Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Prometheus
بالاخره بعد از مدت ها یه فیلم علمی تخیلی جدید دیدیم که سرش به تنش بیرزه :دی
من کلا با اینجور داستانا خیلی حال میکنم. جلوه های ویژه هم که خیلی خوب بود.
امیدوارم نسخه ی بعد هم ساخته بشه. صحبتش بود، دیگه دنبال نکردم ببینم به کجا رسید.

9/10

فیلمی که وقتی تموم میشه برا چن دقیقم شده راجبش فک کنی.روت تاثیر بذاره.فیلم رو که برای گیاه نمیسازن.به نظر من به شعور خودتون توهین میکنین.این لذت ها که شما از اکشن و جلوه های ویژه میبرین بیشتر مثل خودارضایی میمونه.قصد توهین ندارم واقعن.
نظرم بود.نظرِ شخصیم بود.
Self improvement is mastu*rbation
پ.ن: آف تاپیک نیس جمله از فیلم فایت کلاب هس و اینکه امتیاز من به فیلم رو نشون میده(؟).

فیلمی که وقتی تموم میشه برا چن دقیقم شده راجبش فک کنی.روت تاثیر بذاره.فیلم رو که برای گیاه نمیسازن.به نظر من به شعور خودتون توهین میکنین.این لذت ها که شما از اکشن و جلوه های ویژه میبرین بیشتر مثل خودارضایی میمونه.قصد توهین ندارم واقعن.
نظرم بود.نظرِ شخصیم بود.
معین یه چی میگی اصلا...

کسی که هدفش از فیلم دیدن صحنه های اکشنه همون بهتر که اصلن فیلم نبینه.

معین سینما هم هدفش سرگرم کردنه. یکی با داستان و مفهوم سرگرم میشه, یکی با جلوه های ویژه, یکی با اکشن و ... نه من, نه تو و نه هیچ کس دیگه نمیتونه و این حق رو نداره که برای بقیه تعیین کنه چرا و چطور باید از سینما لذت ببرن و انتظار داشته باشن.

من فک میکنم ما حتی مخاطب برتر هم نداشته باشیم, مثا اینکه آقای X که دیوید لینچ نگاه میکنه از آقای Y که عاشق Transformers هست مخاطب بهتریه. تنها چیزی که وجود نداره اختلاف سلیقه و برداشت و انتظار مخاطب از سینما هست که به سلیقه، سطح سواد و کلا جایگاه اجتماییش برمیگرده.

Warhorse:9.9
فقط به خاطر اینکه به پدر خوانده 10 دادم به این 10 ندادم!
ولی واقعا عالی بود.وقتی دوستان میگفتن در حد مارلون براندو از اسبه بازی گرفته باورم نمیشد.ولی وقتی فیلمو دیدم دهنم تا 2 ساعت باز بود!
اون صحنه ای که سرباز های آلمانی و انگلیسی برای نجات دادن یه اسب برای چند دقیقه صلح میکنن واقعا زیبا بود.

The Amazing Spider-Man
10 / 7
برای سرگرمی خوب بود ، البته من قسمت اول سری گذشته رو خیلی بیشتر دوست داشتم .
این نسخه ای که دیدم با این که پرده ای بود ولی در حد HD تصویر داشت ولی صداش بد بود ، مخصوصا چون تو چین بود ملت هم پارازیت ول میدادن اعصاب ادم خورد میشد . ( هر چند از موسیقی فیلم لذت نبردم و اون تم Epic سری اول رو نداشت . )

نظرم بود.نظرِ شخصیم بود.
نظر شخصیت رو برای خودت نگه دار;)

من هدفم توهین نبوده.بازم میگم.به دوستای صمیمیم برنخوره خواهشن.

معین سینما هم هدفش سرگرم کردنه. یکی با داستان و مفهوم سرگرم میشه, یکی با جلوه های ویژه, یکی با اکشن و ... نه من, نه تو و نه هیچ کس دیگه نمیتونه و این حق رو نداره که برای بقیه تعیین کنه چرا و چطور باید از سینما لذت ببرن و انتظار داشته باشن.

من فک میکنم ما حتی مخاطب برتر هم نداشته باشیم, مثا اینکه آقای X که دیوید لینچ نگاه میکنه از آقای Y که عاشق Transformers هست مخاطب بهتریه. تنها چیزی که وجود نداره اختلاف سلیقه و برداشت و انتظار مخاطب از سینما هست که به سلیقه، سطح سواد و کلا جایگاه اجتماییش برمیگرده.

