Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

شما؟؟ خیلی آشنا میزنی! قبلا جایی ملاقاتت نکردم؟ :d آهاااااا!! یادم اومد...
اولا دست نگه دارید و الکی انقدر تند نرید.
اولا بهتره بفهمید که سبک فیلم کاملا کمدی نیست و بیشتر یه درام اجتماعی هست دوما اگه این فیلم درجه دوم هست دیگه فیلم هایی مثل "اخراجی ها" ، "اخراجی ها 2" ، "زن ها فرشته اند" و ... کلا باید از تاریخ سینمای ما حذف بشن چون با توجه به حرف های شما اون فیلم ها درجه صدم و هزارم حساب میشن. فکر نکنید هر فیلمی که توش دوتا آواز و رقص و مسائل خنده دار بود کمدی محسوب میشه ، از روی آثار قبلی آقای کارگردان هم که بخوایم جلو بریم میبینیم که فیلم کمدی تا حالا نساخته. این فیلم دقیقا داره قصه قشر متوسط و ضعیف مملکت رو بازگو میکنه و توی کارش هم کاملا موفق بوده حتی به نظر من این فیلم از نظر نشون دادن واقعیت ها از "مهمان مامان" هم بهتر عمل کرده ، داستان فیلم هم به نوبه خودش خیلی خوب پرداخته شده ، اگه شما از پایان فیلم خوشتون نیومده اصلا دلیلی بر بد بودن فیلم نیست ، همیشه نباید پایان فیلم ها زیبا و باب میل مخاطب عام باشه ، "هیچ" یه فیلم خاص هست که ممکنه مخاطب عام ارزش واقعیش رو درک نکنه ولی برای اهل سینما و اونایی که با جدیت به این رشته اهمیت میدند یه اثر تقدیر شده بحساب میاد ، انتخاب و بازی بازیگرانش هم که فوق العادست. پایان فیلم هم کاملا برازنده و عالی بود ، میخواست نشون بده که این شخص هرجور که باشه وجودش باعث دردسر هست و هیچ ارزشی نداره ، همه که سرشون به سنگ نمیخوره و آدم نمیشن اینم نمونه همون اشخاصی بود که خیلی وقته توی فیلم های ما اثری ازشون نیست. بنظر من این فیلم سگش شرف داره به تمامی فیلم های کمدی که این روزها داره تولید میشه اعم از "اخراجی ها" و نمونه های دیگش. در پایان این فیلم فیلمی نیست که همه بتونن ارزش هاشو درک کنند پس بهتره بجای هدر دادن پول و وقتتون برید سراغ همون کمدی های کوچه بازاری و از لوده گری ها و داستان های سطحیشون لذت ببرید.
حالت خوبه؟
من کجا گفتم اخراجی ها و امثالهم بهترن؟ من تازه از فیلم دفاع کردم در مقابل نقد آقا محمد رضا. این یکی دو روزه بدجور شور انقلابی گرفتی... سعی کن پست ها رو بخونی بعد نقل قول کنی !

• Like
Reactions: Trunks
سلام

می دونم این پست رو اینجا نباید بدم. ولی اون متنی که توی چند تا پست بالا دادم به جان خودم نظر شخصیم بود. در کل من فیلم قبلی این کاهانی رو هم دیدیم. بیست بود اسمش. من از اون فیلم هم خیلی خوشم نیومد ولی از این فیلم بهتر بود. کلا سعی می کنه قشر پایین جامعه رو بدبخت مصیبت دیده به فنارفته نشون بده. نمی گم کارش خوب نیست. ولی در انتهای فیلم هم زن ها رفتن به سوی بدبختی و فلاکتشون. مردها هم رفتن سراغ الواتی و یکی هم که با کله رفت توی بیچارگی. هاشمی هم رفت بخوره. من که خوشم نیومد. فیلم کمدی هم هست که منه بدسلیقه ازش خوشم بیاد. ولی در کل من خیلی موافق این فیلم نیستم.

