Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

در مورد سینمای ایرانم کسی به پرده آخر اشاره نکرد، و تردید که به نظرم بهترین فیلم سینمای ایران تو این چندسال اخیر بوده، حداقل چهارشنبه سوری به اینور.

پرده آخر اسمشو نشنیدم ؟
یکم توضیح میدی؟
اما تردید که واقعا عالی بود همه چیزش کارگردانی و فیلمنامه و بازی ها (مخصوصا ترانه علیدوستی) اما باز به نظرم درباره الی بهترین فیلم تاریخ سینمای ایرانه

کلا کلاس کاری قیصر با گوزنها قابل قیاس نیست، گوزنها خیلی بالاتره.
من خودم گوزن ها رو خیلی بیشتر دوست دارم ولی هر دوتای اینها جز بهترین های سینمای ایران هستن که تا حالا دیدم ، خاک رو هم خیلی دوست دارم . پرده ی اخر کریم مسیحی رو ندیدم ولی تردیدش فوق العاده بود .

ولی هر دوتای اینها جز بهترین های سینمای ایران هستن
آخه کجای قیصر بهترین هاس؟:دی مگه مثلا دزدی بزرگ قطار پورتر رو میشه الان گفت یکی از بهترین هاس؟!! درسته که خیلی چیزها را به سینما معرفی کرد ولی الان دیگه تاریخ مصرفش گذشته، نه اینکه فیلم بدی باشه ها، ولی بدون احتساب تغییراتی که درست کرده فیلم عالی ایه!
پرده آخر اسمشو نشنیدم ؟
یکم توضیح میدی؟
بهترین فیلم سینمای ژانر ایران و بهترین بازی داریوش ارجمند!

من خودم گوزن ها رو خیلی بیشتر دوست دارم ولی هر دوتای اینها جز بهترین های سینمای ایران هستن که تا حالا دیدم ، خاک رو هم خیلی دوست دارم . پرده ی اخر کریم مسیحی رو ندیدم ولی تردیدش فوق العاده بود .
تردید رو منم دوست دارم نیما . ولی به نظرت یکم Overhype نشد این فیلم :دی ؟ بعد سناریوش به نظر خود ِ من ، مثل دیالوگ های فیلم چیز جدیدی نداشت .

سلام!
بحث سینمای ایران شد :دی من زیاد فیلم ایرانی نمی بینم ولی به نظرم تو چند سال اخیر "خیلی دور، خیلی نزدیک" و "سوپر استار" خیلی عالی بودند. تو فیلمهای قدیمی هم "هامون" و "ناخدا خورشید" را بیشتر می پسندم.

بهترین فیلم سینمای ژانر ایران و بهترین بازی داریوش ارجمند!

حالا میگیرمش ببینم چجوریاس

سلام!
بحث سینمای ایران شد :biggrin1: من زیاد فیلم ایرانی نمی بینم ولی به نظرم تو چند سال اخیر "خیلی دور، خیلی نزدیک" و "سوپر استار" خیلی عالی بودند. تو فیلمهای قدیمی هم "هامون" و "ناخدا خورشید" را بیشتر می پسندم.

ناخدا خورشید ؟
-همون که یه دست نداره ؟
-نه همون که یه دست داره
جزء 5 تاپ بهترین دیالوگ های فیلم های ایرانیه!

اما سوپراستار که یه کار درجه دو بود
اگه بازی عالی شهاب حسینی نبود فیلم نابود میشد کلا:d

خب خوبه خودتم می گی سینمای ایران!
اره دوست عزيز سينماي ايران همين الانم كم نيست
فكر ميكني يه فيلمي مثل 120 روز در سودوم ساخته پازوليني زمان خودش چند تا طرفدار داشت؟
شايد بعضي فيلم ها در زمان خودش قابل درك نباشه
منظور من از سينماي ايران پسر تهروني نيست!
فيلمهايي مثل صندلي خالي ساخته اقاي سامان استركي و يا صداها ساخته فرزاد موشن فيلمهاي كمي نيستند
جا داره از فيلمهايي كه اين چند وقته ديدم و خوشم اومده هم نام ببرم مثل:
كيفر
از ما بهترون
40 سالكي
ارغوان
بي پولي

اره دوست عزيز سينماي ايران همين الانم كم نيست
چرا خیلی کمه! و این نظر منه.
حتی همون به رنگ ارغوان(اگه منظورتون از ارغوان همین بوده باشه) نمی دونم مال 8 سال پیش و ایناس!
حالا من مگه خوشم می یاد سینمای مملکتی وضعش خوب نباشه که همه ریختین سر من؟:دی
من اصلا سلیقه دری وری ای دارم:| سلیقم اصلا مث شما ها نیست. دعوامون می شه ها:دی

من خودم با حضور قیصر موافق نیستم.گوزن های مسعود کیمیایی یکی از شاهکار های سینمای ایران هست. اکثر خوب ها را گفتید چند مورد بود که دوستان فراموش کردند.
باشو غریبه کوچک بیضایی
ناخدا خورسید تقوایی
ناصرالدین شاه اکتور سینما مخملباف:d
چند تا دیگه هست مثل 2 3 تا فیلم کیارستمی(مثل خانه دوست کجاست) که زیاد میشه ولشون کنیم.

