقعا از لحاظ فیلمبرداری و موسیقی خیلی خوبه یعنی خیلی!هیچ چیز اضافه ای نداره و عالی کار شده...حتی به نظرم داستانش از بعد فلسفی هم خیلی قویه و اگه شما بهش بیشتر توجه کنید (دربارش فکر کنید)واقعا ایده جالب و جذابی رو پیاده میکنه...
به هر حال به نظرم بحثش کاملا از اون فیلم هایی که گفتیم بحثش جداست یا حداقل خیلی بهتر از اونهاست.

این فیلم از روی Battle Royal تقلید کردن ایدش اوریجینال نیست.

لول! میدونستی اینا همش از روی کتاب ساخته شده؟

من HG رو ندیدم ولی منظور اینه که همون کتابش از رو Battle Royal تقلید کرده دیگه!

آف تاپیک نباشه :
V For Vendetta

اینو تو دوران مدرسه که دیده بودم، بی نهایت ازش لذت برده بودم. الان که دوباره دیدمش، بازم فوق العاده ازش لذت بردم :دی
البته سوتی ها و ایرادات منطقی خیلی زیادی توی داستان، ایندفعه به چشمم اومد. یه سری مفاهیمش هم بی اندازه تابلو بود که من بهشون اهمیتی نمی دم!
بهترین نکته ی فیلم جو و اتمسفر عالیشه! همه چیز، از لهجه ی بریتیش بازیگرا تا ماسک وی و رنگ بندی لوکیشن ها، کنار هم جمع شدن تا فیلم جو تاریک و مرموز قدرتمندی داشته باشه.
بازی ناتالی پورتمن خیلی بالا و پایین داشت. اوایل فیلم بد ولی اواخر فیلم خوب بود.
در کل، ایراد زیاد داره ولی خیلی لذت بخش بود برام.
7 از 10

DOWN FALL
به جرئت میگم یکی از زیبا ترین فیلمای عمرم بود:x.واقعا جذاب و پرارزش و مهم تر از همه واقعی و بدون تعصب و دروغ هست.مشخصه که این فقط یه فیلم نیست یه جور سند تاریخی آلمان محسوب میشه.فیلم داستان سقوط نازی ها و در واقع سقوط و منهدم شدن ملت آلمان هست.توی همین فیلم هم مشخصه که آلمانی ها چقدر ملت منظبط و البته زیبایی:d هستن.اگه کسی فیلم تاریخی دوست داره دیدن این فیلم براش واجبه.
9.75/10

آخرین ویرایش:
Prometheus
من کلا با عمو ریدلی حال میکنم. حتی اگر یه فیلم رو با چشمهای بسته ام ساخته باشه احتمالا من ازش لذت میبرم :دی. اونقدری که انتظار داشتم نبود ولی جلوه های تصویری بینهایت زیبا و شاهکاری داشت با Origin خودمون (!!) و بیگانه ها ام اشنا گشتیم. امتیازش Goody Goody.

The Dictator

فیلم هایی هستند که "موندگار"ـند.یعنی گذشت زمان در فیلم اثری نمیزاره.Double Indemnity بیلی وایلدر همین الان به یه نفر نشون بدی قطعا از فیلم خوشش میاد،چون مشخصه هایی که یک فیلم خوب و ماندگار داره رو داره.کارگردانی خوب،بازی های خوب،و سناریویی که کهنه نمیشه،کلی ـه و محدود به دوره ی خاصی نیست(The Big Lebowski).از فیلم هایی جدید هم Memento , LOTR , Pan's Labyrint و شاید Children of Men .این بگم که شاید فیلمی خوب باشه اما موندگاری نداشته باشه.اما در جبهه ی مخالف فیلمهایی قرار دارند که نه تنها کاملا محدود یه یک دوره خیلی خیلی محدود و خاصی هستند،صرفا آشغال هم هستند.The Dictator فرمانده ی این جبهه ست.خیلی وقت بود بود فیلم به این مزخرفی ندیده بودم،چون قبلش مشخصه های فیلم مطالعه میکنم که باعث میشه سراغشون نرم.اما دوستی باعث شد که ببینمش.جدا از اینکه این فیلم اصلا چیزی به نام فیلمنامه نداره،اصلا و ابدا خنده دار نیست،در طول تماشای نصفه نیمه فیلم که واقعا زجرآور بود یه لبخند هم نزدم(شاید یه بار زده باشم).چقدر چرت.جدا از طنز نبودن،صحنه های رومنس فیلم خیلی جالب بود.دست تو دست هم و عشق،تو مقدس ترین ِ سوراخها؟یعنی کسی با دیدن این صحنه،جز شکم،تحت تاثیر دیگه ای هم قرار گرفت؟بعد از یکی از قسمت های توایلایت(فکر کنم دومی بود،کلا دو تاشو دیدم) بدترین تجربه ی چند سال اخیرم بود.از دست اندرکاران فیلم اصلا ایرادی نمیگیرم،چون ایراد از خودم بود که این فیلمُ دیدم.