در کل تنها نکته مثبت فیلم اسم فیلمه : هیچ ، یعنی فیلم هیچی نداره. هیچ

شرمنده بابت این Off بزرگ.

یا علی ...

شما؟؟ خیلی آشنا میزنی! قبلا جایی ملاقاتت نکردم؟ :d آهاااااا!! یادم اومد...
خب این چه ربطی به این تاپیک داره؟
حالت خوبه؟
من کجا گفتم اخراجی ها و امثالهم بهترن؟ من تازه از فیلم دفاع کردم در مقابل نقد آقا محمد رضا.
من کی گفتم که شما همچین حرفی زدی؟! یه قسمت از صحبت هام جواب شما بود بقیش نظر خودم در مورد فیلم و مسائل دیگه بود. ببخشید که پاراگراف بندی نکردم فکر میکردم بتونید این قضیه رو درک کنید.
من محمدرضا ( Hellgate:london ) رو میشناسم . میتونه جزء هر 2 دسته مخاطبا باشه .
نمیگم حرفی که میزنه 100% درسته ولی تجربم بهم میگه که حرفش رو قبول کنم .
می دونم این پست رو اینجا نباید بدم. ولی اون متنی که توی چند تا پست بالا دادم به جان خودم نظر شخصیم بود. در کل من فیلم قبلی این کاهانی رو هم دیدیم. بیست بود اسمش. من از اون فیلم هم خیلی خوشم نیومد ولی از این فیلم بهتر بود. کلا سعی می کنه قشر پایین جامعه رو بدبخت مصیبت دیده به فنارفته نشون بده. نمی گم کارش خوب نیست. ولی در انتهای فیلم هم زن ها رفتن به سوی بدبختی و فلاکتشون. مردها هم رفتن سراغ الواتی و یکی هم که با کله رفت توی بیچارگی. هاشمی هم رفت بخوره. من که خوشم نیومد. فیلم کمدی هم هست که منه بدسلیقه ازش خوشم بیاد. ولی در کل من خیلی موافق این فیلم نیستم.

در کل تنها نکته مثبت فیلم اسم فیلمه : هیچ ، یعنی فیلم هیچی نداره. هیچ
نظراتتون محترم هست ولی با توجه به قانون گول خوردن کاربران که کاربر Ooops وضعش کردند ، خواستم یکم در مورد این فیلم شفاف سازی کنم که دیگران با خوندن برخی نظرات نگاهشون نسبت به این فیلم تغییر نکنه ، همین کار من اگه بتونه 1 هزارم درصد به فروش این فیلم کمک کنه من کاملا راضی میشم.
. این یکی دو روزه بدجور شور انقلابی گرفتی... سعی کن پست ها رو بخونی بعد نقل قول کنی !
شما داری میگی این فیلم کمدی درجه دو هست و متوسطه منم جواب این حرفت رو دادم و همونطور که بالا گفتم بقیه حرفهام ربطی به صحبت شما نداشت.
ببخشید بابت Off-topic امیدوارم دیگه بحث ادامه پیدا نکنه.

Buried

12909140794311290913392201buried2010.jpeg

*:
داستان مردی است امریکایی در عراق که تا به هوش می آید میبیند که در تابوتی گرفتار شده است ...

+: ایده فوق العاده جالب - فیلمنامه قوی - فیلمبرداری خوب

-: این ایده میتوانست بهتر از این پردازش شود

=: به شدت توصیه میشه این فیلم نشون داد که هنوز ایده های فوق العاده ای واسه ساخته شدن هستن

@: "پل: خیلی دوستت دارم شین. شاید هرگز به اندازه کافی این جمله رو نگفتم شایدم گفتم خودمم نمیدونم ، همین نمیدونم یعنی به اندازه کافی نگفتم"

9/10

Last edited by a moderator:
مثلاً چطور؟ چیکار باید میکرد در جهت بهتر شدن پردازش؟!