من هیچوقت کسی رو که ترنسفورمرز میبینه مجبور نمیکنم بره تیری آو لایف ببینه.فقط ازش میخوام یکم فکر کنه.که بعد دو ساعت دقیقن به چه چیزی رسیده.خودت داری یک گزاره رو تایید میکنی.من نظر عکس تو رو دارم.کسی که دیوید لینچ و یا هر کارگردان دیگه ای که مشخصن فیلمی ساخته که برای گوسفند ساخته نشده رو میپسنده از آواتار بین و تایتانیک بین,قدرت تجزیه و تحلیل بالانری داره.که البته برمیگرده به عامه مردم که خیلی از نظریه پردازا و نه مشخصن من,بین اونها و حیوان تفاوت زیادی قائل نمیشن. ادای روشنفکری دراوردنم نیست.چون جدیدن هرکی یه نظر متفاوت داشته باشی به این چشم نگاش میکنن که به نظرم ابلهانس.

من هدفم توهین نبوده.بازم میگم.به دوستای صمیمیم برنخوره خواهشن.

من هیچوقت کسی رو که ترنسفورمرز میبینه مجبور نمیکنم بره تیری آو لایف ببینه.فقط ازش میخوام یکم فکر کنه.که بعد دو ساعت دقیقن به چه چیزی رسیده.خودت داری یک گزاره رو تایید میکنی.من نظر عکس تو رو دارم.کسی که دیوید لینچ و یا هر کارگردان دیگه ای که مشخصن فیلمی ساخته که برای گوسفند ساخته نشده رو میپسنده از آواتار بین و تایتانیک بین,قدرت تجزیه و تحلیل بالانری داره.که البته برمیگرده به عامه مردم که خیلی از نظریه پردازا و نه مشخصن من,بین اونها و حیوان تفاوت زیادی قائل نمیشن. ادای روشنفکری دراوردنم نیست.چون جدیدن هرکی یه نظر متفاوت داشته باشی به این چشم نگاش میکنن که به نظرم ابلهانس.
راست راست فحش میدیم به مردم بعدش آخره پست یا مینویسیم "بازم ببخشید " یا "قصد توهین ندارم"
-------
فیلمو بیشتره افراد برای سرگرمی میبینن سرگرمی هم کاملا سلیقه ای هست . شما به جای بحث کردن رو سلیقه برتر و این که هر کس هم نظر شما نباشه گوسفنده احترام به نظره مخالف رو یاد بگیر

یکی از لطف هایی که می تونی به کل کاربرهای سایت بکنی اینه که این نظرات کاملا توهین آمیز رو برای خودت نگه داری
من تعجب می کنم که تا الان بن نشدی در حالیکه داری با صراحت کامل به تعداد زیادی از کاربر های سایت توهین می کنی
با زدن اینجور حرفا و به کار بردن عبارات کاملا توهین آمیز نمی شه به سادگی پشت عباراتی مثل "نظر شخصیمه" یا "قصد توهین ندارم" قایم شد
قلدری اینترنتی هم واقعا داره به معضل بزرگی تبدیل می شه

The Dark Knight Rises
فیلم خیلی خوبی بود
در واقع باید گفت دنباله خیلی خوبی بود
داستان و اتفاقات فیلم به نظرم عالی بود
پایان فیلم هم نمیگم فوق العاده بود, ولی من شخصا خیلی خوشم اومد
40 دقیقه پایانی فیلم حرف نداشت .
بازی HATAWAY هم به نظرم خیلی خوب بود
از نظر کلی به نظرم پایین تر از The Dark Knight بود ولی من خیلی بیشتر با این فیلم حال کردم
کلا اگه بخوام الان نمره بدم 9 از 10 میدم
البته الان به خاطر پایان فیلم حسابی جوگیر شدم

گاهی لازمه آدم فکر نکنه و منم ترجیح میدم وقتی میخوام دو ساعت ذهنم از همه جا کنده بشه و سرگرم بشم نشینم بعدش 10 ساعت دیگه فکر کنم.

به اندازه کافی ملت مشغله و دغدغه واسه فکر کردن دارن دیگه فکر کردن به فیلم .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or