0/10

The Dictator

فیلم هایی هستند که "موندگار"ـند.یعنی گذشت زمان در فیلم اثری نمیزاره.Double Indemnity بیلی وایلدر همین الان به یه نفر نشون بدی قطعا از فیلم خوشش میاد،چون مشخصه هایی که یک فیلم خوب و ماندگار داره رو داره.کارگردانی خوب،بازی های خوب،و سناریویی که کهنه نمیشه،کلی ـه و محدود به دوره ی خاصی نیست(The Big Lebowski).از فیلم هایی جدید هم Memento , LOTR , Pan's Labyrint و شاید Children of Men .این بگم که شاید فیلمی خوب باشه اما موندگاری نداشته باشه.اما در جبهه ی مخالف فیلمهایی قرار دارند که نه تنها کاملا محدود یه یک دوره خیلی خیلی محدود و خاصی هستند،صرفا آشغال هم هستند.The Dictator فرمانده ی این جبهه ست.خیلی وقت بود بود فیلم به این مزخرفی ندیده بودم،چون قبلش مشخصه های فیلم مطالعه میکنم که باعث میشه سراغشون نرم.اما دوستی باعث شد که ببینمش.جدا از اینکه این فیلم اصلا چیزی به نام فیلمنامه نداره،اصلا و ابدا خنده دار نیست،در طول تماشای نصفه نیمه فیلم که واقعا زجرآور بود یه لبخند هم نزدم(شاید یه بار زده باشم).چقدر چرت.جدا از طنز نبودن،صحنه های رومنس فیلم خیلی جالب بود.دست تو دست هم و عشق،تو مقدس ترین ِ سوراخها؟یعنی کسی با دیدن این صحنه،جز شکم،تحت تاثیر دیگه ای هم قرار گرفت؟بعد از یکی از قسمت های توایلایت(فکر کنم دومی بود،کلا دو تاشو دیدم) بدترین تجربه ی چند سال اخیرم بود.از دست اندرکاران فیلم اصلا ایرادی نمیگیرم،چون ایراد از خودم بود که این فیلمُ دیدم.

0/10
مثله این که امسال فیلم زیاد ندیدی از این بدتر تا دلت بخواد داشتیم
------
people like us
واقعا نمیدونم چرا نشستم یک درام به این مسخرگی و مصنوعی رو تماشا کردم
2/10

The Experiment
به نظر من در حد قابل قبولی بود . از این سبک فیلمایی که رفتار و واکنش ادمها رو توی شرایط مختلف مورد ارزیابی قرار میده . کلا از اینجور سبک ها خوشم میاد . مثل بعضی از این فیلم ها نیست که مردمو همیشه در صلح و ارامش نشون میده و همش از عشق و علاقه و حس انسان دوستی حرف میزنه !!!

7.5/10

Amelie_poster.jpg

Amélie

واقعا نمی دونم چرا تا الان این فیلم رو ندیده بودم. کل فیلم برام لذت بخش بود، خیلی با حس سورئالی که تو سرتاسر فیلم بود حال کردم ( مثلا اون قسمت هایی که عکس ها حرف میزدن یا تابلو ها زنده می شدن). کلا حسی که نسبت به این فیلم و خود شخصیت Amélie دارم تو این پست نمی گنجه اگه یه روزی پرمیوم شدم یه بلاگ در موردش میزنم! :دی

امتیاز دادن هم برام سخته اما:
:دی

من اسم چنتا فیلم رو اینجا میزارم که همشون برای من نمرشون 10 هست! اگر ندیدین ( که احتمالش خیلی کمه) حتما اینها رو تهیه کنید و ببینید چون واقعا ارزشمند هستن.

Forrest Gump
Schindler's List
Saving Private Ryan
Crash
The Pursuit of Happiness
Se7en
Seven Pounds
Pride & Prejudice 2005
Million Dollar Baby
The Prestige
Shawshank Redemption
Downfall
Casablanca
Chinatown
Titanic

پ.ن: هنوز فیلم های زیادی هست که ندیدم و ممکنه بازم به این لیستم اضافه بشن. ملاک من هم برای نمره دهی به یه فیلم در درجه اول داستان و بعدش کیفیت بازیگر های نقش اصلیش هست. البته ویژگی ای مثل موسیقی که به یادماندنی ترینشون رو از فیلم فارست گامپ و فهرست شیندلر به یاد دارم، برای خوش موهبتی هست.
پ.ن: آخرین فیلمی هم که از این لیست دیدم Million Dollar Baby هست که از دیروز تا به الان بدجوری ذهنم رو درگیر خودش کرده. یکی از دلایلش این هست که خودم در سطح حرفه ای و قهرمانی بوکس کار کردم و ایست وود به شکل شگفت انگیزی فضا و ظرافت های مبارزات و راه رسیدن به قهرمانی رو به تصویر کشیده و علت دیگش هم Sad Ending فوق العاده عجیبش هست که این پایان هم یه جورایی برای من بسیار تلخ و عذاب آور بود به حدی که دیگه نمیتونستم فیلم رو تماشا کنم و با بدبختی تا انتها رو دیدم. به نظر من ایست وود یه جورایی با این پایان قصد داشت بیننده رو عذاب بده چون بدترین اتفاقات رو چیده بود. البته درکش میکنم چون اگر این فیلم چنین پایانی نداشت، هرگز 4 تا اسکار نمی گرفت. هنرنمایی Hilary Sawnk هم جدا قابل تحسین هست و بسیار خوب خودش رو جای یه بوکسور میذاره، هیچ وقت اون طرز صحبت کردن و لهجه خاصش و فراموش نمی کنم... همه چیز عالی بود، هرچند تلخ.

the sea inside 2004
در مورد یه آدم علیل هست که میخواد خودکشی(اتانازی کنه).بازیگر اصلیش هم خاویر باردن هست که فوق العاده بازی میکنه:x هرچند که انگشت کوچیکه داستین هافمن هم نمیشه. صحنه های تکراری و کلیشه ای هم تو فیلم خیلی زیادن که جذابیتش رو میاره پایین. موسیقی متن فیلم هم عالی هست.
7.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or