Made of Honor

z6f0pdeyekp3nsn13oo.jpg

برای بار دوم دیدم فیلمو نمیدونم چرا خیلی حال میکنم باهاش میخوام بازم ببینم :دی البته با حضور اشخاص خاص :دی یه دو تا آهنگم خیلی توپ داره یکی Stop crying your heart out خوانندش هم Oasis کبیر هست و یکی دیگه هم Stolen که خوانندش Dashboard Confessional هست اگه فیلمو نبینید این آهنگ ها رو دانلود کنید واقعا قشنگن !

آخرین ویرایش:
من خودم با حضور قیصر موافق نیستم.گوزن های مسعود کیمیایی یکی از شاهکار های سینمای ایران هست. اکثر خوب ها را گفتید چند مورد بود که دوستان فراموش کردند.
باشو غریبه کوچک بیضایی
ناخدا خورسید تقوایی
ناصرالدین شاه اکتور سینما مخملباف:d
چند تا دیگه هست مثل 2 3 تا فیلم کیارستمی(مثل خانه دوست کجاست) که زیاد میشه ولشون کنیم.

عروسي خوبان و بايسيكلران و دستفروش ساخته مخملباف هم عالي هستند

آخرین ویرایش:
دوستان یه فیلم بود مهدی فخیم زاده بازی میکرد معروف بود به نمکی؟! اسمش چی بود و کی ساخته بودش ؟! کسی یادشه؟!

مسافران مهتاب رو میگی. خودش کارگردانی کرده.

--

فیلمهای محبوب ایرانی من (فعلا ناقص! خیلی بیشتر از اینهاست)

(قبل از انقلاب | بدون ترتیب)

دو راه حل برای یک مسئله (کیارستمی)
مسافر (کیارستمی)
گوزن ها (کیمیایی)
قیصر (کیمیایی)
آقای هالو (مهرجویی)
زیر پوست شب (گله)
خداحافظ رفیق (نادری)
رگبار (بیضایی)
خشت و آینه (گلستان)
آرامش در حضور دیگران (تقوایی)

(بعد از انقلاب | بدون ترتیب)

سگ کشی (بیضایی)
مسافران (بیضایی)
حاجی واشنگتن (حاتمی)
مادر (حاتمی)
مشق شب (کیارستمی)
هیچ (کاهانی)
پرده آخر (کریم‌مسیحی)
لیلی با من است (تبریزی)
اجاره نشنین ها (مهرجویی)
پری (مهرجویی)
گاوخونی (افخمی)
ناصرالدین شاه آکتور سینما (مخملباف)
ضیافت (کیمیایی)
جیب برها به بهشت نمی روند (داوودي)
ایران: یک انقلاب سینمایی (تکمیل همایون)

--

این هم برای اینکه مرتبط بشه با تاپیک. آخرین چیزهایی که این یکی,دو روز دیدم :

هیچ,بار چهارم,دیویدی خوبی ازش تو بازار اومده که پیشنهاد می کنم بگیرینش,البته کاورش رو مثل کمدی های آشغالِ روز سینمای ایران طراحی کردن که همین موضوع هم باعث اعتراض کاهانی شد. نمره هم مثلا 8.2 (نمره بنا به ایرانی بودن فیلم هست)
Mondo Macabro,مستندی 8 قسمتی که هر قسمت مرتبط میشه به یه جنبه کالت گونه محلی, از exploitation های فیلیپینی گرفته تا بی مووی های ترسناک مکزیکی که خیلی هاشون عشق من هستن تا پینکی فیلمهای ژاپنی و فانتزی های اندونزیایی و نامتعارف های معروف ترکی, متاسفانه 6 قسمتش بیشتر در دسترس نیست.نمره دادنی هم نیست ولی بالای 8
Operation Petticoat,قاعدتا نه فیلم محبوبم از ادواردز هست و نه فیلم محبوبم از گرنت و کورتیس.مایه های لطیفی توش پیدا میشه که نمونه اش رو در در بعضی از فیلم های بعدیِ ادواردز هم میشه پیدا کرد.نمره هم مثلا 7.4

من کلا عادت ندارم به فیلمی بالای 8 بدم! حالا اینکه 2 مورد از موارد بالا رو اینطوری نمره دادم اتفاقی شده.

• Like
Reactions: Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or