نمیدونم اکثر زمان فیلم با گوشی داشت زنگ میزد شاید میشد یه سری کارهایی دیگه ای هم بکنه و تقریبا همه اتفاقات بوسیله این موبایل انجام میشد که شاید میشد برای بعضی هاش جایگزین آورد
در کل من که گفتم ایده عالیه ولی میتونست عالی تر باشه و واقعا نمیدونم چرا اصلا فیلم مورد توجه واقع نشد !؟!

Cash 2010

71-cash_2010.jpg

شخصیت پردازی فیلم فوق العاده بود . با اینکه خیلی فیلم کم خرجی بود شخصیت پردازی فیلم طوری هست که حتما خوشتون میاد .

جمله ی معروف فیلم : you owe me 58 dollar

8.5/10

Zatôichi / 2003

MV5BMjkyNjA1Nzg2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDk2OTUyMQ@@._V1_.jpg

8.2/10

قبلا دیده بودمش. محشره. صحنه های نبردش از لحاظ خشونت دست کمی از kill bill ندارن.این فیلم تو جشنواره ونیز 2003 بهترین فیلم از دید حضار شده. تاکشی کیتانو این فیلمو ساخته که تو ردیف بهترین کارگردان های آسیا هستش و من از کاراش خیلی خوشم میاد.
کیتانو سه سال هم ظاهرا تو کما بوده این کما ظاهرا تو سبک فیلمسازیش اثر گزاشته. (البته همه مایه ی کمدی رو دارند) یه فیلمش رو خیلی وقت پیش به نام Kikujiro از tv دادش که واقعا عالی بود. اینم در صدد دیدن دوبارش هستم.

بسیار فیلم قشنگی کیتانو محشر کرده
حدود 4 سال پیش دیدمش

Black Swan 2010

black-swan-poster.jpg

هنوز فیلم های تاپ امسال رو ندیدم که بهترین فیلم رو از نظرم انتخاب کنم ، اما تا الان از Black Swan بیشتر از Social Network خوشم اومده ! کلا از فیلم های ارونوفسکی که دیدم خوشم اومده . بازی ناتالی پورتمن هم به نظرم خیلی خوب بود و جایزه هاش هم نوشه جونش :دی

A Pure Formality

postcard.gif

9/10
انتظار فیلم این تیپی از تورناتوره رو نداشتم..
از نکات مثبت فیلم هم میشه به موزیک متن فیلم(ساخته Ennio Morricone بزرگ) و بازی های خوب بازیگرا و twist مخوف فیلم (!) اشاره کرد.

Lives Of Others

The-Lives-of-Others.jpg

8.5/10
در طول فیلم همش تصویر مملکت خودمون میومد تو ذهنم!
به نظرم فیلم میتونست یه کم پروسه ی تغییر کردن شخصیت اصلی فیلم رو بهتر نشون بده!

سلام

63867340088530144370.jpg

یه اشتباه بزرگ برای این فیلم داشتم. به نظر من پرداخت 2500 تومان برای این فیلم از سرشم زیاده. ارزش یه ادامس خروس رو داره.

این کارگردان نمی دونم چرا اینقدر جشنواره پارسال پرتو پلا گفت برای این فیلم که چرا این جوری نقد می کنین فیلم منو. در کل به نظر من هر چی گفتن حقش بوده. کلا فیلم ارزش دیدن نداره.

داستان بازی کلا بیخود. نمی دونم چرا مهدی هاشمی و نگار جواهریان اومدن توی این فیلم بازی کردن. داستان در مورد یه بابایی (هاشمی) که کلا شکمش ته نداره. می خوره ولی نمی دونم چرا چاق نمی شه. اتفاقاتی می یفته که هاشمی که همه پرتش می کردن از خونه بیرون، حالا عاشقش می شن.

0.5 از 20

اون نیم نمره هم برای خالی نبودن دادم.

یا علی ...

من شك دارم شما درست اين فيلم رو ديده باشيد
بي شك جز بهترينهاي سينماي ايران در حال جاضر هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or